ion83 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 -----> Φαντάζομαι να έκανες κι όλας :p Δεν έχω λόγο για προσωπική επίθεση, απλώς με επιχειρήματα στοιχειοθετώ τις δικές μου απόψεις, κρίνοντας ό,τι διαβάζω.Αν πάλι σε κάτι από αυτά που είπα διαφωνείς, εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε...Νομίζω άλλωστε πως η διαδραστικότητα είναι και ο σκοπός των forums.... Όπως διαβάζουμε τις προσωπικές σου απόψεις πρωτοσέλιδα, έτσι θα πρέπει και εσύ να ανέχεσαι την κριτική και να μην την ειρωνεύεσαι...:O Φίλε ion83, το παρόν άρθρο, όπως ισχύει και με κάθε θέμα, αν δεν ενδιαφέρει τον αναγνώστη, δεν θα κάτσει να τα διαβάσει, και πολύ περισσότερο να ασχοληθεί με το θέμα, ποστάροντας σε αυτό. Πολύ βολικό για τον κάθε γράφοντα και υπογράφοντα αυτό, έλα όμως που δεν συμβαίνει...Ο κάθε γράφων και υπογράφων πρέπει να μπορεί να αιτιολογεί τις απόψεις του και να τις υποστηρίζει και όχι να προσπαθεί να εξοστρακίσει οποιονδήποτε αδυνατεί να αντιμετωπίσει, χρησιμοποιώντας τέτοιους υποτιμητικούς τρόπους....:O Επίσης κρίνω σκόπιμο να σε ενημερώσω ότι το αν μπορούν οι απόψεις ενός συντάκτη του myphone (ή και απλού μέλους) να αποτελούν θέμα της πρώτης σελίδας, δεν θα το κρίνεις φυσικά εσύ. Σε όλες τις δημοκρατικές κοινωνίες τα μέλη είναι αυτά που κρίνουν τις δομές της... Όταν δε η άποψη συγχέεται ή υπάρχει κίνδυνος να συγχυστεί με νέες ειδήσεις και να θεωρηθεί ως είδηση, τότε υπάρχει θέμα... Δεν αντιλαμβάνομαι πάντως πού θέλεις να καταλήξεις....Άλλωστε όλη αυτή η κουβέντα αφορά μιά άποψη μόνο, την δικιά σου...:X Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 -----> Επίσης κρίνω σκόπιμο να σε ενημερώσω ότι το αν μπορούν οι απόψεις ενός συντάκτη του myphone (ή και απλού μέλους) να αποτελούν θέμα της πρώτης σελίδας, δεν θα το κρίνεις φυσικά εσύ. Ωραια αποψη ειναι αυτη . Γιατι αλλωστε ενα απλο μελος δεν ειναι τιποτα , και δεν εχει γνωμη (ασχετα με το αν η επισκεψημοτητα ενος site οπως του myphone βασιζεται στο τι γνωμη εχουν οι επισκεπτες ) Επισης , νομιζω οτι τα "μη απλα" μελη ειναι καλυτερα να μην απαντουν με τετοιο υφος και να να απευθυνονται απαξιωτικα προσωπικα σε καποιο μελος . Παντως η αντιμετωπιση των διαφορετικων αποψεων πανω σε ενα κειμενο που εμφανιζεται με την περιγραφη "αποψεις" δειχνει ανεκτικοτητα μεν αλλα εκφρασεις σαν αυτη φαινονται σαν να δηλωνουν οτι η αποψη καποιου αν ειναι διαφορετικη δεν μπορει να εχει σημασια γιατι δεν ειναι "συντακτης του myphone" Υ.Γ. Εγω πειραζει που κανω ποστ κανοντας χρηση της "δυσκολης" τεχνολογιας του UMTS και την χρηση του κινητου σαν μοντεμ?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Σε όλες τις δημοκρατικές κοινωνίες τα μέλη είναι αυτά που κρίνουν τις δομές της... Όταν δε η άποψη συγχέεται ή υπάρχει κίνδυνος να συγχυστεί με νέες ειδήσεις και να θεωρηθεί ως είδηση, τότε υπάρχει θέμα... Δεν αντιλαμβάνομαι πάντως πού θέλεις να καταλήξεις....Άλλωστε όλη αυτή η κουβέντα αφορά μιά άποψη μόνο, την δικιά σου... Ναι, αφορά την άποψή μου, που όμως δεν είναι ούτε νόμος, ούτε ευαγγέλιο. Αφορμή για συζήτηση και προβληματισμό αποτελεί. Πρέπει να είναι 2η, 3η φορά που το διευκρινίζω. :blink: Ωραια αποψη ειναι αυτη . Γιατι αλλωστε ενα απλο μελος δεν ειναι τιποτα , και δεν εχει γνωμη (ασχετα με το αν η επισκεψημοτητα ενος site οπως του myphone βασιζεται στο τι γνωμη εχουν οι επισκεπτες ) Επισης , νομιζω οτι τα "μη απλα" μελη ειναι καλυτερα να μην απαντουν με τετοιο υφος και να να απευθυνονται απαξιωτικα προσωπικα σε καποιο μελος . Έχουμε ξεφύγει από το θέμα τελείως... Άποψη απλού μέλους έχει ανέβει σε αυτό το section και στο παρελθόν, και μπορεί και να ξαναανέβει. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Παντως η αντιμετωπιση των διαφορετικων αποψεων πανω σε ενα κειμενο που εμφανιζεται με την περιγραφη "αποψεις" δειχνει ανεκτικοτητα μεν αλλα εκφρασεις σαν αυτη φαινονται σαν να δηλωνουν οτι η αποψη καποιου αν ειναι διαφορετικη δεν μπορει να εχει σημασια γιατι δεν ειναι "συντακτης του myphone" Απλώς διευκρίνησα κάποια πράγματα. :!: Ενώ εκφράσεις σαν του ion83 δείχνουν ότι αν μη τι άλλο... σέβονται τον χώρο που βρίσκεται για να πει την άποψή του και να ενημερωθεί, όπως και τον κόπο αυτών που πασχίζουν να τους ενημερώσουν με μόνο αντάλλαγμα το προνόμιο να τους χαρακτηρίζουν «εχθρούς της τεχνολογίας», ε; :confused: Εμπάσει περιπτώσει, δεν έχω να προσθέσω κάτι επιπλέον στο θέμα. Ας κυλήσει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Απλώς διευκρίνησα κάποια πράγματα. :!: Ενώ εκφράσεις σαν του ion83 δείχνουν ότι αν μη τι άλλο... σέβονται τον χώρο που βρίσκεται για να πει την άποψή του και να ενημερωθεί, όπως και τον κόπο αυτών που πασχίζουν να τους ενημερώσουν με μόνο αντάλλαγμα το προνόμιο να τους χαρακτηρίζουν «εχθρούς της τεχνολογίας», ε; :confused: Εμπάσει περιπτώσει, δεν έχω να προσθέσω κάτι επιπλέον στο θέμα. Ας κυλήσει μόνο του. Δεν ειπα οτι ολοι οι αλλοι ειναι σωστοι και εσυ εισαι λαθος . Φανηκε ομως λιγο "υπεροπτικο" (προσοχη , βαζω εισαγωγικα) το τελευταιο κομματι του ποστ σου που σχολιασα . Επισης , σε οτι εχει να κανει με την προσπαθεια σαφως και ειναι εκτιμητεα , σαφως και δεν αξιζει "απαξιωσης" και σιγουρα δεν σε χαρακτηρισα εγω προσωπικα εχθρο της τεχνολογιας . Ομως το "ανταλλαγμα" για την προσφορα καποιου σε ενα forum/site δεν ειναι υποχρεωση ειναι κατι που οι χρηστες "δινουν" με την θεληση τους και ειναι δικαιωμα αν θελουν να μην το κανουν χωρις ομως αυτο να τους δινει το δικαιωμα να χαρακτηρισουν . :) Και πισω στο θεμα του thread , σχολιασα σε ενα σημειο οτι τα παραδειγματα που αναφερεις παρ'οτι υπαρκτα αφορουν δικτυα που λειτουργουν διαφορετικα σε πολυ μεγαλο βαθμο απο τα ευρωπαικα και οι συσκευες που λειτουργουν σε αυτα επισης ειναι σχετικα διαφορετικες τεχνολογικα . Το πρωτυπο του Mobile TV της Qualcomm που αναφερεις για παραδειγμα ειναι μια υλοποιηση της Qualcomm βασισμενη στο δικο της BREW το οποιο οι κατασκευαστες συσκευων "αναγκαζονται" να παρουν μαζι με τις λυσεις ολοκληρωμενων της εταιρειας και να προσαρμοσουν πανω σε αυτο το UI και τις επιπλεον δυνατοτητες που πιθανον θελουν . Αυτο εχει σαν αποτελεσμα , ειδικα σε οτι εχει να κανει συγκεκριμενα με την Qualcomm και τις εταιρειες που την επιλεγουν , να εμφανιζονται προβληματα στην λειτουργια της συσκευης τα οποια οφειλονται στο BREW και μπορουν να λυθουν μονο απο αυτη και οχι απο τους κατασκευαστες των συσκευων . Φυσικα αυτο δεν ειναι δικαιολογια για κανεναν απο τους δυο ειτε την Qualcomm ειτε τους κατασκευαστες των συσκευων . Ειναι απλα μια ενδειξη του οτι τα πραγματα δεν ειναι απαραιτητα παντα ιδιαιτερα απλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Aν φυσικά πιστεύεις αυτό που γράφεις, φαντάζομαι ότι δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν... α) Το τηλέφωνο που χρησιμοποιείς είναι το 6110 ή αντίστοιχο της εποχής, οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν είσαι trendy, αλλά έχεις κερδίσει την ουσία...:yahoo: β) Έχεις οποιαδήποτε νεα συσκευή, ζεις στον ρυθμό του trendy και έχεις όμως χάσει την ουσία....:scared: Πες μας λοιπόν ποια συσκευή διαθέτεις για να καταλάβουμε πού βρίσκεσαι...:p Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει λόγος να γενικεύεις τα πιστεύω σου ή να υβρίζεις, επειδή πιθανώς αναζητάς την ταυτότητά σου, όλη την Ελλάδα! Αυτή δε η συνήθεια φαίνεται να αποτελεί την τελευταία μόδα των "Ελληναράδων" να αυτοϋβρίζονται...Φαινόμενο απαράδεκτο και επικίνδυνο!!! Ας κοιτάξει καθένας τον εαυτό του και ας βγάλει τα συμπεράσματά του μονο από εκεί...Ο καθένας έχει τους λόγους που επιλέγει νέο κινητό και οι λόγοι αυτοί είναι με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο σεβαστοί...:O Δεν νομιζω οτι καταλαβες καν τι ειπα και περιοριστηκες στο να κανεις ενα σχολιο ανευ ουσιας και υποστασης με μονο σκοπο να χλευασεις την αποψη μου. Ως προς αυτο συγχαρητηρια για την εμπαθεια σου. Επιπροσθετως δεν νομιζω οτι κατηγορησα κανεναν και πουθενα στο σχολιο μου αλλα μονον εξεφρασα μια προσωπικη μου αποψη. Το σχολιο περι υβρης ειναι τουλαχιστον φαιδρο. Δεν νομιζω επισης οτι η διατυπωση της αποψης ενος ανθρωπου αποτελει γενικευμενο σχολιο αλλα ακομα και αυτο να δεχτει κανεις ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του να εκφραζεται με κοσμιο τροπο. Να εισαι σιγουρος οτι την ταυτοτητα μου την εχω βρει καιρο τωρα και δεν εχω αναγκη απο συμβουλες αγνωστων και κυριως κακοβουλων οπως εσυ. Αν μη τι αλλο απο αμπελοφιλοσοφους εχουμε πλεον κορεστει. Για να μην σπαταλαω χρονο εξηγωντας περεταιρω καλο ειναι να διαβασεις καλα αυτο που γραφω πριν πας να πουλησεις πνευμα. Θα σε συμβουλευα επισης να μην διατυπωνεις κρισεις για ανθρωπους που δεν γνωριζεις διοτι με αυτον τον τροπο μοναχα τον βαθμο ανωριμοτητας σου καταδειχνεις. ;) :X Συγνωμη για το off-topic αλλα ενιωσα οτι επρεπε ν' απαντησω σε ενα τετοιο σχολιο που με εθιξε σε προσωπικο επιπεδο. Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν νομιζω οτι καταλαβες καν τι ειπα και περιοριστηκες στο να κανεις ενα σχολιο ανευ ουσιας και υποστασης με μονο σκοπο να χλευασεις την αποψη μου. Ως προς αυτο συγχαρητηρια για την εμπαθεια σου. Επιπροσθετως δεν νομιζω οτι κατηγορησα κανεναν και πουθενα στο σχολιο μου αλλα μονον εξεφρασα μια προσωπικη μου αποψη. Το σχολιο περι υβρης ειναι τουλαχιστον φαιδρο. Δεν νομιζω επισης οτι η διατυπωση της αποψης ενος ανθρωπου αποτελει γενικευμενο σχολιο αλλα ακομα και αυτο να δεχτει κανεις ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του να εκφραζεται με κοσμιο τροπο. Να εισαι σιγουρος οτι την ταυτοτητα μου την εχω βρει καιρο τωρα και δεν εχω αναγκη απο συμβουλες αγνωστων και κυριως κακοβουλων οπως εσυ. Αν μη τι αλλο απο αμπελοφιλοσοφους εχουμε πλεον κορεστει. Για να μην σπαταλαω χρονο εξηγωντας περεταιρω καλο ειναι να διαβασεις καλα αυτο που γραφω πριν πας να πουλησεις πνευμα. Θα σε συμβουλευα επισης να μην διατυπωνεις κρισεις για ανθρωπους που δεν γνωριζεις διοτι με αυτον τον τροπο μοναχα τον βαθμο ανωριμοτητας σου καταδειχνεις. ;) :X Συγνωμη για το off-topic αλλα ενιωσα οτι επρεπε ν' απαντησω σε ενα τετοιο σχολιο που με εθιξε σε προσωπικο επιπεδο. Σόρυ φίλε μου, αν σε έθιξα, αλλά εγώ το ένιωσα αυτό πολύ πριν από εσένα...Και αν νομίζεις ότι μπορείς να χαρακτηρίζεις κάποιους "πρόβατα" επειδή έχουν πάθος με την τεχνολογία (εξαιρώντας εαυτό, κατά συνήθη τακτική) εγώ διαβεβαιώνω πως δεν νιώθω έτσι, ούτε νομίζω πως αυτό που έγραψες αποτελεί τιμητικό τίτλο για κανέναν, πολύ περισσότερο για ένα έθνος που μάλλον και εσύ σε αυτό ανήκεις....Ας προσέχουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς ("πρόβατα") και τις γενικεύσεις μας ("εμείς οι έλληνες"), ιδίως όταν απευθυνόμαστε σε κόσμο που δεν γνωρίζουμε.... Μπορέις να χρησιμοποιείς άφοβα τον πρώτο ενικό, αν νομίζεις πως αυτό σε εκφράζει και δεν σε θίγει και άσε τους Ελληνες μακρυά....:O Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Σόρυ φίλε μου, αν σε έθιξα, αλλά εγώ το ένιωσα αυτό πολύ πριν από εσένα...Και αν νομίζεις ότι μπορείς να χαρακτηρίζεις κάποιους "πρόβατα" επειδή έχουν πάθος με την τεχνολογία (εξαιρώντας εαυτό, κατά συνήθη τακτική) εγώ διαβεβαιώνω πως δεν νιώθω έτσι, ούτε νομίζω πως αυτό που έγραψες αποτελεί τιμητικό τίτλο για κανέναν, πολύ περισσότερο για ένα έθνος που μάλλον και εσύ σε αυτό ανήκεις....Ας προσέχουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς ("πρόβατα") και τις γενικεύσεις μας ("εμείς οι έλληνες"), ιδίως όταν απευθυνόμαστε σε κόσμο που δεν γνωρίζουμε.... Μπορέις να χρησιμοποιείς άφοβα τον πρώτο ενικό, αν νομίζεις πως αυτό σε εκφράζει και δεν σε θίγει και άσε τους Ελληνες μακρυά....:O Δεν προσωποποιησα καμια κατασταση ωστε να θιχτεις (πολυ ευκολα αληθεια) και εν πασει περιπτωση η συζητηση ειναι ανευ ουσιας. Απαντησες με επιθεση σε ενα γενικο σχολιο που εκφραζει αποψη και μονο. Ουτε πουθενα ισοπεδωσα τα παντα λεγοντας οτι ολοι οι Ελληνες ειναι προβατα. Και εγω εχω παθος με την τεχνολογια και ασχολουμαι φανατικα οποτε και εκει ακυρωνεσαι. Εν κατακλειδι και για να ληξει το θεμα εγω ειπα απλως την γνωμη μου που σχηματισα εκτιμωντας καταστασεις και καταναλωτικες συμπεριφορες. Σε σχεση με την χωρα μας και τους κατοικους μαλλον εσυ εβγαλες κομπλεξ και οχι εγω. Δεν χρησιμοποιησα τον πρωτο ενικο γιατι απλα δεν αναφερομουν σε εμενα αλλα σε οσους πραττουν ετσι στις αγορες τους. Δεν ειδα καποιον να αντιδρα οπως εσυ και πραγματικα λυπαμαι. Το σταματω εδω γιατι ξεφευγει. Αν θες κατι αλλο υπαρχουν και τα pm. Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Είτε μας αρέσει είτε όχι, ένας μεγάλος, πολύ μεγάλος αριθμός Ελλήνων έχει μια ακριβή συσκευή (ή PC), απλά γιατί είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ή γιατί το αγόρασε ο Μπάμπης ή γιατί απλά “ήταν το ακριβότερο, άρα και το καλύτερο”. Από όσους έχουν Smartphone / Pocket PC’s μόνο ένα 15% ( και πολύ λέω) κάνει χρήση αυτών που πλήρωσε για να αγοράσει. Οι υπόλοιποι κάνουν ότι κάνανε και με ένα 6310i, απλά είναι θύματα του marketing , της μόδας και του ψώνιου τους…. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viator Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Ο λόγος που πολλοί Έλληνες αγοράζουν τόσο ακριβές συσκευές, είναι γιατί στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας οι συσκευές επιδοτούνται. Όταν κάποιος δικαιούται επιδότηση 280€ ή 180€ και μπορεί να πάρει μία συσκευή δωρεάν ή δίνοντας ένα μικρό ποσό γύρο στα 50€, με χαρακτηριστικά που δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ, δεν είναι πρόβατο αλλά ένας καταναλωτής που εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Όταν κάνεις μεγάλους λογαριασμούς για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους και σου δίνουν μία συσκευή δωρεάν και είσαι ικανοποιημένος από την εταιρία σου, για ποιο λόγο να μην την πάρεις; Αν αυτοί που αγοράζουν πανάκριβες συσκευές τις πλήρωναν όσο ακριβώς κοστίζουν, θα άλλαζαν συσκευή πολύ ποιο σπάνια και θα αγόραζαν απλές και προσιτές συσκευές. Οι Έλληνες δεν διαφέρουμε, όπως πολλοί νομίζουν, από τους άλλους Ευρωπαίους πάρα πολύ, απλά σε πολλές περιπτώσεις τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Παράθεση "We don’t see things as they are, we see things as we are." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Ο λόγος που πολλοί Έλληνες αγοράζουν τόσο ακριβές συσκευές, είναι γιατί στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας οι συσκευές επιδοτούνται. Όταν κάποιος δικαιούται επιδότηση 280€ ή 180€ και μπορεί να πάρει μία συσκευή δωρεάν ή δίνοντας ένα μικρό ποσό γύρο στα 50€, με χαρακτηριστικά που δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ, δεν είναι πρόβατο αλλά ένας καταναλωτής που εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Όταν κάνεις μεγάλους λογαριασμούς για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους και σου δίνουν μία συσκευή δωρεάν και είσαι ικανοποιημένος από την εταιρία σου, για ποιο λόγο να μην την πάρεις;. σε αυτο εχεις δικιο, αλλα εγω δεν ξερω ουτε εναν που να παιρνει επιδοτηση τετοιου υψους. επισης τα ατομα που γνωριζω (λογω ηλικιας) ειναι η ακομη φοιτητες, η ανεργοι η στην πρωτη τους δουλεια με 600 Ε το μηνα, και οι περισσοτεροι θεωρουν ντροπη το να εχουν κινητο που δεν εχει καμερα 2megapixel,bluetooth (ασχετα αν δεν το χρησιμοποιουν) και mp3. ολοι εχουν κινητα που κοστιζουν τουλαχιστον 3πλασια απο το δικο μου, αγορασμενα με τα λεφτα της μανας και του πατερα τους, και οσο πιο ακριβο ειναι, τοσο πιο επιδεικτικα το χρησιμοποιουν-το τοπο8ετουν στο τραπεζι της καφετεριας και γενικα προσπαθουν να κανουν αισθητη την υπαρξη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 €280 επιδόττηση??? Ελαχιστοι επαγγελματιες εχουν μονο τετοιες επιδοτησεις απο οσο ξερω... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ αποκλειστικά το τηλέφωνο μου για κλήσεις και για sms, αρκετά δε από αυτά τα στέλνω και μέσω διαδικτύου. Επίσης χρησιμοποιώ το ημερολόγιο ως ηλεκτρονική ατζέντα. Ο περισσότερος κόσμος που γνωρίζω χρησιμοποιεί το τηλέφωνο για τους ίδιους λόγους. Νομίζω ότι οι Έλληνες χρησιμοποιούμε πολύ το κινητό, αλλά λίγοι αξιοποιούν πραγματικά τις πρόσθετες δυνατότητες των ενισχυμένων τηλεφώνων. Και απορώ με τον κόσμο που χρυσοπληρώνει συσκευές τύπου σειράς Ν της Νόκια που αν δεν κάνω λάθος κοστίζουν πάνω από €300 με €400! Το κινητό είναι πραγματικό εργαλείο στις μέρες μας αλλά πρέπει να του προσδίδουμε την αληθινή του διάσταση στη χρήση που κάνουμε και όχι να θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με αυτό. Για να δώσω ένα παράδειγμα, βρίσκω πολύ άσχημο αυτό που κάνουμε όλοι με το να ρωτάμε κάποιον στο κινητό που βρίσκεται, καθώς είναι σαν να θέλουμε όλοι να ξέρουμε πού είναι και τι κάνει ο καθένας από μας. Απόρροια της εποχής του μεγάλου αδερφού... Και η εποχή προ δεκαετίας που δεν υπήρχαν κινητά και μπορούσες να χάνεσαι για λίγο, είχε και τα καλά της... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Και η εποχή προ δεκαετίας που δεν υπήρχαν κινητά και μπορούσες να χάνεσαι για λίγο, είχε και τα καλά της... Άμα θέλεις να "χαθείς για λίγο", το κλείνεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Άμα θέλεις να "χαθείς για λίγο", το κλείνεις. :rolleyes: . δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό...ποτέ δεν ξέρεις ποιός θα σε χρειαστεί για μια δύσκολη στιγμή!:( ίσως το καλύτερο είναι να έχεις ένα δεύτερο κινητό μόνο για προσωπική χρήση!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts