mi3s Δημοσιεύτηκε March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2007 Παιδιά έχω πρόβλημα με το office!Είχα τη beta office 2007,και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που έληξε όπως ήταν φυσικό μετά το τέλος του Ιανουαρίου!Έτσι και εγώ πήγα να το κάνω uninstall ,αλλά επειδή είχα πολλά προγράμματα ανοιχτά και το pc κόλλησε!Οπότε και εγώ το έκανα επανεκκίνηση.Έτσι έμειναν κατάλοιπα στο pc!Και τώρα ούτε κατάργηση μπορώ να κάνω ούτε το καινούργιο μπορώ να γράψω!Τι κάνουμε?Υπάρχει ποιαδήποτε λύση εκτός από format?Το πρόγραμμα το χρειάζομαι άμεσα γιατί πρέπει να γράψω εργασία για το σχολείο από αύριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 κανειίς?Το απόγευμα θα το χρειατώ!Επίσης να προσθέσω ότι με safe boot διέγραψα όλα τα αρχεία που είχαν απομείνει απο το office αλλά και πάλι τίποτα.Μήπως μπορώ να πάω στο safe boot στη προσθαφαίρεση και να το βγάλω απο κει χωρίς να πει τίποτα ή δε μπορώ?Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα κατά προτίμηση δωρεάν ή κάποια άλλη λύση? Παρακαλώ θα το χρειαστώ το απόγευμα για αυτό βιαστείτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Έχεις προσπαθήσει να περάσεις την beta έκδοση από πανω πάλι και μετά να την απεγκαταστήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Έχεις προσπαθήσει να περάσεις την beta έκδοση από πανω πάλι και μετά να την απεγκαταστήσεις; όχι διότι τη beta την έχω διαγράψει και δεν έχω το setup!Προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί χρειάζομαι οποσδήποτε το word και μόνον αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 http://img87.imageshack.us/img87/7119/errorza9.jpg Nα και το μήνυμα που μου εμφανίζεται.Μετά απο πολλά registry clean με smartpc,registry mechanic δεν υπάρχει καθόλου στο προσθαφαίρεση προγραμμάτων αλλά το μήνυμα παραμένει.Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω το μήνυμα αυτό?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Καλή η ιδέα σου να χρησιμοποιήσεις το Registry Mechanic -αυτό θα έκανα κι εγώ- αλλά απ'ότι φαίνεται έχουν μείνει ακόμα υπολείμματα. Στη σελίδα Help and Support της Microsoft http://support.microsoft.com/kb/927222/en-us περιγράφονται αναλυτικά τα βήματα για την αφαίρεση των beta εκδόσεων του Office 2007 ώστε να μπορέσει να εγκατασταθεί έπειτα η νέα έκδοση. Εκτός από τα κλειδιά της registry που πρέπει να διαγραφούν ξεχωριστά, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι φάκελλοι εγκατάστασης και κρυφά αρχεία που πρέπει να αφαιρεθούν. Η διαδικασία αυτή παίρνει κάποιο χρόνο αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο προκειμένου να γλιτώσεις το format. Ελπίζω να πιάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Καλή η ιδέα σου να χρησιμοποιήσεις το Registry Mechanic -αυτό θα έκανα κι εγώ- αλλά απ'ότι φαίνεται έχουν μείνει ακόμα υπολείμματα. Στη σελίδα Help and Support της Microsoft http://support.microsoft.com/kb/927222/en-us περιγράφονται αναλυτικά τα βήματα για την αφαίρεση των beta εκδόσεων του Office 2007 ώστε να μπορέσει να εγκατασταθεί έπειτα η νέα έκδοση. Εκτός από τα κλειδιά της registry που πρέπει να διαγραφούν ξεχωριστά, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι φάκελλοι εγκατάστασης και κρυφά αρχεία που πρέπει να αφαιρεθούν. Η διαδικασία αυτή παίρνει κάποιο χρόνο αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο προκειμένου να γλιτώσεις το format. Ελπίζω να πιάσει! Ωραία η σελίδα αλλά φτάνω μέχρι το βήμα 6.Όταν λέει καθαρίστε εννοεί διαγράψτε?Μετά όταν παταω msiexec.exe /x. μου βγάζει ένα μήνυμα για αν θέλω να διαγραφεί το πακέτο,πάτησα ναι και έβγαλε error αλλά έτσι κι αλλιώς δε λέει να κάνεις κάτι τέτοιο λέει ότι βγάζει άλλο μήνυμα.Αν το διαγράψω κατευθεία νδε γίνεται τίποτα το δοκίμασα.http://support.microsoft.com/kb/928218/ Μήπως είναι αυτό που λέει παρακάτω στο 8 αν εκτελείτα ..,διαγράψτε κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Προσπάθησα να κάνω για δοκιμή αυτά που λέει στο βήμα 7a. Δηλ. στο κουτί Run έγραψα msiexec.exe /x και μετά πήρα ένα από τα αρχεία .msi που βρέθηκαν στο άλλο παράθυρο και το "έσυρα" πάνω στο χώρο του κουτιού Run που γράφουμε. Σωστά ως εδώ; Μετά λέει αφήστε κενό και γράψτε NOREMOVESPAWN=1. Μετά πατησα ΟΚ (ό,τι κι αν έλεγε στο Run) και ρωτάει "Are you sure you want to uninstall this product?" Δεν συνέχισα για να μη χαλάσω τη δικιά μου εγκατάσταση, πάντως λέει πως πρέπει να κάνουμε το ίδιο για κάθε αρχείο .msi που λέγαμε πριν. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, δεν αποκλείεται με κάποιο από όλα αυτά τα σβησίματα να διορθωθεί το πρόβλημα. Είχα πάθει κάτι παρόμοιο προ καιρού αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έσβησα και το διόρθωσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 εμένα πάλι μου εμφανίζεται Windows ® Installer. V 3.01.4000.1823 msiexec /Option <υποχρεωτικές παράμετροι> [προαιρετικές παράμετροι] Επιλογές εγκατάστασης </package | /i> <Product.msi> Εγκαθιστά ή ρυθμίζει το προϊόν /a <Product.msi> Εγκατάσταση διαχειριστή - Εγκαθιστά ένα προϊόν στο δίκτυο /j<u|m> <Product.msi> [/t <Λίστα μεταβολών>] [/g <Αναγνωριστικό γλωσσάς>] Κοινοποιεί ένα προϊόν - m σε όλους τους χρήστες, u στον τρέχων χρήστη </uninstall | /x> <Product.msi | Κωδικός προϊόντος> Απεγκατάσταση του προϊόντος Επιλογές εμφάνισης /quiet Λειτουργία χωρίς μηνύματα /passive Χωρίς παρακολούθηση - γραμμή προόδου μόνο /q[n|b|r|f] Καθορισμός του επιπέδου του περιβάλλοντος εργασίας n - χωρίς περιβάλλον εργασίας b - βασικό περιβάλλον εργασίας r - περιορισμένο περιβάλλον εργασίας f - πλήρες περιβάλλον εργασίας (προεπιλογή) /help Πληροφορίες βοήθειας Επιλογές επανεκκίνησης /norestart Να μην γίνει επανεκκίνηση με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης /promptrestart Να ερωτηθεί ο χρήστης για επανεκκίνηση, εάν χρειάζεται /forcerestart Να γίνει επανεκκίνηση με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης Επιλογές Καταγραφής /l[i|w|e|a|r|u|c|m|o|p|v|x|+|!|*] <Αρχείο καταγραφής> i - Μηνύματα κατάστασης w - Προειδοποιήσεις e - Όλα τα μηνύματα λάθους a - Εκκίνηση ενεργειών r - Εγγραφές συγκεκριμένων ενεργειών u - Αιτήσεις χρήστη c - Αρχικές παράμετροι περιβάλλοντος εργασίας m - Πληροφορίες εξόδου χαμηλής μνήμης ή ανεπανόρθωτου σφάλματος o - Μηνύματα εξάντλησης χώρου δίσκου p - Ιδιότητες τερματικού v - Λεπτομερής καταγραφή x - Πρόσθετες πληροφορίες εντοπισμού σφαλμάτων + - Προσθήκη σε υπάρχον αρχείο καταγραφής ! - Εκκαθάριση αρχείου μετά από κάθε εγγραφή * - Καταγραφή όλων των πληροφοριών, πλην των επιλογών v και x /log <Αρχείο καταγραφής> Ισοδύναμο με /l* <Αρχείο καταγραφής> Επιλογές ενημέρωσης /update <Update1.msp>[;Update2.msp] Εφαρμογή ενημερώσεων /uninstall <PatchCodeGuid>[;Update2.msp] /package <Product.msi | Κωδικός προϊόντος> Κατάργηση ενημερώσεων για ένα προϊόν Επιλογές επιδιόρθωσης /f[p|e|c|m|s|o|d|a|u|v] <Product.msi | Κωδικός προϊόντος> Επιδιόρθωση ενός προϊόντος p - μόνο αν λείπει αρχείο o - αν λείπει αρχείο ή υπάρχει παλαιότερη έκδοση (προεπιλογή) e - αν λείπει αρχείο ή υπάρχει η ίδια ή παλαιότερη έκδοση d - αν λείπει αρχείο ή υπάρχει διαφορετική έκδοση c - αν λείπει αρχείο ή δεν συμφωνεί το άθροισμα ελέγχου (checksum) a - επανεγκατάσταση όλων των αρχείων u - όλες οι απαραίτητες εγγραφές μητρώου χρήστη (προεπιλογή) m - όλες οι απαραίτητες εγγραφές μητρώου υπολογιστή (προεπιλογή) s - όλες οι συντομεύσεις (προεπιλογή) v - δημιουργεί νέο τοπικό αντίγραφο από την πηγή Ρύθμιση δημόσιων ιδιοτήτων [PROPERTY=PropertyValue] Συμβουλευτείτε το Windows ® Installer SDK για περαιτέρω πληροφορίες για την σύνταξη της γραμμής εντολών. Πνευματικά δικαιώματα © Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Μέρος αυτού του λογισμικού βασίζεται στην εργασία του Independent JPEG Group.Και απο κάτω έχει ένα οκ,και όταν το πατάω κλείνει το παράθυρο και δεν εμφανίζεται τίποτα.Το μήμνυα που δίνω είναι αυτόmsiexec.exe /x. C:\WINDOWS\Installer\ababb5.msi NOREMOVESPAWN=1Κάνω κάτι λάθος με την εντολή που δίνω?Για έλενξε λίγο γιατί είμαι λίγο άσχετος σε τέτοια θέματα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Χαίρομαι πραγματικά που συνεννοούμαστε τόσο καλά! Με βόηθησες εσύ ο ίδιος νσ βρω τι δεν πάει καλά δείχνοντας την εντολή που έδωσες! Δεν είμαι πολύ περισσότερο... σχετικός αλλά το ψάχνω. Λοιπόν το λάθος είναι στη σύνταξη της εντολής: Σβήσε την τελίτσα μετά το x/ (σημασία στη λεπτομέρεια). Τα συνηθισμένα λάθη όταν δεν εκτελούνται αυτές τις εντολές είναι ότι μπορεί να βάλουμε "/" αντί για "\" ή ότι υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες τελείες και κενά απ'όσα χρειάζονται. Σ'αυτή την περίπτωση βγάζει όλα εκείνα τα βοηθητικά. Καλή συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Χαίρομαι πραγματικά που συνεννοούμαστε τόσο καλά! Με βόηθησες εσύ ο ίδιος νσ βρω τι δεν πάει καλά δείχνοντας την εντολή που έδωσες! Δεν είμαι πολύ περισσότερο... σχετικός αλλά το ψάχνω. Λοιπόν το λάθος είναι στη σύνταξη της εντολής: Σβήσε την τελίτσα μετά το x/ (σημασία στη λεπτομέρεια). Τα συνηθισμένα λάθη όταν δεν εκτελούνται αυτές τις εντολές είναι ότι μπορεί να βάλουμε "/" αντί για "\" ή ότι υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες τελείες και κενά απ'όσα χρειάζονται. Σ'αυτή την περίπτωση βγάζει όλα εκείνα τα βοηθητικά. Καλή συνέχεια... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ρε φίλε.!:DΤελικά η τελεία έφταιγε.Διαγράφηκε το πακέτο και η νέα έκδοση γράφτηκε κανονικά.Βέβαια υπάρχουν μικροπροβλήματα αλλά τώρα αφορούν το θέμα του office 2007.Και πάλι ευχαριστώ!:DΓλύτωσα ένα φορμάτ του 120άρη δίσκου με ότι συνεπάγεται αυτό.(backup 50 gb μουσική γράψιμο 60αριά προγραμμάτων πάλι απο την αρχή και πολλά άλλα) Εκτός αυτού έμαθα λίγο πολύ να χειρίζομαι τη λειτουργία εκτέλεση που πάντα ήθελα να μάθω πως λειτουργεί.!:D:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 :happy:Ευχαριστώ πολύ και γω με τη σειρά μου για τα καλά σου λόγια! :up:Αν ποτέ -χτύπα ξύλο- πάει κάτι στραβά και δεν μπορείς να μπεις στα Windows γιατί λείπει κάποιο απαραίτητο αρχείο και μείνεις με μια μαύρη οθόνη (σε όλους μπορεί να συμβεί αυτό κάποτε) δεν θα φοβηθείς γιατί θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που λέμε "command prompt" (γραμμή εντολών) που είναι στην ουσία το ίδιο με τη λειτουργία "εκτέλεση"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts