Jump to content

Nav N Go iGO 8

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια στο hd2 που εχω τωρα αργει πολυ να λοκαρει δορυφορους.το quickgps ειναι παντα ενημερωμενο.με το hd λοκαρε παρα πολυ πιο γρηγορα.τι μπορει να φταιει?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Στο HD2 προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη windows mobile συσκευή σε θέματα GPS (και όχι μόνο φυσικά).

Modpic.gif

Στο HD2 προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη windows mobile συσκευή σε θέματα GPS (και όχι μόνο φυσικά).

ετσι ειχα ακουσει κι εγω αλλα ας πουμε το να θελει 2 λεπτα να λοκαρει το θεωρω παρα πολυ σε σχεση με τα 10 δευτερολεπτα του hd!

Στο menu "Διαδρομή -> Ρυθμίσεις -> Τύποι οδών για προσθήκη" έχει την επιλογή "Διόδια" και "Οδικός φόρος"

Τις δοκίμασες και δεν δουλεύουν ;

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση .

1.Ναι τα τσέκαρα και ,μάλλον ,δουλεύουν . Δηλαδή βλέπω στην οθόνη το σήμα των διοδίων αλλά όχι πόσο απέχουν .Ενα άλλο εικονίδιο [ πάνω αριστερά] που δείχνει το κοντιν ό πλάνο και το επόμενο δείχνει κάπου κάπου και διόδια ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ !

2.Εγώ θέλω ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. Πώς θα το κάνω ; Θα επιλέξω ,μήπως ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ; Αν όχι τι σημαίνει "οικονομική διαδρομή" ;

3. Το πρόγραμμα καταλαβαίνει πως εγώ θέλω να κινηθώ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ [ μπαίνοντας σε παράδρομους] ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ! Δεν θέλω να πηγαίνω συνέχεια Παλαιά Εθνική ! Πάντως όμως και στο edit route ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ώστε να τσεκάρω αν και με ποιο τρόπο τα αποφεύγει!

4.Για τα άλλα θέματα κάποια βοήθεια ?

Σε ευχαριστώ πολύ , καλό Σαββατοκύριακο!

• 4 weeks later...
καλησπερα εχω ενα θεμα με το igo 8 το εχω και τρεχει απο την καρτα αλλα μετα απο λιγο μου κανει επανεκινηση το κινητο εχει κανεις ιδεα γιατι?? με το garmin px δεν το κανει καμια ιδεα???

• Administrators
Το iGO σου κάνει soft reset τη συσκευή; Δύσκολο μου φαίνεται. Σίγουρα οφείλεται σε αυτό; Μήπως ζεσταίνεται ιδιαίτερα η συσκευή κατά τη χρήση του και γιαυτό επανεκκινεί;

Modpic.gif

Το iGO σου κάνει soft reset τη συσκευή; Δύσκολο μου φαίνεται. Σίγουρα οφείλεται σε αυτό; Μήπως ζεσταίνεται ιδιαίτερα η συσκευή κατά τη χρήση του και γιαυτό επανεκκινεί;

η αληθια ειναι πως ζεστενετε πολλυ ναι το θεμα ειναι γιατι συμβενει αυτο ενω με αλλα προγραματα ποληγησεις δεν συμβενει !! και κατι αλλο..... μπορει να βοηθειση καπιος με π.μ. θελω το igo primo με ελλινικα να τρεχει απο την καρτα αν μπορει να βοηθειση καπιος για το που θα το βρω......

Edited by manolis_33

• 2 weeks later...

η τελευταια εκδοση iGo8 ποια ειναι;

η τελευταια εκδοση του χαρτη της Teleatlas ποια ειναι;

απο χαρτες ποιος ειναι ο καλυτερος;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

1. Nav N Go iGO 8 - 8.3.4.142975 - May 11 2010

2. TeleAtlas 2010.09

3. κατά τη γνώμη μου, ο παραπάνω

mind is like parachute...it works better when it's open....

• Administrators
3. κατά τη γνώμη μου, ο παραπάνω

Προτιμώ της Navteq αν και είναι υποκειμενικό ανάλογα με την περιοχή που θέλει να το χρησιμοποιήσει κανείς.

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Εχω το HD touch.

Eχω βαλει το iGO, αλλα μου σβηνει το φως, στα 5 λεπτα (αναλογα ποσο το εχω ρυθμισει)

Που το ρυθμιζουμε να μενει αναμμενο το φως?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Administrators
Κάπου στις ρυθμίσεις έχει τη σχετική επιλογή για να μένει πάντα ανοιχτή η οθόνη. Ποια έκδοση έχεις βάλει ακριβώς;

Modpic.gif

Στις ρυθμισης συσκευής πάνω πάνω πάτα μέχρι να λέει φωτισμός πάντα ανοικτός:)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Νομιζω το εφτιαξα.

Εβαλα στις ρυθμισεις συσκευης : Eνεργ. αυτ. εκτελ.

Επισης στις ρυθμισεις του htc χαμηλωσα τον χρονο που μενει ανοιχτος ο οπισθιος φωτισμος στα 10 δευτερολεπτα.

Δεν ξερω ποιο απο τα δυο. Αλλα νομιζω τωρα μενει ανοιχτο

Ευχαριστω πολυ

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Προσπαθω να βρω μια περιοχη κ μετα να βαλω την οδο

Πχ Αγιο Δημητριο και μετα να βαλω την οδο.

Αλλα δεν μου βγαζει αγιο δημητριο.

Πως αλλιως να βαλω για να το βρω?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Administrators
Προσπαθω να βρω μια περιοχη κ μετα να βαλω την οδο

Πχ Αγιο Δημητριο και μετα να βαλω την οδο.

Αλλα δεν μου βγαζει αγιο δημητριο.

Πως αλλιως να βαλω για να το βρω?

Άγιο Δημήτριο βγάζει σίγουρα. Ψάξτο και ας Αγ. Δημήτριο.

Modpic.gif

Μολις γραφω Αγ μετα τελεια δεν παιρνει, με κενο δεν το βρισκει, επισης οταν γραφω ολο το αγιος μετα δεν το εχει.

Που στο καλο το εχει?

Γιατι μας κανει την ζωη δυσκολη. Ενω στο Destinator αμεσως το βρισκω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Administrators
Πως γινεται να διαλεξω πρωτα την οδο και μετα τις πιθανες πολεις?

Νομίζω δεν γίνεται αυτό.

Modpic.gif

Εχει τοσα αλλα και δεν γινεται αυτο το πολυ βασικο?

Καλα αυτο το κανει το destinator χρονια τωρα και ειναι μια απο τις βασικες λειτουργιες που χρησιμοποιω μιας και δεν ξερω παντα σε ποια πολη θεωρητικα ανηκει η οδος.

Αν δεν εχει αυτο το βασικο για μενα ειναι αχρηστο το προγραμμα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Νομίζω δεν γίνεται αυτό.

Το igo 8 δεν έχεις ?

Εννοώ, βάλε στην πάνω μπάρα Ελλάδα, στην απο κάτω Αθήνα, και στην πιό κάτω την οδό που θες .

• Administrators
Δεν κατάλαβες... ρωτάει αν μπορείς στην αναζήτηση να βάλεις πρώτα την Διεύθυνση και μετά την Πόλη.

Modpic.gif

Δεν κατάλαβες... ρωτάει αν μπορείς στην αναζήτηση να βάλεις πρώτα την Διεύθυνση και μετά την Πόλη.

Ωχ, συγγνώμη.

Αλλα με ποιά λογική να το κάνει κανείς αυτό ?

Πολες φορες μια οδο ανηκει στα ορια δυο πολεων ή περιοχων και επειδη κανεις μας δεν ξερει ουτε κ πρεπει να ξερει τα ορια αυτα, ειναι τρομερα χρησιμο να βαζει πρωτα την διευθυνση και μετα την πολη.

Το destinator που το εχει εδω και χρονια ειναι παρα παρα πολυ χρησιμο.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.