Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Έχοντας συνδεδεμένη τη συσκευή σου στον υπολογιστή μέσω usb, θα πρέπει να έχεις δημιουργήσει connection μέσω του activesync (αν έχεις windows xp) ή του Windows Mobile Device Center (αν έχεις windows vista / 7). Αν δηλαδή βλέπει ο υπολογιστής σου τη συσκευή μετά τρέξε το εγκαταστήσιμο αρχείο από το PC σου και θα περάσει η εφαρμογή στη συσκευή. Ποια συσκευή έχεις ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Waldo_Vrs Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Έχω συνδεδεμένο με το device center αλλά πιο αρχείο?..αυτό αναρωτιέμε γιατί στο φάκελο δεν μου έχει κάπιο αρχείο να εγκαταστήσω?...την εικονιζόμενη έχω συσκευή..το X800 To αρχείο setup είναι xml document Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Τι υπάρχει στα αρχεία που κατέβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Waldo_Vrs Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Ένα zip ήτανε μέσα είχε αυτό που σου λέω και μετά έχει ένα σορό αρχεία που δεν τα ξέρω...πολύ πράμα...αλλά κανένα που να μπορώ να ξεκινήσω εγκατάσταση...για αυτό αναρωτήθηκα.... Οι οδηγίες μου λένε Copy to .cab to SD card/ or Main Memory After Use File Exploxer and find the .cab file and install it. Η version είναι 3.5.5 build 10087 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 9, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ένα zip ήτανε μέσα είχε αυτό που σου λέω και μετά έχει ένα σορό αρχεία που δεν τα ξέρω...πολύ πράμα...αλλά κανένα που να μπορώ να ξεκινήσω εγκατάσταση...για αυτό αναρωτήθηκα.... Χμ, τώρα κατάλαβα τι γίνεται... αυτό το zip αρχείο δεν το ξεζιπάρεις, το πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις από τον εκεί file explorer. Αυτό είναι το .cab που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Waldo_Vrs Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Χμ, τώρα κατάλαβα τι γίνεται... αυτό το zip αρχείο δεν το ξεζιπάρεις, το πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις από τον εκεί file explorer. Αυτό είναι το .cab που ζητάς. Που να πάει το μυαλό μου ρε συ...κάτσε θα το δοκιμάσω και θα σου πω... Edit: Μόλις ξεκίνησε η εγκατάσταση...χίλια ευχαριστώ ρε φίλε αυτό που είπες ήταν...!!!. Edited April 9, 2012 by Waldo_Vrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μια χαρά λοιπόν. Για ότι άλλο χρειαστείς για τη συσκευή σου, απευθύνσου στο παρόν θέμα. Οι λιγοστοί πια κάτοχοι θα σε βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts