Katy Δημοσιεύτηκε March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 27, 2007 Ίσως είναι λίγο ακυρο αυτό που ρωτάω,αλλά μήπως ξέρετε πώς μπορώ να φτιάξω τη δική μου ιστοσελίδα στο ίντερνετ?:confused: είμαι ψιλοάσχετη κ δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Για ποιο λογο την θες? Αν ειναι για πλακα τοτε υπαρχουν και free server αν ομως το θες για επαγγελματικους λογους τοτε πρεπει να πληρωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 το πρωτο.αλλα πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Ενα παραδειγμα ειναι το geocities της yahoo. Μπες στο http://www.yahoo.com κανε ενα λογαριασμο και αριστερα υπαρχει μια επιλογη που λεει geocities μπες εκει και βλεπεις απο κει δεν ειναι καθολου δυσκολο και πιστευω ειναι το καλυτερο για αρχη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Γιατί δε φτιάχνεις ένα blog?? Υπάρχουν πολλά sites που σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα και σου επιτρέπουν μεγάλη αλλά και εύκολη παραμετροποίηση! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 πως δλδ?που να μπω? ευχαριστω κ τους δυο παντως.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Μια πολύ δημοφιλής blog-κοινότητα είναι και το blogger.com Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Προγράμματα όπως το Frontpage Express (ή και το "ολόκληρο") της microsoft, φτιάχνουν σχετικά εύκολα ιστοσελίδες, με όλες τις δυνατότητες(να έχεις ήχο, εικόνα, λινκς, java, κλπ)... :) Όμως πρέπει να έχεις και κάποιες βασικές γνώσεις html(γλώσσα προγραμματισμού internet)για να μπορείς να κάνεις την ιστοσελίδα σου "αστραφτερή":D Απο εκεί και μετά υπάρχουν αυτοματοποιημένα προγράμματα(αυτό είναι ότι καλύτερο για σένα μάλλον, ε?)που βήμα-βήμα σου βάζουν φόντο, λινκς, κείμενα, ήχο που να παίζει στην ιστοσελίδα κλπ αλλά δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο(όποιος ξέρει ας τη βοηθήσει)...Αν ψάξεις όμως στο http://www.google.gr για παράδειγμα θα βρείς τέτοια προγραμματάκια! Όσο για το που να την τοποθετήσεις μετά, υπάρχουν άπειρα δωρεάν sites με το μειονέκτημα οτι σου βάζουν δικές τους διαφημήσεις ή ανοίγουν pop-ups banners(διαφημισούλες σε νέο παράθυρο). Απο εκεί και μετά η ιδέα τουDissert νομίζω ότι είναι ΟΤΙ καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δοκίμασε το :cool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Δοκίμασε και το http://pages.google.com Αρκετά καλό για όσους φτιάχνουν την πρώτη τους σελίδα. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 http://www.wordpress.com/ http://www.blogspot.com Φτιάχνεις γρήγορα και εύκολα δικό σου blog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Διάβασε λίγη HTML και φτιάχτη μόνη σου από το 0. Ευκαιρία να μάθεις και τίποτα παράλληλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Βασικά, εγώ θα σου πρότεινα να φτιάξεις ένα νέο λογαριασμό στην yahoo και πιστεύω ότι θα σε καλύψει πλήρως, αφού είσαι και αρχάριος.Μετά μπορείς να φτιάξεις και ένα free domain και θα είσαι o.k..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 και στο http://www.myspace.com μπορεί να φτιάξει δικό της χώρο στο internet!! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maraki_xD Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Θέλω και εγώ να ρωτήσω κάτι παρόμοιο..Βασικά είχα μια ιδέα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ειναι δυνάτη..Θέλω να φτιάξω ένα site ή blog το οπόιο θα έχει κάτι σαν forum και θα δίνω απαντήσεις σε διάφορα προβλήματα σχέσεων..Γίνεται αυτο?Παρατήρησα στα blogs ότι το μόνο που κάνουν είναι να δημοσιεύουν συμβούλες..Είναι δυνατό όμως να μου γράφουν κάτι ας πούμε και να τους λέω μια λύση?Κάτι σαν συμβουλευτική στηλη..Πείτε μου γιατί είμαι λίγο άσχετη από αυτά:S Edited September 5, 2012 by Maraki_xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Θέλω και εγώ να ρωτήσω κάτι παρόμοιο..Βασικά είχα μια ιδέα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ειναι δυνάτη..Θέλω να φτιάξω ένα site ή blog το οπόιο θα έχει κάτι σαν forum και θα δίνω απαντήσεις σε διάφορα προβλήματα σχέσεων..Γίνεται αυτο?Παρατήρησα στα blogs ότι το μόνο που κάνουν είναι να δημοσιεύουν συμβούλες..Είναι δυνατό όμως να μου γράφουν κάτι ας πούμε και να τους λέω μια λύση?Κάτι σαν συμβουλευτική στηλη..Πείτε μου γιατί είμαι λίγο άσχετη από αυτά:S Είτε φτιάχνεις δικό σου forum (phbb νομίζω)...είτε ξεκινάς με ένα free όπως αυτό και ανάλογα με την κίνηση βλέπεις τι θα κάνεις στην πορεία. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 θελω να δω μια ιστοσελιδα...που να γραφω διαφορα κειμενα που μου αρεσουν και μερικες φωτογραφιες....θα προτιμουσα οχι blog αλλα κανονικο σιτε. Βεβαια αμα εισαι αδαιεις με τα site, τι περιμενειςνα κανεις. Ας ειναι λοιπον. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 θελω να δω μια ιστοσελιδα...που να γραφω διαφορα κειμενα που μου αρεσουν και μερικες φωτογραφιες....θα προτιμουσα οχι blog αλλα κανονικο σιτε. Βεβαια αμα εισαι αδαιεις με τα site, τι περιμενειςνα κανεις. Ας ειναι λοιπον. Μπορείς να δοκιμάσεις το weebly.com . Είναι εξαιρετικά εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts