ibiza2003 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) ΝΕΑ ΡΟI ΕΛΛΑΔΑΣ PREMIUM ΑΠΟ ΤΗΝ TELETLAS 03.2010(01.06.2010) http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/2-59.png http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/3-52.png Edited June 26, 2010 by odytsak Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 παιδια θυμηστε μου ποιες καμερες δεν κατεβαζουμε για να τις δειχνει ολεσ??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx Μην τσεκάρεις τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, λόγω έλλειψης κατηγοριών στο iGO8 έχουν συγχωνευτεί με τις κάμερες λεωφορειολωρίδων. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx Μην τσεκάρεις τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, λόγω έλλειψης κατηγοριών στο iGO8 έχουν συγχωνευτεί με τις κάμερες λεωφορειολωρίδων. ευχαριστω Δασκαλε η μαλλον Γιατρε του igo....σημερα μου φαινεται οτι οταν ειχα navteq χαρτη και μου εδειχβε τις καμερεσ ταχυτητας δεν μου εβγαζε το οριο ταχυτητας ενω μετα που εβαζατον teleatlas μου εδειχνε ορια...λετε να τυχαινε?να επεφτα πανω σρ αυτες που ειχαν οριο? Edited June 29, 2010 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 καλημέρα από Πάτρα. έβαλα το igo8 σε htc hd2. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να με βοηθήσεις να το ρυθμίσω ώστε όταν βάζω τον τελικό προορισμό να μου δίνει φωνητικές οδηγίες. Έχω gps κανονικό και το κάνει αυτόματα. Στο τηλέφωνο απλά μου δείχνει την διαδρομή χωρίς οδηγίες. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 http://rapidshare.com/files/242559777/Voice_Gre-f11_GPSPocketPC.zip Κατεβασε το αρχείο zip και αντέγραψέ το όπως είναι (χωρίς αποσυμπίεση) στον φάκελο iGO8/content/voice. Επέλεξε τη φωνή μέσα από τις ρυθμίσεις-τοπικές. Βάλε αυτό για αρχή και μετά πάμε και σε tts.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 http://rapidshare.com/files/242559777/Voice_Gre-f11_GPSPocketPC.zip Κατεβασε το αρχείο zip και αντέγραψέ το όπως είναι (χωρίς αποσυμπίεση) στον φάκελο iGO8/content/voice. Επέλεξε τη φωνή μέσα από τις ρυθμίσεις-τοπικές. Βάλε αυτό για αρχή και μετά πάμε και σε tts.:) το έβαλα αλλά τίποτα . οδηγώ, η οθόνη δείχνει τη διαδρομή αλλα δεν υπάρχουν οδηγίες από την ... venere. πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Οδυσσέα, καλύτερα να πάει κατευθείαν σε tts! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Το tts είναι άριστο με τις high quallity voices αλλά έχω παρατηρήσει ότι στην original ρομ του hd2 αν κάποια στιγμή έχεις μερικές μέρες να το κάνεις soft reset λόγω του memory leak των wm οι φωνές δεν ακούγονται.Πρέπει είτε να κάνεις soft reset,είτε να απενεργοποιήσεις το sense,είτε να έχεις τις Low quallity voices.Με τις ρομ με τα έξτρα 128mb,προς το παρόν δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 περασα για δοκιμη το dem CGIAR αλλα δεν ειδα και καμμια διαφορα με αυτο της NASA.εχει παρατηρησει κανεις ποιο ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Γνωρίζετε αν οι tts φωνές δουλεύουν σε Samsung B7300 OmniaLITE ? Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 (edited) περασα για δοκιμη το dem CGIAR αλλα δεν ειδα και καμμια διαφορα με αυτο της NASA.εχει παρατηρησει κανεις ποιο ειναι καλυτερο? Στην Ελλάδα δεν θα δεις καμμία διαφορά, αν πας στα Κανάρια νησιά για διακοπές βάλε CGIAR γιατί με το NASA θα βλέπεις ένα απέραντο λευκό. Γνωρίζετε αν οι tts φωνές δουλεύουν σε Samsung B7300 OmniaLITE ? Το συγκεκριμένο tts είναι για win mobile και win ce και παίζει μέσα από το iGO στις προαναφερόμενες εκδόσεις. Edited July 5, 2010 by odytsak Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Το συγκεκριμένο tts είναι για win mobile και win ce και παίζει μέσα από το iGO στις προαναφερόμενες εκδόσεις. Το συγκεκριμένο κινητό έχει λειτουργικό windows mobile 6.5 και επομένως να θεωρήσω πως οι tts θα παίζουν κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Οδυσσέα :bow: Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Σωστά θεωρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 τη βοηθεια σας. Ειναι δυνατον να εχω κατεβασει τη base εκδοση v8.3.4.142975 (May 11 2010) και στο about του igo να εμφανιζει 8.3.4.116496 oct 16 2009? Μηπως επηρεαζεται η εκδοση απο τα παλαιότερα data.zip και branding που βαζω; Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Οταν δινω προορισμο εντος δακτυλιου μου γραφει "τμημα οδου που απαιτειται ειδικη αδεια".Τικαρω και ξετικαρω το "δακτυλιος" στο προσθηκη οδων αλλα τζιφος... καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 τη βοηθεια σας. Ειναι δυνατον να εχω κατεβασει τη base εκδοση v8.3.4.142975 (May 11 2010) και στο about του igo να εμφανιζει 8.3.4.116496 oct 16 2009? Μηπως επηρεαζεται η εκδοση απο τα παλαιότερα data.zip και branding που βαζω; To exe σου προφανώς είναι της παλαιότερης έκδοσης και όχι της τελευταίας. Το data ή branding δεν το επηρεάζουν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 καλημερα παιδια.μηπως ξερει κανεισ που μπορω να βρω scheme για την 8.3.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 καλημερα παιδια.μηπως ξερει κανεισ που μπορω να βρω scheme για την 8.3.4? http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=5017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 καλημερα .ξερει κανεις γιατι η 8.3.4 δεν βγαζει επιλογη 3d στην αναζητηση οπως η 8.3.2 και βγαζει μονον στην πλοηγηση?μπορω να κανω κατι για αυτο?ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 thanks για τη προηγουμενη απορια μου. Μια νεα τωρα :p Μετα απο καθε επανεκκίνηση του igo, ο "επανυπολογισμος εκτος διαδρομης" απενεργοποιειται τι προσθετουμε/αλλαζουμε στο sys.txt για να ειναι παντα ενεργο αυτο; thanks Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Μετα απο καθε επανεκκίνηση του igo, ο "επανυπολογισμος εκτος διαδρομης" απενεργοποιειται Στο δικό μου αυτό που περιγράφεις συμβαίνει ΜΟΝΟ όταν αντικαθιστώ το exe με αυτό της νέας έκδοσης. Με το πρώτο άνοιγμα το ξανατσεκάρω και μένει ενεργό μόνιμα. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stazio Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Εχει κανείς δοκιμάσει να εγκατστήσει το Nav N Go iGo σε κινητό με λειτουργικό Symbian Os (π.χ. Sony Ericsson Satio?) Και αν ναι πια εκδοση χρησιμοποιήσε? Προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Εχει κανείς δοκιμάσει να εγκατστήσει το Nav N Go iGo σε κινητό με λειτουργικό Symbian Os Αν γνωρίζω καλά, το igo8 δεν τρέχει παρά μόνο σε winmo λειτουργικό. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stazio Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αν γνωρίζω καλά, το igo8 δεν τρέχει παρά μόνο σε winmo λειτουργικό. OK Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts