Jump to content

Πρόβλημα με Clone CD

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Σήμερα μου δημιουργήθηκε το εξής πρόβλημα. Έχω ένα RW στο οποίο έχω μέσα 4GB software. Από χρήσιμα προγράμματα, μέχρι προγράμματα τα οποία τα χρησιμοποίησα 2-3 φορές. Το DVD πλήρες ταξινομημένο, σαν αυτά από τα περιοδικά, μόνο που δεν έχει menu. Κατέβασα προχθές κάτι προγράμματα και το SP2 για τα XP γιατί σκόπευα να κάνω ένα bootable cd. Πάω λοιπόν να τρέξω το δισκάκι, και δεν άνοιγε. Τι να κάνω, τι να κάνω, ανοίγω το Clone CD. Το κάνω image, και σε 4 ώρες ήταν ok. Βάζω το daemon tools και δεν το ανοίγει, δεν ήταν Iso, αλλά .dvd με 5 ακόμα αρχεία τύπου .001, 002 κλπ. Σβήνω λοιπόν τα δεδομένα, καθώς δεν είχα άλλο δισκάκι, και τα γράφω με το Clone CD σε πρώτη φάση και όταν είδα ότι δεν άνοιγαν τα folders, με το DVD Decrypter. Πάλι όμως είχα την ίδια τύχη. Τώρα κοντεύω να τρελλαθώ, άντε ξαναβρές τα όλα αυτά, πόσο μάλλον με pstn.

Any ideas? :rolleyes:

Τώρα δεν έχω τίποτα στο DVD, παρά μόνο ένα αρχείο .dvd με 5 ακόμα αρχεία τύπου .001, 002 κλπ

Τα δεδομένα στο DVD λέει περί 0 bytes....Το θέμα είναι πως θα ανοίξει το image.

Για να τα ενώσεις, ανοίγεις cmd και γράφεις:

copy/b xxx.000 + xxx.001 + xxx.002 +... + tade.iso

(το xxx.dvd το παραλείπεις)

Μου λέει ότι δεν έχει χώρο στο δίσκο...Μάλλον το βγάζει επειδή είναι FAT32 και δεν υποστηρίζει αρχεία άνω του 1GB...Και έχω το Partition Magic εκεί...

Bad news.:(

Ακολούθησα τις οδηγίες που μου έδωσες, δημιουργήθηκε το αρχείο iso, έκανα εγγραφή με Nero, έτρεξα το dvd, αλλά πάλι όλοι οι φάκελοι είναι λέει κενοι! :blink: Και όχι ότι είναι κενοί, αλλά δεν ανοίγουν κιόλας! Μάλλον πρέπει να το ξεχνάω μου φαίνεται...

Τι να σου πω... Εγώ το έκανα πριν λίγο καιρό και όλα δούλεψαν ρολόι...

Δοκίμασε να το κάνεις με κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα. Όλο και κάτι θα υπάρχει.

Ελπίζω να μην έχεις σβήσει τα αρχικά αρχεία :p

Εφόσον το δισκάκι ήταν κακογραμμένο (όπως φαίνεται) το ότι κατάφερε το clonecd να φτιάξει ένα image από αυτό δεν λέει και πολλά. Ο μόνος τρόπος να ανακτήσεις κάποια δεδομένα θα ήταν με utilities όπως το badcopy pro που λέει ο elektrik. Από τη στιγμή που έσβησες το δισκάκι, πρακτικά έχασες τις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις κάτι...