Islas Canarias Δημοσιεύτηκε March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 30, 2007 Ασχετο με myphone, αλλα... Αναρωτιεστε ποτε που πανε τα χρηματα που δινουμε στους φορους? Π.χ. 1% σε δρομους (λεμε τωρα), 1% στην Εκκλησια, χ% σε αποζημειωσεις ταδε τυπου, κτλπ κλπτ. Υπαρχει καποιο σαϊτ να εξηγει ολα αυτα? :X Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Φυσικα και υπαρχει. Οριστε, το 80% τουλαχιστον παει εκει http://www.theracedepot.com/SPARCO/400-Pockets-Sparco-Product-.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. March 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 hehe ;-) δε μιλαω ομως για τα λεφτα που ΕΣΥ χαλας, μιλαω για τα λεφτα ΣΟΥ που χαλαει το κρατος για σενα!!! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 βασικα μολις ειδα το θεμα ξερετε τι θυμηθηκα;; οτι πριν λιγες μερες ηρθε λογαριασμος στο σπιτι απο το τηλεφωνο στο χωριο και ηταν 47 ευρω... απο αυτα... να το βλεπεις και να τρελαινεσαι... τα 8 ευρω ηταν οι συνδιαλεξεις!!!! τα υπολοιπα... μαντεψτε!!! φοροι!!!!!!! 39 ευρω φοροι!!!! ημαρτον δηλαδη!!!:mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 hehe ;-) δε μιλαω ομως για τα λεφτα που ΕΣΥ χαλας, μιλαω για τα λεφτα ΣΟΥ που χαλαει το κρατος για σενα!!! Βασικα κι εγω γι'αυτο μιλαω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 ΔΕΗ 85 Ευρώ, 26,50 για το ρεύμα, τα υπόλοιπα για δήμο, ΕΡΤ κτλ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Κοιτα εδω http://www.mnec.gr/el/economics/budgets/ ελπιζω να καταφερεις να το διαβασεις ολο!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 ΔΕΗ 85 Ευρώ, 26,50 για το ρεύμα, τα υπόλοιπα για δήμο, ΕΡΤ κτλ μα ειναι δυνατον;;; τα βλεπω και σεληνιαζομαι ρε παιδια αυτα... μου σηκωνονται οι τριχες... κλεφτες!!!:mad: :mad: :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 τελικα αυτοι οι φοροι ειναι περισσοτεροι απο την υπηρεσια που καταναλωνουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 ΔΕΗ 85 Ευρώ, 26,50 για το ρεύμα, τα υπόλοιπα για δήμο, ΕΡΤ κτλ Μην παραπονιεσαι καθολου...!Μια χαρα εισαι!ΔΕΗ εκκαθαριστικος 213Ευρω!!!Απο τα οποια τα 123 ειναι ρευμα!Τα υπολοιπα ειναι για τις τσεπες τους οπως ειπε και η Sofi-k γιατι απο υπηρεσιες και αναβαθμισεις δικτυου κτλ δεν κανουν τιποτα οι αχρηστοι,το προηγουμενο μου pc απο ρευμα την επαθε... Τελοσπαντων...το thread ειναι ωραιο,υπαρχει καποιος που να γνωριζει γενικα πως κατανεμουν αυτα τα ατομα τα χρηματα που παιρνουν απο μας?Κ οχι μονο η ΔΕΗ αλλα γενικα οι κρατικες υπηρεσιες... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Αναρωτιεστε ποτε που πανε τα χρηματα που δινουμε στους φορους? Π.χ. 1% σε δρομους (λεμε τωρα), 1% στην Εκκλησια, χ% σε αποζημειωσεις ταδε τυπου, κτλπ κλπτ. Δίνουμε 1% στην Εκκλησία;;; ΑΥΤΟ με ποιό δικαίωμα το κάνουν;;;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Μην παραπονιεσαι καθολου...!Μια χαρα εισαι!ΔΕΗ εκκαθαριστικος 213Ευρω!!!Απο τα οποια τα 123 ειναι ρευμα!Τα υπολοιπα ειναι για τις τσεπες τους οπως ειπε και η Sofi-k γιατι απο υπηρεσιες και αναβαθμισεις δικτυου κτλ δεν κανουν τιποτα οι αχρηστοι,το προηγουμενο μου pc απο ρευμα την επαθε... Τελοσπαντων...το thread ειναι ωραιο,υπαρχει καποιος που να γνωριζει γενικα πως κατανεμουν αυτα τα ατομα τα χρηματα που παιρνουν απο μας?Κ οχι μονο η ΔΕΗ αλλα γενικα οι κρατικες υπηρεσιες... Ναι... Σε ομόλογα... :lol: :lol: :lol: :p :cry: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Δίνουμε 1% στην Εκκλησία;;; ΑΥΤΟ με ποιό δικαίωμα το κάνουν;;;; Με την σιγουρια του οτι ειναι στανταρ ολοι Χριστιανοι ντε...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Με την σιγουρια του οτι ειναι στανταρ ολοι Χριστιανοι ντε...:p ...και (φαντάζομαι) επειδή η εκκλησία έχει δώσει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία σε ιδρύματα, απόρους και συνταξιούχους και δεν μπορεί να επιβιώσει αλλιώς... :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Δίνουμε 1% στην Εκκλησία;;; ΑΥΤΟ με ποιό δικαίωμα το κάνουν;;;; Ε να μην κυκλοφορεί ο χριστόδουλος με Mercedes; :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ε να μην κυκλοφορεί ο χριστόδουλος με Mercedes; :ninja: Nαι ε???? Και εσύ γιατί να μην έχεις mercedes???? Όπως και να έχει πάντα τα λεφτά μας έμπαιναν σε κάποια τσέπη, όπως και γίνεται μέχρι σήμερα όπως και θα γίνεται συνέχεια. Γιατί δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός έλεγχος ή κάποιος τρόπος να πάνε τα χρήματα εκεί που πρέπει. Αλλά ακόμη και εκείνα που υποτίθεται ότι πάνε για την υπηρεσία που μας παρέχουν, έχετε νιώσει ποτέ πως είναι υπερβολικά πολλά για αυτό που τελικά μας παρέχεται? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 τα λεφτα ειναι ανακυκλωσιμα! :lol: και στο τελος τα παιρνει ο αερας! πως θα ανοιξουμε σπιτι οεο??? δημοτικα τελη,τελη κινητης,κρατησεις ικα κτλ μας τα παιρνουν χοντρα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 τα λεφτα ειναι ανακυκλωσιμα! :lol: και στο τελος τα παιρνει ο αερας! πως θα ανοιξουμε σπιτι οεο??? δημοτικα τελη,τελη κινητης,κρατησεις ικα κτλ μας τα παιρνουν χοντρα! Σπίτι δεν ανοίγει πλεον εύκολα... Δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας τα παίρνουν χοντρά, γιατί αν γίνει αυτό, πρώτα απ ολα θα σταματήσουμε να χρέωνόμαστε ως το λαιμό με δάνεια και καρτες, οι τράπεζες θα ξεπέσουν σε απλά ταμιευτήρια, το κέρδος τους από τόκους θα ελαχιστοποιηθεί και όλοι εκείνοι που τρωγοπίνουν στις πλάτες μας θα μείνουν νηστικοί...:p :p :p Αλλά επειδή όλοι εκείνοι που κρύβονται από πίσω δεν θα αφήσουν τίποτα να τους κάνει να πεινάσουν, όσο ζούμε εμείς θα πληρώνουμε... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά το δικό μου σπίτι μια χαρά μου το ανοίξανε... Όσο για το "που πάνε τα λεφτά του Έλληνα" νομίζω δεν είμαστε οι αρμόδιοι να απαντήσουμε. Υπάρχουν πάντως και οι δημοσιογράφοι που νοιάζονται για μας... Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά το δικό μου σπίτι μια χαρά μου το ανοίξανε... Όσο για το "που πάνε τα λεφτά του Έλληνα" νομίζω δεν είμαστε οι αρμόδιοι να απαντήσουμε. Υπάρχουν πάντως και οι δημοσιογράφοι που νοιάζονται για μας... Οι δημοσιογράφοι πολλές φορες τα παραφουσκώνουν. Στο κάτω κάτω, που ξέρεις εσύ ότι δεν τσεπώνουν και εκείνοι τίποτα ψιλά από το όλο θέμα??? Και πάντα αποκαλύπτουν κάτι, αλλά αυτό ποιος μας λέει εμάς ότι μετά θα σταματήσει να γίνεται? Η ότι η δήθεν έρευνα είναι στην πραγματικότητα η συνέχεια ης κομπίνας??? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 βασικα μολις ειδα το θεμα ξερετε τι θυμηθηκα;; οτι πριν λιγες μερες ηρθε λογαριασμος στο σπιτι απο το τηλεφωνο στο χωριο και ηταν 47 ευρω... απο αυτα... να το βλεπεις και να τρελαινεσαι... τα 8 ευρω ηταν οι συνδιαλεξεις!!!! τα υπολοιπα... μαντεψτε!!! φοροι!!!!!!! 39 ευρω φοροι!!!! ημαρτον δηλαδη!!!:mad: :mad: :mad: :mad: Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο? :O Στο τηλέφωνο ο μονος φόρος δεν είναι το ΦΠΑ (που δε γίνεται να είναι 39 από τα 47 Ευρώ). :worry: Εκτος κι αν μετράς το πάγιο για φόρο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Γεμίζουν κάποιες τσέπες (όχι δικές μας) ..... Γιατί αν δεν πήγαιναν σε τσέπες θα τα βλέπαμε. Αλλά το μόνο που βλέπουμε είναι συνεχώς αυξανόμενοι λογαριασμοί. Η χώρα μας με τόσους φόρους θα έπρεπε να πηγαίνει προς το καλύτερο και όχι συνεχώς προς το χειρότερο. Κάπου θεμελιώθηκε λάθος αυτό το ελλαδιστάν. Θέλει ρίξιμο και φτου και απ'την αρχή. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Για να σπουδαζουν τα παιδια των βολευτων στο εξωτερικο. :mad: Στην ΕΡΤ δινεις πιο πολλα απο την ΔΕΗ. Εμ ετσι ειναι ο Ελληνας. Θελει Γιουροβιζιον, θελει Δρουζα κτλ. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Για να σπουδαζουν τα παιδια των βολευτων στο εξωτερικο. :mad: Στην ΕΡΤ δινεις πιο πολλα απο την ΔΕΗ. Εμ ετσι ειναι ο Ελληνας. Θελει Γιουροβιζιον, θελει Δρουζα κτλ. Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Δεν βλέπω ΕΡΤ, δεν θέλω eurovision και η δρούζα δεν κάνει για παρουσιάστρια. Γιατί να πληρώνουν όλοι :rolleyes: Τώρα θα μου πεις άντε να βρείς ποιός βλέπει και ποιός δεν βλέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 M'aresei pou apo tosa xaratsia (idiwtika kai dhmosia) to telos ths ERT sas marane. E afou de vlepete ERT, deite STAR :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts