Jump to content

Sony Ericsson W610i

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει ποσες μερες τωρα το κινητο εχει τρελαθει.Η καμερα ανοιγει απο μονη της χωρις να το ακουμπαω καθολου το κινητο.Ουτε τηλεφωνο μπορω να παω γιατι πεταγεται η καμερα ουτε στα μενου να μπω τιποτα.Οτι και να κανω η καμερα ειναι ανοιχτη συνεχεια.Εκανα αναβαθμιση λογισμικου με το Update service μεσω υπολογιστη και παλι τα ίδια.Τι μορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?Κατευθειαν σε τεχνικο?

Την απαντηση την εδωσες μονος σου! το πας σε ενα service.παλιοτερα το προβλημα αυτο το ειχε φιλος με κ750ι που η καμερα ανοιγε μονη της με το κλειστρο να ειναι κλειστο και μαλιστα δεν μπορουσες να βγαλεις φωτογραφια.το προβλημα λυθηκε στο service.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 227
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

re paidia zitisa tis proales to puzzzle bubble kai mou to steilate kai sas efxaristo.... alla mipos tixainei na exei kapoios afto i paromoio paixnidi pou na exei pistes?????

Ερωτήσεις για παιχνίδια και εφαρμογές στο [thread=79372]Παιχνίδια, θέματα, wallpapers κλπ. για K750, W800 κ.α. (176x220 pixels)[/thread]

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Ρε παιδια θα με τρελανει αυτο το κινητο τωρα μου εβγαλε αλλο προβλημα.Οταν παω να ανοιξω την καμερα μου βγαζει μηνυμα "Εκτελειται μια αλλη εφαρμογη.Κλειστε την και μετα ξεκινηστε την καμερα".Ελεος τα νευρα μου θα το πεταξω!!!
Υπογραφή....

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Μπορεί κάποιος να μου δώσει ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο κινητό να στέλνει mms με πάροχο Cosmote?

ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει δεν λειτούργησε..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 2 months later...

Βλέπω ότι κανείς δεν έχει απαντήσει στο προηγούμενο ποστ μου, αλλά δεν πειράζει..

αυτό που με ενδιαφέρει είναι το εξής :

Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο w610 μέσω του site της s.e. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου πει ποια είναι η τρέχουσα έκδοση που κυκλοφορεί και αν όντως έχω τη δυνατότητα να κάνω την αναβάθμιση από το σπίτι (όπως έχω κάνει και σε άλλα κινητά s.e όπως w960, k800, k810, κτλ) ή να το πάω σε s.e. κατάστημα. Ρωτάω γιατί ειναι μανούρα για μένα να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία μιας κ βρίσκομαι επαρχία!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Θα πας εδω.Και θα κατεβασεις το προγραμμα για να κανεις την αναβαθμιση μεσα απο τον υπολογιστη σου.Ακολουθησε πιστά τις αναγραφόμενες οδηγιες και δεν θα εχεις προβλημα.Το εχω κανει σε αρκετα SE με ποσοστο επιτυχιας 100%.

Για την εκδοση που ρωτας δεν ξερω επι του παροντος ποια ειναι η τελευταια.εγω εχω την R8BA024.Αν το κινητο σου διαθετει την τελευταια το προγραμμα θα σε ενημερωσει αλλιως θα σου δειξει ποια ειναι η τελευταια διαθεσιμη ετσι ώστε να την περασεις στη συσκευή σου.

Καλη επιτυχια και αν εχεις καμια άλλη απορια εδω είμαστε

Υπογραφή....

Θα πας εδω.Και θα κατεβασεις το προγραμμα για να κανεις την αναβαθμιση μεσα απο τον υπολογιστη σου.Ακολουθησε πιστά τις αναγραφόμενες οδηγιες και δεν θα εχεις προβλημα.Το εχω κανει σε αρκετα SE με ποσοστο επιτυχιας 100%.

Για την εκδοση που ρωτας δεν ξερω επι του παροντος ποια ειναι η τελευταια.εγω εχω την R8BA024.Αν το κινητο σου διαθετει την τελευταια το προγραμμα θα σε ενημερωσει αλλιως θα σου δειξει ποια ειναι η τελευταια διαθεσιμη ετσι ώστε να την περασεις στη συσκευή σου.

Καλη επιτυχια και αν εχεις καμια άλλη απορια εδω είμαστε

ευχαριστώ πολύ...! θα το κάνω και θα ενημερώσω..!

Εκανα όλη τη διαδικασία..τελικά μου έβγαλε.. "αναβάθμιση μη διαθέσιμη" το κινητό είναι ήδη αναβαθμισμένο..

Οπότε θα το πάω στη s.e. για να λύσει το προβληματάκι με τα κολλήματα που έχουμε..

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 3 months later...

Καλημέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε:

επειδή πήγα κάποια στιγμή να βάλω κάποια παιχνίδια και είτε δενταίριαζαν είτε έγινε κάποια άλλη ενέργεια που δεν κατάλαβα, τα βλέπω στην οθόνη, αλλά όταν πάω να τα τρέξω, δεν ανταποκρίνονται. πάω να τα σβήσω αλλά δεν γίνεται. Σκέφτομαι να κάνω κάτι σαν φορμάτ, επαναφορά εργοστασιακών ρθυμίσεων, τέλος πάντων να φύγουν αυτά, γίνεται; Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε:

επειδή πήγα κάποια στιγμή να βάλω κάποια παιχνίδια και είτε δενταίριαζαν είτε έγινε κάποια άλλη ενέργεια που δεν κατάλαβα, τα βλέπω στην οθόνη, αλλά όταν πάω να τα τρέξω, δεν ανταποκρίνονται. πάω να τα σβήσω αλλά δεν γίνεται. Σκέφτομαι να κάνω κάτι σαν φορμάτ, επαναφορά εργοστασιακών ρθυμίσεων, τέλος πάντων να φύγουν αυτά, γίνεται; Ευχαριστώ

επαναφορά εργοστασιακών ρθυμίσεων θα κανεις.πατα κωδικο "0000" . :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

επαναφορά εργοστασιακών ρθυμίσεων θα κανεις.πατα κωδικο "0000" . :)

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου, μα το προσπάθησε δυο φορές αλλά μάταια. Δεν μου ζήτησε ποτέ να βάλω κάποιον κωδικό. του ζήτησα να διαγράψει τα πάντα, έκανε επανεκκίνηση αλλά αυτά ήταν ακόμα εκεί.... δυστυχώς

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου, μα το προσπάθησε δυο φορές αλλά μάταια. Δεν μου ζήτησε ποτέ να βάλω κάποιον κωδικό. του ζήτησα να διαγράψει τα πάντα, έκανε επανεκκίνηση αλλά αυτά ήταν ακόμα εκεί.... δυστυχώς

αμα ειναι ακομη εκει,πρεπει να κανες φορματ στην καρτα μνημης.φανταζομαι οτι τα παιχνιδια και οι εφαρμογες ειναι περασμενες εκει.

αλλα οταν κανεις επαναφορα αρχικων ρυθμισεων το κινητο επανερχεται στην αρχικη του κατασταση.σβηνονται ολα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

καλησπέρα σας παιδιά.

εχω ένα πρόβλημα με το κινητό αυτό W610i.

σήμερα παρατήρησα από το πρωί ότι είχε αρχίσει να κάνει από μόνο του επανεκκινήσεις συνέχεια. (Άναβε και εσβηνε απο μόνο του)

μέχρι το βράδυ μου έδειχνε μόνο κάτι σαν κινεζικά και μετά μόνο άσπρη οθόνη. κολλάει συνέχεια τώρα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

του έκανα απο πάνω update firmware αλλά τα αποτελέσματα είναι τα ίδια.

μήπως ξέρετε τι φταίει? και πως διορθώνεται?

να σημειώσω ότι δεν μου έχει πέσει κάτω.απο μόνο του άρχισε να τα κάνει αυτά.

tex

• 1 month later...
Γεια χαρά.Έχω ενα W610 και σημερα το πρωί βρήκα τρεις αναπάντητες στο κινητό.Στις κλήσεις εμφανίζει λεπτομέριες μόνο για την τελευταία.Πώς μπορώ να δώ τι ώρα έγιναν οι άλλες δυο?Ευχαριστώ.

Γεια χαρά.Έχω ενα W610 και σημερα το πρωί βρήκα τρεις αναπάντητες στο κινητό.Στις κλήσεις εμφανίζει λεπτομέριες μόνο για την τελευταία.Πώς μπορώ να δώ τι ώρα έγιναν οι άλλες δυο?Ευχαριστώ.

αμα ειναι απο το ιδιο νουμερο δεν γινετε να της :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 months later...

Το τηλέφωνο είναι σούπερ, μου αρέσει πολύ (ειδικά το walkman) και προσφέρει όσα ακριβώς ζητούσα. Παρόλα αυτά, έχει όρισμένα προβληματάκια και θα ήθελα να μου πείτε αν αντιμετωπίζει κάποιος από εσάς τα ίδια και αν υπάρχει λύση σε αυτά.

Πρώτο και κυριότερο, εντελώς τυχαία και άτακτα, όταν έχω εισερχόμενη κλήση και πατάω "απάντηση", σταματά να ακούγεται ο ήχος κλήσης αλλά στην οθόνη υπάρχουν ακόμα τα γραφικά ότι κάποιος καλεί. Στο ακουστικό δεν ακούγεται τίποτα. Δεύτερη πίεση του πλήκτρου "απάντηση" και γίνεται απόρριψη της κλήσης. Όταν με ξαναπάρουν, μου λένε ότι το σήκωσα, με άκουγαν και τους το έκλεισα. Ακριβώς το ίδιο μου έχει πει ένας γνωστός ότι συμβαίνει και με το Κ550i του.

Σε παρόμοιο μοτίβο και το δεύτερο πρόβλημα που παρουσιάστηκε από την πρώτη κι όλας κλήση που πραγματοποίησα όταν το τηλέφωνο ήταν καινούργιο από το κουτί του. Εκεί που μιλάω, ξαφνικά παύω να ακούω τον συνομιλητή μου, είτε αυτός μιλά από σταθερό ή κινητό. Εκείνος με ακούει κανονικά. Δύο οι επιλογές: είτε περιμένω μερικά δευτερόλεπτα και αποκαθίσταται η επικοινωνία, είτε περιμένω και πέφτει η γραμμή. Συνήθως κλείνω και ξαναπαίρνω. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την ισχύ του σήματος, καθώς αυτό συμβαίνει σε σημεία που αποδεδειγμένα έχει σήμα.

Τα δύο παραπάνω είναι πολύ απογοητευτικά, ειδικά όταν πρόκειται για σοβαρό τηλεφώνημα (π.χ. για δουλειά) καθώς ο άλλος μπορεί να νομίζει ότι τον κοροϊδεύεις. Για να μην πω για την επιπλέον χρέωση μιας και πρέπει να ξανακαλέσεις... Νεότερο firmware δεν υπάρχει για το κινητό από τις αρχές του 2008 που το αγόρασα μέχρι και σήμερα ούτε έχω ξαναπεράσει το ίδιο από πάνω. Ξέρω ότι έπρεπε να το είχα επιστρέψει από την πρώτη μέρα που το αγόρασα και παρουσίασε το πρόβλημα, αλλά συμβαίνει τόσο άτακτα και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο και μάλλον θα μου το γύριζαν πίσω το ίδιο.

Το τελευταίο πρόβλημα έχει να κάνει με την κάμερα, η οποία παρά το auto focus εδώ και κάμποσο καιρό βγάζει θολές φωτογραφίες ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες (τοπίο, ημέρα). Ακόμα και αν χειροκίνητα αφαιρέσω το auto focus και ορίσω εστίαση στο άπειρο για να φωτογραφήσω ένα τοπίο, πάλι θολό θα βγει. Λέτε να "ξεκουνήθηκε" κάτι από μέσα εξαιτίας κάποιας πτώσης της συσκευής;

Αυτά τα... λίγα, θα το εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε τις εμπειρίες και τις γνώμες σας!

• 2 weeks later...
Tι πρεπει να βαλω στις ρυθμησεις ιντερνετ για να μπορω να μπενο στο ιντερνετ;;;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

• 3 months later...

καλημέρα!..χτες έκανα update το λογισμικό το κινητού για πρώτη φορά από τότε που το πήρα(9/2007), και πλέον τα μηνύματα έχουν πολύ μικρότερο μήκος(επιτρεπόμενο), δλδ, σε 10 λέξεις μου πετάει "SMS 2"!!!Μπορώ να κάνω κάτι για να αυξήσω το μέγιστο μήκος μηνύματος??

ευχαριστώ!!

p.s. χτες παρήγγειλα το nokia 5800, αλλά επειδή θα κρατήσω και αυτό, είπα να το συμμαζέψω λίγο, οπότε όποιος ξέρει, plz help!! :)

Κοίτα τις ρυθμίσεις μηνυμάτων και απενεργοποίησε του Εθνικούς χαρακτήρες.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• 2 months later...

Έχω ένα w610 1,5 έτους.

Δυστυχώς, αν και κατά τα άλλα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα:

δεν κάνουν καλή επαφή τα ακουστικά με την υποδοχή τους. Έχω δοκιμάσει πολλά ζευγάρια ακουστικών αλλά το πρόβλημα παραμένει. Επίσης μερικές φορές δεν κάνει καλή επαφή ο φορτιστής, αλλά αυτό δε συμβαίνει συχνά.

Προφανώς έχει πρόβλημα η υποδοχή ακουστικών/φορτιστή, αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει αν το καλύπτει η εγγύηση αυτό το πρόβλημα και αν δεν το καλύπτει με τι κόστος θα γίνει η επισκευή; Αξίζει να το φτιάξω;

Ευχαριστώ.

ΥΓ ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού;

Δυστυχώς είναι κλασσικό πρόβλημα του fast port. Η επισκευή δεν ξέρω πόσο μπορεί να σου κοστίσει αλλά πηγαίνει μαζί με την πλακέτα σίγουρα θα είναι αρκετά.

Στην εγγύηση δύσκολο να σου το βάλουν μιας και η SE δέχεται ένα χρόνο εγγύηση άσχετα με το τί λεει ο νόμος.

Δοκίμασε ωστόσο να καθαρίσεις τις επαφές και να τις ξύσεις λίγο ώστε να κάνουν καλύτερη επαφή.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ΟΚ θα κοιτάξω αν μπορεί να το φτιάξει κάποιος εκτός αντιπροσωπείας, αν και δε νομίζω.

Θα δοκιμάσω και αυτό που προτείνεις.

Ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντηση:)

• 4 months later...

Έχω sony ericsson w610i περίπου 2 χρόνια τώρα και πριν από μία εβδομάδα κόλλαγε και έπρεπε να βγάζω τη μπαταρία και να κάνω reboot.Προσπάθησα να το ενημερώσω με SE UPDATE SERVIVE αλλά κόλλησε στη μέση της ενημέρωσης και από τότε δεν ανοίγει.Μόνο το κόκκινο φωτάκι της μπαταρίας αναβοσβήνει 6 φορές.Έλεγξα τη μπαταρία αλλά είναι ok.Ψάχνωντας χωρίς να είμαι σίγουρος,κατάλαβα οτι υπάρχει πρόβλημα με erom ή gdfs.Προσπαθώ να το επισκευάσω με κάποια προγράμματα, αλλά τίποτα.Όποιος ξέρει πως διορθώνετε,αναμένω απάντηση...

SCREENSHOTS

SETOOL2LITE

IDENTIFY http://img202.imageshack.us/img202/1654/w610i.png

UNLOCK/REPAIR http://img686.imageshack.us/img686/3912/w610ii.png

JD FLASHER

http://img405.imageshack.us/img405/2744/jdflasher.png

OFLASH ERROR

http://img143.imageshack.us/img143/7282/jdflasheroflash.png

OFS ERROR

http://img251.imageshack.us/img251/7980/ofsstartingfssevererror.png

Se King

IDENTIFY