sizor Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε.. αλλα ειναι πολλα τα λεφτα ρε ****το... μαλλον για μεταχειρισμενο με βλεπω αν και προτιμουσα καινουριο... αλλα θα παω σε μια αντιπροσωπια να ρωτησω αν γινεται να το παρω με δωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε.. αλλα ειναι πολλα τα λεφτα ρε ****το... μαλλον για μεταχειρισμενο με βλεπω αν και προτιμουσα καινουριο... αλλα θα παω σε μια αντιπροσωπια να ρωτησω αν γινεται να το παρω με δωσεις... Γινετε! η μηχανη πωλειται σε πολυ καλη τιμη γι'αυτα που προσφερει.εγω την αγορασα πριν 2 χρονια 9000 ευρο χωρις εξατμισεις(+1000 ευρο) καλυτερα να παρεις καινουργια με εγγυηση 2 ετων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Ναι!! γιατι σου φαινεται περιεργο :blink: ?? Η μοτοσυκλετα πωλειται κανονικα..μαλιστα υπαρχει και στον τιμοκαταλογο της ΚΤΜ. Απλα στο καταστημα στην Ροδο δεν εχει μεινει κανενα στοκ. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 επεσες στην περιπτωση..οπως και να'χει και μοτοσυκλετα να μην εχει το συγκεκριμενο hellinstore μπορεις να πας και να σου παραγγειλει. σημασια εχει οτι η μοτοσυκλετα πωλειται κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 τελικά τι απέγινε; Βρέθηκε στα 7000 καινούρια; Την πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 τελικά τι απέγινε; Βρέθηκε στα 7000 καινούρια; Την πήρες; δεν ειναι ευκολο να παρεις KTM duke II :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 δεν ειναι ευκολο να παρεις KTM duke II :cool: εύκολο δεν είναι να την πάρεις στα 7 χιλιάρικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiopir Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 υπάρχει stok ktm duke 2 στην "φιτρινα" τις μάκινα στην θεσσαλονίκη χθες που περνούσα το είδα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] yamaha z125 wiseco http://www.bikepics.com/members/z125wiseco/08z125s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiopir Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 παίδες ψάχνω για το δικό μου το duke 2 acrapovic!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] yamaha z125 wiseco http://www.bikepics.com/members/z125wiseco/08z125s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 παίδες ψάχνω για το δικό μου το duke 2 acrapovic!!! αμα βρεις,πεσμου και εμενα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiopir Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 αμα βρεις,πεσμου και εμενα ;) βρήκα αλλα τις δίνη ολοκαίνουργιες ρε φιλε 900€ από ότι μου είπε σφραγισμένες του κουτιού! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] yamaha z125 wiseco http://www.bikepics.com/members/z125wiseco/08z125s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 βρήκα αλλα τις δίνη ολοκαίνουργιες ρε φιλε 900€ από ότι μου είπε σφραγισμένες του κουτιού! τοσα λεφτα εγω δεν δινω..τα θεωρω πολλα :down: μεταχειρησμενες επισης ειναι πολυ δυσκολο να βρεις,εκτος και αν πας σε καμια μαντρα και βρεις κανενα τρακαρισμενο μηχανακι,κι ετσι παρεις τις εξατμισεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 παιδια εχω βρει ενα ktm duke ii 2002 μοντελο σε καλη τιμη...αξιζει να το παρω η οχι?τι να προσεξω? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 παιδια εχω βρει ενα ktm duke ii 2002 μοντελο σε καλη τιμη...αξιζει να το παρω η οχι?τι να προσεξω? Ψαξε καλυτερα για 2005 μοντελο και μετα. τωρα αμα στο δινει 3000 ευρο παρ'το ;) να εχει service book απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 οκ παντως εχω ακουσει πολλα για ρουλεμαν στροφαλου..οτι βγαζουν προβλημα και το σκεφτομαι...και το οτι να προτιμησω το γκρι μοτερ απο το μαυρο... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Να κάνω μια ερώτηση, το duke II καινούριο το βρήκα 6000ε μαζί με akrapovic. Γιατί μεταχ το δίνουν ακόμα 4-5 χιλιάρικα? :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 οκ παντως εχω ακουσει πολλα για ρουλεμαν στροφαλου..οτι βγαζουν προβλημα και το σκεφτομαι...και το οτι να προτιμησω το γκρι μοτερ απο το μαυρο... καλα εχεις ακουσει..;) τα μοντελα 2002 και το μοτερ μαυρο..η κεφαλη ηταν απλη. απο το 2004-2005 και μετα αυτο αλλαξε και εγινε high-flow ροικης. Επισης τα γκρι μοτερ εχουν και αυτα μια διαφορα...τα πρωτα μοντελα ειχαν κανονικο συμπλεκτη..το δικο μου εχει υδραυλικο..προσεξε'το αυτο. αλλα επειδη εισαι απο τον πειραια...ξερω καποια παιδια απο το φορουμ της ΚΤΜ Ελλας..και ενας απο αυτους δουλευει στο hellinstore του Πειραια..και εχει πολλες γνωσεις και ξερει τα μηχανακια..και θα μπορεσει να σε συμβουλεψει καλυτερα..και ισως να υπαρχει και καμια ευκαιρια. εχεις pm ;) Να κάνω μια ερώτηση, το duke II καινούριο το βρήκα 6000ε μαζί με akrapovic. Γιατί μεταχ το δίνουν ακόμα 4-5 χιλιάρικα? :S καινουργιο κοστιζει 7000 ευρο..και το μηχανακι ειναι stock! μεταχειρισμενο..2000-3000 ευρο ειναι σε λογικη τιμη..γι'αυτα που προσφερει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Τελικά υπάρχει στις 6000 καινούριο ή στις 7000; Τα λάστιχα που φοράνε αυτά τα κομάτια ποιού έτους να είναι; Δεν θα θέλουν άμεσα άλλαγμα; RAVER στείλε και σε μένα pm αν μπορείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Τελικά υπάρχει στις 6000 καινούριο ή στις 7000; Τα λάστιχα που φοράνε αυτά τα κομάτια ποιού έτους να είναι; Δεν θα θέλουν άμεσα άλλαγμα; RAVER στείλε και σε μένα pm αν μπορείς... 7000 euro + acrapovic! τα λαστιχα που φοραει ο δουκας ειναι perilli m72 νομιζω,στον χρονο πανω τ'αλλαζεις! οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες για τις μοτοσυκλετες ΚΤΜ μπαινει εδώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 αφου καινουριο εχει 7000 δεν αξιζει να δωσει κανεις 5000 η 6000 για να τον παρει μεταχειρησμενο,κανενα 4αρι καλα ειναι. το μηχανακι αν δεν του εκαναν σωστη συντηρηση χτυπαει κεφαλι και ραγιζει,δεν φταιει η μηχανη αλλα τα χερακια που την ειχαν,επισης απο τα τελη του 2004 πλεον τα υλικα της κεφαλης ηταν περισσοτερο ενισχυμενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 δεν ρωτάω τι λάστιχα φοράει αλλά ποιού έτους. Αν πχ είναι του 2005 θα θέλουν αλλαγή από το πρώτο λεπτό. Οπότε να το υπολογίσουμε στο κόστος της μοτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 δεν ρωτάω τι λάστιχα φοράει αλλά ποιού έτους. Αν πχ είναι του 2005 θα θέλουν αλλαγή από το πρώτο λεπτό. Οπότε να το υπολογίσουμε στο κόστος της μοτό... και που θες να ξερω εγω??? :wacko: αλλα σιγα μην κολλησεις στα λαστιχα. στρωστο με αυτα...και μετα τ'αλλαζεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 δεν ρώτησα αποκλειστικά εσένα RAVER για τα λάστιχα. Οποιος φίλος το πήρε πρόσφατα θα ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts