Jump to content

[Επίσημο] HTC P6500 (HTC Sedna)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 90
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Επι πληρωμή η ACE δεν θα μου το βάλει;

Δυστυχώς όχι. Αρνείται οποιαδήποτε συνεισφορά στο θέμα του software σε συσκευές αγορασμένες εκτός Ελλάδας. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα βέβαια να κάνεις μια προσπάθεια και να το επιβεβαιώσεις και μόνος σου.

Modpic.gif

Το ξέρω ότι σας κούρασα αλλά αν περάσω Windows Mobile Ελληνικά πάνω στο PDA δεν το κάνω ελληνικό;

• Administrators
Το ξέρω ότι σας κούρασα αλλά αν περάσω Windows Mobile Ελληνικά πάνω στο PDA δεν το κάνω ελληνικό;

Η κάθε ROM με τα Windows Mobile που βγαίνει απευθύνεται αποκλειστικά σε συγκεκριμένη συσκευή. Πρέπει δηλαδή να βάλεις ελληνική ROM που να προορίζεται για το Siruis αποκλειστικά. Πέρα από την ACE Hellas λοιπόν... δεν θα βρεις αλλού. Μη δοκιμάσεις οτιδήποτε άσχετο βρεις γιατί είναι πολύ πιθανό να καταστρέψεις τη συσκευή σου.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Παιδια καλημερα. Εκανα την εξης λαλακια... στο p6500. Εγκατεστησα το pocket mechanic και εκανα clean registry. Μετα δεν μπορω να βρω με τιποτα την επιλογη ρυθμισεις απο το start menu. Ενας φιλος σε αλλη σελιδα εδω μου προτεινε hard reset το οποιο δεν μπορω να κανω μια και γινεται απο οτι ξερω μεσω των ρυθμισεων. Εκανα clean nand flash αλλα τιποτα. Ας με βοηθησει καποιος

• Administrators
Ενας φιλος σε αλλη σελιδα εδω μου προτεινε hard reset το οποιο δεν μπορω να κανω μια και γινεται απο οτι ξερω μεσω των ρυθμισεων.

Start -> Settings -> System (tab) -> Clear Storage

Modpic.gif

Όσον αφορά το κινητό, είναι πολύ καλό. Στην ουσία πρόκειται για μικρό υπολογιστή παρά για μεγάλο τηλέφωνο. Αν και δεν το χρησιμοποίησα πολύ (κανά 2 μήνες) μου φάνηκε αρκετά βαρύ. Αυτό είναι το μόνο αδύνατο σημείο που βρήκα (εντάξει και η οθόνη του δεν παίρνει 10). Τo GPS δούλεψε τέλεια με το Navigator 7. Επίσης η δυνατότητα μνήμης (2 card slots) το κάνει ουσιαστικά ένα πολύ καλό MP3 player.

Για να είμαι ειλικρινής έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 μήνα (το έβαλα στο κουτί του) γιατί δε με βόλεψε με το μέγεθος ειδικά το καλοκαίρι. Σκέφτομαι να το πουλήσω αν ενδιαφέρεται κανείς...

• Administrators

Σε τι τιμή ενδιαφέρεσαι να το δώσεις; Η αλήθεια είναι ότι είναι ιδιαίτερη συσκευή χωρίς πολύ ζήτηση και γιαυτό θα σου συνιστούσα δελεαστική προσφορά.

(Βάλτο και στο emarket.gr)

Modpic.gif

Το έχω βάλει και στο emarket αλλά επειδή όπως είπες και εσύ είναι χωρίς πολύ ζήτηση δεν βρέθηκε αγοραστής. Στα 450 δεν βρέθηκε κανείς πάντως.

Έχω και κανά 2 αξεσουάρ που παρήγγειλα από ebay (δερμάτινη θήκη, car charger μαζί με FM transimitter για να ακούω mp3 στο αυτοκίνητο) και δεν θέλω να το ξεφτυλίσω σε τιμή.

Στο τέλος καλύτερα να το κρατήσω για PDA-GPS που λέει ο λόγος.

• Administrators
Σε αυτά τα χρήματα βλέπεις ο άλλος προτιμά το Diamond. Δεν ξέρω πως μπορώ να σε βοηθήσω. Πρέπει να κάνεις υπομονή να βρεθεί αγοραστής που θα θέλει συγκεκριμένα αυτό. Απλά χρειάζεται λίγο παραπάνω υπομονή.

Modpic.gif

• 4 weeks later...
Να ρωτήσω κάτι; θα το αγοράζατε μεταχειρισμένο στα 350; Αξίζει ή παίρνεις κάτι άλλο;
BORN TO BE AEL

• Administrators
Να ρωτήσω κάτι; θα το αγοράζατε μεταχειρισμένο στα 350; Αξίζει ή παίρνεις κάτι άλλο;

Είναι ιδιαίτερη συσκευή και εξαρτάται από το τι χρήση θέλεις να του κάνεις. Είναι περισσότερο μια συμπαγής, ανθεκτική επαγγελματική συσκευή, παρά ένα fashion phone. Για το λόγο αυτό πούλησε, πολύ λίγο και δεν θα βρεις ιδιαίτερο support όπως σε άλλες δημοφιλέστερες συσκευές.

Modpic.gif

• 8 months later...
καλησπερα παιδια,απο οτι βλεπω το συγκεκριμενο thread ειναι νεκρο εδω και καιρο,αλλα εχω μια ερωτηση που με καιει.εφερε ενας φιλος το P6500 απο αγγλια ξεκλειδωτο και αποφασισε να παρει ελληνικη συνδεση αφου θα ειναι πια μονιμα ελλαδα.εχω φαει τον τοπο στρο ιντερνετ και ολοι στα specifications του τηλεφωνου και ακομη και το ιδιο του το manual λεει οτι ειναι 3g.λεει βεβαια σε wcdma, εδω εν πασει περιπτωσει δεν λεει να πιασει 3g η hsdpa,μηπως ξερει να μου πει κανεις τι παιζει?

• Administrators
Έχει σιγουρευτεί ο φίλος σου ότι σε άλλη συσκευή έχει 3G με την ίδια SIM; Μήπως είναι θέμα του παρόχου;

Modpic.gif