Morticia Δημοσιεύτηκε March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2007 Κάποια στίγμή δούλευα σε κάποιο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών κινητής τηλεφωνίας. Ένας πελάτης που είχε πάει το κινητό του στο service, τον ενημέρωσαν ότι είναι εκτός εγγύησης λόγω κομμένης ρυτίνης στην πλακέτα. Καλεί λοιπόν σε έμάς για να του εξηγήσουμε τι εννούν. Την κλήση τη δέχτηκε συνάδελφός. Ο πελάτης λοιπόν του λέει ότι πήγε την συσκευή στο service και του είπαν ότι έχει κομμένη "ρίγανη"??????. γυρίζει λοιπόν ο συνάδελφος και μου λέει: "Ρε συ έχω έναν πελάτη που μου λέει ότι έχει κομμενη ρίγανη στη πλακέτα!!!" Απάντηση(δική μου): "Ε, στείλτον να μαζέψει χαμομήλι κι ας μας ξαναπάρει" Και άλλα πολλά περιστάτικα που θα τα πούμε στην πορεία. Εσείς?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
un4moa Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 kalhspera se olous epi 13 xronia eimouna iptamenos kampinas sthn lufthansa se ptisi mou apo athina gia frankfurt mia gynaika gyro sta 50 mou zhthse poly evgenika na mhn anoixo to parathyro kai ths xalasei to mali giati thn prohgoumenh eixe paei komothrio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Με έχει χτυπήσει τριφασικό ρεύμα σε ένα μηχάνημα που έφτιαχνα γιατί σκεφτόμουν μια κοπέλα που με ενδιέφερε για κάποιο διάστημα... Πάλι καλά που από το δεξί χέρι κράταγα το κατσαβίδι και είχε μόνωση γιατί κι εγώ δε ξέρω τι θα μπορούσε να είχε γίνει... :rolleyes: :worry: Περιττό να σας πω ότι εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα τον εγκεφαλό μου πως έγινε σαν τα Ruffles... Κυματιστός... :lol: Πλέον μετά από μερικά χρόνια μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω. :lol: :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Ρε συ, αναρωτήθηκες ποτέ μήπως δεν σε χτύπησε το ρεύμα αλλά σκεφτόταν ο ένας τον άλλο ταυτόχρονα; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Οταν σε χτυπαει το ρευμα το καταλαβαινεις μια χαρα!!!! :lol: Εμενα οταν με ειχε χτυπησει μια φορα ημουν πανω σε σκαλα και αφου εχασα τον κοσμο για 1-2 δευτερολεπτα επανηρθα και ευτυχως δεν ειχα πεσει!!! :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Δουλεύω περιστασιακά σε εταιρεία δημοσκοπήσεων. Μια φορά είχα πάρει έναν τύπο τηλέφωνο και αφου μου απαντάει στο ερωτηματολόγιο φτάνω στις δημογραφικές ερωτήσεις... "Πόσα άτομα μένετε στο σπίτι?" του λέω Και η απάντηση που πήρα: "3 άτομα...και η κόρη μου" !:wacko: :blink: :X Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Δουλεύω περιστασιακά σε εταιρεία δημοσκοπήσεων. Μια φορά είχα πάρει έναν τύπο τηλέφωνο και αφου μου απαντάει στο ερωτηματολόγιο φτάνω στις δημογραφικές ερωτήσεις... "Πόσα άτομα μένετε στο σπίτι?" του λέω Και η απάντηση που πήρα: "3 άτομα...και η κόρη μου" !:wacko: :blink: :X Κάτι σαν το έχω 2 παιδιά και μία κόρη :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Δουλεύω σε ταβέρνα σε κεντρικό δρόμο της Α. Τούμπας. Ένα απόγευμα το αφεντικό μου λέει πως κλείστηκε έξω από το σπίτι του που είναι ακριβώς πάνω από την ταβέρνα και μου ζήτησε να σκαρφαλώσω από έξω, να κάνω κανα δυο ακροβατικά και να μπω από το μπαλκόνι (επίδομα επικινδυνότητας είπατε; :p ). Ε, ανεβαίνω και γω και με βλέπει ένας τύπος από απέναντι και τρέχει μπαίνει στο μαγαζί και φωνάζει πως κάποιος κλέφτης ανέβηκε στο μπαλκόνι!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Πολλα και διαφορα συμβαινουν στο χωρο εργασιας!Να μερικα που μπορω προχειρα να θυμηθω: -Θα ηθελα μια καρτα ανανεωσης χρονου ομιλιας, μου λεει ο πελατης. -Βεβαια, απανταω, αλλα ο χρονος ομιλιας μπαινει ηλεκτρονικα. Πειτε μου το νουμερακι σας και θα σας περασω εγω μονάδες. -6973... -Μα αυτο ειναι cosmote, απαντω ευγενικα. -Ε, ναι. -Εδω δεν ειναι καταστημα cosmote. Ειναι vodafone. -Kαι τι με αυτο?Δεν θα επρεπε να εχετε ολες τις καρτες???? ............................................................................................. Ενα πρωι μπαινει στο μαγαζι ενας κοντουλης ανθρωπακος, αλλοδαπος. -Καλημερα, Θα μου δειξεις μερικα κινητα? -Ευχαρίστως, απανταω. Σας αρεσει κατι συγκεκριμένο? -Οχι -Τί ποσο μπορειτε να διαθεσετε? -100 ευρω. Παω η καϋμενη και φερνω 5-6 κινητα. Του τα δειχνω, του εξηγω τις λειτουργιες και μετα απο μιση ωρα: -Κοπελιά μην σε κουραζω αλλο. Εγω μπήκα γιατι ηθελα να παω στην τουαλέττα. Εχεις τουαλέτα? Ε, ΟΧΙ ΒΡΕ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Από τη δουλεια 1)Μια φορά μια γυναίκα θέλοντας να μπει στο μαγαζί αφηρημένη όπως ήταν έβγαλε ένα κλειδί και προσπαθησε να ξεκλειδώσει! 2)Μπαίνει ένας τύπος στο φούρνο και μου λέει με μια φυσικότητα:"Ένα παγωτό"(ήθελε να πάει στο περίπτερο και μπερδεύτηκε) 3)Γιαγιά που ήθελε μπακέτα μπαίνει δυναμικά μέσα και μου λέει:"Μια μπασκέτα"(του στυλ: να δεις τι τρίποντα βάζω):lol: (best) Και άλλες πολλές περιπτώσεις αλλά και καταστάσεις που δύσκολα περιγράφονται σε ένα φόρουμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 μπαινει μια μεσα μ'ενα υφακι...περπαταει γρηγορα προς εμενα μου ριχνει μια γρηγορη ματια..και ψαχνει το κινητο της (vodafone live) και κραταει και ενα bluetooth..και αρχιζει να το σκαλιζει χωρις να λεει τιποτα. της λεω πως μπορω να βοηθησω...και μου κανει παραπονα (με πηρε μονοτερμα κατευθιαν) οτι δεν μπορει να το συγχρονισει κτλ κτλ...της λεω η συσκευη σας ειναι vodafone οπως και το νουμερο σας,ε βεβαια μου λεει ! αφου εκανα συμβολαιο εδω και εχω το 6944... κτλ κτλ... της λεω επιδεικτικα...μα εδω ειναι ΤΙΜ!!! και τις δειχνω τις αφισες γιατι δεν με πιστευε κιολας! :lol: αυτο ηταν το κουφο της υποθεσης. χθες ερχεται ενας παππους ηθελε να μαθει ποσες μοναδες ειχε στο συμβολαιο του! :lol::lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Στον ΟΤΕ που είμαι με παίρνει τηλ ένας συνάδελφος για να του πως με τι κέντρο θα περάσει το αίτημα.Του λέω διάλεξε διαμέρισμα Δυτ Θεσσαλονίκης. Και μετά? , μου λέει. Του λέω διάλεξε κέντρο. -Ποιο απ όλα? Εδώ έχει Ευκάρπια,Ευόσμο,Κορδέλιο.... Και μια άλλη φορά προσπαθούσα να μιλήσω μ ένα κινέζο που ήθελέ τηλέφωνο.Του λέω πες το νούμερο. Και λέι πέντε,τρία,εφτά,τελεία... :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 περιεργο χμ....πολλα και δυστυχως καθημερινα. με αποκορυφωμα την ατακα που μου ειπε ενας 50ρης χτες"αφου σε λιγα χρονια θα τα βγαλω να βαλω μασελα,γιατι να ξοδευω λεφτα σε οδοντοκρεμες?ολα εσεις μας τα τρωτε!" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Δεν έχει συμβεί σε μένα αλλά ήμουν παρούσα.. Είμαι στο βενζινάδικο της γειτονιάς και περιμένω υπομονετικά την κυρία που είναι μπροστά μου.. Πλησιάζει ένα παιδί που δουλεύει εκεί αρκετό καιρό τώρα (ηλικίας 20-22) και την ρωτάει "πόσο?" αναφερόμενος στο ποσό που θέλει να βάλει (πχ 20 ευρώ κτλ) Αυτή απαντάει "γεμισέ το μου γιατί είμαι στο κόκκινο".. Πάει και το παιδί να βάλει βενζίνη και βλέπει ότι δεν μπορεί να το γεμίσει διότι είναι ήδη γεμάτο.. Της λέει λοιπόν ευγενικά ότι είναι γεμάτο το ρεζερβουάρ άρα τι κόκκινο βλέπει? Αυτή να λέει ότι κάτι λάθος κάνει το παιδί..Έρχεται το αφεντικό του παιδιού κοιτάει και αυτός και βλέπει το ίδιο..Της το λέει και κάνει αυτή "Α ναι ρε συ..το γέμισα στο προηγούμενο βενζινάδικο"...:X ντοιν!!!!!!:blink: :worry: Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts