Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν το έχεις βρει ακόμη, υπάρχει εδώ:

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=192058

Σε ευχαριστω φιλε θα το εγκαταστατησω και μετα? Υποτιθετε οτι θα μπορω να κανω instal εφαρμογες που θελουν sign χωρις να κανω??

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες καλησπέρα.Εχω αδυρματο δικτυο σπιτι και δεν μπορω να συνδεθω με το P1..

Μου ζητάει τον WEP...τον βάζω αλλά τιποτα..τον WEP που βαζω και στο pc θέλει? Γιατι ο cosmotes μου ειπε να γυρισω το μοντεμ ανάποδα και να εισάγω αυτόν τον WEP που γράφει αλλα και πάλι δε συνδέεται να πάρει...

HELP...θέλω Wi.Fi...

Παίδες καλησπέρα.Εχω αδυρματο δικτυο σπιτι και δεν μπορω να συνδεθω με το P1..

Μου ζητάει τον WEP...τον βάζω αλλά τιποτα..τον WEP που βαζω και στο pc θέλει? Γιατι ο cosmotes μου ειπε να γυρισω το μοντεμ ανάποδα και να εισάγω αυτόν τον WEP που γράφει αλλα και πάλι δε συνδέεται να πάρει...

HELP...θέλω Wi.Fi...

Κάνε μια "Αναζήτηση σε αυτό το Θέμα" και θα βρεις την απάντηση στο ερώτημα σου ;).

http://img187.imageshack.us/img187/5073/picvw7.jpg

Αυτη η e-γραφειοκρατεια δε μου καθεται καθολου καλα...

περιμενα μια αλλη απαντηση..

ευχαριστω!

δλδ τόσο δύσκολο σου είναι να πατήσεις αναζήτηση και να γράψεις "σύνδεση μέσω wifi"?

εμ δεν μπορείς να καταλάβεις μερικά απλά πραγματάκια, εμ παραπονιέσαι κι από πάνω που κάποιος ασχολήθηκε μαζί σου και σου έδειξε τον τρόπο να μάθεις να χρησιμοποιείς τα εργαλεία ενός forum.

έλεος πια με την τεμπελιά που έχουν κάποιοι, λες και είμαστε υπηρέτες τους...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

:innocent::luck: peace guys . . .

Τί να πω κι εγώ, που την πρώτη φορά που μπήκα και μου είπαν κάνε αναζήτηση σε αυτό το θέμα, όχι φωτογραφία δεν μου είχαν (:whistle:) αλλά ούτε καν πως το κάνεις, και καθόμουν και έψαχνα τις "οδηγίες χρήσης" γιατί δεν το έβλεπα κιόλας.. :lol::D

:innocent::luck: peace guys . . .

Τί να πω κι εγώ, που την πρώτη φορά που μπήκα και μου είπαν κάνε αναζήτηση σε αυτό το θέμα, όχι φωτογραφία δεν μου είχαν (:whistle:) αλλά ούτε καν πως το κάνεις, και καθόμουν και έψαχνα τις "οδηγίες χρήσης" γιατί δεν το έβλεπα κιόλας.. :lol::D

ναι αλλά εσύ, τουλάχιστον, το βρήκες μόνος σου δεν γύρισες να την πεις σε κανέναν επειδή δεν στο έφερε στο πιάτο....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δλδ τόσο δύσκολο σου είναι να πατήσεις αναζήτηση και να γράψεις "σύνδεση μέσω wifi"?

εμ δεν μπορείς να καταλάβεις μερικά απλά πραγματάκια, εμ παραπονιέσαι κι από πάνω που κάποιος ασχολήθηκε μαζί σου και σου έδειξε τον τρόπο να μάθεις να χρησιμοποιείς τα εργαλεία ενός forum.

έλεος πια με την τεμπελιά που έχουν κάποιοι, λες και είμαστε υπηρέτες τους...

Offtopic:

Πόσο δίκιο έχεις.... να 'ξερες!!!

Πόσες φορές τα έχω πει κι εγώ???

Αμέτρητες!!!

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Σήμερα παρατήρησα ότι το ξυπνητήρι ναι μεν χτυπάει και ας έχει έρθει μήνυμα η αναπάντητη (δες τα καλά τις προηγουμενης έκδοσης) αλλα την πρώτη φορα χτυπάει για 10'' την δεύτερη χτυπάει μετά από ένα λεπτό για αλλα 10'' την τρίτη φορα χτυπάει μετά από 5 λεπτά και την τεταρτη μετά από 10'.Σας το κάνει και εσάς έτσι?Καμια λύση να χτυπάει συνεχεια υπάρχει?
:)

(αυτό το ξυπνητήρι είναι το πιό σπαστικό πράγμα απ'ολα οσα είδα και με ψιλο-ξένισαν στο πέρασμα απ'τα απλά σε smartphone.

δεν ξέρω από λογισμικά κλπ, αλλά τους είναι Τόοοοσο Δύσκολο πιά να κάνουν το ξυπνητήρι να λειτουργεί όπως σε όοολα τα υπόλοιπα εντελώς απλά κινητά της ericsson ??

το W810 που είχα τελευταίο, αν έβαζες ξυπνητήρι χτύπαγε ότι κ να γινόταν!! αναπάντητες μηνύματα μπαταρίες δεν το έκοβε ΤΙΠΟΤΑ.. μου έκλεινε από μπαταρία και το πρωί χτύπαγε κανονικότατα.!

Τώρα μιλάμε για διάφορα τέτοια πραγματάκια εντελώς χαζά, όπως το ξυπνητήρι ή το φλας στο βίντεο κ.ά., που πιστεύω δεν είναι τίποτα για την ericsson να τα είχαν πιό προσεγμένα ούτε θα κόστιζε κάτι (αφού ούτε για hardware μιλάμε, ούτε για κανα φοβερό software), ενώ αντιθέτως από τώρα θα δημιουργούσαν ακόμη καλύτερη εντύπωση για το κινητάκι μας. Θα ήταν πιό ολοκληρωμένο.)

Εμείς οι βλάκες φταίμε που πήγαμε και πετάξαμε τα όμορφα λεφτά μας για το P1!!!

Καλό γενικά, αλλά όχι αυτό που θέλουμε!!!

Ρε παιδιά πείτε μου κάτι γιατί θα σαλτάρω :wacko: ! μυνήματα δεν στέλνω το τελευταίο που έστηλα για να καταλάβετε ήταν πριν 4 μήνες (με το παλιό κινήτο που είχα) στέλνω τώρα ένα μύνημα τρεις προτάσεις

με κεφαλαία και χωρίς τόνους που διάβασα σε παλιότερο ποστ. πατάω αποστολή και μου λέει ότι θα σταλεί σε τρία μυνήματα τι κουφό είναι αυτό? τρία μυνήματα για ένα μύνημα μια σταλιά? Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση??

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Εμείς οι βλάκες φταίμε που πήγαμε και πετάξαμε τα όμορφα λεφτά μας για το P1!!!

Καλό γενικά, αλλά όχι αυτό που θέλουμε!!!

Μωρέ καλό είναι το καημένο, κ καλή κάμερούλα έχει, απλά δεν είναι τόσο ελκυστηκό "μέσα"....

Βέβαια, το ξέραμε ότι δεν παίρναμε ένα multimedia κινητό, αλλά δεν χρειαζόταν και τίποτα τρομερό για να αλλάξει λίγο από τα προηγούμενα Pxx κυρία Ericsson:whip:

Να ήταν λίγο πιό αναβαθμισμένο, ή να έμοιαζε σε κανα G900 με τα single touch menu του..! Να είχε τουλάχιστον κανα πιό σύγχρονο περιβάλλον... κανα μοντέρνο εικονίδιο, ένα flash menu έστω!! (που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει... και ούτε μπορώ να βρω βοήθεια για να το καταφέρω..)

μπορει καποιος να μου πει εναν καλο file manager που να βλεπει και τα αρχεια στο C: εχω τον x-plore αλλα δεν μου δουλευει μου λεει οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση στο προγραμμα.και στον υπολ να βλεπω ολα τα αρχεια του p1

Μετά από περισσότερα από 2,5 χρόνια με P910i και 2+ χρόνια με Akono 662 άλλαξα σετάκι: P1i και επειδή η SE δε βγάζει πλέον κάτι αντίστοιχο του 662, LG HBM 510.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό, έχει ότι έλειπε από το 910 σε δυνατότητες, ευχρηστία κλπ.

Αλλά δεν έχω αναγνώριση κλήσης στο bluetooth ακουστικό (το καινούριο εννοείται). Το ακουστικό δουλεύει σωστά με άλλα κινητά αλλά όχι με το P1. Βέβαια δεν εμφανίζει όνομα αλλά τουλάχιστον δείχνει τον αριθμό... Υποστηρίζει handsfree και headset προφίλ.

Έχει καμιά ιδέα κανείς;

Το 980 της SE δείχνει όνομα;

Καλησπέρα παιδιά, ξέρετε αν θα βγεί καμία αναβάθμιση για το p1 μας που θα του αλλάζει την έκδοση του symbian ή του UIQ? Το τελευταίο frimware πιό είναι?Έχετε δεί αισθητές αλλαγές όσοι το έχετε κάνει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μωρέ καλό είναι το καημένο, κ καλή κάμερούλα έχει, απλά δεν είναι τόσο ελκυστηκό "μέσα"....

Βέβαια, το ξέραμε ότι δεν παίρναμε ένα multimedia κινητό, αλλά δεν χρειαζόταν και τίποτα τρομερό για να αλλάξει λίγο από τα προηγούμενα Pxx κυρία Ericsson:whip:

Να ήταν λίγο πιό αναβαθμισμένο, ή να έμοιαζε σε κανα G900 με τα single touch menu του..! Να είχε τουλάχιστον κανα πιό σύγχρονο περιβάλλον... κανα μοντέρνο εικονίδιο, ένα flash menu έστω!! (που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει... και ούτε μπορώ να βρω βοήθεια για να το καταφέρω..)

Κατ' εμένα, αυτά που του λείπουν δεν είναι σπουδαία πράγματα τα οποία είναι δύσκολο να τα υλοποιήσεις... Για παράδειγμα θα ήθελα να έχει flashplayer, msn messenger, εφαρμογή skype, πιο φιλικό UI... απλά πράγματα που θα έκαναν την ζωή μας πιο εύκολη!

msn messenger, εφαρμογή skype,

και τα δυο υπαρχουν.

εγω κανω κλησεις skype με το fring

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Ρε παιδιά πείτε μου κάτι γιατί θα σαλτάρω :wacko: ! μυνήματα δεν στέλνω το τελευταίο που έστηλα για να καταλάβετε ήταν πριν 4 μήνες (με το παλιό κινήτο που είχα) στέλνω τώρα ένα μύνημα τρεις προτάσεις

με κεφαλαία και χωρίς τόνους που διάβασα σε παλιότερο ποστ. πατάω αποστολή και μου λέει ότι θα σταλεί σε τρία μυνήματα τι κουφό είναι αυτό? τρία μυνήματα για ένα μύνημα μια σταλιά? Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση??

Να βγάλεις το Τ9

Πόσους χαρακτήρες έχεις γράψει;

Να βγάλεις το Τ9

Πόσους χαρακτήρες έχεις γράψει;

Φίλε μου καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την απάμτηση σου! Δεν γράφω με το Τ9 και οι χαρακτήρες αν θυμαμαι καλά ήταν 201 και μου το έστηλε δαν τρία μυνήματα

και ξαναλέω ότι έγραφα με κεφαλαία ελληνικά και εννοείται χωρίς τόνους!

Τώρα έκανα τεστ γράφοντας ένα μύνημα και στους 71 χαρακτήρες περνάει στο δεύτερο μύνημα :wacko: τι να κάνω??

μάλλον χρησιμοποιείς τόνους ή κάποιο σημείο στίξης της ελληνικής γλώσσας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και τα δυο υπαρχουν.

εγω κανω κλησεις skype με το fring

Το προσπάθησα κι εγώ αλλά μάταια...

μάλλον χρησιμοποιείς τόνους ή κάποιο σημείο στίξης της ελληνικής γλώσσας.

Ρε αντρέα δεν χρησιμοποιώ τίποτα άλλο εκτός από ελληνικά κεφαλαία και το λέω αυτό γιατί κάπου το είχα διαβάσει μέσα στο Φορουμ για το ότι μεγαλωνει η χρέωση με τους τόνους και τα σημεία στήξης. Δεν μπορώ να το καταλάβω τελικά υπάρχουν αρκετά παλαβά σε αυτά τακινητά που τα κάνουν ποιο δυσχρηστα τι να πω! Αμα θέλεις στήλε μου το κιν. σε πμ να σου στήλω ένα μύνημα να δεις :!:

Το προσπάθησα κι εγώ αλλά μάταια...

τι πρόβλημα εχεις?

με WIfi πρεπει να γινει η συνδεση.

στην ιταλια που ειχα παει προσφατα ειχα wifi στο ξενοδοχειο και ολα τα τηλεφωνα γινοντουσαν απο skype , και οι συνομιλες δεν ειχαν κάποιο lag.

επισης για messenger γιατι δεν χρησιμοποιεισ το mig33.ειναι πολυ βολικο και δουλευει και με το wind plus

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

• The title was changed to Sony Ericsson P1i