koufiokefalos Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Εμένα, πάλι, όλες οι version του fring που έχω βάλει "πέφτουν" μόλις προσπαθησω να κάνω κλήση... Τώρα είδα τι είναι το fring! αυτό δεν θέλει σύνδεση στο net? θέλει! άρα η gprs χρέωση θα έχω ή free wifi σύνδεση θα έχω σωστά? :blink: Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 πήρα δοκιμαστικά των medi@ m@rkt που δεν έχει ενα μέγεδος μόνο όπως προείπε κάποιος λίγο ποιο πίσω την έλοψα μια χαρά την κόλησα μια χαρά αλλά νομίζω ότι με τα σκουπίσματα κάνει θαμπάδες :blink: ! Η πλάκα είναι ότι προσπάθισα να την ξεκολήσω λίγο να δω αν βγαίνει εύκολα και παραλίγο να μου φύγει το νύχι!!! να δω πω θα την βγάλω χωρίς να χτυπήσω την οθόνη! γενικό συμπέρασμα τα συγκεκριμένα δεν τα συνιστώ αλλά μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο ας υπάρχει αυτό μην πάθουμε χειρότερα :ninja: Εμένα παλουκάρι μου έτσι μου είπανε στα Media Markt [Καβάλας-Θηβών] που πήγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 εμένα παλουκάρι μου έτσι μου είπανε στα Media Markt Καβάλας-Θηβών πυ πήγα.. εγώ πήγα πετρου ράλλυ και κηφισού. Έχε υποψιν σου ότι τα medi@ m@rkt δεν συνεργάζονται μεταξύ τους και αυτο σημαίνει ότι το ένα μπορεί να έχει διαφορετικά προιόντα από το αλλό ;) Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 εγώ πήγα πετρου ράλλυ και κηφισού. Έχε υποψιν σου ότι τα medi@ m@rkt δεν συνεργάζονται μεταξύ τους και αυτο σημαίνει ότι το ένα μπορεί να έχει διαφορετικά προιόντα από το αλλό ;) Εμ.. γι'αυτό σ'εσένα δείξανε διαφορετικά μεγέθη, ενώ σ'εμένα μόνο ένα μέγεθος screen protector, με το οποίο τύλιγες σχεδόν όλο το κινητό.. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Εμ.. γι'αυτό σ'εσένα δείξανε διαφορετικά μεγέθη, ενώ σ'εμένα μόνο ένα μέγεθος screen protector, με το οποίο τύλιγες σχεδόν όλο το κινητό.. ! KING SIZE!!! :D Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Καλημέρα! koyfiokefale μιας κ εισαι μεσα τωρα, ή οποιοσδήποτε άλλος ξερετε να μου πειτε πως κανουν format στην καρτα μνημης.? Εψαξα με τη λεξουλα format αλλα ολο κατι ξεκαρφωτα εβρισκα ή καμια 50 σελιδες... ε κριμα ειναι..:O Βασικα το tom tom θελω να σβησω, αλλα εχει πολλους φακελους κ φοβαμαι μηπως ειναι κ κατι του κινητού...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Καλημέρα! koyfiokefale μιας κ εισαι μεσα τωρα, ή οποιοσδήποτε άλλος ξερετε να μου πειτε πως κανουν format στην καρτα μνημης.? Εψαξα με τη λεξουλα format αλλα ολο κατι ξεκαρφωτα εβρισκα ή καμια 50 σελιδες... ε κριμα ειναι..:O Βασικα το tom tom θελω να σβησω, αλλα εχει πολλους φακελους κ φοβαμαι μηπως ειναι κ κατι του κινητού...... κοιτα εγώ τώρα έχω ένα W960 αλλά γιατί να κάνεις format δοκίμασες απεγκατάσταση?? Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Καλημέρα! koyfiokefale μιας κ εισαι μεσα τωρα, ή οποιοσδήποτε άλλος ξερετε να μου πειτε πως κανουν format στην καρτα μνημης.? Εψαξα με τη λεξουλα format αλλα ολο κατι ξεκαρφωτα εβρισκα ή καμια 50 σελιδες... ε κριμα ειναι..:O Βασικα το tom tom θελω να σβησω, αλλα εχει πολλους φακελους κ φοβαμαι μηπως ειναι κ κατι του κινητού...... Πιν.Ελέγχου -> Άλλα -> Μορφ. Memory Stick Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 κοιτα εγώ τώρα έχω ένα W960 αλλά γιατί να κάνεις format δοκίμασες απεγκατάσταση?? ναι εκανα απεγκατάσταση αλλα οι φάκελοί του παραμενουν.. δεν χρειαζεται να τους διαγράψω κιολας ή βλακεία λέω πάλι.?.? :rolleyes: Πιν.Ελέγχου -> Άλλα -> Μορφ. Memory Stick Σωστός.. Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Εϊχα το tom tom (καλό ήταν δεν είχα κάποιο πρόβλημα) αλλά θέλω να βάλω και το Garmin να το δοκιμάσω. Έχω διαβάσει το σχετικό thread με τις πληροφορίες του, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να ξεκινήσω καν .. .. .. Αν έχει κανείς κάποιες πιο απλές οδηγίες , μια καθοδήγηση ελληνική ίσως.. :) θα διευκόλυνε πολύ την κατάσταση. Άν όμως κάποιος έχει κάποια καινούργια έκδοση (πχ ελληνική, ή πιό ενημερωμένη έκδοση, ή οτιδήποτε) από TomTom, ας επικοινωνήσει μαζί μου . Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Τράβηξα, με το P1i που έχω, ένα βίντεο. Το έστειλα σε τρία κινητά και πήγε και στα τρία σαν ήχος.. Γνωρίζει παρακαλώ κάποιος τί μπορεί να φταίει?? Ευχαριστώ. Κατ' αρχάς τι κατάληξη έχει το αρχείο που επισύναψες στο μήνυμα; Και εν συνεχεία σε τι κινητά το έστειλες; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Το έστειλα με bluetooth οχι με mms. Το αρχείο (που το κοιταξα και μετα στον υπολογιστη να το δω αν παιζει -και έπαιζε-) ήταν .htm /ή/ .thm , δεν θυμαμαι ακριβως... Το έστειλα σε ενα W810i, ενα K800 και ενα Nokia σειράς 'Ν' . . . . Απ'οτι μου ειπαν και καποιοι αλλοι, απλα δεν υποστηριζουν την ανάλυση του P1 τα αλλα κινητα. Τωρα, ελπιζω να ειναι αυτο και οχι καποιο αλλο προβλημα με το κινητακι μου.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ral205 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 παιδία μια ερώτηση. που είναι η κάτω παύλα _στο πληκτρολόγιο του p1? Δεν μπορώ να την βρω πούθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 @ral205: φαντάζομαι ότι λες για το hardware πληκτρολόγιο σωστά? γιατί στο εικονικό πρέπει να πατήσεις πρώτα το "123" και μετά θα τη βρείς. για το κανονικό όμως νομίζω ότι δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν την βρήκα εγώ. @blogPage: η κατάληξη λίγο δύσκολο μου φαίνεται να ήταν .htm ή .thm. η πρώτη φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι είναι και η δεύτερη είναι από το θέματα του κινητού μας. εγώ πάντως που έχω τραβήξει μερικά βιντεάκια μου βγαίνουν με κατάληξη .3gp οπότε μάλλον τα άλλα τηλεφωνάκια δεν υποστήριζαν την ανάλυση που τραβάει το P1i (αν και μεταξύ μας δεν το νομίζω). πολύ φοβάμαι ότι θα έχει κάνει πάλι καμιά πατάτα η SE από τις γνωστές της. θα δοκιμάσω να στείλω σε ένα 6085 που έχω και θα σου πώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 @kollatos : Δοκίμασε όμως με την μεγαλύτερη ανάλυση του βίντεο! .. .. τράβηξε ενα, στείλτο σε κάποιο πιό απλό κινητό και πες μου να δούμε τι γίνεται. (Σ'το λέω αυτό γιατί με όποια άλλη ανάλυση εκτός της μεγαλύτερης, τα βιντεάκια παίζουν και αλλού...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Πρέπει να βγηκε η εκδοση 1.4.4 του pc suite. στην ιστοσελιδα μου ελεγε οτι ειναι η 1.3.3 αλλα οταν παταω πληροφοριες στο προγραμμα μου λεει 1.4.4. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvash1 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 paidia dokimase kanenas to prcontact? Pos sthn eyxh KALEI ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 paidia dokimase kanenas to prcontact? Pos sthn eyxh KALEI ??? χα! Το έχω κι εγώ. Έχω την εντύπωση οτι δυστυχώς δεν μπορείς να καλέσεις . . ! Είναι απλά κάτι σαν εφαρμογή(?), εικονικό χωρίς δυνατότητες.. κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 χα! Το έχω κι εγώ. Έχω την εντύπωση οτι δυστυχώς δεν μπορείς να καλέσεις . . ! Είναι απλά κάτι σαν εφαρμογή(?), εικονικό χωρίς δυνατότητες.. κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Μια που το έβαλα και μία που το έβγαλα.. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Μερικά shortcuts συγκεντρωμένα. ---Οταν θες να σβησεις κατι χωρις το πενακι τοτε μπορεις να πατησεις το πληκτρο με το βελακι προς τα πισω (διπλα στο L) στην συνεχεια σου βγαζει confirmation gia delete στην οθονη και μετα πληκτρα Y or N μπορεις να κανεις confirmation ---Με τα πληκτρα q,w,o,p,a,s,l,z κρατωντας τα πατημενα σε παει στις επαφες ---Κλειδωνοντας το κινητο απο το αριστερο πλαινο πληκτρο αν στην συνέχεια πατησουμε μια το jog κατω ή οποιαδηποτε πληκτρο πέφτει το backlight Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 @kollatos : Δοκίμασε όμως με την μεγαλύτερη ανάλυση του βίντεο! .. .. τράβηξε ενα, στείλτο σε κάποιο πιό απλό κινητό και πες μου να δούμε τι γίνεται. (Σ'το λέω αυτό γιατί με όποια άλλη ανάλυση εκτός της μεγαλύτερης, τα βιντεάκια παίζουν και αλλού...) έχεις δίκιο δεν το παίζει. τράβηξα επίτηδες ένα βιντάκι 2 λεπτών στην μέγιστη ανάλυση και το 6085 βγάζει "αδύνατη αναπαραγωγή". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 έχεις δίκιο δεν το παίζει. τράβηξα επίτηδες ένα βιντάκι 2 λεπτών στην μέγιστη ανάλυση και το 6085 βγάζει "αδύνατη αναπαραγωγή". Οπως και το 6630 (nokia) δεν παίζει του N73 Ν70 λόγο μεγάλης ανάλυσης και μόλις το μετέτρεψα σε πιο μικρό το έπαιξε... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Πως μπορω να βλεπω αρχεια .avi απο αυτο το κινητο; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 νομίζω γίνεται με το coreplayer. ψάξτο στα γνωστά μαγαζάκια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts