sofikat Δημοσιεύτηκε March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 10, 2007 Βρικα αυτο το φοβερο site και σκεφτηκα να σχολιασουμε εδω αν ειναι ολα αυτα αληθεια...:worry: :worry: :worry: διαβαστε τα υπαρχουν αυτες οι κατηγοριες Κατηγορίες Αστικοί Μύθοι Αστεία Σεξ Ζώα Μωρά Νεκροταφεία Θάνατος Τρόμου Τρελοί Τροφή Σχολικά Εκδίκηση Αυτοκίνητα Ατυχήματα Ναρκωτικά Ιατρικά Υπολογιστές Διαρρήξεις Φαντάσματα Επιστήμες http://www.urbanlegends.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Για να λέγεται το site urban legends, σημαίνει πως και το περιεχόμενο του έχει σχέση με αυτό το θέμα... δηλαδή μύθους. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Για να λέγεται το site urban legends, σημαίνει πως και το περιεχόμενο του έχει σχέση με αυτό το θέμα... δηλαδή μύθους. :p μερικα απο αυτα ειναι αληθεια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Τότε γιατί ονομάζονται urban legends; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Αυτο με τα δελφινια το ειδατε;;; http://www.urbanlegends.gr/modules/news/article.php?storyid=568 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Αυτο με τα δελφινια το ειδατε;;; http://www.urbanlegends.gr/modules/news/article.php?storyid=568 Το δελφίνι είναι είδος που απειλείται με εξαφάνιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Το δελφίνι είναι είδος που απειλείται με εξαφάνιση; Και να μην ειναι ειναι αμαρτια να τα βλεπεις να τα σκοτωνουν ετσι οι γ**οασιατες:mad: :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Δεν μου απάντησες όμως. Είναι είδος προς εξαφάνιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Δεν μου απάντησες όμως. Είναι είδος προς εξαφάνιση;ναι ειναι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Τα σκοτωνουν που τα σκοτωνουν, γιατι τα βασανιζουν κιολας οι αλητες :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Μάλλον δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το αν πονάνε. Πως όταν σκοτώνουμε εμείς στο χωριό τις κότες (και όχι μόνο τις κότες, αλλά και όλα τα ζώα που σφαγιάζουμε σε τεράστιες ποσότητες καθημερινά), τις κόβουμε το κεφάλι και αυτές συνεχίζουν να τρέχουν και γελάμε... Ε κάπως έτσι και οι Ιάπωνες, λίγο πιο ανθρώπινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Εχεις δικιο Bayern στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα, κριμα που κανουμε τετοια πραγματα ωρες-ωρες... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Δεν μου απάντησες όμως. Είναι είδος προς εξαφάνιση; Ωραια! Εγω σου λεω πως δεν ειναι! Εσυ χαρηκες με αυτο που ειδες;; Σου αρεσε το θεαμα αυτο;:wacko: :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Ωραια! Εγω σου λεω πως δεν ειναι! Εσυ χαρηκες με αυτο που ειδες;; Σου αρεσε το θεαμα αυτο;:wacko: :wacko: Αυτό καταλαβαίνεις από το προηγούμενο post μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Αυτό καταλαβαίνεις από το προηγούμενο post μου; Δεν καταλαβαινω αυτο...αλλα ο τροπος που ρωτας ειναι σαν να μου λες "και τι εγινε;;" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Λάθος κατάλαβες λοίπον. Δεν πειράζει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Λάθος κατάλαβες λοίπον. Δεν πειράζει. :) :chair: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Τι σχέση έχουν τα δελφίνια με τους αστικούς μύθους; :worry: Αν είναι να συζητάμε για το τι γράφεται σε αυτό το site να το κλείσουμε το thread και να το βάλουμε στα Mylinks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts