Jump to content

Θεσσαλονίκη - Αθήνα με τρένο

Vps
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκτωβριο 2006 πήγα Θεσσαλονικη - Αθήνα με καρβουνιάρη σε 7 ώρες με 11,60€

Έφευγε 11 το βράδυ, κοιμήθηκα κ δεν κατάλαβα πότε φτάσαμε

• Απαντήσεις 122
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να προσθέσω φοιτητικό ήταν το εισητήριο που είχα κόψει και μου έδωσαν θέση εξ αρχής χωρίς να το ζητήσω (και ένας μπάρμπας είχε την ίδια θέση με εμένα στο εισητήριό του)

να σε ρωτησω κατι που εχεις παει με καρβουνιαρη... ειναι καλα ή σου βγαινει η ψυχη; πως μπορεις και ταξιδευεις νυχτα ρε παιδι μου, εμενα με πιανει η ψυχη μου μολις νυχτωνει, θελω να παταω εδαφος! γενικα θελω εντυπωσεις απο τον καρβουνιαρη, γιατι το σκεφτομαι... το ιντερσιτυ τα εχει τα λεφτακια του!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

να σε ρωτησω κατι που εχεις παει με καρβουνιαρη... ειναι καλα ή σου βγαινει η ψυχη; πως μπορεις και ταξιδευεις νυχτα ρε παιδι μου, εμενα με πιανει η ψυχη μου μολις νυχτωνει, θελω να παταω εδαφος! γενικα θελω εντυπωσεις απο τον καρβουνιαρη, γιατι το σκεφτομαι... το ιντερσιτυ τα εχει τα λεφτακια του!!

για τα λεφτα του αξιζει. εγω ταξιδεψα πριν δυο μηνες περιπου. ανετα με την θεσουλα μου κ πανω απο ολα οικονομικα. εκανα περιπου 6 ωρες να παω. απλα πρεπει να κλεισεις μερικες μερες πιο νωρις κ επισης συμβουλη μην παρεις το πρωινο που ερχεται απο αλεξανδρουπολη.:rolleyes:

Να προσθέσω φοιτητικό ήταν το εισητήριο που είχα κόψει και μου έδωσαν θέση εξ αρχής χωρίς να το ζητήσω (και ένας μπάρμπας είχε την ίδια θέση με εμένα στο εισητήριό του)

Σύνηθες φαινόμενο φίλτατε. Μέχρι και τρία άτομα είχαμε την ίδια θέση. Ποτέ πια θέσεις στον ΟΣΕ! Καθήστε όπου βρείτε!

για τα λεφτα του αξιζει. εγω ταξιδεψα πριν δυο μηνες περιπου. ανετα με την θεσουλα μου κ πανω απο ολα οικονομικα. εκανα περιπου 6 ωρες να παω. απλα πρεπει να κλεισεις μερικες μερες πιο νωρις κ επισης συμβουλη μην παρεις το πρωινο που ερχεται απο αλεξανδρουπολη.:rolleyes:

αυτο το οικονομικα που ειπες... πολυ μου αρεσε, γιατι δεν μας τρεχουν και απο τα πατζακια αυτα τα 60 και τα 70 ευρω καθε μηνα... γιατι οχι το πρωινο απο αλεξαντρουπολη;; λες για την επιστροφη στην αθηνα εε;;

παντως το ιντερσιτυ ειναι καλο, αν και τσιμπημενο... μ΄αρεσει...:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε καταλαβαίνω γιατί σε πειράζει η νύχτα, εγώ άκουσα λίγη μουσική, διάβασα ένα περιοδικό μέχρι να νυστάξω κ μετά από μιαμιση ώρα με πήρε ο ύπνος ( είδα και όνειρο :D ).

Αυτό που είπες ότι θέλεις να πατάς έδαφος θα το καταφέρεις μόνο αν ξεκινήσεις με τα πόδια, γιατί και με ποδήλατο να πας έδαφος δεν θα "βρίσκεις"

Φιλικά, Γιάννης.

Λέει όχι αυτό από Αλεξ/πουλη προφανώς γιατί είναι με κουπέ και όχι με αεροπορικές θέσεις και είναι λίγο άβολα. Αν όμως δεν έχει κόσμο ρίχνεις κάτι ύπνους εκεί μέσα...

Δε καταλαβαίνω γιατί σε πειράζει η νύχτα, εγώ άκουσα λίγη μουσική, διάβασα ένα περιοδικό μέχρι να νυστάξω κ μετά από μιαμιση ώρα με πήρε ο ύπνος ( είδα και όνειρο :D ).

Αυτό που είπες ότι θέλεις να πατάς έδαφος θα το καταφέρεις μόνο αν ξεκινήσεις με τα πόδια, γιατί και με ποδήλατο να πας έδαφος δεν θα "βρίσκεις"

Φιλικά, Γιάννης.

ναι βρε γιαννη, εννοω οτι θελω να ειμαι στο σπιτι μου ή στον προορισμο μου μολις νυχτωνει, δεν μου αρεσει να ταξιδευω νυχτα. με πιανει μια καταθλιψη την ωρα που σκοτεινιαζει.... :ninja: άλλο πραγμα... απο την άλλη, δεν ξερω, ολα εμπειριες ειναι... τι ονειρο ειδες;;;;;;;:X :O

ααα τωρα καταλαβα αυτο με την αλεξαντρουπολη... παντως εμενα υπνος με παιρνει μονο αν νυσταζω, αλλιως...αστα...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως τις καλύτερες γνωριμίες τις κάνεις στα τρένα, και ιδιαίτερα στα κουπέ.

για πες, για πες... καταρχας εξηγησε μου τι ειναι τα κουπε;;;

εγω ειμαι τελειως γκαντεμο μου φαινεται... ολο κατι κυριες καθονται διπλα μου οι οποιες μου εξιστορουν την ιστορια της ζωης τους -ειμαι βεβαια και συμπεθεστατη και τους ελκυω:p - ή κατι περιεργους τυπους που δεν μιλανε καθολου... μουγγα επι πεντε ωρες...

ενταξει δεν με ενοχλουν οι κυριες που μου μιλανε, και εγω μερικες φορες παρεα θελω, αλλα το λεω απλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

απαντησαν τα παιδια. λογω κουπε. επισης κανει περισσοτερη ωρα απο τα αλλα κανα 40λεπτο περιπου. βεβαια αν θες παρεα μπορεις να το παρεις. δεν ξερεις καμια φορα.:D

Τα κουπέ είναι κάτι 8κλινα δωματιάκια, που είναι τόσο στενόχωρα που αν απλώσεις τα πόδια σου λίγο, για να ξεμουδιάσεις ρε παιδί μου, κατά 99% θα ενοχλήσεις τον απέναντί σου.

ααα οκ, τωρα καταλαβα... ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κλινάμαξα έχει κρεββάτι, το κλινοθέσιο είναι το κουπέ που λέω παραπάνω. Για το κρεββάτι για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη πληρώνεις έξτρα 8€ (το επονομαζόμενο συμπλήρωμα), όπου δεν δικαιούσαι έκπτωση αν είσαι φοιτητής, πολύτεκνος, ή κάτω από το όριο των 26 ετών. Αξίζει μόνο για την περίπτωση που την επόμενη ημέρα εργάζεσαι.

Καλο ταξιδι και καλα να περασεις!!!!!!!! μακαρι να ερχομουν και εγω μαζι σου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 year later...
γεια σας!!μπορει να μου πει καποιος ποσο κοστιζει το φοιτητικο εισητηριο για λαρισα με το intercity??και αν ειναι καλυτερα να παρω λεωφορειο η τρενο??δεν εχω ιδεα!!!!!:p:p !!

γεια σας!!μπορει να μου πει καποιος ποσο κοστιζει το φοιτητικο εισητηριο για λαρισα με το intercity??και αν ειναι καλυτερα να παρω λεωφορειο η τρενο??δεν εχω ιδεα!!!!!:p:p !!

Δεν ξέρω τι θα αποφασίσεις τελικά να πάρεις, ούτε και πόσο έχει το εισιτήριο (έχω 1 χρόνο να ταξιδέψω με το τραίνο). Αλλά, αν πας με τραίνο τόνισέ το, η θέση να μην είναι τραπεζάκι!!!

(αν μπορούσα θα το τόνιζα και με φωτάκια νέον :p)

Destiny found.

Γιατί καλέ, μια χαρά είναι το τραπεζάκι.

Είσαι 1.50; :p

Γιατί, εγώ είμαι 1.70 και δεν μπορούσα ούτε να τεντωθώ, ούτε τίποτα. Ειδικά αν ταξιδεύεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη και είσαι σε τραπεζάκι, κατεβάζεις καντήλια για την κωλοθέση.

Plus, ότι είναι ένα τραπέζι και γύρω 4 άτομα. Άντε να δεις ποιος θα βάλει πάνω τι. Προσωπική εμπειρία, σε κάποια πόλη-δεν θυμάμαι ποια- μπαίνει μια γιαγια με το εγγονάκι της και αφήνει πάνω στο τραπεζάκι μια σακούλα που μέσα είχε τάπερ, νερά κλπ. Όλοι οι υπόλοιποι βγάλαμε τα κινητά μας και ό,τι άλλο είχαμε επειδή πολύ απλά δεν χώραγαν!

Destiny found.

1.50 εννοείς ύψος ή κατι άλλο;http://sportakias.com/images/smilies/xarxar.gif

Εγώ είχα ταξιδέψει μέχρι λάρισα με κάτι ηλικιωμένους καλούληδες. Είχα πιάσει όλο το τραπέζι και με ρωτούσαν αν μπορούσαν να αφήσουν κανένα μπουκαλάκι. Εγώ επίσης καλούλης τους επέτρεψα.http://www.laymark.com/i/m/m164.gif

Ευτυχώς μετά τη λάρισα δε μπήκε άλλος και απλώθηκα στις 4 θέσεις μου!http://www.laymark.com/i/m/m096.gif

Το πρόβλημα με το intercity express είναι οτι οι θέσεις είναι πολύ στενές και άβολες. Καλύτερο το απλό intercity.

Εγώ ταξίδεψα με το τραίνο ελαχίστων σταθμεύσεων (όχι καρβουνιάρη) και πάλι ήταν πολύ στενάχωρα. Πάλι καλά που ήμουν διάδρομο, οπότε και απλωνόμουν ελεύθερα. Μέχρι να έρθει κάποιος ανώμαλος και ανάγωγος και να με συμμαζέψει γιατί εμπόδιζα :mad::p
Destiny found.

Η θέση με το τραπεζάκι είναι η χειρότερη!!!!

Τώρα τελευταία όταν κλείνω θέση και λέω ότι δεν θέλω τραπεζάκι, μου λένε ότι δεν μπορούν να ξέρουν ποιες είναι οι θέσεις, και λες και είναι στην τύχη μου κάθε φορά να μου κλείνουν την συγκεκριμένη και από την μέσα πλευρά!

Ε που να χωρέσεις!!!! :mad::mad: Που να απλώσεις τα πόδια σου!!! Άσε που αν ο απέναντί σου έχει βάλει καμιά σακούλα κάτω εκεί να δεις τι γίνεται!!!!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]