Jump to content

Τερματισμος λειτουργιας Η/Υ

ASER
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια help me λιγο. μολις εκανα φορματ τον η/υ και οταν πατω τερματισμο λειτουργιας δεν κλεινει ο η/υ εντελως και αναγκαζομαι να το κλεινω απ το κουμπι του κουτιου. :mad:

Είναι πρόβλημα από την εγκατάσταση, δεν αναγνωρίστηκε το ACPI που κάνει όλα αυτά τα αυτόματα, σβήσιμο αναμονή και λοιπά, και κάποιο άλλο, Advanced Power Management ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έχω καιρό να τα δω στο δικό μου. Μάλλον χρειάζεσαι αναβάθμιση driver ή κάποια service packs ή βελτιώσεις για το λειτουργικό, διαφορετικά θα ξεμείνεις να πατάς το κουμπάκι

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Αυτό αλλάζει είτε από το bios είτε από τον πίνακα ελένχου επιλογές ενέργειας... Νομίζω από το bios όμως. Η καλύτερη λύση για εμένα πάντως είναι από τον πίνακα ελένχου και επιλογές ενέργειας. Έχω βάλει να του πατάω το κουμπί που κλείνει και να κλείνει ολα τα προγράματα μόνο του και κάνει κλείσιμο κανονικά.:)

Ευχαριστω mcde το ελυσα τελικα. :D
Aser, αν σου είναι εύκολο, γράψε πως το έλυσες, γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Πας Επιλογες ενεργειας απ την επιφανεια εργασιας -> ιδιοτητες -> προφυλαξη οθονης -> ενεργεια οθονης -> και στην καρτελα προηγμενη διαχειρηση ενεργειας (ΑPM) και το ενεργοποιεις αν σου ειναι απενεργοποιημενο στην καρτελα.
Μη μου άπτου!

Πας Επιλογες ενεργειας απ την επιφανεια εργασιας -> ιδιοτητες -> προφυλαξη οθονης -> ενεργεια οθονης -> και στην καρτελα προηγμενη διαχειρηση ενεργειας (ΑPM) και το ενεργοποιεις αν σου ειναι απενεργοποιημενο στην καρτελα.
Δυστυχώς δεν έχω τέτοια επιλογή, όπως δεν έχω και την επιλογή της αναμονής παρά μόνο της αδρανοποίησης. Επειδή ο υπολογιστής μου τα έχει τα χρονάκια του, θα έλεγα ότι δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα, όμως, όταν λειτουργούσε με τα WIN Me έκλεινε μόνος του, δεν χρειαζόταν να πατήσω το διακόπτη για να κλείσει. Όλα άρχισαν από τότε που πέρασα για πρώτη φορά τα XP. Την προηγούμενη εβδομάδα του έκανα Format, προκειμένου να διορθώσω κάποια άλλα προβλήματα ελπίζοντας να διορθωθεί κι' αυτό. Τίποτα όμως δεν έγινε.

Πάντως όπως και να 'χει σ' Ευχαριστώ.

Δυστυχώς δεν έχω τέτοια επιλογή, όπως δεν έχω και την επιλογή της αναμονής παρά μόνο της αδρανοποίησης. Επειδή ο υπολογιστής μου τα έχει τα χρονάκια του, θα έλεγα ότι δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα, όμως, όταν λειτουργούσε με τα WIN Me έκλεινε μόνος του, δεν χρειαζόταν να πατήσω το διακόπτη για να κλείσει. Όλα άρχισαν από τότε που πέρασα για πρώτη φορά τα XP. Την προηγούμενη εβδομάδα του έκανα Format, προκειμένου να διορθώσω κάποια άλλα προβλήματα ελπίζοντας να διορθωθεί κι' αυτό. Τίποτα όμως δεν έγινε.

Πάντως όπως και να 'χει σ' Ευχαριστώ.

Κάποιος για βοήθεια!!!