gkr41 Δημοσιεύτηκε July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 29, 2003 Ένας φίλος μου έχασε στα καλά καθούμενα 1GB δεδομένα από το σκληρό του. :eek: Μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλό προγραμμα ανάκτησης δεδομένων ώστε να τα επαναφέρει (αν και χλωμό το κόβω). :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Δεν μας είπες όμως πώς τα έχασε! Τα έσβησε; Αν ναι και συνέχισε να χρησιμοποιειί τον υπολογιστή, να σώζει αρχεία και να εγκαθιστά προγράμματα, μάλλον είναι απίθανο να τα ξαναβρεί όλα. Δεν έχω υπόψη μου κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα (ψάξε για data recovery), αλλά όταν το βρει, να προσέξει να τα εγκαταστήσει σε άλλο φυσικό δίσκο από αυτόν που ήταν τα δεδομένα! Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Ας αναζητησει στο Web to Easy recovery Pro 6.03. Ειναι πολυ καλο προγραμμα, αλλα δε θα εχει αποτελεσματα αν ο φιλος σου δε σταματησει να δουλευει το δισκο του αμεσα... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Αν τα δεδομενα ειναι πολυτιμα καλεσε http://www.tic-tak.gr αλλα πληρωνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον 21century Αν τα δεδομενα ειναι πολυτιμα καλεσε http://www.tic-tak.gr αλλα πληρωνεις. To σωστό είναι http://www.tictac.gr Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Τα έχασε στα καλά καθούμενα. Δεν τα έσβησε. Είναι λίγο παλιός ο δίσκος και θα χτύπησε μάλλον. Θα δοκιμάσει το Easy recovery Pro 6.03 και θα δούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Ψαξε και στο Google για data recovery. Εχει πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος σού, είναι να αγοράσει ένα καινούργιο δίσκο. Αυτός από ό,τι λές παραπαίει και ενδέχεται να του κάνει και άλλα πέρα από αυτό. Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 υπαρχει τροπος ανακτηση αρχειων σε κινητο? nexus 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Νομιζω οτι ειναι ανάλογα με τους δίσκους γενικά τι εχει μέσα κτλ.δοκιμασε το recuva φαίνεται να κανει δουλειά Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τα φωτα σας... Καποια καλη εφαρμογη για ghost image? Δεν με νοιαζει η αξια της απλα να μπορω να αντικαθιστω ευκολα εναν κλασσικο δισκο με ssd. Συνηθως εχω προβλημα οταν ο ssd ειναι μικροτερος σε χωρητικοτητα απο τον παλιο δισκο ασχετα αν τα δεδομενα ειναι πολυ μικροτερα σε σχεση με τον ssd. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τα φωτα σας... Καποια καλη εφαρμογη για ghost image? Δεν με νοιαζει η αξια της απλα να μπορω να αντικαθιστω ευκολα εναν κλασσικο δισκο με ssd. Συνηθως εχω προβλημα οταν ο ssd ειναι μικροτερος σε χωρητικοτητα απο τον παλιο δισκο ασχετα αν τα δεδομενα ειναι πολυ μικροτερα σε σχεση με τον ssd. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Δεν δίνουν δωρεάν πρόγραμμα οι εταιρίες με τους ssd ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τα φωτα σας... Καποια καλη εφαρμογη για ghost image? Δεν με νοιαζει η αξια της απλα να μπορω να αντικαθιστω ευκολα εναν κλασσικο δισκο με ssd. Συνηθως εχω προβλημα οταν ο ssd ειναι μικροτερος σε χωρητικοτητα απο τον παλιο δισκο ασχετα αν τα δεδομενα ειναι πολυ μικροτερα σε σχεση με τον ssd. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Tι χρησιμοποιεις τωρα και λες πως εχεις προβλημα; H ocz παντως δινει κλειδι για Acronis αλλα για clone μονο οχι image. Παντως εγω με Acronis True Image 2015 δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ειτε σε image ειτε σε clone. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Κοιτα , οι samsung εχουν δικο τους το οποιο ειναι και αψογο μαλιστα.. Τωρα οι adata ας πουμε δεν εχουν απολυτως τιποτα... Ελεγα για το acronis αλλα ενας φιλος μου ειπε οτι εχει προβληματακια. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tι χρησιμοποιεις τωρα και λες πως εχεις προβλημα; H ocz παντως δινει κλειδι για Acronis αλλα για clone μονο οχι image. Παντως εγω με Acronis True Image 2015 δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ειτε σε image ειτε σε clone. Σκεψου οτι ανεβαινω σε πλοια και αναβαθμιζω τους υπολογιστες.Γενικα ως τωρα δουλευα με samsung.Εχω ομως δυνατοτητα να πω στην εταιρεια να αγορασει αλλη μαρκα. Ποιον δισκο θα μου προτεινατε γενικα? Να συμπληρωσω οτι επειδη ειναι windows xp ολα τα πισακια δεν υποστηριζεται τριμινγκ οποτε θελω κατι αξιοπιστο ανεξαρτητα με την τιμη. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Λοιπόν για μην ανοίγω νέο θέμα, έκανα κάποια προσπάθεια για νέα κατάργηση αλλά απέτυχε. Ο σκληρός ήταν και με xp και με Ubuntu. Στο ξεκίνημα μου ζητάει CD για να μπουταρει. Προσπαθώ να δω τον σκληρό με CD και να κάνω recovery αλλά μου τον δείχνει άδειο. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που ίσως μπορέσω να βρω τα αρχεία μου; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts