coquitlam Δημοσιεύτηκε April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 4, 2007 Αν μπορεί κάποιος-α να βοηθήσει!!!! Κάθε φορά που ανοίγω το μηχάνημα μου βγάζει αυτό: RTHDCPL.EXE - Illegal System DLL Relocation. The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly. The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS|system32\HHCTRL.OCX occupied an address range reserver for Windows systems DLLs. The vendor supplying the DLL should be contacted for a new DLL. Please....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Αν μπορεί κάποιος-α να βοηθήσει!!!! Κάθε φορά που ανοίγω το μηχάνημα μου βγάζει αυτό: RTHDCPL.EXE - Illegal System DLL Relocation. The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly. The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS|system32\HHCTRL.OCX occupied an address range reserver for Windows systems DLLs. The vendor supplying the DLL should be contacted for a new DLL. Please....... Καταρχήν χίλια συγνώμη αν έκανα κάποιο λάθος. Νομίζω ότι εκεί έπρεπε να κάνω την συγκεκριμένη ερώτηση. Από εκεί και πέρα ανοίγω το μήνυμα μου και γράφει "μεταφερθέν". Τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα, πραγματικά δεν ήθελα ούτε θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Το αρχείο RTHDCPL.εχε είναι απο την κάρτα ήχου. Μουσική παίζει? Μπορείς να ξαναεγκαταστήσεις τους drivers της ή καλύτερα να κατεβάσεις τους καινούργιους? YΓ. Μην ανησυχείς δεν διαγράφηκε , μεταφέρθηκε στο computing. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Το αρχείο RTHDCPL.εχε είναι απο την κάρτα ήχου. Μουσική παίζει? Μπορείς να ξαναεγκαταστήσεις τους drivers της ή καλύτερα να κατεβάσεις τους καινούργιους? YΓ. Μην ανησυχείς δεν διαγράφηκε , μεταφέρθηκε στο computing. Καταρχήν καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μουσική παίζει!!!!!! Να εγκαταστήσω πρώτα τους παλιούς drivers???? Η αμέσως να κοιτάξω για τους καινούργιους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Σε ευχαριστώ aijivl για την βοήθεια. Λύθηκε το πρόβλημα. Aπό το μακρινό Vancouver, να έχεις μια όμορφη μέρα!!!!!!!!!:) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Σε ευχαριστώ aijivl για την βοήθεια. Λύθηκε το πρόβλημα. Aπό το μακρινό Vancouver, να έχεις μια όμορφη μέρα!!!!!!!!!:) :) :) :) Ευχαριστω! και ότι ξαναχρειαστείς μη διστάσεις!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά το τελευταίο update της Microsoft. Λογικά το μήνυμα αυτό εμφανίζεται σε όλους όσους έχουν Realtek, όπως κι εγώ. Η λύση βρίσκεται εδώ --> http://support.microsoft.com/kb/935448/ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά το τελευταίο update της Microsoft. Λογικά το μήνυμα αυτό εμφανίζεται σε όλους όσους έχουν Realtek, όπως κι εγώ. Η λύση βρίσκεται εδώ --> http://support.microsoft.com/kb/935448/ ;) Τελικά έχεις δίκιο. Τι να το κάνουμε όμως που η συγκεκριμένη εταιρία θυμήθηκε να βοηθήσει 48 ώρες μετά....!!!! Ποιός από αυτούς σκέφτεται τα δικά μας νεύρα. Να είναι καλά τα παιδιά του forum........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Να στε καλα βρε παιδιά! Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα κι εγω και δεν ηξερα τι να κάνω. Με τις συμβουλες σας λυθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα κατεβάζω το προγραμματάκι αυτό!!! Και νόμιζα οτι ήταν ασυμβατότητα Media Player 11 με την κάρτα ήχου μου(μετά την αναβάθμιση μου παρουσιάστηκε) !! Και να σκεφτήτε οτι έκανα φορμάτ(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)και τα ξαναπέρασα όλα απο την αρχή :wacko: :blink: και μετά απο update σε Internet Explorer 7(το MP11 δε το πέρασα)μου βγάζει το ίδιο!!!!!!!!!!!!!!!! Ταμπλάς μου ήρθε!:vava: :heat: Δε πειράζει, έτσι κι αλλιώς φορμάτ θα έκανα κάποια στιγμή :):cool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosPC Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Σε ευχαριστώ, tsintsIgnis! Είχα το ίδιο πρόβλημα και τα είχα παίξει! Παράθεση :help: Ισοβίτης 7 ζωές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts