Areian0s Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Αχ... Τωρα μου βαζεις δυσκολα πολυ...:wacko: Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Παρακαλω μηπως γνωριζει κανεις τι λειτουργικο εχει το sonyericsson C702??? Αν δηλαδη μπορω να βαλω destinator η ειναι καποιο σαν το S60 του nokia. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Παρακαλω μηπως γνωριζει κανεις τι λειτουργικο εχει το sonyericsson C702??? Αν δηλαδη μπορω να βαλω destinator η ειναι καποιο σαν το S60 του nokia. Ευχαριστω πολυ Εχει κλειστό λειτουργικό, μόνο java εφαρμογές δέχεται... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Αχ... Τωρα μου βαζεις δυσκολα πολυ...:wacko: Aπλά είναι τα πράγματα, η βοήθεια ήρθε πάντως...:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Εχει κλειστό λειτουργικό, μόνο java εφαρμογές δέχεται... Επομενως κανενα απο τα γνωστα navigator ( destinator-iGO-κλπ). Οποτε παμε για το C902. Παντως ευχαριστω για την αμεση ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Aπλά είναι τα πράγματα, η βοήθεια ήρθε πάντως...:) Ηρθε οντως και σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirmis Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το που θα μπορέσω να βρώ χάρτες (για destinator) για πόλεις πέρα απ τις ελληνικές... πχ για το Λονδίνο! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Το bug με την αλλαγή ώρας επανήλθε...:cry: Από σήμερα και μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Οκτωβρίου που θα μεταβούμε στη χειμερινή ώρα, όταν κλειδώνει το Destinator 7 θα γυρίζει την ώρα του ppc μία ώρα πίσω. Οσοι χρησιμοποιείται το ppc και για ξυπνητήρι ΠΡΟΣΟΧΗ!!! θα σας προδώσει. Απλά υπομονή μέχρι τις 26 του μηνός... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ναι το παρατήρησα και εγώ σήμερα το πρωι. Τελικά άλλαξα στο timezone +3 ώρες και το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ναι το παρατήρησα και εγώ σήμερα το πρωι. Τελικά άλλαξα στο timezone +3 ώρες και το πρόβλημα λύθηκε. Οταν λες λυθηκε? Δεν παει παλι μια ωρα πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Προτρέχεις... προς στιγμήν λύνεται. Οτι και να κάνεις αν χρησιμοποιείς Destinator 7 (κλειδωμένο με δορυφόρους) κάποια στιγμή θα σου αλλάξει την ώρα μία ώρα πίσω. Είτε σε άσχετη στιγμή είτε σε καινούρια εκκίνηση του Destinator είτε μετά από soft-reset!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Μολις μου λυσατε το 1 απο τα 2 προβληματα που παρατηρησα εχθες. Την αλλαγη της ωρας. Το αλλο περιεργο ειναι οτι σε καμποσες απο τις επαφες μου, η ημερομηνια που ειχα ορισει για τα γενεθλια τους, πηγε μια μερα πισω, δηλαδη μπορει σε καποιον να ειχα βαλει γενεθλια στις 7 Οκτωβριου και χωρις να αλλαξω εγω τιποτα, πλεον στα στοιχεια της συγκεκριμενης επαφης δειχνει 6 Οκτωβριου. :( Σκεφτεστε τι μπορει να φταιει? :confused: Προτρέχεις... προς στιγμήν λύνεται. Οτι και να κάνεις αν χρησιμοποιείς Destinator 7 (κλειδωμένο με δορυφόρους) κάποια στιγμή θα σου αλλάξει την ώρα μία ώρα πίσω. Είτε σε άσχετη στιγμή είτε σε καινούρια εκκίνηση του Destinator είτε μετά από soft-reset!!! Δειχνει να εχει δικιο ο φιλος που προτεινε τη λυση +3 στις ρυθμισεις της ωρας του Destinator. Βεβαια δεν ξερω τι θα γινει οταν αλλαξει η ωρα στις 26 Οκτωβριου ή οταν θα αλλαξει παλι την Ανοιξη. :confused: Αλλα μεχρι τοτε μαλλον δειχνει τη σωστη ωρα οσες φορες και να βρει δορυφορους το Destinator. Moλις προσεξα οτι αλλαζει και το timezone του PPC στο +3 με το που αλλαζεις τη ρυθμιση στο Destinator. Μπερδεμενα πραγματα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Φιλε μου δεν ειμαι ουτε κατα διανοια ειδικος στο θεμα και για αυτο δε δισταζω να ρωτησω οτι δεν ξερω μπας και καποιος μου δωσει τη λυση. Απλα οπως ειπες και εσυ, οταν εβρισκε τους δορυφορους το Destinator εχανε τη σωστη ωρα. Ακομα και αν την εβαζα παλι σωστα την επομενη φορα που εβρισκε δορυφορους παλι αλλαζε. Με το που ρυθμισα το Destinator στο +3 ολα ΔΕΙΧΝΟΥΝ να ειναι ΟΚ μεχρι στιγμης. Μακαρι να παραμεινει ετσι και οταν στις 26 του μηνα θα αλλαξει πραγματικα η ωρα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Μπορουμε να ακουμε την πλοηγηση απο ΒΤ carkit? Εχω συνδεσει το ΒΤ με το διαμαντι αλλα η πλοηγηση ακουγετε απο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Φιλε μου δεν ειμαι ουτε κατα διανοια ειδικος στο θεμα και για αυτο δε δισταζω να ρωτησω οτι δεν ξερω μπας και καποιος μου δωσει τη λυση. Απλα οπως ειπες και εσυ, οταν εβρισκε τους δορυφορους το Destinator εχανε τη σωστη ωρα. Ακομα και αν την εβαζα παλι σωστα την επομενη φορα που εβρισκε δορυφορους παλι αλλαζε. Με το που ρυθμισα το Destinator στο +3 ολα ΔΕΙΧΝΟΥΝ να ειναι ΟΚ μεχρι στιγμης. Μακαρι να παραμεινει ετσι και οταν στις 26 του μηνα θα αλλαξει πραγματικα η ωρα. :O Το εκανα και εγω, εβαλα στο Destinator +3 ωρες ξετικαρα την επιλογη για την θερινη και η ωρα δεν αλλαζει... Αν τωρα μετα τις 26/10 χρειαστει να αλλαξω παλι τις επιλογες δεν με πειραζει, βασικο ειναι που τωρα δεν χρειαζετε να διορθωνω καθε τοσο την ωρα ( και με το φοβο να το ξεχασω και να μην ξυπνησω), καλο κολπακι... εως οτου διορθωθει απο την μαμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIHAROS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Φιλοι μου εχω εγκαταστησει το dest 7 πανω σε navigon 2100 max κι εχω το εξης προβλημα.Οταν βγαινω απο τοNAVIGON και θελησω να μπω στο dest τοτε μου κολαει και θελει επανεκινηση. Τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Προτρέχεις... προς στιγμήν λύνεται. Οτι και να κάνεις αν χρησιμοποιείς Destinator 7 (κλειδωμένο με δορυφόρους) κάποια στιγμή θα σου αλλάξει την ώρα μία ώρα πίσω. Είτε σε άσχετη στιγμή είτε σε καινούρια εκκίνηση του Destinator είτε μετά από soft-reset!!! Απο την στιγμή που άλλαξα το time zone άνοιξα 3 φορές το Destinator και το χρησιμοποιησα για πλοήγηση και η ώρα δεν άλλαξε. Οταν και αν αλλάξει η ώρα όπως διατείνεσαι, μην ανησυχείς, θα σε ενημερώσω. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Το εκανα και εγω, εβαλα στο Destinator +3 ωρες ξετικαρα την επιλογη για την θερινη και η ωρα δεν αλλαζει... Αν τωρα μετα τις 26/10 χρειαστει να αλλαξω παλι τις επιλογες δεν με πειραζει, βασικο ειναι που τωρα δεν χρειαζετε να διορθωνω καθε τοσο την ωρα ( και με το φοβο να το ξεχασω και να μην ξυπνησω), καλο κολπακι... εως οτου διορθωθει απο την μαμα. Οταν αλλάξει η ώρα το πιο πιθανό είναι να πρέπει να βάλουμε το σωστό time zone δηλαδή το +2. Θα συμφωνήσω οτι μέχρι να βρεθεί μια λύση απο την μαμά εταιρεία είναι λύση piece of cake. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirmis Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Βρε παίδες, μπάς και έχει κάποιος κανένα χάρτη για Λονδίνο? Κατα προτίμηση οχι ολόκληρης της Αγγλίας (λόγω έλλειψης αποθηκευτικού χώρου)! Thxxxz:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Θερινή που είναι για θυμήστε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Θερινή που είναι για θυμήστε μου? Επιλογες -> Ρυθμισεις -> Συνεχεια -> Ρυθμισεις Ωρας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prizi Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να επιλεξουμε στο destinator να χρησιμοποιει συγχρονως δυο χαρτες?Αλλιως κυκλοφορει καποιος ενιαιος χαρτης Ευρωπης διοτι αν θελω π.χ. να παω απο μια πολη της Γερμανιας σε ενα χωριο της Αυστριας θα πρεπει να αλλαζω χαρτες την ωρα που οδηγω...πραγμα οχι και τοσο βολικο. Λυπαμαι αν εχει ηδη γινει μια τετοια ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 παιδια καλησπερα ειμαι ενας νεος κατοχος του διαμαντιου και θα ηθελα τα φωτα σας εχω το destinator απο το γνωστο μαγαζακι αλλα οταν το ανοιγω μου ζηταει register υπαρχει καπου ελληνικος χαρτης free και αν ναι που τον εγκαθιστω εκτος αν κανω κατι λαθος εγω γιατι και αυτος που εχω υποτιθεται οτι ειναι FREE ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 να ρωτησω κατι εχω μια εικονα που στο αλμπουμ την εμφανιζει κανονικα αλλα στα favorites στα πλαγια.μπορω να κανω κατι? μπορειτε να μου θυμισετε αν περνει παραπανω Favorites? thankss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts