Alexkass Δημοσιεύτηκε April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 17, 2007 Partition Manager 8.5 Professional με αυτο μπορεις, οπως και να εμφανισεις τα κρυφα παρτισιον και να τα κανεις οτι θελεις. δεν καταλαβαίνω γιατί προτρέπουμε κάποιον να αγοράσει κάτι όταν το λειτουργικό του το προσφέρει δωρεάν... Υ.Γ. βέβαια δεν εμφανίζει κρυφά partition αλλά καλύτερα μιας και υπάρχει μεγάλο κίνδυνος. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 ^^ Kanenas kindynos den yparxei. Ama htan etsi den 8a eprepe na egkatasthsoume kanena programma pou kanei kalyterh douleia epeidh to leitourgiko prosferei kati paromoio alla kai ypodeestero dwrean... Kai firewall dwrean dinei alla oloi 3eroume oti einai sourwthri. An den baleis kana zone alarm den elegxeis e3erxomenh kinhsh me tipota. HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 O καθένας χρησιμοποιεί αυτό που καλύπτει τις ανάγκες του. Δεν είναι υποχρεωτικό να παίρνουμε πάντα το καλύτερο πρόγραμμα όταν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και με κάτι δωρεάν. Εγώ πχ δε χρησιμοποιώ firewall. Αν στο φίλο μας το manager των windows δεν κάνει για τη δουλειά που θέλει ας χρησιμοποιήσει το Partition Manager το οποίο απλά κάνει τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 δεν καταλαβαίνω γιατί προτρέπουμε κάποιον να αγοράσει κάτι όταν το λειτουργικό του το προσφέρει δωρεάν... Υ.Γ. βέβαια δεν εμφανίζει κρυφά partition αλλά καλύτερα μιας και υπάρχει μεγάλο κίνδυνος. Να υποθεσω οτι δεν χρησημοποιεις ουτε Opera, Winamp, Real player, Screen saver η καποιο αλλο προγραμμα περα απο αυτα που εχουν τα vista. Οι επιλογες υπαρχουν και δεν προτρεπω κανεναν να χρησημοποιησει τιποτα ποσο μαλλον να αγορασει, απλα απανταω σε μια ερωτηση που εγινε και δινω την αποψη μου και μονο αυτο, το τι θα κανει ο καθενας και πιο τελικα θα ειναιτο προγραμμα που πιστευει οτι ανταποκρινεται στις αναγκες του θα το κρινει μονος του. οσο για το ... επικινδυνο στην εμφανιση και πιθανος ενσωματωση του κρυφου παρτισιον σε ενα ηδη υπαρχον δεν μπορω να καταλαβω που το εντοπιζεις.αλλα αν ειναι αυτο επικινδυνο τοτε δεν θα πρεπει να καθαριζουμε τακτικα την ρετζιστρη (αφου μπορει να εχουμε προβληματα) με αποτελεσμα καποια στιγμη ο υπολογιστης να σερνεται. τελος παντων για να μην τα μπερδευω τα πραγματα αλλο, οταν καποιος ρωταει κατι που το γνωριζω, θα απανταω οπως νομιζω και εφοσον ενεχει κινδυνους αυτο που λεω θα το διευκρινιζω, αν αυτο δεν αρεσει σε καποιους μπορουν να μου ζητησουν να μην ξαναγραψω τιποτα, και να ειστε σιγουροι οτι δεν θα ξαναγραψω. Ως τοτε φιλικα alfa. Υ.Γ. να υποθεσω οτι ολα τα προγραμματα που εχεις , τα εχεις αγορασμενα? τοτε πραγματικα μπραβο σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 όταν λέω κίνδυνος εννοώ για το hidden partition (όσοι έχουν Laptop θα καταλάβουν) το τι προγράμματα χρησιμοποιώ και αν είναι αγορασμένα ή όχι είναι δικό μου θέμα. απλά θεωρώ τελείως θέμα ad να απαντάει κάποιος σε ερώτηση τύπου: πώς παίζουν τα vista mp3; με το να αγοράσεις το quicktime pro... αυτό μόνο για να κλείσουμε το θέμα εδώ. Υ.Γ. δεν έχω κάτι με την paragon απλά το θεωρώ αστείο να θέλουμε 10 προγράμματα για να κάνουμε κάτι που κάνουμε από τα properties των vista Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 όταν λέω κίνδυνος εννοώ για το hidden partition (όσοι έχουν Laptop θα καταλάβουν) το τι προγράμματα χρησιμοποιώ και αν είναι αγορασμένα ή όχι είναι δικό μου θέμα. απλά θεωρώ τελείως θέμα ad να απαντάει κάποιος σε ερώτηση τύπου: πώς παίζουν τα vista mp3; με το να αγοράσεις το quicktime pro... αυτό μόνο για να κλείσουμε το θέμα εδώ. Υ.Γ. δεν έχω κάτι με την paragon απλά το θεωρώ αστείο να θέλουμε 10 προγράμματα για να κάνουμε κάτι που κάνουμε από τα properties των vista ειδες πουθενα να του λεω να αγορασει καποιο προγραμμα?:!: το αν τα εχεις αγορασμενα ειναι σιγουρα δικο σου θεμα...:X επειδη εχω φορητο, και δεν καταλαβα... δεν μου εξηγεις?:wacko: mod's sorry for off topic δεν το συνεχιζω δεν εχει νοημα αλλωστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 δεν καταλαβαίνω γιατί προτρέπουμε κάποιον να αγοράσει κάτι όταν το λειτουργικό του το προσφέρει δωρεάν... Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει πάντα να σας κυνηγάμε για τα off topic σε αυτό το thread :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts