christou Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 προς τους δυσπιστους φιλους. φυσικα και το χω δοκιμασει. οταν λεμε σουπερ εννοουμε σουπερ . τωρα γιατι οταν το dest 7 δουλευει τελεια θα προτιμησει καποιος το 6 δεν μπορω να το καταλαβω.περι ορεξεως βεβαια............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Ρε παιδια επιδη μου εχουν σπασει λιγο τα νευρα.Πηγαινοντας να στειλω μηνυμα (sms)συνεχεια μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αποστολη του μηνυματος.Δεχεται ομως sms κανονικα.Τι στο καλο μπορει να φταιει??????????????????? Επισης οταν διπλα στη κεραια βγαζει ενα <Η> τι ειναι αυτο?Εψαξα το manual και δεν βρηκα τιποτα!!!?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 προς τους δυσπιστους φιλους. φυσικα και το χω δοκιμασει. οταν λεμε σουπερ εννοουμε σουπερ . τωρα γιατι οταν το dest 7 δουλευει τελεια θα προτιμησει καποιος το 6 δεν μπορω να το καταλαβω.περι ορεξεως βεβαια............. Ε τότε το gps των glofiish είναι εξωπραγματικό, out of this world. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 προς τους δυσπιστους φιλους. φυσικα και το χω δοκιμασει. οταν λεμε σουπερ εννοουμε σουπερ . τωρα γιατι οταν το dest 7 δουλευει τελεια θα προτιμησει καποιος το 6 δεν μπορω να το καταλαβω.περι ορεξεως βεβαια............. :X:blink::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Επισης οταν διπλα στη κεραια βγαζει ενα <Η> τι ειναι αυτο?Εψαξα το manual και δεν βρηκα τιποτα!!! κατα 99% σημαινει οτι εχεις ενεργοποιημενο το hsdpa. den einai tipota... Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Ε τότε το gps των glofiish είναι εξωπραγματικό, out of this world. μπορει και ναναι...εγω το cruise εχω και απλα ειδα να γραφεται ανακριβεια και σκεφτηκα να μην μεινει στον αερα γιατι διαβαζουν και μελη που δεν θελουν παραπληροφορηση ,αλλα ενημερωση για την αγορα που θελουν να κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 μπορει και ναναι...εγω το cruise εχω και απλα ειδα να γραφεται ανακριβεια και σκεφτηκα να μην μεινει στον αερα γιατι διαβαζουν και μελη που δεν θελουν παραπληροφορηση ,αλλα ενημερωση για την αγορα που θελουν να κανουν. Μάλλον φίλε μου την παραπληροφόρηση εσύ την δημιουργείς αυτήν την στιγμή,όταν παρουσιάζεις ένα Gps το οποίο κατα γενική άποψη είναι μέτριο σαν..super;) Χωρίς παρεξήγηση πάντα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 η γενικη αποψη προκυπτει απο που;απο ανθρωπους που το χουν δει σε φωτο στο νετ; εγω μιλαω γιατι το χω στα χερια μου καποιες μερες. τωρα αν θες να ακουσεις και να μαθεις καλως αν παλι δεν θες κανενα προβλημα.δεν παρεξηγω ετσι και αλλιως.τα μηνυματα μου απευθυνονται σε οσους θελουν να ενημερωθουν. σταματαω εδω δεν βρισκομαστε στους διαξιφισμους,ουτε και εχω ορεξη για τετοιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 κατα 99% σημαινει οτι εχεις ενεργοποιημενο το hsdpa. den einai tipota...Οκ σε ευχαριστω πολυ!! Ξερετε πως μπορω να εμφανιζω στις επαφες μου μονο αυτες που ειναι στο τηλεφωνο και να μην εμφανιζοντε μαζι και αυτες που ειναι στη sim??? Και ρε παιδια σταματηστε να τρωγεστε!!!!Ελεος δηλαδη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
web_knight2 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 kapou eida oti pires karta 4GB me to eten x800! doulevei? giati kai ego eixa parei alla tin epestrepsa (i mallon mou tin kanane epistrofi) pantos tora ta xristougenna pou piga eparxeia,dokimasa to eten me destinator 7! logo tou oti den exo empiria,de tha po tin leksi telio... tha po omos oti itan polli kalo! Παράθεση web_knight2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 kapou eida oti pires karta 4GB me to eten x800! doulevei? giati kai ego eixa parei alla tin epestrepsa (i mallon mou tin kanane epistrofi) pantos tora ta xristougenna pou piga eparxeia,dokimasa to eten me destinator 7! logo tou oti den exo empiria,de tha po tin leksi telio... tha po omos oti itan polli kalo!Οι επιστημονες που δουλευουν στο πλαισιο(Συνταγματος) τη δευτερα που το πηρα μου ειπαν οτι κανει η 4gb και τη πηρα.Συγκεκριμενα αυτη που μου δωσαν ηταν απο επιστροφη!!!(λες να ταν δικια σου???)Σημερα πηγα το πρωι να τους πω οτι δεν δουλευει και μου ειπε ο μαστορας στο service οτι φταιει το τηλεφωνο και πρεπει να μου κανουν αλλαγη!!!Και βεβαια να το αφησω μια μερα!!Τσαντιστηκα το πηρα και το πηγα στη Ζαιμη οπου μου ειπαν τα ιδια.Τελικα κατεληξα στο Περιστερι οπου ευτυχως το παιδι στο service μου ειπε να παρω 2gb γιατι δεν υποστηριζει 4!!!Μου σπασαν τα νευρα σημερα το πρωι!!!Ασχετοι και ειδικα ο τυπος στο service του Συνταγματος αγενεστατος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeChuck Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παιδια το πηρα κι εγω σημερα σε αντικατασταση του 500+ που χαλασε (θλιβερη ιστορια που να σας λεω). Ολα καλα μου φαινονται εκτος απο το $$#%$# κουμπι της καμερας. Στο 500 οταν ηταν κλειστο , αν παταγα το κουμπι της καμερας δεν αναβε. Τωρα αμα το πατησω με κλειστο το pda, αυτο ανοιγει !! Καταλαβαινετε οτι μονιμα πατιεται η καμερα και τρωει μπαταρια. Υπαρχει κατι που δεν εχω δει σε καποια ρυθμιση ; Απο αυτονομια πως παει σε σχεση με το 500+ ξερει κανεις ; ** επισης ρυθμισεις wind για MMS και video-calls αν εχετε θα με σωσετε χεχεχε ** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ** επισης ρυθμισεις wind για MMS και video-calls αν εχετε θα με σωσετε χεχεχε ** http://www.htc.com.gr/9090_tim.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeChuck Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Ευχαριστώ athanaso77 .. Σχετικα με το κουμπι της καμερας που ελεγα, ανακαλυψα οτι η ETEN εχει βγαλει ενα patch το οποιο διορθωνει το προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeChuck Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Αλλη ερώτηση.. Επελεξα να κανω skip την εγκατασταση των πακετων που στηνει η ETEN για να βαλω τα δικα μου. Ομως δεν μπορω να λαβω ή να στειλω MMS γιατι απο το Messaging λειπει το MMS profile. Πως μπορω να το κανω add απο το Application Recovery ; Επισης λειπει το κουμπι Video Call απο το keypad παρολο που εκανα add το ETEN Videocall application. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_zaf Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Οι επιστημονες που δουλευουν στο πλαισιο(Συνταγματος) τη δευτερα που το πηρα μου ειπαν οτι κανει η 4gb και τη πηρα.Συγκεκριμενα αυτη που μου δωσαν ηταν απο επιστροφη!!!(λες να ταν δικια σου???)Σημερα πηγα το πρωι να τους πω οτι δεν δουλευει και μου ειπε ο μαστορας στο service οτι φταιει το τηλεφωνο και πρεπει να μου κανουν αλλαγη!!!Και βεβαια να το αφησω μια μερα!!Τσαντιστηκα το πηρα και το πηγα στη Ζαιμη οπου μου ειπαν τα ιδια.Τελικα κατεληξα στο Περιστερι οπου ευτυχως το παιδι στο service μου ειπε να παρω 2gb γιατι δεν υποστηριζει 4!!!Μου σπασαν τα νευρα σημερα το πρωι!!!Ασχετοι και ειδικα ο τυπος στο service του Συνταγματος αγενεστατος!!!! βρε παιδια κατι γινετε.... εγω με το που το πηρα εβαλα 4gb γιατι ο γνωστος κατερελος δεν ειχε ακομα παραλαβει την 8gb . λιγο πριν τα χριστουγεννα με πηρανε τηλ,ειχα μπει στην λιστα αναμονης με το που θα ρθει, κ τωρα το μηχανακι τρεχει με 8gb μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.... κατι τρεχει με την καρτα ..... ειναι HC αυτη που σας δωσανε? Δηλαδη high capacity? το x800 υποστηριζει hc και ενα λινκ για την καρτα http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=4415 αν κ δεν ειναι το καταλληλο thread δεν μου χρειαζεται η 4gb και για οποιον ενδιαφ. με 30 euroπουλα ειναι δικη του. μαζι δινει η sandisk κ ειδικο card reader γιατι δεν την διαβαζουν τα απλα card readers που δεν υποστηριζουν καρτες HC τελικα η ΄΄μαμα΄΄ ρομ δεν υποστηριζει καρτες hc. εχει βγει patch που διορθωνει αυτο το προβλημα. θα το βρειτε στο eten-users.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 παιδια χρονια πολλα!! το πηρα σημερα και εχω μια απορια. παταω το power key να κλεισει η συσκευη και δεν κλεινει οπως π.χ.στα htc εννοω να κλεισει εντελως. μηπως γινεται καπως αλλιως?? ευχαριστω!!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 παιδια χρονια πολλα!! το πηρα σημερα και εχω μια απορια. παταω το power key να κλεισει η συσκευη και δεν κλεινει οπως π.χ.στα htc εννοω να κλεισει εντελως. μηπως γινεται καπως αλλιως?? ευχαριστω!!:O Δεν κλείνει ποτέ εντελώς,μόνο σβήνει η οθόνη και παραμένει σε λειτουργία stand by:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Ρε παιδια επειδη τα χω παιξει λογω που ολο corrupted αρχεια κατεβαζω αν μπορειτε στειλτε μου στο eddiedimitris@gmail.com μερικες χρησιμες εφαρμογες και μερικα καλα παιχνιδακια(παιχνιδια μυαλου!) Επισης αν υπαρχει καποιο προγραμμα για την αναγνωριση γραφης. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Δεν κλείνει ποτέ εντελώς,μόνο σβήνει η οθόνη και παραμένει σε λειτουργία stand by:) ευχαριστω πολυ!! μου εκανε εντυπωση και το εκανα format γιατι νομιζα κατι δεν πηγαινε καλα. microsd 4gb διαβαζει?? εχω δοκιμασει 2 που εχω και μου λεει μη εγκατεστημενη.:O ενω μια 512 την βλεπει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
web_knight2 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ευχαριστω πολυ!! μου εκανε εντυπωση και το εκανα format γιατι νομιζα κατι δεν πηγαινε καλα. microsd 4gb διαβαζει?? εχω δοκιμασει 2 που εχω και μου λεει μη εγκατεστημενη.:O ενω μαι 512 την βλεπει. koita... to dokimasa me 4 GB kai den tin evlepe! genika akougete oti sikonei mexri kai 8 GB! pantos me 2 GB to leitourgo ! Παράθεση web_knight2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 koita... to dokimasa me 4 GB kai den tin evlepe! genika akougete oti sikonei mexri kai 8 GB! pantos me 2 GB to leitourgo ! ειναι δυνατον?? σε τηλ. 700Ε. να μην σηκωνει τουλαχιστον 4gb?? δηλ.θα αναγκαστω να βαλω 2gb??:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
web_knight2 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 diavase pio pano... enas xristis exei valei 8 GB kai apo oti leei i eten exei bgalei update na ipostirizei tis kartes H(igh) C(apacity) ! de to exo dokimasei, de to gnorizo, apla prin katathesa tin empeiria mou! Παράθεση web_knight2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 diavase pio pano... enas xristis exei valei 8 GB kai apo oti leei i eten exei bgalei update na ipostirizei tis kartes H(igh) C(apacity) ! de to exo dokimasei, de to gnorizo, apla prin katathesa tin empeiria mou! ξερεις που μπορω να το βρω το update?? απο καποιο forum?? εχω ενα προβλημα αμα καποιος γνωριζει. εβαλα κωδικο ασφαλειας και απο εκει και περα δεν μου το δεχεται μου λεει εσφαλμενος πηγα να κανω hard reset αλλα δεν το πιανει λογικα δεν θα γινοτανε?? .καποια λυση??εκτος απο το να παω πλαισιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
web_knight2 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 to provlima einai gnosto... apla iparxei ena provlima stin rom, kai i eten exei bgalei update... mia lisi einai na to pas tin deutera sto plaisio (sto service), alla me auti tin epilogi to glofiish sou tha kanei protoxronia sto plaisio kai esi tha kaneis protoxronia xoris to glofiish sou (mias kai to service gia to glofish einai entos 24orou). an thes mia protasi,pigene proi proi (akoma kai stis 9 an ginete) kai pes tous oti einai xroniares meres,pes tous oti den ginete protoxroniatika na meineis xoris kinito,mpas kai sou poune ela to apogeuma na to pareis (prosoxi,an de kano lathos tha kleinoun stis 8 kai oxi stis 9,logo paramonis!) mia alli lisi einai na mpeis se forum tis eten kai na katevaseis to update! tora,pos tha to peraseis mono sou, de to gnorizo! Παράθεση web_knight2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts