greek_aeras Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 siga vre paidia pws kanete etsi?den simainei oti de k kala einai stin agnoia tous oi goneis k oti de ta kseroun...k thimithite allaksan oi epoxes zoume sto 2006 ... palia den afinane na kaneis katholou parea me atoma tou allou fulou...eksalou kserw periptwseis pou einai para poli xeitoteres k epikindines... PSanaferomai k stous parapanw pou exoun grapsei.. filika... Φίλε υπερβολικό είναι. 4 σοβαρές σχέσεις στα 14?? Και αν το ξέρουν οι γονείς έχουμε σοβαρό πρόβλημα σαν κοινωνία. Βέβαια όπως προ αναφέρθηκε έχει σημασία το "τι θεωρείται σοβαρή σχέση". ethnicnation εσύ έχεις κάνει 40 σοβαρές σχέσεις στα 33 σου:confused: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 :wacko: :wacko: :wacko: Στα 14 πολλές σχέσεις και άλλες 4 σοβαρές;:wacko: lol,14!!!!! εγώ θυμάμαι ότι μέχρι τα 14 ο μόνος καημός στην ζωή μου ήταν να παίζουμε με τα παιδιά όλη μέρα μπάλα! :rolleyes: κατά τα 15-16 ξυπνήσαμε! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 1. Η Αναστασία... Θυελλώδης έρως από το νηπιαγωγείο μέχρι την 1η Γυμνασίου :P 2. 0 3. Με τον εαυτό μου (Είμαι λίγο ψωνιο :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 1. 0 2. 0 3. Όχι :love: Ίσως δεν θεωρώ σοβαρές τις "σχέσεις" που είχα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 1. 0 2. 0 3. Όχι :love: Ίσως δεν θεωρώ σοβαρές τις "σχέσεις" που είχα :p Don' t worry b happy! :happy: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 1. Κατερινα, στο σχολειο μου συμμαθητρια στο λεοντειο λυκειο, που ποτε δεν το εμαθε και τωρα δεν ξερω που ειναι και τι κανει. πολυ θα ηθελα αυτη την κοπελα απλα να την φιλησω 2. 3 σχεσεις 3. μια πολυ καλη μου φιλη Κατερινα, η οποια επισης δεν το ξερει. ισως μου λειπει η αποφασιστηκοτητα, αλλα αυτο το ονομα (κατερινα) πραγματικα με εχει στιγματισει!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 1.Ερατώ την έλεγαν και ηταν συμμαθήτριά μου στο δημοτικό 2.Καμία μέχρι τώρα(μικρός ειμαι ακόμα:) ) 3.Με μια συμμαθήτριά μου την Στεφανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 1. Maria ston pediko sa8mo 2. gtp 4. :) 3. Me mia palia summa8htria Eua! Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts