multidanze Δημοσιεύτηκε March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 28, 2007 Γειά σας. Έχω μια παλιά κάρτα τηλεόρασης και έχω χάσει το CD με τους drivers. Επάνω στην κάρτα γράφει TV Live και έχει chipset Conexant. Με ένα πρόγραμμα βρήκα ότι είναι Bt878. Έχει κανείς drivers και προγράμματα να μου στείλει ή έστω να γνωρίζει που θα τα βρω? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Βάλε τα στοιχεία στην αναζήτηση του Google ... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. March 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Βάλε τα στοιχεία στην αναζήτηση του Google ... Νομίζεις δεν τα έβαλα? Δεν υπάρχει τίποτα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Βάλε αυτούς:http://btwincap.sourceforge.net/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Και για να βλέπεις τηλεόραση κατέβασε το DScaler. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts