Datum Processor Δημοσιεύτηκε March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2007 Αλήθεια, πως καθαρίζετε περιστασιακά τον οδηγό σας απο σκόνες? Τα δισκάκια που κυκλοφορούν με ένα βουρτσάκι απο κάτω που πηγαινοέρχεται κάθε φορά που το διαβάζει ο οδηγός στο λέιζερ, δεν με πείθει.....γιατί μπορεί να το γρατσουνίσει ή να προκαλέσει άλλη ζημιά γιατί λογικά το πιέζει προς τα κάτω.... Με πολύ απαλά χαρτομάντηλα(zewa:lol: :p )ας πούμε δεν είναι καλύτερα? Για να είμαι σαφής, μιλάω αποκλειστικά για οδηγούς λαπτοπ που το λέιζερ είναι σε κοινή θέα κάθε φορά που ανοίγεις να βάλεις/βγάλεις ένα δισκάκι...... Εγώ σήμερα πάντως με ένα τέτοιο χαρτομάντηλο(έκοψα ένα κομμάτι, όχι ολόκληρη κουμούτζα!) το πέρασα απαλά απο πάνω(χωρίς να το πιέσω). Δουλεύει μια χαρά πάντως :cool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Μπατονέτα και αποιονισμένο νερό μόνο και σε κάθε τύπο λέιζερ. Καθαρίσει και την σκόνη και την θαμπάδα. Δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα λόγος συζήτησης αυτού του θέματος ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 νερό????(έστω και απιονισμένο) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα έτσι μπορεί να το "βραχυκυκλωσω" το κύκλωμα! Η μπατονέτα πάντως μου φαίνεται καλή λύση και δεν την είχα σκεφτεί! Απαλή άκρη με σταθερό κράτημα :lol: :p Δεν έχω πρόβλημα να κλειδωθεί, αλλά ας εκφραστούν και μερικές απόψεις ακόμα (αν υπάρχουν):cool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Egw pou xreiasthke mia fora na to ka8arisw ebala oinopneuma panw se mpatoneta k egine tzitzi. :) Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Egw pou xreiasthke mia fora na to ka8arisw ebala oinopneuma panw se mpatoneta k egine tzitzi. :) :blink: :scared: :knife: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 8 χρονια χρησιμοποιω φορητο, δεν επιασε ποτε ουτε ενα κοκκο σκονης εκει μεσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 :blink: :scared: :knife: Γιατι "αυτοκτονεις" καλε?:lol: Κι εγω ετσι το καθαριζω!Λαθος?Βασικα εμενα δεν μου αναγνωριζει ολα τα δισκακια και εχω μετανιωσει την ωρα και την στιγμη που πηρα λαπτοπ. Μα ειναι δυνατον?Ουτε τα sony?:wacko: Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Γιατι "αυτοκτονεις" καλε?:lol: Κι εγω ετσι το καθαριζω!Λαθος?Βασικα εμενα δεν μου αναγνωριζει ολα τα δισκακια και εχω μετανιωσει την ωρα και την στιγμη που πηρα λαπτοπ. Μα ειναι δυνατον?Ουτε τα sony?:wacko: στο δικο μου toshiba λεει στις οδηγιες ποια δισκακια να προτιμουμε. επειδη ειναι sony δε λεει τιποτα. βεβαια ειναι πιθανο να εχει κατι ο οδηγος. επισης, ειναι πιθανο να αλλαζει πολυ ευκολα αν θες, υπαρχουν οδηγοι για φορητους στο εμποριο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Γιατι "αυτοκτονεις" καλε?:lol: Κι εγω ετσι το καθαριζω!Λαθος?Βασικα εμενα δεν μου αναγνωριζει ολα τα δισκακια και εχω μετανιωσει την ωρα και την στιγμη που πηρα λαπτοπ. Μα ειναι δυνατον?Ουτε τα sony?:wacko: Το οινόπνευμα απο όσο ξέρω(μπορεί και λάθος), θαμπώνει πλαστικές και γυάλινες(κάθε είδους) επιφάνιες....οπότε το αποτέλεσμα απο μια τέτοια ενέργεια, το φαντάζεσαι:O 8 χρόνια που είπε ένα παιδί χωρίς να καθαρίσει το λέιζερ, το θεωρώ ως και τρελό.................καταρχάς δύσκολα να δουλεύει μετά απο 8 χρόνια εντάξει ο οδηγός, αλλά ακόμα και αν δουλεύει θέλει καθάρισμα οπωσδήποτε! :worry: :confused: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτά εδώ και εδώ.Έχω τη γνώμη ότι αυτού του είδους τα καθαριστικά είναι από τα καλύτερα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Το οινόπνευμα απο όσο ξέρω(μπορεί και λάθος), θαμπώνει πλαστικές και γυάλινες(κάθε είδους) επιφάνιες....οπότε το αποτέλεσμα απο μια τέτοια ενέργεια, το φαντάζεσαι:O 8 χρόνια που είπε ένα παιδί χωρίς να καθαρίσει το λέιζερ, το θεωρώ ως και τρελό.................καταρχάς δύσκολα να δουλεύει μετά απο 8 χρόνια εντάξει ο οδηγός, αλλά ακόμα και αν δουλεύει θέλει καθάρισμα οπωσδήποτε! :worry: :confused: Egw dn 8umamai na exw ka8arisei cdrom panw apo 1 fora :] Alla kai pali poios ka8arizei twra cdrom pas kai perneis ena kainourgio,siga ta lefta ;] Auta. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 νερό????(έστω και απιονισμένο) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα έτσι μπορεί να το "βραχυκυκλωσω" το κύκλωμα! Η μπατονέτα πάντως μου φαίνεται καλή λύση και δεν την είχα σκεφτεί! Απαλή άκρη με σταθερό κράτημα :lol: :p Δεν έχω πρόβλημα να κλειδωθεί, αλλά ας εκφραστούν και μερικές απόψεις ακόμα (αν υπάρχουν):cool: Δεν σου είπα βάλεις κανα 16άλιτρο... Μιά σταγονίτσα θα βάλεις πάνω σε μία μπατονετα. ΜΟΝΟ αποιονισμένο νερό.- Τίποτα άλλο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts