terrestial Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Αυτά που είδες θα κάνουν πολλά πολλά πολλά χρόνια να έρθουν εδώ γιατί πολύ απλά δε θα ασχοληθούν οι μεγάλες εταιρείες πλοήγησης με την Ελλάδα. Αυτά τα τρισδιάστατα συστήματα πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους στην Αμερική οπότε καταλαβαίνεις... Και ειδικά αν όλοι χρησιμοποιούν σπασμένα τα λιγοστά λογισμικά που έρχονται εδώ, θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα μέχρι να δεις κάτι τέτοιο. Σιγά μην ασχοληθούν τώρα τεράστιες εταιρείες με τον τσαμπατζή τον Έλληνα... Πολύ καλά τα λες. Από τη μια ψάχνουμε να βρούμε κλεμμένο και να βάλουμε τζάμπα ένα πρόγραμμα το οποίο κάποιοι εργάστηκαν για να το αναπτύξουν και από την άλλη έχουμε και απαιτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα αυτό. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο βέβαια, αλλά εμείς φτάσαμε να θεωρούμε ότι και ο κλέφτης έχει πάντα δίκιο. Να ξεκαθαρίσω ότι η πειρατεία λογισμικού είναι ένα σύνθετο και μη αντιμετωπίσιμο φαινόμενο. Σε χώρες όπως η Ελλάδα, με τους χαμηλούς μισθούς, είναι ίσως ανέφικτη η πλήρης καταπολέμησή της, εφόσον για να βάλει κάποιος στον υπολογιστή του όλα τα προγράμματα που χρειάζεται δεν του φτάνουν 10 μισθοί. Άλλο όμως αυτό, και άλλο η ανάγκη, αλλά και υποχρέωση, ενίσχυσης και στήριξης κάθε καλής προσπάθειας, ιδιαίτερα όταν αυτή γίνεται από μία ελληνική εταιρεία και απευθύνεται στην (περιορισμένη) ελληνική αγορά. Με άλλα λόγια, αν βάλω πειρατικά τα Windows, ο Gates δεν πρόκειται να πεινάσει ούτε η Microsoft να κλείσει. Αν όμως βάλω πειρατικό το Destinator, στην ουσία λειτουργώ ενάντια στο συμφέρον μου. Το συμφέρον μου είναι να συνεχιστεί αυτή η καλή (και μοναδική δυστυχώς) προσπάθεια που γίνεται με τους ελληνικούς χάρτες. Και για να συνεχιστεί η προσπάθεια, πρέπει και η εταιρεία που την κάνει να συνεχίσει να υπάρχει, πρέπει οι εργαζόμενοι εκεί να συνεχίσουν να πληρώνονται, και αυτό δε θα γίνει αν όλοι εμείς κλέβουμε το προϊόν τους. Αν κλέψω το Destinator θα γλυτώσω σήμερα κάποια ευρώ, αλλά πιθανότατα θα μείνω στο μέλλον με έναν χάρτη που δε θα ανανεώνεται πλέον, άρα θα μου είναι άχρηστος και το Destinator που έκλεψα θα πάψει να είναι ένα εργαλείο που θα μπορώ να χρησιμοποιήσω. Με αυτό το σκεπτικό, αγόρασα το Destinator, αν και θα μπορούσα πολύ εύκολα να το κλέψω, λειτουργώντας, στην ουσία, υπέρ του εαυτού μου, και επιβραβεύοντας παράλληλα την καλή δουλειά που έχει γίνει και συνεχίζεται να γίνεται με τον ελληνικό χάρτη. Με την κίνηση μου αυτή, στήριξα τη δουλειά που γίνεται και απέκτησα επίσης δωρεάν πρόσβαση στις μελλοντικές αναβαθμίσεις του χάρτη. Αν όλοι λειτουργήσουμε έτσι, οι ανανεώσεις, οι βελτιώσεις και όλες οι νέες δυνατότητες θα είναι εγγυημένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Πολύ καλά τα λες. Από τη μια ψάχνουμε να βρούμε κλεμμένο και να βάλουμε τζάμπα ένα πρόγραμμα το οποίο κάποιοι εργάστηκαν για να το αναπτύξουν και από την άλλη έχουμε και απαιτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα αυτό. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο βέβαια, αλλά εμείς φτάσαμε να θεωρούμε ότι και ο κλέφτης έχει πάντα δίκιο. Να ξεκαθαρίσω ότι η πειρατεία λογισμικού είναι ένα σύνθετο και μη αντιμετωπίσιμο φαινόμενο. Σε χώρες όπως η Ελλάδα, με τους χαμηλούς μισθούς, είναι ίσως ανέφικτη η πλήρης καταπολέμησή της, εφόσον για να βάλει κάποιος στον υπολογιστή του όλα τα προγράμματα που χρειάζεται δεν του φτάνουν 10 μισθοί. Άλλο όμως αυτό, και άλλο η ανάγκη, αλλά και υποχρέωση, ενίσχυσης και στήριξης κάθε καλής προσπάθειας, ιδιαίτερα όταν αυτή γίνεται από μία ελληνική εταιρεία και απευθύνεται στην (περιορισμένη) ελληνική αγορά. Με άλλα λόγια, αν βάλω πειρατικά τα Windows, ο Gates δεν πρόκειται να πεινάσει ούτε η Microsoft να κλείσει. Αν όμως βάλω πειρατικό το Destinator, στην ουσία λειτουργώ ενάντια στο συμφέρον μου. Το συμφέρον μου είναι να συνεχιστεί αυτή η καλή (και μοναδική δυστυχώς) προσπάθεια που γίνεται με τους ελληνικούς χάρτες. Και για να συνεχιστεί η προσπάθεια, πρέπει και η εταιρεία που την κάνει να συνεχίσει να υπάρχει, πρέπει οι εργαζόμενοι εκεί να συνεχίσουν να πληρώνονται, και αυτό δε θα γίνει αν όλοι εμείς κλέβουμε το προϊόν τους. Αν κλέψω το Destinator θα γλυτώσω σήμερα κάποια ευρώ, αλλά πιθανότατα θα μείνω στο μέλλον με έναν χάρτη που δε θα ανανεώνεται πλέον, άρα θα μου είναι άχρηστος και το Destinator που έκλεψα θα πάψει να είναι ένα εργαλείο που θα μπορώ να χρησιμοποιήσω. Με αυτό το σκεπτικό, αγόρασα το Destinator, αν και θα μπορούσα πολύ εύκολα να το κλέψω, λειτουργώντας, στην ουσία, υπέρ του εαυτού μου, και επιβραβεύοντας παράλληλα την καλή δουλειά που έχει γίνει και συνεχίζεται να γίνεται με τον ελληνικό χάρτη. Με την κίνηση μου αυτή, στήριξα τη δουλειά που γίνεται και απέκτησα επίσης δωρεάν πρόσβαση στις μελλοντικές αναβαθμίσεις του χάρτη. Αν όλοι λειτουργήσουμε έτσι, οι ανανεώσεις, οι βελτιώσεις και όλες οι νέες δυνατότητες θα είναι εγγυημένες. +1000 Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Πολύ καλά τα λες. Από τη μια ψάχνουμε να βρούμε κλεμμένο και να βάλουμε τζάμπα ένα πρόγραμμα το οποίο κάποιοι εργάστηκαν για να το αναπτύξουν και από την άλλη έχουμε και απαιτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα αυτό. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο βέβαια, αλλά εμείς φτάσαμε να θεωρούμε ότι και ο κλέφτης έχει πάντα δίκιο. Να ξεκαθαρίσω ότι η πειρατεία λογισμικού είναι ένα σύνθετο και μη αντιμετωπίσιμο φαινόμενο. Σε χώρες όπως η Ελλάδα, με τους χαμηλούς μισθούς, είναι ίσως ανέφικτη η πλήρης καταπολέμησή της, εφόσον για να βάλει κάποιος στον υπολογιστή του όλα τα προγράμματα που χρειάζεται δεν του φτάνουν 10 μισθοί. Άλλο όμως αυτό, και άλλο η ανάγκη, αλλά και υποχρέωση, ενίσχυσης και στήριξης κάθε καλής προσπάθειας, ιδιαίτερα όταν αυτή γίνεται από μία ελληνική εταιρεία και απευθύνεται στην (περιορισμένη) ελληνική αγορά. Με άλλα λόγια, αν βάλω πειρατικά τα Windows, ο Gates δεν πρόκειται να πεινάσει ούτε η Microsoft να κλείσει. Αν όμως βάλω πειρατικό το Destinator, στην ουσία λειτουργώ ενάντια στο συμφέρον μου. Το συμφέρον μου είναι να συνεχιστεί αυτή η καλή (και μοναδική δυστυχώς) προσπάθεια που γίνεται με τους ελληνικούς χάρτες. Και για να συνεχιστεί η προσπάθεια, πρέπει και η εταιρεία που την κάνει να συνεχίσει να υπάρχει, πρέπει οι εργαζόμενοι εκεί να συνεχίσουν να πληρώνονται, και αυτό δε θα γίνει αν όλοι εμείς κλέβουμε το προϊόν τους. Αν κλέψω το Destinator θα γλυτώσω σήμερα κάποια ευρώ, αλλά πιθανότατα θα μείνω στο μέλλον με έναν χάρτη που δε θα ανανεώνεται πλέον, άρα θα μου είναι άχρηστος και το Destinator που έκλεψα θα πάψει να είναι ένα εργαλείο που θα μπορώ να χρησιμοποιήσω. Με αυτό το σκεπτικό, αγόρασα το Destinator, αν και θα μπορούσα πολύ εύκολα να το κλέψω, λειτουργώντας, στην ουσία, υπέρ του εαυτού μου, και επιβραβεύοντας παράλληλα την καλή δουλειά που έχει γίνει και συνεχίζεται να γίνεται με τον ελληνικό χάρτη. Με την κίνηση μου αυτή, στήριξα τη δουλειά που γίνεται και απέκτησα επίσης δωρεάν πρόσβαση στις μελλοντικές αναβαθμίσεις του χάρτη. Αν όλοι λειτουργήσουμε έτσι, οι ανανεώσεις, οι βελτιώσεις και όλες οι νέες δυνατότητες θα είναι εγγυημένες.μαλλον αρχιζω να πιστευω οτι ειμαστε οι ιθαγενεις της ευρωπης ε το οτι θεωρουμαστε βασιλιαδες της πειρατειας μου φαινετε υπερβολικο.μαλλον τα δικα μας τα ευρω εχουν αλλο χρωμα.στο κατω κατω αφου σου προσφερω κυριε χρηματα γιανα μου προσφερεις αψογους χαρτες και λογισμικο μην τους βγαζεις ουτε στην beta εκδοση ουτε στην πετα εκδοση στειλτο μου με mail και περιμενε τις εντυπωσεις μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Πολύ καλά τα λες. Από τη μια ψάχνουμε να βρούμε κλεμμένο και να βάλουμε τζάμπα ένα πρόγραμμα το οποίο κάποιοι εργάστηκαν για να το αναπτύξουν και από την άλλη έχουμε και απαιτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα αυτό. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο βέβαια, αλλά εμείς φτάσαμε να θεωρούμε ότι και ο κλέφτης έχει πάντα δίκιο. Να ξεκαθαρίσω ότι η πειρατεία λογισμικού είναι ένα σύνθετο και μη αντιμετωπίσιμο φαινόμενο. Σε χώρες όπως η Ελλάδα, με τους χαμηλούς μισθούς, είναι ίσως ανέφικτη η πλήρης καταπολέμησή της, εφόσον για να βάλει κάποιος στον υπολογιστή του όλα τα προγράμματα που χρειάζεται δεν του φτάνουν 10 μισθοί. Άλλο όμως αυτό, και άλλο η ανάγκη, αλλά και υποχρέωση, ενίσχυσης και στήριξης κάθε καλής προσπάθειας, ιδιαίτερα όταν αυτή γίνεται από μία ελληνική εταιρεία και απευθύνεται στην (περιορισμένη) ελληνική αγορά. Με άλλα λόγια, αν βάλω πειρατικά τα Windows, ο Gates δεν πρόκειται να πεινάσει ούτε η Microsoft να κλείσει. Αν όμως βάλω πειρατικό το Destinator, στην ουσία λειτουργώ ενάντια στο συμφέρον μου. Το συμφέρον μου είναι να συνεχιστεί αυτή η καλή (και μοναδική δυστυχώς) προσπάθεια που γίνεται με τους ελληνικούς χάρτες. Και για να συνεχιστεί η προσπάθεια, πρέπει και η εταιρεία που την κάνει να συνεχίσει να υπάρχει, πρέπει οι εργαζόμενοι εκεί να συνεχίσουν να πληρώνονται, και αυτό δε θα γίνει αν όλοι εμείς κλέβουμε το προϊόν τους. Αν κλέψω το Destinator θα γλυτώσω σήμερα κάποια ευρώ, αλλά πιθανότατα θα μείνω στο μέλλον με έναν χάρτη που δε θα ανανεώνεται πλέον, άρα θα μου είναι άχρηστος και το Destinator που έκλεψα θα πάψει να είναι ένα εργαλείο που θα μπορώ να χρησιμοποιήσω. Με αυτό το σκεπτικό, αγόρασα το Destinator, αν και θα μπορούσα πολύ εύκολα να το κλέψω, λειτουργώντας, στην ουσία, υπέρ του εαυτού μου, και επιβραβεύοντας παράλληλα την καλή δουλειά που έχει γίνει και συνεχίζεται να γίνεται με τον ελληνικό χάρτη. Με την κίνηση μου αυτή, στήριξα τη δουλειά που γίνεται και απέκτησα επίσης δωρεάν πρόσβαση στις μελλοντικές αναβαθμίσεις του χάρτη. Αν όλοι λειτουργήσουμε έτσι, οι ανανεώσεις, οι βελτιώσεις και όλες οι νέες δυνατότητες θα είναι εγγυημένες. Aπο τις καλύτερες τοποθετήσεις που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό.. ;) +10000000000000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 μαλλον αρχιζω να πιστευω οτι ειμαστε οι ιθαγενεις της ευρωπης ε το οτι θεωρουμαστε βασιλιαδες της πειρατειας μου φαινετε υπερβολικο.μαλλον τα δικα μας τα ευρω εχουν αλλο χρωμα.στο κατω κατω αφου σου προσφερω κυριε χρηματα γιανα μου προσφερεις αψογους χαρτες και λογισμικο μην τους βγαζεις ουτε στην beta εκδοση ουτε στην πετα εκδοση στειλτο μου με mail και περιμενε τις εντυπωσεις μου Δε σε υποχρεώνει κανείς να βάλεις την beta. Η επίσημη έκδοση είναι η 6.1. Τώρα, για το ότι δεν είμαστε οι βασιλιάδες της πειρατείας, όπως υποστηρίζεις, δε θα το σχολιάσω, εδώ νομίζω γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Πολύ καλά τα λες. Από τη μια ψάχνουμε να βρούμε κλεμμένο και να βάλουμε τζάμπα ένα πρόγραμμα το οποίο κάποιοι εργάστηκαν για να το αναπτύξουν και από την άλλη έχουμε και απαιτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα αυτό. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο βέβαια, αλλά εμείς φτάσαμε να θεωρούμε ότι και ο κλέφτης έχει πάντα δίκιο. Να ξεκαθαρίσω ότι η πειρατεία λογισμικού είναι ένα σύνθετο και μη αντιμετωπίσιμο φαινόμενο. Σε χώρες όπως η Ελλάδα, με τους χαμηλούς μισθούς, είναι ίσως ανέφικτη η πλήρης καταπολέμησή της, εφόσον για να βάλει κάποιος στον υπολογιστή του όλα τα προγράμματα που χρειάζεται δεν του φτάνουν 10 μισθοί. Άλλο όμως αυτό, και άλλο η ανάγκη, αλλά και υποχρέωση, ενίσχυσης και στήριξης κάθε καλής προσπάθειας, ιδιαίτερα όταν αυτή γίνεται από μία ελληνική εταιρεία και απευθύνεται στην (περιορισμένη) ελληνική αγορά. Με άλλα λόγια, αν βάλω πειρατικά τα Windows, ο Gates δεν πρόκειται να πεινάσει ούτε η Microsoft να κλείσει. Αν όμως βάλω πειρατικό το Destinator, στην ουσία λειτουργώ ενάντια στο συμφέρον μου. Το συμφέρον μου είναι να συνεχιστεί αυτή η καλή (και μοναδική δυστυχώς) προσπάθεια που γίνεται με τους ελληνικούς χάρτες. Και για να συνεχιστεί η προσπάθεια, πρέπει και η εταιρεία που την κάνει να συνεχίσει να υπάρχει, πρέπει οι εργαζόμενοι εκεί να συνεχίσουν να πληρώνονται, και αυτό δε θα γίνει αν όλοι εμείς κλέβουμε το προϊόν τους. Αν κλέψω το Destinator θα γλυτώσω σήμερα κάποια ευρώ, αλλά πιθανότατα θα μείνω στο μέλλον με έναν χάρτη που δε θα ανανεώνεται πλέον, άρα θα μου είναι άχρηστος και το Destinator που έκλεψα θα πάψει να είναι ένα εργαλείο που θα μπορώ να χρησιμοποιήσω. Με αυτό το σκεπτικό, αγόρασα το Destinator, αν και θα μπορούσα πολύ εύκολα να το κλέψω, λειτουργώντας, στην ουσία, υπέρ του εαυτού μου, και επιβραβεύοντας παράλληλα την καλή δουλειά που έχει γίνει και συνεχίζεται να γίνεται με τον ελληνικό χάρτη. Με την κίνηση μου αυτή, στήριξα τη δουλειά που γίνεται και απέκτησα επίσης δωρεάν πρόσβαση στις μελλοντικές αναβαθμίσεις του χάρτη. Αν όλοι λειτουργήσουμε έτσι, οι ανανεώσεις, οι βελτιώσεις και όλες οι νέες δυνατότητες θα είναι εγγυημένες. +10000000000000 http://img523.imageshack.us/img523/3010/flgrdc4.gif http://img105.imageshack.us/img105/8236/indexyr6.png :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Δε σε υποχρεώνει κανείς να βάλεις την beta. Η επίσημη έκδοση είναι η 6.1. Τώρα, για το ότι δεν είμαστε οι βασιλιάδες της πειρατείας, όπως υποστηρίζεις, δε θα το σχολιάσω, εδώ νομίζω γελάει και το παρδαλό κατσίκι.κοιτα νομιζω πως τα παντα ξεκινουν απο τις δοκιμαστικες εκδοσεις, μερικοι καταφερνουν αν σε καποια εκδοση λειπει ο μισος κωδικος για να λειτουργησει η εφαρμογη, αυτοι να τον συμπληρωνουν η μια triall εκδοση καποιον ημερων νατην κανουν εφορου ζωης ενω αν δεν εχουν τιποτα στα χερια τους.......ωωωωωχχχχχχ βαρεθηκα παω να πλακωσω την γυναικα μου στα :* :* :* :* :* :* :* :* Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 κοιτα νομιζω πως τα παντα ξεκινουν απο τις δοκιμαστικες εκδοσεις, μερικοι καταφερνουν αν σε καποια εκδοση λειπει ο μισος κωδικος για να λειτουργησει η εφαρμογη, αυτοι να τον συμπληρωνουν η μια triall εκδοση καποιον ημερων νατην κανουν εφορου ζωης ενω αν δεν εχουν τιποτα στα χερια τους.......ωωωωωχχχχχχ βαρεθηκα παω να πλακωσω την γυναικα μου στα :* :* :* :* :* :* :* :* Άρες μάρες κουκουνάρες... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Χθες αγόρασα το DIS Vector 380 που έχει το PapaGO12. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω το Destinator 7 και τι ακριβως θα αλλάξει. Θα έχω διαφορετικούς χάρτες ή διαφορετικό τρόπο πλοήγησης; Συγγνωμή αν είναι ηλίθια ερώτηση αλλά είμαι τελείως rookie... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Χθες αγόρασα το DIS Vector 380 που έχει το PapaGO12. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω το Destinator 7 και τι ακριβως θα αλλάξει. Θα έχω διαφορετικούς χάρτες ή διαφορετικό τρόπο πλοήγησης; Συγγνωμή αν είναι ηλίθια ερώτηση αλλά είμαι τελείως rookie... Για το πρώτο ερώτημα δες καλύτερα στο σχετικο θέμα...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=174595 Οσο για τα άλλα δυο ερωτήματά σου,θα έχεις και διαφορετικούς χάρτες και διαφορετικό τρόπο πλοήγησης σε σχέση πάντα με το PapaGO. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Αν εχει την καλοσυνη καποιος , ενα Pm για το Destinator 7 ... thanks Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 καλημέρα, έχω ρίξει στα favorites μου, τα τελευταία Updates των radar και καμερών, εμφανίζονται όμως μόνο τα εξής, διαχείρισης κυκλοφορίας, λεωφορειολωρίδων,κάμερα ταχύτητας και ραντάρ εκφοβισμού. προσοχή, για να εμφανιστεί το φορητό ραντάρ, άλλαξτε το όνομα αφαιρώντας το πρόθεμα Φορ_ και αφήνοντας την λέξη ραντάρ. το θέμα όμως έπειτα είναι πώς προσπαθω να επιλέξω τα ραντάρ, αλλά δεν επιλέγονται.... καμιά ιδέα? όλως περιέργως,τα αγγλικά αρχεία των καμερών, παίζουν άψογα όλα.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Άρες μάρες κουκουνάρες... :wacko::O αλλου τα κακαρισματα και αλλου γεννουν οι κοτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 aurio proi feygo gia milo, kserete ti pezei apo xartes? apo oti ida to dest 7 den exei gia to sygkekrimeno nisi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 aurio proi feygo gia milo, kserete ti pezei apo xartes? apo oti ida to dest 7 den exei gia to sygkekrimeno nisi Δεν εχει να κανει με το dest7 αλλα με το ποια εκδοση χαρτων εχεις. Η τελευταια παντως(2007.Q2) εχει χαρτογραφηση με το οδικο δικτυο του νησιου αλλα χωρις ονοματα οδων απ'οτι γραφει. Παντως τη δουλεια σου φαινεται να την κανεις εστω κι ετσι.;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 H Μήλος δεν πρέπει να είναι πλήρως χαρτογραφημένη. Θα έχεις ενδεχομένως τους κύριους οδικούς άξονες αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις μονοδρομήσεις που τυχόν υπάρχουν... Καλά να περάσεις! :) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 paidia epidi den exei to diko mou xartografisi kapoios na mou stili amesa xartes milou ? please pm! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Μη μπερδεύεσαι, ο χάρτης είναι ένας και είτε έχει κάποιο μέρος είτε όχι. Δε δίνονται περιοχές ξεχωριστά... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Το destinator 7 λειτουργεί με symbian OS 9.1 δηλαδη με Ν95; Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Το destinator 7 λειτουργεί με symbian OS 9.1 δηλαδη με Ν95; οχι, εσύ χρειάζεσαι destinator SP που είναι σχεδιασμένο για smartphones. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Το destinator 7 λειτουργεί με symbian OS 9.1 δηλαδη με Ν95; Μόλις βγει η επίσημη έκδοση, θα υπάρχει και έκδοση για symbian φαντάζομαι... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 άντε να δούμε πότε θα βγει η επίσημη έκδοση......περιμένει το pack με τα γιούρια στην άκρη....:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 οχι, εσύ χρειάζεσαι destinator SP που είναι σχεδιασμένο για smartphones. Ευχαριστώ πολύ:D Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 κανα προγραμμα για πλοηγηση σε θαλασσα? τι χαρτες φορα και πως θα ψαξω να τους βρω?μετο desti γινετε τιποτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts