Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Εάν μπορείς μη γράφεις με greeklish. Όσον αφορά την ερώτησή σου... εάν ρίξεις λίγο διάβασμα προς τα πίσω θα καταλάβεις γιατί αυτή η συσκευή δυστυχώς πάτωσε από την πρώτη μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Χαιρετώ όλους τους φίλους, Αγόρασα χθες κι εγώ ένα Χ800.Έχει Win Mobile 6.1 Pro Αγγλικά. Ξέρει κανένας που θα βρώ την Ελληνική Rom? Ευχαριστώ.Γιώργος Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 H συσκευη πωλειται εναντι 240€ πλεον (χωρις μεταφορικα) απο expansys Νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη η τιμη του και για αυτα τα λεφτα νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο ? Η μηπως υπαρχει ? (εχω αποκλεισει το M810 της eten και το zinc ii της mwg..) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη η τιμη του και για αυτα τα λεφτα νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο ? Η μηπως υπαρχει ? Εξαρτάται για τη χρήση το θέλεις. Εάν θες να κάνεις όλα όσα υπόσχεται... θα δυσκολευτείς πολύ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Αλλο αυτο (το για τι χρηση το θελω) Αξιζει να δωσεις πχ 50% πανω για να παρεις το htc diamond ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Αξιζει να δωσεις πχ 50% πανω για να παρεις το htc diamond ? Αν θες τη γνώμη μου ναι. Γιατί από την πρώτη μέρα με το Χ800 θα βρίζεις τα 64ΜΒ RAM της συσκευής. Μη νομίζεις ότι είναι τυχαίο που πάτωσε σαν συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Εγώ πάντως παιδιά έβαλα μία εναλλακτική ROM και το μηχάνημα δεν έχει κανένα πρόβλημα.Πετάει. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Καλό είναι όμως να έδινες και περισσότερες πληροφορίες για τυχόν ενδιαφερόμενους κατόχους της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να δυναμώσουμε την ένταση του πίσω ηχείου; Στο Dest δεν ακούω σχεδόν τίποτα.Κάπου είχα διαβάσει οτι γίνεται μέσω registry.Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να δυναμώσουμε την ένταση του πίσω ηχείου; Στο Dest δεν ακούω σχεδόν τίποτα.Κάπου είχα διαβάσει οτι γίνεται μέσω registry.Ξέρει κανείς? Σε αλλά προγράμματα έχεις το ίδιο πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Σε αλλά προγράμματα έχεις το ίδιο πρόβλημα ? Kai otan kapoios me pairnei til den akougete dinata o ixos klisis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Kai otan kapoios me pairnei til den akougete dinata o ixos klisis. Πιστεύω όταν σε παίρνουν τηλ να πατάς το κουμπί της εντασεις,αν ναι,τοτε να δοκιμάσεις άλλη ρομ,εγω όταν έβαλα την 464,το ηχείο απογειώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Το Χ800 σε σχεση με το Mwg Zinc II πως σας φαινεται.. ποιο απο τα 2 αν υπηρχε επιλογη μεταξυ των 2 ? Εχει σημερα το Zinc προσφορα το expansys Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται. Θα σου συνιστούσα πλέον συσκευή με τουλάχιστον 128MB RAM. Οι συγκεκριμένες και οι δύο έχουν μόνο 64ΜΒ που πλέον είναι ανεπαρκής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 εχετε να προτεινετε καποιο καλο handsfree με 50 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosnio Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Παιδιά καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο στο κινητό και πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου από το Outlook...? Παράθεση www.onphoto.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Παιδιά καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο στο κινητό και πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου από το Outlook...? Για το ελληνικό πληκτρολόγιο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 (κατέβασε την έκδοση για VGA). Για τις επαφές χρειάζεσαι το Outlook της σουίτας Microsoft Office (και όχι το outlook express) καθώς και το ActiveSync εάν έχεις Windows XP στον υπολογιστή σου ή το Windows Mobile Device Center εάν έχεις Windows Vista ή 7. Θα τα βρεις και τα δύο με μια απλή αναζήτηση στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosnio Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το κακό με το πληκτρολόγιο είναι ότι στα μηνύματα τα στέλνει κινέζικα... Μου είπαν για ενα Leng η κάτι τέτοιο...Ξερει κανεις τπτ? Παράθεση www.onphoto.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το κακό με το πληκτρολόγιο είναι ότι στα μηνύματα τα στέλνει κινέζικα... Έβαλες αυτό που σου δίνω παραπάνω; Επίσης έχεις αλλάξει τα regional settings στις ρυθμίσεις σε Greek; Με το Leng μην ασχοληθείς. Θα σου βαρύνει τη συσκευή και και με αμφιβόλου ποιότητας αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosnio Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Το έβαλα, αλλά όταν στέλνει sms δε στέλνει σωστά, του λείπει κωδικοποίηση η κάτι τέτοιο. Δλδ ο αποδέκτης δε καταλαβαίνει τπτ. Μήπως θέλει καμιά ρύθμιση; Παράθεση www.onphoto.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Πήγαινε στις ρυθμίσεις των sms και άλλαξε την επιλογή για Unicode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchrisz Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Παιδιά θέλω μια βοήθεια για το ETEN Glofiish X800 . Του έκανα ένα reset και τώρα δεν βλέπει την Sim κάρτα τι έγινε ; Πώς βλέπω το πληκτρολόγιο που τηλεφωνούμε ; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Waldo_Vrs Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Έχω το update μέσα σε φάκελο στο pc. Το μεταφέρω μέσα στη συσκευή αλλά δεν βρίσκω κανένα αρχείο .cab (ούτε ξέρω πως να το βρώ) Έχει ένα αρχείο setup το τρέχω ανοίγει μια σελίδα explorer τρέχει το κώδικα..οκ. το κλείνω αλλά μετά δεν μπορώ να βρω το update. Έδειχνε πως αλλάζει το ρολόι και γενικά το background της συσκευής αλλά δεν βρίσκω πουθενά μέσα τίποτα. Ξέρει κανείς πως μπαίνει ή πως δουλεύει αυτό?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι ελλιπείς. Καταρχήν δεν μας λες για ποια εφαρμογή ακριβώς μιλάς της SPB. Επίσης οι συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είναι free αλλά εμπορικές; Την έχεις αγοράσει; Αν όχι δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Αν ναι απευθύνθηκες στην SPB για οδηγίες εγκατάστασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Waldo_Vrs Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) SPB Mobile Shell λέει...είχε ένα χαρτί μέσα η συσκευασία της συσκευής μου...που μου έδινε επιλογή με ένα κωδικό δώρο να την κατεβάσω ολόκληρη...μιας και την είχε απο ότι κατάλαβα μέσα προεγκατεστημένη....το θέμα είναι πως έκανα download φυσικά στο pc και έχω ένα φάκελο με αρχεία μέσα...εεε δεν βγάζω άκρη πως θα το βάλω μέσα στο κινητό...αυτό ρωτάω...ούτε βρίσκω πουθενά κανένα αρχείο .cab Συγκεκριμένα το χαρτί μου έχει φωτογραφία όπως είναι το μενού μου τώρα και δείχνει μετά πως αλλάζει και έχει ένα ρολογάκι ολόκληρο στη μέση το καιρό λίγο διαφορετικά...εε πιο ωραίο... Edited April 9, 2012 by Waldo_Vrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts