libido Δημοσιεύτηκε March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 30, 2007 Καλημέρα παιδιά μου, δεν βρήκα αλλο τοπικ σχετικό με τα σουπερ μάρκετ plus. Λοιπόν είδα σήμερα ένα φυλλάδιο. Προσφέρει διάφορα πραγματάκια σε καλές τιμές. Εχει αγοράσει κάποιος από υτή την σειρά σουπερ μάρκετ; γράψτε την γνώμη σας. μάκια Υ.Γ σκέφτομαι να πάρω κάτι που είδα αλλα δεν ξέρω. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ναι, μια χαρά είναι. Ανώτερα από τα LIDL. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Και εγώ πιστεύω ότι ποιοτικά είναι ανώτερα από τα LIDL. Το μόνο μειονέκτημα αυτά της Θεσσαλονίκης είναι ότι δεν έχουν parking. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Μια χαρά είναι νομίζω ότι το μερίδιο τους ανεβαίνει μήνα με το μήνα στην αγορά Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ποια ειναι αυτα??? Δεν τα εχω δει ποτε μου τωρα ανοιξαν??:confused: :confused: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 η απορία μου που ίσως δεν έγινε κατανοητή είναι αν εχετε αγοράσει ράγματα από εκεί. πχ πολυμπριζα που είχε πριν ημέρες, ή καρέκλα ή καποιον σκληρό δύσκο ή κανα usb stick. αν σας βγήκανε καλά Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Και εγώ πιστεύω ότι ποιοτικά είναι ανώτερα από τα LIDL. Το μόνο μειονέκτημα αυτά της Θεσσαλονίκης είναι ότι δεν έχουν parking.να σε ρωτησω που βρισκονται?γτ ειχα δει σε ενα φυλλαδιο διευθυνσεις αλλα δε καταλαβα που βρισκονται.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 να σε ρωτησω που βρισκονται?γτ ειχα δει σε ενα φυλλαδιο διευθυνσεις αλλα δε καταλαβα που βρισκονται.. Enas filos mou eixe parei apo to plus tis katerinis to perasmeno kalokairi ena mixanaki 50cc me 299eyrw kai to exei akoma:w00t: :shock: :rotfl: :yahoo: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Targus wireless presenter (usb) with cursor control στα 30 ευρώ στο Plus για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Άν και δεν έχω προσωπική εμπειρία, τα προϊόντα που φαίνονται χειρότερα ποιοτικά. Έχουν και site για να ενημερωθείτε όσοι δεν γνωρίζετε καθόλου την επωνυμία κλπ http://www.plus.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 @FREAK_OF_NATURE Έχει στον Εύοσμο, Κορδελιό, Αμπελόκηπους και στην Νικολάου Μάνου κοντά στην Μπότσαρη. Στην ΒΙΠΕΘ έχουν τεράστιες εγκαταστάσεις, αποθήκες κτλ και μάλιστα υπάρχει και σιδηροδρομική σύνδεση . Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 ευχαριστω για την απαντηση...αυτη η νικολαου μανου σε ποιο υψος της μποτσαρη ειναι?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Μεταξύ της παραλίας και Βασ. Όλγας. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ξερεις κανείς αν πουλανε εδω gelierzucker?? (ζαχαρη με ζελατινη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ναι πουλάνε και θα τα βρεις και στον σκλαβενίτη... πρόσφατα τα plus στην ελλάδα εξαγοράστηκαν απ την ΑΒ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Μια φορα που ειχα παει και εγω παιδια παντος,δεν ειχε την ποικιλια των lidl αλλα ουτε και την ποιοτητα τους!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 σιγουρα σαν ποιοτητα ειναι κατωτερα των lidl και το lidl εχει και επωνυμα προϊόντα πλεον δεν ξερω αν το ακουσατε αλλα θα ανοιξει κι αλλη αλυσιδα με παρομοια ειδη με την επωνυμια aldi Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts