ilka71 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 ρε παιδια στο hd2 που εχω τωρα αργει πολυ να λοκαρει δορυφορους.το quickgps ειναι παντα ενημερωμενο.με το hd λοκαρε παρα πολυ πιο γρηγορα.τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Στο HD2 προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη windows mobile συσκευή σε θέματα GPS (και όχι μόνο φυσικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Στο HD2 προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη windows mobile συσκευή σε θέματα GPS (και όχι μόνο φυσικά). ετσι ειχα ακουσει κι εγω αλλα ας πουμε το να θελει 2 λεπτα να λοκαρει το θεωρω παρα πολυ σε σχεση με τα 10 δευτερολεπτα του hd! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetro Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Στο menu "Διαδρομή -> Ρυθμίσεις -> Τύποι οδών για προσθήκη" έχει την επιλογή "Διόδια" και "Οδικός φόρος" Τις δοκίμασες και δεν δουλεύουν ; Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση . 1.Ναι τα τσέκαρα και ,μάλλον ,δουλεύουν . Δηλαδή βλέπω στην οθόνη το σήμα των διοδίων αλλά όχι πόσο απέχουν .Ενα άλλο εικονίδιο [ πάνω αριστερά] που δείχνει το κοντιν ό πλάνο και το επόμενο δείχνει κάπου κάπου και διόδια ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ! 2.Εγώ θέλω ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. Πώς θα το κάνω ; Θα επιλέξω ,μήπως ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ; Αν όχι τι σημαίνει "οικονομική διαδρομή" ; 3. Το πρόγραμμα καταλαβαίνει πως εγώ θέλω να κινηθώ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ [ μπαίνοντας σε παράδρομους] ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ! Δεν θέλω να πηγαίνω συνέχεια Παλαιά Εθνική ! Πάντως όμως και στο edit route ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ώστε να τσεκάρω αν και με ποιο τρόπο τα αποφεύγει! 4.Για τα άλλα θέματα κάποια βοήθεια ? Σε ευχαριστώ πολύ , καλό Σαββατοκύριακο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 καλησπερα εχω ενα θεμα με το igo 8 το εχω και τρεχει απο την καρτα αλλα μετα απο λιγο μου κανει επανεκινηση το κινητο εχει κανεις ιδεα γιατι?? με το garmin px δεν το κανει καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Το iGO σου κάνει soft reset τη συσκευή; Δύσκολο μου φαίνεται. Σίγουρα οφείλεται σε αυτό; Μήπως ζεσταίνεται ιδιαίτερα η συσκευή κατά τη χρήση του και γιαυτό επανεκκινεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) Το iGO σου κάνει soft reset τη συσκευή; Δύσκολο μου φαίνεται. Σίγουρα οφείλεται σε αυτό; Μήπως ζεσταίνεται ιδιαίτερα η συσκευή κατά τη χρήση του και γιαυτό επανεκκινεί; η αληθια ειναι πως ζεστενετε πολλυ ναι το θεμα ειναι γιατι συμβενει αυτο ενω με αλλα προγραματα ποληγησεις δεν συμβενει !! και κατι αλλο..... μπορει να βοηθειση καπιος με π.μ. θελω το igo primo με ελλινικα να τρεχει απο την καρτα αν μπορει να βοηθειση καπιος για το που θα το βρω...... Edited January 18, 2011 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 η τελευταια εκδοση iGo8 ποια ειναι; η τελευταια εκδοση του χαρτη της Teleatlas ποια ειναι; απο χαρτες ποιος ειναι ο καλυτερος; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 1. Nav N Go iGO 8 - 8.3.4.142975 - May 11 2010 2. TeleAtlas 2010.09 3. κατά τη γνώμη μου, ο παραπάνω Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 3. κατά τη γνώμη μου, ο παραπάνω Προτιμώ της Navteq αν και είναι υποκειμενικό ανάλογα με την περιοχή που θέλει να το χρησιμοποιήσει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Εχω το HD touch. Eχω βαλει το iGO, αλλα μου σβηνει το φως, στα 5 λεπτα (αναλογα ποσο το εχω ρυθμισει) Που το ρυθμιζουμε να μενει αναμμενο το φως? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Κάπου στις ρυθμίσεις έχει τη σχετική επιλογή για να μένει πάντα ανοιχτή η οθόνη. Ποια έκδοση έχεις βάλει ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Στις ρυθμισης συσκευής πάνω πάνω πάτα μέχρι να λέει φωτισμός πάντα ανοικτός:) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Νομιζω το εφτιαξα. Εβαλα στις ρυθμισεις συσκευης : Eνεργ. αυτ. εκτελ. Επισης στις ρυθμισεις του htc χαμηλωσα τον χρονο που μενει ανοιχτος ο οπισθιος φωτισμος στα 10 δευτερολεπτα. Δεν ξερω ποιο απο τα δυο. Αλλα νομιζω τωρα μενει ανοιχτο Ευχαριστω πολυ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Προσπαθω να βρω μια περιοχη κ μετα να βαλω την οδο Πχ Αγιο Δημητριο και μετα να βαλω την οδο. Αλλα δεν μου βγαζει αγιο δημητριο. Πως αλλιως να βαλω για να το βρω? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Προσπαθω να βρω μια περιοχη κ μετα να βαλω την οδο Πχ Αγιο Δημητριο και μετα να βαλω την οδο. Αλλα δεν μου βγαζει αγιο δημητριο. Πως αλλιως να βαλω για να το βρω? Άγιο Δημήτριο βγάζει σίγουρα. Ψάξτο και ας Αγ. Δημήτριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Μολις γραφω Αγ μετα τελεια δεν παιρνει, με κενο δεν το βρισκει, επισης οταν γραφω ολο το αγιος μετα δεν το εχει. Που στο καλο το εχει? Γιατι μας κανει την ζωη δυσκολη. Ενω στο Destinator αμεσως το βρισκω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Αν γράψεις ΑΘΗΝΑ και μετα την οδό, θα σου δώσει επιλογές και διαλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Πως γινεται να διαλεξω πρωτα την οδο και μετα τις πιθανες πολεις? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Πως γινεται να διαλεξω πρωτα την οδο και μετα τις πιθανες πολεις? Νομίζω δεν γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Εχει τοσα αλλα και δεν γινεται αυτο το πολυ βασικο? Καλα αυτο το κανει το destinator χρονια τωρα και ειναι μια απο τις βασικες λειτουργιες που χρησιμοποιω μιας και δεν ξερω παντα σε ποια πολη θεωρητικα ανηκει η οδος. Αν δεν εχει αυτο το βασικο για μενα ειναι αχρηστο το προγραμμα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Νομίζω δεν γίνεται αυτό. Το igo 8 δεν έχεις ? Εννοώ, βάλε στην πάνω μπάρα Ελλάδα, στην απο κάτω Αθήνα, και στην πιό κάτω την οδό που θες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Δεν κατάλαβες... ρωτάει αν μπορείς στην αναζήτηση να βάλεις πρώτα την Διεύθυνση και μετά την Πόλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Δεν κατάλαβες... ρωτάει αν μπορείς στην αναζήτηση να βάλεις πρώτα την Διεύθυνση και μετά την Πόλη. Ωχ, συγγνώμη. Αλλα με ποιά λογική να το κάνει κανείς αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Πολες φορες μια οδο ανηκει στα ορια δυο πολεων ή περιοχων και επειδη κανεις μας δεν ξερει ουτε κ πρεπει να ξερει τα ορια αυτα, ειναι τρομερα χρησιμο να βαζει πρωτα την διευθυνση και μετα την πολη. Το destinator που το εχει εδω και χρονια ειναι παρα παρα πολυ χρησιμο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts