paschalia Δημοσιεύτηκε March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 10, 2007 Ελεγα να φτιαξω κανα δυο σιντακια* με Ποντιακα . Ποια θα προτεινατε σαν must κομματια ? Ευχαριστω * οχι μπ3 κομματια αλλα audio . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 δηλαδη τι θελεις να κανεις ακριβως? για πες Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ιωαννίδη και Ιορδανίδη βάλε απαραίτητα. :D Βασικά θέλεις πολεμοχαρή ή χορευτικά τραγούδια; Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. March 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Χμ . Κ τα δυο . Τωρα που το λες , καλο θα ηταν το ενα να ειναι πολεμοχαρες κ το αλλο με χορευτικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Αν ψάξεις στο μουλαράκι θα βρεις αρκετά αποτελέσματα. :) Θα μου πεις "τώρα σώθηκες" :lol: και δεν θα έχεις και άδικο. Θα επανέλθω και θα σου πω λίγο αργότερα. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ε βαλε και Παυλιδη,χρυσανθο μεσα να γινει χαμος! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 εγω εχω ενα cd με ποντιακα του Καζαντζιδη! ΦΩΝΑΡΑ!!!! ψαξτο δν πρεπει να ειναι δυσκολο να το βρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts