tasosvel Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ego mporo mono an ginei thn allh kuriakh !!:) giati thn methepomenh den tha eimai athina !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGAS_S200 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 kai egw μεσα και:D s100 Παράθεση live and let live:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Ελα μη χανομαστεεεεεεεεεεε!:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Yπάρχει μια πολυυυυυ μικρή πιθανότητα να κατέβω κι εγώ Αθήνα. Για πότε τελικά λέτε να γίνει το meeting? Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Και εγώ κατεβαίνω αθήνα αύριο! Οπότε αμα κανονηστεί μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 θελετε αυτην την κυριακη;θαναση-σπυρο-τασο κανετε τους ψοφιους κοριους;:lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Άντε ρε παιδιά. Πάρτε καμμιά πρωτοβουλία. Ημέρα (ψιλο)καταλήξαμε. Ώρα και που? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 να ριξω μια ιδεα;συνταγμα που εχει και wifi να παιξουμε:D πιστευω οτι βολευει λογω μετρο-συγκοινωνιας,τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 να ριξω μια ιδεα;συνταγμα που εχει και wifi να παιξουμε:D πιστευω οτι βολευει λογω μετρο-συγκοινωνιας,τι λετε; Στο παγκάκι με φραπεδάκι από το περίπτερο και να καλέσουμε για παρέα τους κούρδους!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 ego eimai mesa !!:) kai sumfono toso gia to meros oso kai gia thn kuriakh!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Στο παγκάκι με φραπεδάκι από το περίπτερο και να καλέσουμε για παρέα τους κούρδους!:Dοχι βρε:p :p !!!!εχει πολλα καφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 epitrepetai na parkaro pano thn plateia !!:) xexe :) einai kalo meros giati kai kafeteries exei arketes !! 2 pano sthn plateia kai arketes alles ekei guro alla exei kai wi-fi !!:) ase poui exei kai mc-donalds an peinasoume !!:) xaxa Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Αυτή την Κυριακή στο σύνταγμα λοιπόν. Ας πούμε στην έξοδο του μετρό με την Άρτεμη ανά χείρα. Ώρα ? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 4-5 τι λετε;ειναι καλα;να εχουμε φαει πρωτα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Λεω να ερθω και εγω :happy: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 τελεια!!!αντε να γνωρισω ποιος με καθοδηγησε στα πρωτα βηματα μου στα s60:rolleyes: !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 αν γινει μετα τις 7 μπορω και εγω :) αν οχι την αλλη φορα:wacko: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Περιμενω να μου πειτε ωρα!:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 εγω ελεγα πρωινο καφε κατα τις 11 με 12!!! Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 11-12 ή 4-6 (να μας προλάβει και ο mastelos)? Ψηφίστε. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 εγω ελεγα πρωινο καφε κατα τις 11 με 12!!! πως φαινεται οτι δεν εχεις παιδια για παρελαση:lol: αν δεν βγει καποιος να πει συγκεκριμενη ωρα και τοπο δεν βλεπω να γινεται συναντηση παντως σκεφτειτα και το Σαββατο 4-5 απογευμα οπου δεν υπαρχουν υποχρεωσεις με παρελασεις:p Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 και εγω λεω για απογευματακι κατα τις 4-5,να ξυπνησουμε κατα τις 10 να κανουμε τις δουλειες μας,να φαμε το μεσημερι!!!και το απογευμα να βρεθουμε με το καφεδακι μας,εγω προσωπικα ειμαι ελευθερος και σαββατο και κυριακη απο 4-10, οτι θελετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 και εγω λεω για απογευματακι κατα τις 4-5,να ξυπνησουμε κατα τις 10 να κανουμε τις δουλειες μας,να φαμε το μεσημερι!!!και το απογευμα να βρεθουμε με το καφεδακι μας,εγω προσωπικα ειμαι ελευθερος και σαββατο και κυριακη απο 4-10, οτι θελετε Σαββατο 5 στην εξοδο του μετρο ειναι καλα? αν καποιος ξερει καφετερια εκει κοντα ας πει Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 εγω μεσα ειμαι!!!να μας πουνε και οι αλλοι,να βρουμε μια ωρα και μερα που βολευει ολους,λοιπον σαββατο στις 5; η κυριακη στις 7;να προλαβει και ο mastelos που ειναι δυνατο μελος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 εγω μεσα ειμαι!!!να μας πουνε και οι αλλοι,να βρουμε μια ωρα και μερα που βολευει ολους,λοιπον σαββατο στις 5; η κυριακη στις 7;να προλαβει και ο mastelos που ειναι δυνατο μελος;) οχι μη το χαλασω εγω οτι βολευει τους πολλους θα γινουν και αλλες συναντησεις ισως και το Πασχα που θα ερθει Αθηνα και ο αρχηγος της original21:lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts