blogPage Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ΥΓ ποσο σπαστικο ειναι να να αλλαζεις ενα θεμα και να αλλαζουν και οι ηχοι.... :kill: μα πάρα πολύ .. .. .. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_dim Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Παιδια να κανω μια ερωτηση...ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που κλειδωνει με καποιο κωδικο τα μηνυματα η το κινητο...καλητερα θα ηθελα για τα μυνηματα...thanks βρηκα το Advanced Device Locks αλλα δεν μου δουλευει...αν το εχει καποιος που του δουλευει ας το στειλει please,,,ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Εαν παραγγειλω καρτα χωρητικοτητας 8 giga θα την αναγνωρισει το τηλεφωνο? κανονικότατα θα την αναγνωρίσει. αλλά το θέμα είναι αν τη χρειάζεσαι όλη αυτή την χωρητικότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Ξέρεις τι εννοώ?? Να βάλω την ταινία όπως είναι κανονικά στον υπολογιστή. Χωρίς μετατροπή για κινητό.Δηλαδή στα 700mb και στην αρχική ανάλυση. Στο Ν73 που είχα κολλούσε αρκετά.Στο Ε51 που έχω τώρα και έχει 369MHz επεξεργαστή και περισσότερη ram το παίζει πολύ καλύτερα αλλά πάλι κολλάει σε κάποια σημεία. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος στο P1i ας μου πεί αν κολλάει μαι κανονική ταινία. Συγνώμη για την ερώτηση πάντως.Ξέρω οτι δεν είναι κάτι σημαντικό για να επιλέξω ένα κινητό αλλά ρωτάω για να μου φύγει η απορία. μια χαρά παίζει, μόλις το δοκίμασα. φυσικά θέλει το ανάλογο πρόγραμμα για να παίξει, εγώ το δοκίμασα με τον Core Player και η ταινία έπαιζε άψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Εαν παραγγειλω καρτα χωρητικοτητας 8 giga θα την αναγνωρισει το τηλεφωνο? το θέμα είναι αν τη χρειάζεσαι όλη αυτή την χωρητικότητα. Όντως είναι πάρα πολλά τα 8 γίγα :rolleyes:.. Δεν θα την γεμίσεις ποτέ :lol:.. Εκτός και άμα βάλεις ΜΡ3 ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 μια χαρά παίζει, μόλις το δοκίμασα. φυσικά θέλει το ανάλογο πρόγραμμα για να παίξει, εγώ το δοκίμασα με τον Core Player και η ταινία έπαιζε άψογα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις απαντήσεις. Πάντως στο FAQ είχα διαβάσει οτι ο εργοστασιακός player παίζει και .avi. Μάλλον λάθος θα έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Κάθε πέρσι και καλλίτερα λένε και αυτό ισχύει για μένα.... Δυο εκδόσεις πριν δούλευαν όλα ρολοι,μια έκδοση πριν δεν δούλευε το Ελληνικό T9 με την τελευταία έκδοση,δεν δουλεύει σχεδόν το τηλέφωνο.Από την ώρα που την έβαλα...έχει κάνει 2 επανεκκινήσεις...εκεί που στους 6 μήνες που το έχω είχε κάνει μονο 1!!!! Χτες και σήμερα μπλόκαρε και δεν δεχόμουν μηνύματα,έπρεπε να με πάρουν τηλ να μου πουν ότι μου έχουν στείλει και δεν έχω απαντήσει και να το κλείσω και να το ξανανοίξω! Εξακολουθεί να μην δουλεύει το T9. Ενώ ήμουν στο web μου πέταξε σφάλμα εφαρμογής και έκλεισε!!!Δεν μου το χε ξανακάνει ποτε με τον opera! Κόλλησε όταν πήγα να απενεργοποιήσω το Wifi! Κόλλησε και δεν έσβηνε η οθόνη,δηλαδή έκλεινε ο φωτισμός,αλλα δεν μαύριζε μέχρι που έκανα επανεκκίνηση! Και όλα αυτά μέσα σε 2 μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!Εκεί που στους 6 μήνες που το είχα δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα! Πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά.Θέλω να μου πείτε αν αντιμετωπίζεται προβλήματα με το τελευταίο firmware και εσείς! ps:Τουλάχιστον ξυπνάω γιατί φτιάξαν το ξυπνητήρι! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 @ zirico3 : (για το ξυπνητήρι, εννοείς οτι λειτουργεί και με απενεργοποιημένο το τηλέφωνο? ή γενικά δεν σου έπαιζε πριν?) Πάντως στην τελευταία αναβάθμιση που έκανα, μετά από κανα δυο μέρες μου έμενε η οθόνη αναμένη. Δεν έσβηνε με τίποτα (και στην αρχή το κατάλαβα μετά απο κανα μισάωρο που την ξαναείδα αναμένη χωρίς να έχει έρθει κανένα μήνυμα ή οτιδήποτε! Του έκανα μόνο μια επαννεκίνηση και εντάξει. Αυτό απο'μένα.. αλλά δεν το νιώθω και γρήγορο το κινητό, όπως έχω ακούσει από άλλους κατόχους εδώ μέσα. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Εννοώ ότι το ξυπνητήρι δεν σταματάει όπως πριν να χτυπάει με μια αναπάντητη η με ένα μηνυμα αλλα συνεχίζει!Το θέμα αν είναι κλειστό το κινητό δεν είναι πρόβλημα αφού λειτουργεί στο flight mode.Και εγώ νομίζω ότι ήταν πιο γρήγορο με την προηγουμενη έκδοση. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Εγώ δυστυχώς δεν το νιώθω και τόσο γρήγορο το κινητό μου.. ίσως έχω συνηθίσει και στο προηγούμενο (W810i) που με το που πάταγες κάτι "έπαιζε". :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Εγώ δυστυχώς δεν το νιώθω και τόσο γρήγορο το κινητό μου.. ίσως έχω συνηθίσει και στο προηγούμενο (W810i) που με το που πάταγες κάτι "έπαιζε". :worry: Aυτο είναι σίγουρο οτι δεν ειναι σαν τα κινητα ΧΩΡΙΣ ανοιχτο λειτουργικο οπως το w810...κανενα κινητο ΜΕ λειτουργικο δεν ειναι ποιο γρηγορο στην ταχυτητα πλοηγησης του μενου;) Εγω προσωπικα επειδη εχω χειρηστει πολλα κινητα με λειτουργικο μπορω να πω οτι το p1 ειναι απο τα ποιο γρηγορα στην ταχυτητα πλοηγησης στο μενου,. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Aυτο είναι σίγουρο οτι δεν ειναι σαν τα κινητα ΧΩΡΙΣ ανοιχτο λειτουργικο οπως το w810...κανενα κινητο ΜΕ λειτουργικο δεν ειναι ποιο γρηγορο στην ταχυτητα πλοηγησης του μενου;) Εγω προσωπικα επειδη εχω χειρηστει πολλα κινητα με λειτουργικο μπορω να πω οτι το p1 ειναι απο τα ποιο γρηγορα στην ταχυτητα πλοηγησης στο μενου,. Ε, ναι, το πιο λογικό αυτό είναι.! Απλά, σε σχέση με άλλους εδώ μέσα, που έχω διαβάσει να λένε οτι είναι σφαίρα και άλλα τέτοια, δεν το βλέπω έτσι.. γι'αυτό το είπα. Εκτός αν όπως λες κι εσύ το βλέπουν συγκριτικά με άλλα κινητά που χρησιμοποιούν κι αυτά λειτουργικό. :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Μόλις κυκλοφόρησε το νέο QuickOffice 4 για uiq3 (όταν το περάσεις κάνει upgrade στο Quickoffice που υπάρχει ήδη μέσα). Το αγόρασα έναντι 22 ευρώ χάρη στην έκπτωση 30%. Το πρόγραμμα απλά δεν παίζεται. Καμία σχέση με αυτό που έχει προεγκατεστημένο η συσκευή. Φανταστικό interface, ανοίγει τα πολύ μεγάλα αρχεία χωρίς κανένα πρόβλημα, πολλές επιλογές προβολής κλπ. Με το πρόγραμμα αυτό πραγματικά αισθάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις δουλειά με ένα κείμενο/πίνακα/παρουσιάση. Το προηγούμενο σου έσπαγε λίγο τα νεύρα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους μεταχειρίζονται τέτοιου είδους αρχεία από το κινητό τους. Πληροφορίες εδώ: http://www.quickoffice.com/store/symbian-uiq-3/quickoffice-premier-40/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ε, ναι, το πιο λογικό αυτό είναι.! Απλά, σε σχέση με άλλους εδώ μέσα, που έχω διαβάσει να λένε οτι είναι σφαίρα και άλλα τέτοια, δεν το βλέπω έτσι.. γι'αυτό το είπα. Εκτός αν όπως λες κι εσύ το βλέπουν συγκριτικά με άλλα κινητά που χρησιμοποιούν κι αυτά λειτουργικό. :what: Βασικα εμενα μπαινει σε ολους τους φακελους ακαριαια θα ελεγα,,,εκτος απο τον φακελο ''εργαλεια'' τον οποιο αν τον φωρτωσω με προγραμματα (20 +) αργει κανα δευτερολεπτο να μπει... παντως εμενα παει σφαιρα με την τελευταια αναβαθμιση:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Εγώ είμαι ικανοποιημένος με τη τελευταία έκδοση του firmware βελτιώθηκε κατά πολύ το τηλέφωνο. Έφαγε μόνο μια φορά restart και κάποια κουφά που έκανε στρώσανε. Είχα σκοπό να το πούλαγα και να ξαναγυρνούσα σε Nokia αλλά τώρα σκέφτομαι να το κρατήσω. Ελπίζω στα επόμενα firmware να διορθωθούν περισσότερα παιδικά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Εγώ είμαι ικανοποιημένος με τη τελευταία έκδοση του firmware βελτιώθηκε κατά πολύ το τηλέφωνο. +1 και από εμένα :rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1alex Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Παιδιά έχω το p1i και θα ήθελα ένα πρόγραμμα για να κάνω μεταφορά τις επαφές στο laptop και μετά να τις ξαναπςεράσω στο κιν(θέλω να κάνω γενική επαναφορά).Ξέρουμε αν υπάρχει τίποτα τέτοιο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Α επίσης ποιά είναι η τελευταία έκδοση firmware που κυκλωφωρεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Παιδιά έχω το p1i και θα ήθελα ένα πρόγραμμα για να κάνω μεταφορά τις επαφές στο laptop και μετά να τις ξαναπςεράσω στο κιν(θέλω να κάνω γενική επαναφορά).Ξέρουμε αν υπάρχει τίποτα τέτοιο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Α επίσης ποιά είναι η τελευταία έκδοση firmware που κυκλωφωρεί? Γινεται με το pcsuite που συνοδευει στη συσκευασια το p1;) κανε backup μεσω του προγραμματος:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Ε, ναι, το πιο λογικό αυτό είναι.! Απλά, σε σχέση με άλλους εδώ μέσα, που έχω διαβάσει να λένε οτι είναι σφαίρα και άλλα τέτοια, δεν το βλέπω έτσι.. γι'αυτό το είπα. Εκτός αν όπως λες κι εσύ το βλέπουν συγκριτικά με άλλα κινητά που χρησιμοποιούν κι αυτά λειτουργικό. :what: μαλλον δεν ειχες p990:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 το πρωτο μου restart χωρις αιτια ειναι γεγονος,μου χει κανει αλλα 2-3 αλλα σε χρηση.αυτο το κανε τελειως στο ακυρο.απο αναμονη εκανε restart...αρχισαν τα οργανα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 το πρωτο μου restart χωρις αιτια ειναι γεγονος,μου χει κανει αλλα 2-3 αλλα σε χρηση.αυτο το κανε τελειως στο ακυρο.απο αναμονη εκανε restart...αρχισαν τα οργανα??? Γιατί νιώθω οτι δεν παίζει ρόλο μόνο η αναβάθμιση (κλπ), αλλά καί η συσκευή που θα σου τύχει ?? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Γιατί νιώθω οτι δεν παίζει ρόλο μόνο η αναβάθμιση (κλπ), αλλά καί η συσκευή που θα σου τύχει ?? :mad: όπως τα λες είναι και εγώ αυτό το βλέπω όχι μόνο σε κινητά αλλά και σε πολλά άλλα όπως αυτοκίνητα μηχανάκια κλπ ποιός ξέρει ίσως να έχουν και αυτά ψυχή και χαρακτήρα .... :wacko: το δικό μου είναι :ninja: ανάβει μόνο του αθόρυβα μέσα στην νύχτα και με πλακώνει στα χαστούκια :cry: Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 ωχ πρέπει να έχει πολλά αποθυμένα....:chair::whip::knife: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Γιατί νιώθω οτι δεν παίζει ρόλο μόνο η αναβάθμιση (κλπ), αλλά καί η συσκευή που θα σου τύχει ?? :mad: Και εγώ το ίδιο νομίζω,σε μερικούς η τέταρτη αναβάθμιση έπαιζε καλά σε όλους όχι,ενώ η τρίτη πχ σε άλλους ναι και σε άλλους όχι! Μάλλον δεν είναι τυχαίο! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 όπως τα λες είναι και εγώ αυτό το βλέπω όχι μόνο σε κινητά αλλά και σε πολλά άλλα όπως αυτοκίνητα μηχανάκια κλπ ποιός ξέρει ίσως να έχουν και αυτά ψυχή και χαρακτήρα .... :wacko: το δικό μου είναι :ninja: ανάβει μόνο του αθόρυβα μέσα στην νύχτα και με πλακώνει στα χαστούκια :cry: :lol::lol::lol: Άντε για τα αυτοκίνητα ή τα μηχανάκια, πες οτι είναι και ανάλογα με τη χρήση ρε παιδί μου.. (πολλά μηχανικά μέρη και συνδέσεις, τριβές, φθορές).. αν τους κάνεις πχ 2-3 σκισίματα πριν//κατά το στρώσιμο, φτάνει για να τους αφήσεις κανένα "κουσούρι". Αλλά στα κινητά ?? Τι :angry: ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts