Superdriver_2006 Δημοσιεύτηκε April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 17, 2007 Γειά σας παιδιά.Μόλις πήρα windows xp sp2 και θέλω να κάνω το pc μου ένα κλώνο στον εξωτερικό μου σκληρό.Ξέρω ότι στα MacOs υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται Carbon cloner και ένα άλλο superduper.Για pc ξέρετε κανένα αντίστοιχο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Το αντίστοιχο για pc λέγεται Ghost. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Υπάρχει και το Acronis True Image. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.1.7196/1662; en; U; ssr)) An xrisimopoihseis to norton ghost na valeis ekdosi me recovery disc opou to cd einai bootable kai vlepei kai ekswterikous diskous.px norton ghost 9 2005 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Αν εχεις RAID μπορεις απο εκει να κανεις 1/1 αντιγραφη του δισκου σου σε αλλον,αρκει ο δευτερος να ειναι ισης ή μεγαλυτερης χωρητικοτητας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts