parafron4 Δημοσιεύτηκε April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2007 παιδια καλημερα κ καλη ανασταση θα ηθελα μια μικρη βοηθεια διοτι στα ξαφνικα ανακαλυψα οτι δεν λειτουργει το screen saver....:mad: το εχω βαλει να ενεργοποιηται στο ενα λεπτο κ να ζηταει κ κωδικο αλλα σημερα διαπιστωσα οτι δεν ενεργοποιηται. Θα μπορουσε να με βοηθισει κανενας??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 κανενας ρε παιδια???? ουτε μια γνωμη??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Βγάλε το ποντίκι και ξαναδοκίμασε. Μπορεί να μην το αφήνει να μπει σε idle, ακόμα κι αν δεν το κουνάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 κανενας ρε παιδια???? ουτε μια γνωμη??? Μου το κανει και εμενα καμια φορα να μην μπαινει σε safemode.Αργοτερα ενεργοποιειται ξανα. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Βγάλε το ποντίκι και ξαναδοκίμασε. Μπορεί να μην το αφήνει να μπει σε idle, ακόμα κι αν δεν το κουνάς. οταν το βγαζω ενεργοποιητε κανονικα,οταν το ξαναβαζω τπτ παλι:mad: :mad: εχεις καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο κ πως μπορω να το διορθωσω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αν το έχεις σε USB, βάλτο σε PS/2 ή το ανάποδο. Δοκίμασε να το καταργήσεις και ξαναπέρνα τους drivers από την αρχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αν το έχεις σε USB, βάλτο σε PS/2 ή το ανάποδο. Δοκίμασε να το καταργήσεις και ξαναπέρνα τους drivers από την αρχή. αυτο με τουσ drivers το δοκιμασα αλλα τπτ πως μπορω να το κανω ps/2 απο usb? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αυτά της Microsoft συνήθως δίνουν μετατροπέα μαζί. Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και χωριστά στο εμπόριο. Αλλιώς φορμάτ... Δεν ξέρω άλλη λύση δυστυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αυτά της Microsoft συνήθως δίνουν μετατροπέα μαζί. Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και χωριστά στο εμπόριο. Αλλιώς φορμάτ... Δεν ξέρω άλλη λύση δυστυχώς. ok man thx a lot pantos ayto ksekinhse otan allaksa thema sta xp ka meta Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Κάμε ένα system restore. λογικά θα το φτιάξει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Κάμε ένα system restore. λογικά θα το φτιάξει. to ekana me oso pio palia hmeromhnia mporousa alla tpt Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Είχα το ίδιο πρόβλημα με οπτικό - ασύρματο ποντίκι της Microsoft και βρήκα τη λύση που είναι η εξής: Μπαίνεις με τον Internet Explorer στην υπηρεσία Windows Update http://windowsupdate.microsoft.com/ Στο κέντρο της σελίδας πατάς custom, περιμένεις, και μετά αριστερά εκεί που λέει Select by type επιλέγεις Hardware, optional. Παρουσιάζονται οι διαθέσιμες ενημερώσεις και επιλέγεις αυτή που ονομάζεται Microsoft HID Non-User Input Data Filter ξετσεκάροντας όποιες άλλες δεν είναι επείγουσες. Πατώντας Review and install updates και μετά πάλι install updates το κατέβασμα και η εγκατάσταση γίνονται αυτομάτως και... αυτό ήταν!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Είχα το ίδιο πρόβλημα με οπτικό - ασύρματο ποντίκι της Microsoft και βρήκα τη λύση που είναι η εξής: Μπαίνεις με τον Internet Explorer στην υπηρεσία Windows Update http://windowsupdate.microsoft.com/ Στο κέντρο της σελίδας πατάς custom, περιμένεις, και μετά αριστερά εκεί που λέει Select by type επιλέγεις Hardware, optional. Παρουσιάζονται οι διαθέσιμες ενημερώσεις και επιλέγεις αυτή που ονομάζεται Microsoft HID Non-User Input Data Filter ξετσεκάροντας όποιες άλλες δεν είναι επείγουσες. Πατώντας Review and install updates και μετά πάλι install updates το κατέβασμα και η εγκατάσταση γίνονται αυτομάτως και... αυτό ήταν!:) δεν μπορω να μπω μου λεει <Η τοποθεσία εντόπισε ένα σφάλμα και δεν μπορεί να εμφανίσει τη σελίδα που ζητήσατε. Οι παρακάτω επιλογές ενδέχεται να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα> μηπως φτεει το οτι φοραω σπασμενα win??? το εφτιαξαααααα ηταν τοσο απλο :p απλα μπικα στο msconfig κ απο την εκινηση απενεργοπιησα το power dvd γιατι αυτο δημιουργουσε το προβλημα:up: :up: trellolello thx a lot γιατι εξαιτιας σου το ανακαλυψα κ εγω ασυρματο της microsoft εχω wireless laser mouse 6000 μπες εδω να δεις τι λεει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι σε υπάρχον post, θα πρέπει να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφύγεις τα συνεχόμενα posts. Επίσης, όταν θέλεις να κάνεις πολλαπλές παραθέσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Είχες δίκηο! Είχα ξεχάσει ότι είχα εγκαταστήσει μια δοκιμαστική έκδοση του PowerDVD 7 η οποία μάλιστα έχει πρόβλημα με τον ήχο γι'αυτό και δεν τη χρησιμοποιούσα! :) Όσο για το Windows Update, πράγματι κάνει έλεγχο της γνησιότητας των Windows αλλά παρ'όλο που τα δικά μου XP είναι αυθεντικά είχα κι εγώ ανάλογα προβλήματα στο παρελθόν - τώρα πια όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Σχετικά με το PowerDVD και τον ήχο, αν λήξει το trial, σου κόβει τον ήχο από τα DVD. Ίσως γι' αυτό να είχες πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Σχετικά με το PowerDVD και τον ήχο, αν λήξει το trial, σου κόβει τον ήχο από τα DVD. Ίσως γι' αυτό να είχες πρόβλημα. δεν ειναι trial to power dvd κ δεν ξερω γιατι μου δημιουργησε τετοιο problem Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Αν είναι σπασμένο, βρες καλύτερο *****/άλλο serial. Αν δεν είναι, αγνόησε τα παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Αν είναι σπασμένο, βρες καλύτερο *****/άλλο serial. Αν δεν είναι, αγνόησε τα παραπάνω. μου φενεται θα εχω μονο το VLC που ειναι κ free,δεν μου εχει διμιουργησει ποτε προβλημα κ πεζει τα παντα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts