Jump to content

Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένας φίλος μου έχασε στα καλά καθούμενα 1GB δεδομένα από το σκληρό του. :eek:

Μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλό προγραμμα ανάκτησης δεδομένων ώστε να τα επαναφέρει (αν και χλωμό το κόβω). :o

Δεν μας είπες όμως πώς τα έχασε!

Τα έσβησε; Αν ναι και συνέχισε να χρησιμοποιειί τον υπολογιστή, να σώζει αρχεία και να εγκαθιστά προγράμματα, μάλλον είναι απίθανο να τα ξαναβρεί όλα.

Δεν έχω υπόψη μου κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα (ψάξε για data recovery), αλλά όταν το βρει, να προσέξει να τα εγκαταστήσει σε άλλο φυσικό δίσκο από αυτόν που ήταν τα δεδομένα!

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Ας αναζητησει στο Web to Easy recovery Pro 6.03. Ειναι πολυ καλο προγραμμα, αλλα δε θα εχει αποτελεσματα αν ο φιλος σου δε σταματησει να δουλευει το δισκο του αμεσα...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον 21century

Αν τα δεδομενα ειναι πολυτιμα καλεσε http://www.tic-tak.gr αλλα πληρωνεις.

To σωστό είναι http://www.tictac.gr

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Τα έχασε στα καλά καθούμενα. Δεν τα έσβησε. Είναι λίγο παλιός ο δίσκος και θα χτύπησε μάλλον. Θα δοκιμάσει το Easy recovery Pro 6.03 και θα δούμε.

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος σού, είναι να αγοράσει ένα καινούργιο δίσκο. Αυτός από ό,τι λές παραπαίει και ενδέχεται να του κάνει και άλλα πέρα από αυτό.
I Am The One, Orgasmatron...

• 11 years later...
Νομιζω οτι ειναι ανάλογα με τους δίσκους γενικά τι εχει μέσα κτλ.δοκιμασε το recuva φαίνεται να κανει δουλειά

• 1 month later...

Τα φωτα σας...

Καποια καλη εφαρμογη για ghost image?

Δεν με νοιαζει η αξια της απλα να μπορω να αντικαθιστω ευκολα εναν κλασσικο δισκο με ssd.

Συνηθως εχω προβλημα οταν ο ssd ειναι μικροτερος σε χωρητικοτητα απο τον παλιο δισκο ασχετα αν τα δεδομενα ειναι πολυ μικροτερα σε σχεση με τον ssd.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Τα φωτα σας...

Δεν με νοιαζει η αξια της απλα να μπορω να αντικαθιστω ευκολα εναν κλασσικο δισκο με ssd.

Συνηθως εχω προβλημα οταν ο ssd ειναι μικροτερος σε χωρητικοτητα απο τον παλιο δισκο ασχετα αν τα δεδομενα ειναι πολυ μικροτερα σε σχεση με τον ssd.

Δεν δίνουν δωρεάν πρόγραμμα οι εταιρίες με τους ssd ;

Τα φωτα σας...

Tι χρησιμοποιεις τωρα και λες πως εχεις προβλημα;

H ocz παντως δινει κλειδι για Acronis αλλα για clone μονο οχι image.

Παντως εγω με Acronis True Image 2015 δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ειτε σε image ειτε σε clone.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Κοιτα , οι samsung εχουν δικο τους το οποιο ειναι και αψογο μαλιστα..

Τωρα οι adata ας πουμε δεν εχουν απολυτως τιποτα...

Ελεγα για το acronis αλλα ενας φιλος μου ειπε οτι εχει προβληματακια.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Tι χρησιμοποιεις τωρα και λες πως εχεις προβλημα;

H ocz παντως δινει κλειδι για Acronis αλλα για clone μονο οχι image.

Παντως εγω με Acronis True Image 2015 δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ειτε σε image ειτε σε clone.

Σκεψου οτι ανεβαινω σε πλοια και αναβαθμιζω τους υπολογιστες.Γενικα ως τωρα δουλευα με samsung.Εχω ομως δυνατοτητα να πω στην εταιρεια να αγορασει αλλη μαρκα.

Ποιον δισκο θα μου προτεινατε γενικα?

Να συμπληρωσω οτι επειδη ειναι windows xp ολα τα πισακια δεν υποστηριζεται τριμινγκ οποτε θελω κατι αξιοπιστο ανεξαρτητα με την τιμη.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

• 3 months later...

Λοιπόν για μην ανοίγω νέο θέμα, έκανα κάποια προσπάθεια για νέα κατάργηση αλλά απέτυχε. Ο σκληρός ήταν και με xp και με Ubuntu. Στο ξεκίνημα μου ζητάει CD για να μπουταρει. Προσπαθώ να δω τον σκληρό με CD και να κάνω recovery αλλά μου τον δείχνει άδειο.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που ίσως μπορέσω να βρω τα αρχεία μου;