Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται καμιά φορά στις "σπασμένες" εκδόσεις του Destinator.
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

πως ξεκλειδωνεται αυτοσ ο χαρτης:2008.Q4

ευχαριστω

ζηταει ξεκλειδωμα για ολουσ τουσ χαρτες μηπως ειναι κλειδωμενο το προγραμμα.εβαλα το destinator 8

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

περασα το 7.0.588.11 και το skin του panosha για diamond.το προβλημα ειναι οτι η κατευθυνση ειναι προς το κατω μερος της οθονης και οτι οταν φυγω απο την πορεια δεν κανει επαναυπολογισμο.υπαρχει καποια λυση

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

συγνωμη μηπως γνωριζει καποιος πως γινεται να 3εκινα αυτοματα το destinator7 οταν ανοιγω το mio p550?

Αυτό δε γίνεται ούτε στα pna (λέμε τώρα), δε νομίζω πως μπορείς να το κάνεις σε ένα pda...
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

συγνωμη μηπως γνωριζει καποιος πως γινεται να 3εκινα αυτοματα το destinator7 οταν ανοιγω το mio p550?

Σαφώς και γίνεται, βάλε μια συντόμευση του dest στο StartUp

MyDevice-> Windows-> StartUp

Όποτε ανοίγεις το pda θα τρέχει το dest ή ότι άλλο βάλεις εκεί μέσα.

δυστυχως δεν μπορει να εκκινησει μου λεει the file can not be opened either it is not signed or can not be found τι αλλο μπορω να κανω?

δυστυχως δεν μπορει να εκκινησει μου λεει the file can not be opened either it is not signed or can not be found τι αλλο μπορω να κανω?

Εγώ το έκανα και μου ανοίγει κανονικά. Κάτι λάθος κανείς με την συντόμευση.

.

Καλησπέρα

Να κάνω 2 ηλίθιες ερωτήσεις?

1) Έχω τους χάρτες της Ευρώπης και αυτο που αναρωτιέμαι είναι: δεν υπάρχει ενας ενιαίος χάρτης? Σε κάθε χώρα πρέπει να αλλάζω χάρτες ή να πάω με το χάρτη των εθνικών οδών? Αν και όπως φαίνεται δεν πρέπει να υπάρχει ενας ενιαίος γιατί όπου και αν έψαξα για χάρτες λένε όχι χάρτη της Ευρώπης.

2) Επίσης έχω το mio p360. Γίνεται να μπορεί να αλλάζει διαδοχικά το pda τους χάρτες αντί να τους αλλάζω κάθε φορα εγώ? Γιατί σκεφτομαι ότι αν θέλω να πάω απο γερμανία Ιταλία θα πρέπει σε κάθε χώρα να βάζω προορισμό. Βέβαια μπορείς να τον αποθηκεύσεις στα αγαπημένα αλλά λεώ μπας και γίνεται αυτόματη αλλαγή χαρτών

Παιδιά ευχαριστώ πολυ για τη βοήθειά σας

Αυτοματη αλλαγη χαρτων δεν γινεται. Καθε φορα που θα αλλαζεις χωρα, θα αλλαζεις και χαρτη. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις τον χαρτη με τους κεντρικους δρομους της Ευρωπης για να πας στην χωρα που θες και μετα αν χρειαζεται να αλλαξεις τον χαρτη με αυτον της χωρας που βρισκεσαι.

Έχω το Destinator to 7 και του έχω περάσει την τελευταία έκδοση χαρτών.Στα αρχεία που έχει ο φάκελος Destinator υπάρχει κ ενας φάκελος voice προφανώς με τα στοιχεία που χρειάζεται το Destinator για να μου δίνει φωνητικές οδηγίες παρόλαυτα δεν ακούγεται τίποτα.Καμιά ιδέα έχετε;

Ούπς το έβαλα κ σε άλλο θέμα

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Έχω το Destinator to 7 και του έχω περάσει την τελευταία έκδοση χαρτών.Στα αρχεία που έχει ο φάκελος Destinator υπάρχει κ ενας φάκελος voice προφανώς με τα στοιχεία που χρειάζεται το Destinator για να μου δίνει φωνητικές οδηγίες παρόλαυτα δεν ακούγεται τίποτα.Καμιά ιδέα έχετε;

Ούπς το έβαλα κ σε άλλο θέμα

Μπορεί να έχεις χάσει την επιλογή των ήχων, πήγαινε επιλογές-> ρυθμίσεις-> γλώσσα και ξανά όρισε την 'γλώσσα οθόνης' και την ΄γλώσσα φωνών'

.

Αυτοματη αλλαγη χαρτων δεν γινεται. Καθε φορα που θα αλλαζεις χωρα, θα αλλαζεις και χαρτη. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις τον χαρτη με τους κεντρικους δρομους της Ευρωπης για να πας στην χωρα που θες και μετα αν χρειαζεται να αλλαξεις τον χαρτη με αυτον της χωρας που βρισκεσαι.

Πού βρίσκουμε των χάρτη των κεντρικών δρόμων Ευρώπης? Πώς ονομάζεται αυτός ο χάρτης?

Πού βρίσκουμε των χάρτη των κεντρικών δρόμων Ευρώπης? Πώς ονομάζεται αυτός ο χάρτης?

EU Roads πρεπει να λέγεται...δεν είμαι σίγουρος :)

Σε αυτές τις ρυθμίσεις όταν πατάω το βελάκι δεξιά αριστερά δεν μου βγάζει τίποτα

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Paidia kalispera, exo to Destinator 7 se pocket pc me bluetooth GPS. Exo to parakato

PROVLIMA :

meta apo kapoio xroniko diastima 3 lepton i suskevi kleinei apo moni tis .

To mono pou prepei na kano einai na allazo kathe fora ta power settings..

Kserei kaneis an uparxei kapoio patch gi afto to provlima ???

Se palaioteres ekdoseis destinator upirxe epilogi na min svinei i suskevi oute to backlight.... Efxaristw....

ποια συσκευή έχεις ?

το destinator αν το έχεις σε λειτουργία πλοήγησης, δε σβήνει η οθόνη, μόνο αν το έχεις απλά ανοιχτό και κάνεις περιήγηση στους δρόμους σβήνει.

Paidia kalispera, exo to Destinator 7 se pocket pc me bluetooth GPS. Exo to parakato

PROVLIMA :

meta apo kapoio xroniko diastima 3 lepton i suskevi kleinei apo moni tis .

To mono pou prepei na kano einai na allazo kathe fora ta power settings..

Kserei kaneis an uparxei kapoio patch gi afto to provlima ???

Se palaioteres ekdoseis destinator upirxe epilogi na min svinei i suskevi oute to backlight.... Efxaristw....

Μάλλον εχεις κάποια παλαιά version που είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα βάλε την "version 7.0.0.588.11"

.

Παιδιά μια ερώτηση. Μπορούμε να βάλουμε διαφορετικές φωνές να σου μιλάνε στο destinator 7? Όπως γνωστών ηθοποιών κλπ κλπ?

Αν εχεις τα αρχεια, μπορεις να μπεις εκει που ειναι οι φωνες και να τις προσθεσεις. Βεβαια εξαρταται και σε τι συσκευη το εχεις το destinator.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Πιστευω θα γινεται. Αρκει να βρεις εκει που το εχεις αποθηκευσει το φακελο με τις φωνες.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...