Jump to content

[MOTO] KTM Duke II

makosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να πω την αληθεια πριν δυο χρονια θεωρουσα οτι τα ΚΤΜ ειναι λιγο καλητερα απο τα κινεζικα.οσο παραξενο και να σας φαινετε.τωρα εχει αλλαξει παρα πολυ η γνωμη μου αλλα παλι κατι δεν μου παταει.πιστευω οτι σε δυο χρονια θα ειναι πολυ καλητερα απο τα σημερινα δεδομενα!!!

• Απαντήσεις 147
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενα πιστονι για motocross 4t (250)ktm ποσο περιπου κανει???

Περιπου 100-130 ευρω.πληρες σετ...με φλατζες κλπ κλπ...

να πω την αληθεια πριν δυο χρονια θεωρουσα οτι τα ΚΤΜ ειναι λιγο καλητερα απο τα κινεζικα.οσο παραξενο και να σας φαινετε.τωρα εχει αλλαξει παρα πολυ η γνωμη μου αλλα παλι κατι δεν μου παταει.πιστευω οτι σε δυο χρονια θα ειναι πολυ καλητερα απο τα σημερινα δεδομενα!!!

καλα συγκρινεις την ΚΤΜ με τα κινεζικα!!! :wacko: Ελεος...:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Gia ola ta eponima mixanakia isxiei to eksis.An ta prosexeis tha se prosexoun kai auta.Pantos apo tote pou eida gia 1i fora ton LC4 kollisa m autes tis mixanes kai to kalokairaki skeftomai na agoraso ena supermoto.Mallon i pros duke 2 i pros husaberg fs650e.Eseis ti pisteuete?Lefta paizoun kai gia tis 2 mixanes.Apla thelo pio poli sport xaraktira kai dinami mazi.

Gia ola ta eponima mixanakia isxiei to eksis.An ta prosexeis tha se prosexoun kai auta.Pantos apo tote pou eida gia 1i fora ton LC4 kollisa m autes tis mixanes kai to kalokairaki skeftomai na agoraso ena supermoto.Mallon i pros duke 2 i pros husaberg fs650e.Eseis ti pisteuete?Lefta paizoun kai gia tis 2 mixanes.Apla thelo pio poli sport xaraktira kai dinami mazi.

Θα παρεις δουκα γιατι ειναι φθηνος και εχει εγγυηση 2 χρονια.Husaberg θελουν συντηρηση με ωρες λειτουργιες.επισης την husaberg την εχει αγορασει η ΚΤΜ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα παρεις δουκα γιατι ειναι φθηνος και εχει εγγυηση 2 χρονια.Husaberg θελουν συντηρηση με ωρες λειτουργιες.επισης την husaberg την εχει αγορασει η ΚΤΜ.

To fs650e kanei 9800 ap oti eida kai to duke kapou sta 8500.Lefta gia service paizoun kai gia agora apla auto pou me endiaferoun pio poli einai oi epidoseis.Raver esi pou exeis to duke 2 posa aloga exei auto kai posa to husaberg?

καλα συγκρινεις την ΚΤΜ με τα κινεζικα!!! :wacko: Ελεος...:cry:
ναι Ελεος γιατι ωρες ωρες δεν μπορεις να ακουσεις την αποψη καποιου αλλου! ναι Ελεος.οταν βλεπω φαναρια ενυδριο και κιτρινισμενα απο τον ηλιο με ξεθωριασμενα πλαστικα εεε τοτε τι να σου πω;;αφου αυτα τα φαινομενα που αναφερα τα συναντας σε κατι zongshen chiou yang και κατι τετοια.μαλλον δεν θελεις να δεις την αληθεια.εγω θα επερνα ΚΤΜ δεν εχω κανενα κομπλεξ.αλλα αυτη ειναι η αληθεια!

To fs650e kanei 9800 ap oti eida kai to duke kapou sta 8500.Lefta gia service paizoun kai gia agora apla auto pou me endiaferoun pio poli einai oi epidoseis.Raver esi pou exeis to duke 2 posa aloga exei auto kai posa to husaberg?

μεχρι και το 2006 ειχε το husaberg 65.τωρα εχει πεσει στα 55 για λιγοτερη συντηρηση.επισης το super competition με ωρες λειτουργειας εχει 64 αλογα αλλα κοστιζει γυρω στα 10400 ευρο.ο δουκας επισης εχει 55.τωρα αμα εχεις λεφτα..πηγαινε παρε τον δουκα τον καινουργιο με 70 αλογακια και εισαι μαγκας.επισης αν θες να με ακουσεις..πηγαινε κανε test drive οποιο μηχανακι θελεις..και οποιο σου αρεσει μετα αγορασε'το.

να ξερεις τα παραπανω μηχανακια τρομαζουν...εχουν πολυ γκαζι.μην κοιτας μονο τα αλογα.

ναι Ελεος γιατι ωρες ωρες δεν μπορεις να ακουσεις την αποψη καποιου αλλου! ναι Ελεος.οταν βλεπω φαναρια ενυδριο και κιτρινισμενα απο τον ηλιο με ξεθωριασμενα πλαστικα εεε τοτε τι να σου πω;;αφου αυτα τα φαινομενα που αναφερα τα συναντας σε κατι zongshen chiou yang και κατι τετοια.μαλλον δεν θελεις να δεις την αληθεια.εγω θα επερνα ΚΤΜ δεν εχω κανενα κομπλεξ.αλλα αυτη ειναι η αληθεια!

οπως σου ειπα παραπανω αυτο δεν ειναι κριτηριο να κρινεις ενα μηχανακι.τα ΚΤΜ το εχει παρει ο αλλος για να το σκιζει..οχι να το εχει για μοστρα και φιγουρα με καλιγυαλισμενα πλαστικα.

ευτυχως η κριση σου γινετε σε φορουμ κινητων γιατι αμα τα πεις αυτα αλλου θα γελανε ολοι :lol: :ninja: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vasika thelo na agoraso tetia mixani logo tis ropis pou exoun kai oxi gia ta aloga.Thanks pantos gia tis plirofories.To competition vgainei gia dromo?Den einai mono gia pista?Rotao epeidi leipoun fanaria stand plaino ta lastixa einai allou tipou.

οπως σου ειπα παραπανω αυτο δεν ειναι κριτηριο να κρινεις ενα μηχανακι.τα ΚΤΜ το εχει παρει ο αλλος για να το σκιζει..οχι να το εχει για μοστρα και φιγουρα με καλιγυαλισμενα πλαστικα.

ευτυχως η κριση σου γινετε σε φορουμ κινητων γιατι αμα τα πεις αυτα αλλου θα γελανε ολοι :lol: :ninja: :lol:

κοιτα θα πω κατι τελευταιω.η αποψη μου ειναι αυτη!τερμα!τα επιχειρηματα σου ειναι τελειως ακυρα.εγω εχω δει wr πεταμενο στον βαλτο γιατι μπηκε και δεν μπορεσε να βγει.και μετα που το επλυνε το μηχανακι γαυλιζε.τωρα τι λες εσυ δεν με πολυ νιαζει.τερμα.

Δεν παιζεστε...:lol::p

Εγω παντως τα ευρωπαικα,τα θεωρω καλυτερα απο τα japan..

Φιλε panatha,παρε οτι σου κανει κατι.Αμα το σκεφτεσαι πολυ,δεν προκειται να παρεις τιποτα.Εγω οταν πουλησα το KTM,εψαχνα να παρω παλι KTM... Πηρα μια βολτα το KXF....και τελικα το αγορασα..Δεν το σκεφτηκα πολυ..

Οτι και να παρεις,λιγοι θα ειναι αυτοι που θα σου πουν οτι εκανες καλη επιλογη...

Οταν πηρα το Husky εγω,καποιοι μου ειπαν "μμμμμμ...Husqvarna πηρες?!?...Αγορασε και ενα σετ βαλβιδες καλου κακου...":lol:

κοιτα θα πω κατι τελευταιω.η αποψη μου ειναι αυτη!τερμα!τα επιχειρηματα σου ειναι τελειως ακυρα.εγω εχω δει wr πεταμενο στον βαλτο γιατι μπηκε και δεν μπορεσε να βγει.και μετα που το επλυνε το μηχανακι γαυλιζε.τωρα τι λες εσυ δεν με πολυ νιαζει.τερμα.

Κι εγω σου λεω οτι η κριση σου σπαει κοκαλα!

εγω εχω και wr-f426 και δουκα.ασε'με να εχω παραπανω γνωσεις απο εσενα.τα επιχειρηματα τα δικα μου τα ζω καθε μερα..εσυ κατσε και κοιτα'τα στα φαναρια..:ninja:

egw apofasisei etsi kai allios sto smc625 kainourgio...molis mazepsw ta fragka exw paei na to parw xwris 2 skepsi..

Φιλε το μηχανακι που θελεις,δεν υπαρχει αλλο.εχει καταργηθει.:)

Δεν παιζεστε...:lol::p

Εγω παντως τα ευρωπαικα,τα θεωρω καλυτερα απο τα japan..

Φιλε panatha,παρε οτι σου κανει κατι.Αμα το σκεφτεσαι πολυ,δεν προκειται να παρεις τιποτα.Εγω οταν πουλησα το KTM,εψαχνα να παρω παλι KTM... Πηρα μια βολτα το KXF....και τελικα το αγορασα..Δεν το σκεφτηκα πολυ..

Οτι και να παρεις,λιγοι θα ειναι αυτοι που θα σου πουν οτι εκανες καλη επιλογη...

Οταν πηρα το Husky εγω,καποιοι μου ειπαν "μμμμμμ...Husqvarna πηρες?!?...Αγορασε και ενα σετ βαλβιδες καλου κακου...":lol:

Απολυτα συμφωνος με αυτα που λες.κι εγω εχω και γιαπωνεζικο και ευρωπαικο.το καθενα εχει την χαρη του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

mporei na vrw kanena an exei ksemeinei stin antiprosopeia tis ktm...tha psaxw..alla s auto pou les eisai sigouros?

Σιγουροτατος!! ισως βρεις stock.

[sIGPIC][/sIGPIC]

RAVER το wrf το εχεις για να τρεχεις σε πιστες??:shifty::shifty:

Οχι το εχω για να πηγαινω εντουραδες,βολτες στο βουνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παει καλα το wrf στο βουνο ειναι ξεκουραστο ή ειναι βαρυ???

παει πολυ ωραια.αλλα κουραζει πολυ η δυναμη,μετα απο καμια ωρα σου πιανονται τα χερια.

τι βαρυ να ειναι..τουλαχιστον 30 κιλα ελαφρυτερο απο τον δουκα.

βεβαια..δεν το παω στα κοκκινα(δεν μπορω) αλλα τα γουστα μου τα βγαζω.

πανε οι παλιες εποχες που καναμε τρελες.τωρα δεν με παιρνει αλλο..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παει πολυ ωραια.αλλα κουραζει πολυ η δυναμη,μετα απο καμια ωρα σου πιανονται τα χερια.

τι βαρυ να ειναι..τουλαχιστον 30 κιλα ελαφρυτερο απο τον δουκα.

βεβαια..δεν το παω στα κοκκινα(δεν μπορω) αλλα τα γουστα μου τα βγαζω.

πανε οι παλιες εποχες που καναμε τρελες.τωρα δεν με παιρνει αλλο..:)

παλαιοτερα ειχες αλλο enduro???

Ενα wrf450 που ειχα παρει βολτα παλια στο βουνο,ηταν τρενο...ουτε τιμονια κουναγε,ουτε πετρες καταλαβαινε... Αλλα στα πολυ στενα μονοπατια ή αν επεφτες τα καταλαβαινες τα κιλα του.... Ευκολο για enduro ηταν το KTM 125,αλλα ενα τετραχρονο 400 ειναι οτι πρεπει κατα την αποψη μου...

Αυτο που λες ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο μου.δεν ειναι τα κυβικα..αλλα η καλη γεωμετρια σε ολα το φασμα των στροφων.

τωρα ενα 125αρι διχρονο ειναι για να μαθεις ισορροπια.το 4χρονο θα σε τρομαξει..και θα το σεβαστεις.

παντως αυτο που οδηγησα και με εκανε να τρομαξω ηταν ενα husaberg 501,πολυ μικρη γκαζιερα..και πολυ γκαζι.αστα..αλλα ανα 30 ωρες λειτουργιας εισαι για σερβις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο που λες ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο μου.δεν ειναι τα κυβικα..αλλα η καλη γεωμετρια σε ολα το φασμα των στροφων.

τωρα ενα 125αρι διχρονο ειναι για να μαθεις ισορροπια.το 4χρονο θα σε τρομαξει..και θα το σεβαστεις.

παντως αυτο που οδηγησα και με εκανε να τρομαξω ηταν ενα husaberg 501,πολυ μικρη γκαζιερα..και πολυ γκαζι.αστα..αλλα ανα 30 ωρες λειτουργιας εισαι για σερβις.

ειναι αναλογα και γιατι χρηση το θελεις

αυτος που ειχε το husaberg γιατι το ειχε για πιστα ή για να κανει την τρελα του???

τι βελτιωση μπορεις να κανεις σε αυτα τα μηχανακια???