Jump to content

Προβλημα με το screen saver

parafron4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλημερα κ καλη ανασταση

θα ηθελα μια μικρη βοηθεια διοτι στα ξαφνικα ανακαλυψα οτι δεν

λειτουργει το screen saver....:mad:

το εχω βαλει να ενεργοποιηται στο ενα λεπτο κ να ζηταει κ κωδικο αλλα σημερα

διαπιστωσα οτι δεν ενεργοποιηται.

Θα μπορουσε να με βοηθισει κανενας???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Βγάλε το ποντίκι και ξαναδοκίμασε. Μπορεί να μην το αφήνει να μπει σε idle, ακόμα κι αν δεν το κουνάς.

κανενας ρε παιδια????

ουτε μια γνωμη???

Μου το κανει και εμενα καμια φορα να μην μπαινει σε safemode.Αργοτερα ενεργοποιειται ξανα.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Βγάλε το ποντίκι και ξαναδοκίμασε. Μπορεί να μην το αφήνει να μπει σε idle, ακόμα κι αν δεν το κουνάς.

οταν το βγαζω ενεργοποιητε κανονικα,οταν το ξαναβαζω τπτ παλι:mad: :mad:

εχεις καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο κ πως μπορω να το διορθωσω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αν το έχεις σε USB, βάλτο σε PS/2 ή το ανάποδο. Δοκίμασε να το καταργήσεις και ξαναπέρνα τους drivers από την αρχή.

Αν το έχεις σε USB, βάλτο σε PS/2 ή το ανάποδο. Δοκίμασε να το καταργήσεις και ξαναπέρνα τους drivers από την αρχή.

αυτο με τουσ drivers το δοκιμασα αλλα τπτ

πως μπορω να το κανω ps/2 απο usb?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αυτά της Microsoft συνήθως δίνουν μετατροπέα μαζί. Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και χωριστά στο εμπόριο.

Αλλιώς φορμάτ... Δεν ξέρω άλλη λύση δυστυχώς.

Αυτά της Microsoft συνήθως δίνουν μετατροπέα μαζί. Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και χωριστά στο εμπόριο.

Αλλιώς φορμάτ... Δεν ξέρω άλλη λύση δυστυχώς.

ok man thx a lot pantos ayto ksekinhse otan allaksa thema sta xp ka meta

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Κάμε ένα system restore. λογικά θα το φτιάξει.

to ekana me oso pio palia hmeromhnia mporousa alla tpt

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Είχα το ίδιο πρόβλημα με οπτικό - ασύρματο ποντίκι της Microsoft και βρήκα τη λύση που είναι η εξής: Μπαίνεις με τον Internet Explorer στην υπηρεσία Windows Update http://windowsupdate.microsoft.com/ Στο κέντρο της σελίδας πατάς custom, περιμένεις, και μετά αριστερά εκεί που λέει Select by type επιλέγεις Hardware, optional. Παρουσιάζονται οι διαθέσιμες ενημερώσεις και επιλέγεις αυτή που ονομάζεται Microsoft HID Non-User Input Data Filter ξετσεκάροντας όποιες άλλες δεν είναι επείγουσες. Πατώντας Review and install updates και μετά πάλι install updates το κατέβασμα και η εγκατάσταση γίνονται αυτομάτως και... αυτό ήταν!:)

Είχα το ίδιο πρόβλημα με οπτικό - ασύρματο ποντίκι της Microsoft και βρήκα τη λύση που είναι η εξής: Μπαίνεις με τον Internet Explorer στην υπηρεσία Windows Update http://windowsupdate.microsoft.com/ Στο κέντρο της σελίδας πατάς custom, περιμένεις, και μετά αριστερά εκεί που λέει Select by type επιλέγεις Hardware, optional. Παρουσιάζονται οι διαθέσιμες ενημερώσεις και επιλέγεις αυτή που ονομάζεται Microsoft HID Non-User Input Data Filter ξετσεκάροντας όποιες άλλες δεν είναι επείγουσες. Πατώντας Review and install updates και μετά πάλι install updates το κατέβασμα και η εγκατάσταση γίνονται αυτομάτως και... αυτό ήταν!:)

δεν μπορω να μπω μου λεει <Η τοποθεσία εντόπισε ένα σφάλμα και δεν μπορεί να εμφανίσει τη σελίδα που ζητήσατε. Οι παρακάτω επιλογές ενδέχεται να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα> μηπως φτεει το οτι φοραω σπασμενα win???

το εφτιαξαααααα ηταν τοσο απλο :p

απλα μπικα στο msconfig κ απο την εκινηση απενεργοπιησα το power dvd γιατι αυτο δημιουργουσε το προβλημα:up: :up:

trellolello thx a lot γιατι εξαιτιας σου το ανακαλυψα

κ εγω ασυρματο της microsoft εχω wireless laser mouse 6000

μπες εδω να δεις τι λεει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι σε υπάρχον post, θα πρέπει να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφύγεις τα συνεχόμενα posts. Επίσης, όταν θέλεις να κάνεις πολλαπλές παραθέσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif

Είχες δίκηο! Είχα ξεχάσει ότι είχα εγκαταστήσει μια δοκιμαστική έκδοση του PowerDVD 7 η οποία μάλιστα έχει πρόβλημα με τον ήχο γι'αυτό και δεν τη χρησιμοποιούσα! :)

Όσο για το Windows Update, πράγματι κάνει έλεγχο της γνησιότητας των Windows αλλά παρ'όλο που τα δικά μου XP είναι αυθεντικά είχα κι εγώ ανάλογα προβλήματα στο παρελθόν - τώρα πια όχι.

Σχετικά με το PowerDVD και τον ήχο, αν λήξει το trial, σου κόβει τον ήχο από τα DVD. Ίσως γι' αυτό να είχες πρόβλημα.

Σχετικά με το PowerDVD και τον ήχο, αν λήξει το trial, σου κόβει τον ήχο από τα DVD. Ίσως γι' αυτό να είχες πρόβλημα.

δεν ειναι trial to power dvd κ δεν ξερω γιατι μου δημιουργησε τετοιο problem

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αν είναι σπασμένο, βρες καλύτερο *****/άλλο serial.

Αν δεν είναι, αγνόησε τα παραπάνω.

Αν είναι σπασμένο, βρες καλύτερο *****/άλλο serial.

Αν δεν είναι, αγνόησε τα παραπάνω.

μου φενεται θα εχω μονο το VLC που ειναι κ free,δεν μου εχει διμιουργησει

ποτε προβλημα κ πεζει τα παντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter