skiahos Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Εγώ δυστυχώς μετά από 2 μέρες βλέπω ότι η μόνη διαφορά με το προπαραγωγής P990 που είχα ένα χρόνο πρίν είναι η πολύ καλύτερη κατασκευή και μέγεθος και η μεγαλύτερη μνήμη. Αλλά τα προβλήματα προβλήματα... Να διαφωνήσω και εδώ.... Για μένα το P990i ήταν ενα προβληματικό κινητό... τελεία κ παύλα... Επρεπε να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω και η εταιρεία να το αποσύρει. Το Π1 δεν είναι τίποτα παραπάνω απο το 990 με διαστάσεις κ εργονομία σαν του 600 + την κάμερα. Η πραγματική διαφορά είναι οτι αυτό λειτουργεί !!! Στα δικά μου μάτια, που τυχαίνει να τα εχω και το 990 και το Π1 (προτότυπο) το Π1 είναι ένα πατσ σε μορφή συσκευής. Αλλα..... δεν κολλάει σχεδόν με τίποτα και λειτουργεί όπως θα επρεπε το 990 οταν βγήκε. Η διαχείρηση της μνήμης είναι άθλια και εδω... απλα έχει αρκετή για να μην εχουμε προβλήματα. Προσωπικά μου άρεσε το 990... αλλα ήταν προβληματικό και το εφαγε η σκόνη. Το Π1 μου το χάρισε φίλος, το είδα, και μπορώ να πω ότι είναι το βασικό μου πλεόν κινητό. Σιγουρα δεν κάνει την επανάσταση.... και ναι εχει κάποιες ελλείψεις στο hardware.... αλλα αυτά που λέει τα κάνει... και μάλιστα με καλό τρόπο. Η ποίοτητα κατασκευής (συναρμολόγησης για την ακρίβεια) ηταν καλύτερη στο 990... το υλικά είναι καλύτερα όμως στο Π1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiahos Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 μην φανταστεις οτι ειναι ενα διαφορετικο τηλεφωνο,ειδα ενα που μου εφερε ενας αντιπρωσωπος της sonyericsson στο μαγαζι και ειναι μια διασταυρωση του Μ600 με του Ρ990 το μονο καλο που ειδα ειναι η διαθεσιμη ram στο ξεκινημα 40mb αυτο μου αρεσε..... στο ξεκίνημα ειναι 70 και κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiahos Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τον λόγω ότι δεν έχει GPS. tha einai paketo me bluetooth gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Να διαφωνήσω και εδώ.... Για μένα το P990i ήταν ενα προβληματικό κινητό... τελεία κ παύλα... Επρεπε να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω και η εταιρεία να το αποσύρει. Το Π1 δεν είναι τίποτα παραπάνω απο το 990 με διαστάσεις κ εργονομία σαν του 600 + την κάμερα. Η πραγματική διαφορά είναι οτι αυτό λειτουργεί !!! Στα δικά μου μάτια, που τυχαίνει να τα εχω και το 990 και το Π1 (προτότυπο) το Π1 είναι ένα πατσ σε μορφή συσκευής. Αλλα..... δεν κολλάει σχεδόν με τίποτα και λειτουργεί όπως θα επρεπε το 990 οταν βγήκε. Η διαχείρηση της μνήμης είναι άθλια και εδω... απλα έχει αρκετή για να μην εχουμε προβλήματα. Προσωπικά μου άρεσε το 990... αλλα ήταν προβληματικό και το εφαγε η σκόνη. Το Π1 μου το χάρισε φίλος, το είδα, και μπορώ να πω ότι είναι το βασικό μου πλεόν κινητό. Σιγουρα δεν κάνει την επανάσταση.... και ναι εχει κάποιες ελλείψεις στο hardware.... αλλα αυτά που λέει τα κάνει... και μάλιστα με καλό τρόπο. Η ποίοτητα κατασκευής (συναρμολόγησης για την ακρίβεια) ηταν καλύτερη στο 990... το υλικά είναι καλύτερα όμως στο Π1 Γράψε τι sw version έχει αυτό που έχεις. Ποια είναι τα ενοχλητικά με το P1 που έχω: - Ελληνικά γράφεις 160 χαρακτήρες *μονο* με κεφαλαία αλλά αν βάλεις μια λέξη από το T9 με τόνους (ναι βγάζει τόνους στα κεφαλαία) γυρίζει σε 80 χαρακτήρες. - Για να γράψεις κεφαλαία στον μήνυμα πρέπει κάθε φορά να πατάς στην αρχή 3 φορές το 'caps lock'. Δεν κρατάει την κατάσταση των κεφαλαίων από την τελευταία φορά. Φοβερά ενοχλητικό - 1 χρόνο από το P990 και η ταχύτητα που ανοίγουν οι εφαρμογές είναι η ίδια... Το άνοιγμα των μηνυμάτων παίρνει 3 δευτερόλεπτα, όταν πατήσεις για νέο μήνυμα θέλει άλλα 2 δευτερόλεπτα. - Η 'λύση' για την μνήμη δεν ήταν η καλύτερη διαχείρηση αλλά η προσθήκη μνήμης. Είπαμε 1 χρόνο... - Έχω τουλάχιστον 1 κόλλημα την μέρα με το WLAN το οποίο κολλάει όλο το τηλέφωνο και πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι για να λειτουργήσει. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ενώ χρησιμοποιώ το WLAN μπαίνω στο μενού ρυθμίσεων του. - Ο browser είναι το ίδιο ηλίθιος, ο opera mini είναι κλάσεις ανώτερος. - Η μπαταρία μου κρατάει με αρκετές κλήσεις 1 μέρα (πρωί έως βράδυ) που είναι αρκετά καλό για την χρήση που του κάνω. - Όταν έρχονται ρυθμίσεις internet - mms μέσω μηνύματος και ζητάνε pin δεν γυρνάει σε νούμερα αλλά εισάγεις και χαρακτήρες!!! Πρόβλημα που υπάρχει (ή υπήρχε ας το επιβεβαιώσει κάποιος) και στο P990. Τι κάναν 1 χρόνο είπαμε? - Συνδέομαι σε WLAN χειροκίνητα και *μετά* ανοίγω των browser. Με ρωτάει πια σύνδεση να χρησιμοποιήσει παρόλο που υπάρχει WLAN, μετά κλείνει την υπάρχουσα σύνδεση και πάει να κάνει νέα.... Ηλίθια διαχείριση συνδέσεων. - Γενικά το μενού μαζί με την ελληνική μετάφραση οδηγούν σε... γέλια ώρες ώρες. Αυτό είναι γενικό γνώρισμα. - Η κάμερα είναι ένα βήμα κάτω από το K800 αλλά επειδή είναι test συσκευή δεν το θεωρώ ακόμα πρόβλημα, πιθανόν το hardware να είναι διαφορετικό στην τελική. - Και πάλι όταν είναι σε flight mode δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις bluetooth και ραδιόφωνο, μόνο wlan... Έλεος - Αλήθεια ποιος ο λόγος να χρειάζεσαι SIM για να το ανοίξεις σε flight mode????? Τα παραπάνω τα έγραψα από μνήμης και έχω και άλλα προβλήματα (και προβληματάκια) τα οποία περισσότερο με εκνευρίζουν γιατί είναι απομεινάρια από το P990 που βγήκε πριν από 1 χρόνο. Και ρωτώ, τι κάναν 1 χρόνο οι developers της SE??? Είναι πραγματικά κρίμα γιατί η συσκευή είναι βολική σε αντίθεση με το P990, έχει το hardware και χάνει στο software. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Και πάλι όταν είναι σε flight mode δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις bluetooth και ραδιόφωνο, μόνο wlan... Έλεος Αλήθεια ποιος ο λόγος να χρειάζεσαι SIM για να το ανοίξεις σε flight mode????? . Το μόνο που έχω να πω είναι, οτι νομίζω πως μπορείς να ανοίξεις το bluetooth, αλλά με λίγο πιο secure και specified τρόπο. Έτσι γίνεται με το w850, k800, κτλ. Μάλλον το ίδιο θαναι και μαυτο Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Παιδιά διάβασα ότι θα υποστηρίζει μόνο wifi/b και όχι /g αυτό πρακτικά τι σημαίνει? Θέμα ταχύτητας προφανώς ε? Είναι σοβαρή έλλειψη? Γιατί γενικά το κινητό με καλύπτει πλήρως...thanks! Ναι μόνο wifi/b έχει, αν και θεωρώ το /g περιτό (ή στην χειρότερη μικρή έλειψη) για τέτοιες συσκευές. Στο σερφάρισμα δεν παίζει κανέναν λόγο μιας και σπάνια θα κατεβάσεις από hotspot μεγαλύτερο από 11Mbps. Μόνο για μεταφορά δεδομένων από υπολογιστή ίσως να είναι χρήσιμο το /g. Μην τρελένεσαι το κινητό είναι super. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 nai kai me sar 1,kati apoti diavasa stois aktinovolies sto allo thema. poli krima giati tha to epairna amesos molis evgaine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Γράψε τι sw version έχει αυτό που έχεις. Ποια είναι τα ενοχλητικά με το P1 που έχω: - Ελληνικά γράφεις 160 χαρακτήρες *μονο* με κεφαλαία αλλά αν βάλεις μια λέξη από το T9 με τόνους (ναι βγάζει τόνους στα κεφαλαία) γυρίζει σε 80 χαρακτήρες. - Για να γράψεις κεφαλαία στον μήνυμα πρέπει κάθε φορά να πατάς στην αρχή 3 φορές το 'caps lock'. Δεν κρατάει την κατάσταση των κεφαλαίων από την τελευταία φορά. Φοβερά ενοχλητικό - 1 χρόνο από το P990 και η ταχύτητα που ανοίγουν οι εφαρμογές είναι η ίδια... Το άνοιγμα των μηνυμάτων παίρνει 3 δευτερόλεπτα, όταν πατήσεις για νέο μήνυμα θέλει άλλα 2 δευτερόλεπτα. - Η 'λύση' για την μνήμη δεν ήταν η καλύτερη διαχείρηση αλλά η προσθήκη μνήμης. Είπαμε 1 χρόνο... - Έχω τουλάχιστον 1 κόλλημα την μέρα με το WLAN το οποίο κολλάει όλο το τηλέφωνο και πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι για να λειτουργήσει. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ενώ χρησιμοποιώ το WLAN μπαίνω στο μενού ρυθμίσεων του. - Ο browser είναι το ίδιο ηλίθιος, ο opera mini είναι κλάσεις ανώτερος. - Η μπαταρία μου κρατάει με αρκετές κλήσεις 1 μέρα (πρωί έως βράδυ) που είναι αρκετά καλό για την χρήση που του κάνω. - Όταν έρχονται ρυθμίσεις internet - mms μέσω μηνύματος και ζητάνε pin δεν γυρνάει σε νούμερα αλλά εισάγεις και χαρακτήρες!!! Πρόβλημα που υπάρχει (ή υπήρχε ας το επιβεβαιώσει κάποιος) και στο P990. Τι κάναν 1 χρόνο είπαμε? - Συνδέομαι σε WLAN χειροκίνητα και *μετά* ανοίγω των browser. Με ρωτάει πια σύνδεση να χρησιμοποιήσει παρόλο που υπάρχει WLAN, μετά κλείνει την υπάρχουσα σύνδεση και πάει να κάνει νέα.... Ηλίθια διαχείριση συνδέσεων. - Γενικά το μενού μαζί με την ελληνική μετάφραση οδηγούν σε... γέλια ώρες ώρες. Αυτό είναι γενικό γνώρισμα. - Η κάμερα είναι ένα βήμα κάτω από το K800 αλλά επειδή είναι test συσκευή δεν το θεωρώ ακόμα πρόβλημα, πιθανόν το hardware να είναι διαφορετικό στην τελική. - Και πάλι όταν είναι σε flight mode δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις bluetooth και ραδιόφωνο, μόνο wlan... Έλεος - Αλήθεια ποιος ο λόγος να χρειάζεσαι SIM για να το ανοίξεις σε flight mode????? Τα παραπάνω τα έγραψα από μνήμης και έχω και άλλα προβλήματα (και προβληματάκια) τα οποία περισσότερο με εκνευρίζουν γιατί είναι απομεινάρια από το P990 που βγήκε πριν από 1 χρόνο. Και ρωτώ, τι κάναν 1 χρόνο οι developers της SE??? Είναι πραγματικά κρίμα γιατί η συσκευή είναι βολική σε αντίθεση με το P990, έχει το hardware και χάνει στο software. Ειναι ελλειψεις και προβληματα που παρεμειναν και δεν διορθωθηκαν και μπορει να μην ειναι τραγικα , αλλα δειχνουν οτι προτιμησαν την ευκολη λυση παλι (design - καλυτερα πλαστικα - προσθηκη μνημης κλπ) απο το να βελτιωσουν το UIQ3 (που τελικα φαινεται οτι ειναι το πιο προβληματικο λειτουργικο) :( Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Afto gia tin aftonomia einai teleios lathos. Eimai/eimoun katoxon ton P990i, P1i kai HTC 9100 k P3600. Tolmo na po oti ta HTC exoun kaliterh aytonomia. skiahos pote prolaves kai vrikes to P1i...???afou edo den exei erthei!kai na sou po stin teliki poio theoreis esy kalitero...to P1i i to P990???giati amesa thelo na paro ena apo ta 2 auta kai den exo apofasisei akoma...klino pros to P1i vevaia...os neo montelo...fantazomai tha nai kapos veltiomeno..etsi?? Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 πηρα την ΣΕ και μου ειπαν οτι θα ερθει τον οκτωμβριο... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 πηρα την ΣΕ και μου ειπαν οτι θα ερθει τον οκτωμβριο... τι λες ρε φιλε??αφου και τα καταστηματα το περιμενουν αμεσα κι εμενα απο την ΣΕ μου απαντησαν οτι θα ρθει τον αυγουστο...δεν γινεται να εχουν βγαλει τιμη γερμανος και γουιντ ηδη 3μηνες πριν κυκλοφορησει...μου ακουγεται πολυ δυσκολο!!! Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiahos Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 skiahos pote prolaves kai vrikes to P1i...???afou edo den exei erthei!kai na sou po stin teliki poio theoreis esy kalitero...to P1i i to P990???giati amesa thelo na paro ena apo ta 2 auta kai den exo apofasisei akoma...klino pros to P1i vevaia...os neo montelo...fantazomai tha nai kapos veltiomeno..etsi?? Opos peripoy to piran kai oloi oi ypoloipoi.... einai prototype. Den tithete thema kaliteroy k xeiroteroy.... gia mena to 990 einai mia provlimatiki siskevh. To p1 exei kousouria k afto poy pithanos na veltiothoun k pithanos oxi.... afta poy leei omos ta kanei. To 990 htan ena elatomatiko tilefono... Pragmatika aporo me ta paidia poy kanoun sigkrish metaxi tous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 pou mporo na bro to prototipo p1 k poso?giati kseftomai na to agoraso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Opos peripoy to piran kai oloi oi ypoloipoi.... einai prototype. Den tithete thema kaliteroy k xeiroteroy.... gia mena to 990 einai mia provlimatiki siskevh. To p1 exei kousouria k afto poy pithanos na veltiothoun k pithanos oxi.... afta poy leei omos ta kanei. To 990 htan ena elatomatiko tilefono... Pragmatika aporo me ta paidia poy kanoun sigkrish metaxi tous. δεν ξερω ρε φιλε...εγω δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα απο τα 2...απλα τωρα θελω ενα κινητο με οθονη αφης και συμπιαν φυσικα....εν τω μεταξυ το Ρ990 στη γουιντ το δα σημερα 290 ευρω χωρις συνδεση...!!!καλο ετσι...?? Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 δεν ξερω ρε φιλε...εγω δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα απο τα 2...απλα τωρα θελω ενα κινητο με οθονη αφης και συμπιαν φυσικα....εν τω μεταξυ το Ρ990 στη γουιντ το δα σημερα 290 ευρω χωρις συνδεση...!!!καλο ετσι...?? Δηλαδη αν παω αυριο στην wind θα το παρω με 290? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Δηλαδη αν παω αυριο στην wind θα το παρω με 290? Αμα ο φιλος :worry: καλα ναι θα το παρεις! μην ξεχναμε οτι πριν μια εβδομαδα αναλογη προσφορα ειχε και o oteshop :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Δηλαδη αν παω αυριο στην wind θα το παρω με 290? ναι ρε εχει 290...αλλα η προσφορα ισχυει μονο χωρις να κανεις συνδεση...δηλαδη και να κανεις νεα δε γλιτωνεις τπτ παραπανω!εγω πηγα χθες στη γουιντ στο ΜALL και το δα...αν ενδιαφερεσαι τρεχα... Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Opos peripoy to piran kai oloi oi ypoloipoi.... einai prototype. Den tithete thema kaliteroy k xeiroteroy.... gia mena to 990 einai mia provlimatiki siskevh. To p1 exei kousouria k afto poy pithanos na veltiothoun k pithanos oxi.... afta poy leei omos ta kanei. To 990 htan ena elatomatiko tilefono... Pragmatika aporo me ta paidia poy kanoun sigkrish metaxi tous. skiahos ποσο το πηρες πρωτοτυπο και απο που???? Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Ρε παιδιά δεν αγοράζονται τα test κομμάτια. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Ρε παιδιά δεν αγοράζονται τα test κομμάτια. Ηρθε - Θα ορμησετε? http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=148991 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Το μενού ενός καλοπρογραμματισμένου κινητού πρέπει να είναι γρήγορο και να μην αφήνει αίσθηση καθυστέρησης. Αν οι developers δεν μπορούν να φτιάξουν ένα γρήγορο μενού και παράλληλα ζητάνε και 500 ευρώ γι αυτό...κάτι δεν πάει καλά. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 pos mporo na paro to p1 to prorotypo kai apo pou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Ηρθε - Θα ορμησετε? http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=148991 Και όπως πράγματι καταλάβατε το quote ήταν εντελώς άσχετο με το μήνυμα! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 pos mporo na paro to p1 to prorotypo kai apo pou? Γιατί ρε παιδιά τέτοια κάψα για τις testing συσκευές? Δεν λέω ωραία είναι να έχεις μια συσκευή πιο μπροστά και να 'παίζεις' αλλά για ρωτήστε πόσο 'ωραία' είναι να κλείνει στο άσχετο, να κρασάρει να χάνεις κλήσεις κλπ κλπ. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Γιατί ρε παιδιά τέτοια κάψα για τις testing συσκευές? Δεν λέω ωραία είναι να έχεις μια συσκευή πιο μπροστά και να 'παίζεις' αλλά για ρωτήστε πόσο 'ωραία' είναι να κλείνει στο άσχετο, να κρασάρει να χάνεις κλήσεις κλπ κλπ. Το ασχετο που το ειδες. Απαντησες σε ερωτηση ενος παιδιου αν αγοραζονται πρωτοτυπα και εγω εδωσα link αγορας της συσκευης .... Λιγοτερη ειρωνεια please :mad: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts