Jump to content

Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής ακόμα στον πλανήτη

lowbap96
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βασικα εξαρταται απο την αιτια καταστροφης..

πχ

-αν ηταν λογω ραδιενεργειας μαλλον θα αυτοκτονουσα για να μην υποφερω;)!

-αν ηταν λογω μετεωρητων θα εκανα τον σταυρο μου:grin:

-αν ερχοντουσαν εξωγηινοι θα πολεμουσα:kill::rocket::shoot::knife:

-αν γινοταν πολεμος&εσκαγε βομβα σε 1 ωρα που θα κατεστρεφε ολο τον πλανητη θα ελεγα τι μ@λ@κες υπαρχουν σε αυτο τον κοσμο&θα εκανα οτι με ευχαριστουσε πιο πολυ...

-&τελος οποια&αν ηταν η ατια&ηταν σιγουρο οτι θα πεθαιναμε,αν μπορουσα με οποιοδηποτε τροπο,θα εκλεινα σε ενα κουτι ενα cd&οσα βιβλια χωρουσαν με ολη την ιστορια του ανθρωπου&καμια φωτογραφια μου..ετσι ωστε αν υπηρχε αλλου ζωη να ξεραν οτι καποτε υπηρχαμε&εμεις!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

• Απαντήσεις 217
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα εγραφα την διαθηκη μου ,θα εδινα τις τελευταιες οδηγιες για την κηδεια μου ,θα ελεγα δυο φωνηεντα σε καποιους δηθεν φιλους ,θα εβρισκα τις πρωην να τις συγχωρεσω για ολα οσα με βασανισαν και εν τελει θα αναπαυομουν εν ειρηνη

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

να θυμήσω σε όλους το αρχικό thread και την ερώτηση...δεν είναι αν ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αλλά αν αυτό γινόταν παντού

Θέμα: Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής ακόμα στον πλανήτη

Τι θα κάνατε εάν σε μια ώρα ο πλανήτης καταστρέφονταν (διάφορες αιτίες, π.χ. πτώση μετεωριτών);

Vita Brevis

θα "μπουκερνα" (υπάρχει άραγες; Μπουκάρω-μπούκαρα-μπούκερνα;;;) με τη γυναίκα μου σε ένα ακριβό ξενοδοχείο και θα κάναμε σεξ στην προεδρική σουίτα.

σωστόοοοος....αλλά για μισό...

ΡΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ?ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ andrikos? :what:

Επίσης σκεφτόμουν εγω να πήγαινα σε κανά κωτσόβολο (ο πιο ακριβός) και να σπασω βιτρινες να παρω τηλεοράσεις

Vita Brevis

σωστόοοοος....αλλά για μισό...

ΡΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ?ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ andrikos? :what:

Επίσης σκεφτόμουν εγω να πήγαινα σε κανά κωτσόβολο (ο πιο ακριβός) και να σπασω βιτρινες να παρω τηλεοράσεις

Τώρα λοιπόν που δεν βλέπει η γυναίκα μου την οθόνη ομολογώ ότι έχεις δίκιο :D:D:D

Όσο για τον Κωτσοβολο. Ντεμέκ πας. Ντεμέκ σπάς βριτρίνα, ντεμέκ παίρνεις την 50άρα με τις 8HD θύρες και το ενωματωμένο BlueRay. Τι θα το κάνεις μπρε που θα σου έχουν μείνει δευτερόλεπτα μέχρι το μπουμ; :cool:

Για το ****το..άσε που το έχω δει κ το κάνουν σε όλες τις ταινίες καταστροφής, κάτι ξέρουν...

το κάναν κ στο south park...

κατι ξερουν, ο μπαμπης ο σουγιας, ο μακης ο πεταλουδας, ο γιωργος ο τσεκουρας κλπ κλπ

Πάντως ο πιο ασχημος θάνατος, είναι ο πνιγμός να ξέρετε...Κόντεψα πριν να πνιξω έναν υπάλληλο τραπέζης, δεν πεθαινε με τιποτα ο κερατας:mad:

Vita Brevis

Όσο για τον Κωτσοβολο. Ντεμέκ πας. Ντεμέκ σπάς βριτρίνα, ντεμέκ παίρνεις την 50άρα με τις 8HD θύρες και το ενωματωμένο BlueRay. Τι θα το κάνεις μπρε που θα σου έχουν μείνει δευτερόλεπτα μέχρι το μπουμ; :cool:

Προλαβαίνεις να απολαύσεις ένα επεισόδειο Ελληνοφρένεια..στην 50άρα οθόνη..έτσι για να χεις να θυμάσαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• 1 month later...
Εάν έιχα μία ώρα ζωής θα ήθελα να πάρω ένα DVD με τα πιο αστεία video's απο όλη την υφήλιο .Τουλάχιστον θα ''έφευγα'' κατουρημένος...στα γέλια!:lol::lol:

τι να κανειs κανειs τετοιεs στιγμεs υπαρχουν χιλιαδεs πραγματα

1καθαμερινα πραγματα 2 οτι βλακει σου ερθει κ.α

Θα λήστευα καμιά τράπεζα κ θα τα μοίραζα σε όλους όσους είχαν ανάγκη....

Σε μια ώρα θα τα έκανες όλα αυτά;;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

αφού θα αποχαιρετούσα την οικογένειά μου, θα πήγαινα μια βόλτα στη παραλία της Θεσσαλονίκης για να απολαύσω για τελευταία φορά το πόσο όμορφος είναι ο κόσμος και η ζωή....

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

H σωστή ερώτηση είναι... Για ποιόν λόγο;;;;; :lol::lol:

έλα βρε να μην χαρούν και αυτοί λιγάκι? πόση ώρα ζωής τους μένει ακόμα? κανα μισάωρο?:lol::lol:

πάντως κι εγώ θα ήθελα να ήμουν με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. και τα τελευταία λεπτά να πάρω ένα δυνατό υπνωτικό, για να μην καταλάβαινα τίποτα όταν θα γινόταν η καταστροφή.:O

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

Λοιπόν εγώ θα μαζευόμουνα με συγγενείς και φίλους και προς το τέλος(θα συμφωνήσω με την evelin) θα έπαιρνα κανένα χαπάκι για να μην νιώσω τίποτα.

Λιγάκι bpeis Μου θύμισε το topic! Θα έκανα ότι λέει το τραγούδι τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα!:p
%$@#@#%^:worry:&*@#$%^&*

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...