Jump to content

Destinator 6 σε Qtek 8310

dpanop
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 242
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι ρωτάς και εσύ ρε φιλαράκι να ξύνεις πληγές θέλεις;

οχι δεν τον δοκίμασε κανένας μας γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε να τον δοκιμάσουμε ακόμα...

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Παιδιά, τώρα που βγήκε ο νέος χάρτης, υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης από την έκδοση 6.0 σε 6.1.1 ώστε να μπορέσουμε να τον περάσουμε?

Έχω να πω ότι όσοι αγόρασαν το 8310 μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και ενδιαφέρονται για χρήση με GPS είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τυχεροί γιατί αυτό που περιμέναμε όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι που το έχουμε εδώ και ένα χρόνο επιτέλους έγινε πραγματικότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα...

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Έχω να πω ότι όσοι αγόρασαν το 8310 μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και ενδιαφέρονται για χρήση με GPS είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τυχεροί γιατί αυτό που περιμέναμε όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι που το έχουμε εδώ και ένα χρόνο επιτέλους έγινε πραγματικότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα...

α δεν μου αρέσουν τα υπονοούμενα. τι έχασα?

λέγε αμέσως public ή pm!!:p

Μήπως εννοείς την έκδοση Destinator ειδικα για smartphones, τελειοποιημένη?

Δώσε σε παρακαλώ λεπτομέρειες αν μπορείς....

Παιδιά, έχουμε κανένα νέο για το Destinator SP 2007; Αν και το Destinator 7 παίζει άψογα στο 8310, είναι πολύ σπαστική η χρήση του FakeCursor. :(

ΥΓ: Αν έχει κανείς την καλοσύνη να μου στείλει κι ένα pm με το link της beta έκδοσης, θα το εκτιμούσα! :rolleyes:

Samsung Galaxy S GT-I9000

CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2)

Fishears Built for iNand (no LVM)

Οπα τι ειπες τωρα φιλε μου;;;; Παιζει το v.7 στο 8310??? Και παιζουν και κανουριοι χαρτες;;; Δε γραφτηκε τιποτα στο forum till now!!! Μια συνεισφορα και για μας που το ξεκινησαμε το θεμα;;

Θενκς!

Παιδιά, έχουμε κανένα νέο για το Destinator SP 2007; Αν και το Destinator 7 παίζει άψογα στο 8310, είναι πολύ σπαστική η χρήση του FakeCursor. :(

ΥΓ: Αν έχει κανείς την καλοσύνη να μου στείλει κι ένα pm με το link της beta έκδοσης, θα το εκτιμούσα! :rolleyes:

Όπως ακριβώς και το Destinator 6, φίλε μου, με SPHelper ή FakeCursor. Και εννοείται πως παίζουν και οι καινούργιοι χάρτες. Δοκιμασμένο! ;)

Samsung Galaxy S GT-I9000

CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2)

Fishears Built for iNand (no LVM)

Κατα την εγκατασταση του DESTINATOR 7 μου ζητα τα ΤΑΗΟΜΑ fonts . Τα εχει καποιος να μου τα στειλει και που και πως τα εγκαθιστουμε ?
:)

Κατα την εγκατασταση του DESTINATOR 7 μου ζητα τα ΤΑΗΟΜΑ fonts . Τα εχει καποιος να μου τα στειλει και που και πως τα εγκαθιστουμε ?

Κάνεις copy τα tahoma fonts των Windows από τον φάκελο Fonts των Windows στον αντίστοιχο φάκελο του SP σου και καθάρισες...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

κατέβασα για να δοκιμάσω το Destinator 7 στο Samsung i600 που έχω. Μέχρι στιγμής έπαιζα άψογα με το Destinator 6 και την χρήση Fake Cursor.

Το πρόβλημα με το Destinator 7 είναι ότι δεν μπορώ να εισάγω διεύθυνση από το querty πληκτρολόγιο της συσκευής, αντί για γράμματα μου βγάζει πάντα αριθμούς! Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει με το Destinator 6.

Λογικά το ίδιο πρόβλημα πρέπει να βγάζει και σε άλλα SP όπως το 8310.

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια λύση γι αυτό; Εσύ NitroGen αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατέβασα επίσης και την έκδοση Destinator SP WM5 v6.1.2.9 με την οποία μπορούμε επιτέλους να χρησιμοποιήσουμε τον καινούριο χάρτη της NGI και χωρίς την χρήση του Fake Cursor.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βρίσκει το GPS. Δεν έχει καμία επιλογή στις ρυθμίσεις ώστε να του δώσεις την COM Port του GPS Receiver.

Καμιά ιδέα γι αυτό;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατέβασα επίσης και την έκδοση Destinator SP WM5 v6.1.2.9 με την οποία μπορούμε επιτέλους να χρησιμοποιήσουμε τον καινούριο χάρτη της NGI και χωρίς την χρήση του Fake Cursor.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βρίσκει το GPS. Δεν έχει καμία επιλογή στις ρυθμίσεις ώστε να του δώσεις την COM Port του GPS Receiver.

Καμιά ιδέα γι αυτό;;;

όντως δεν έχει το πρόγραμμα κάποια ρύθμιση για το gps, αλλά στο 8310 το βρήκε αμέσως, δεν είχα πρόβλημα. έχεις ανοίξει com port για το gps μέσα από τις ρυθμίσεις του bluetooth?

το δοκιμάζω και γω περίπου μια βδομάδα το πρόγραμμα με το νέο χάρτη και τα πάει μια χαρά!!

όντως δεν έχει το πρόγραμμα κάποια ρύθμιση για το gps, αλλά στο 8310 το βρήκε αμέσως, δεν είχα πρόβλημα. έχεις ανοίξει com port για το gps μέσα από τις ρυθμίσεις του bluetooth?

το δοκιμάζω και γω περίπου μια βδομάδα το πρόγραμμα με το νέο χάρτη και τα πάει μια χαρά!!

Ναι, έχω ανοίξει εξερχόμενη COM αντιστοιχισμένη στο GPS και είναι η COM4. Δοκίμασα επίσης και όλες τις άλλες COM που μου αφήνει ελεύθερες 4-9 και τίποτα...

Καμιά ιδέα;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aνοιξε με το σημειωματάριο το destinator.ini και δες αν έχει μια σειρά που λέει

port=...

baudrate=...

protocol=2 δήλωσε την θύρα και το baudrate του gps και λογικά θα δουλέψει.

Καμιά ιδέα γι αυτό;;;

το ιδιο ακριβως προβλημα αντιμετωπιζω και εγω ....:(

Aνοιξε με το σημειωματάριο το destinator.ini και δες αν έχει μια σειρά που λέει

port=...

baudrate=...

protocol=2 δήλωσε την θύρα και το baudrate του gps και λογικά θα δουλέψει.

Το διάβασα κι εγώ αυτό από το ipmart-forum και το εφάρμοσα, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Δυστυχώς στην δική μου περίπτωση δεν δουλεύει ούτε έτσι... :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το διάβασα κι εγώ αυτό από το ipmart-forum και το εφάρμοσα, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Δυστυχώς στην δική μου περίπτωση δεν δουλεύει ούτε έτσι... :mad:

το δοκιμασα και εγω και δεν δουλευει ....... καποια αλλη λυση ?

το δοκιμασα και εγω και δεν δουλευει ....... καποια αλλη λυση ?

Βεβαιως... Για να δουλεψει η εκδοση για smartphones νομιζω δεν χρειαζεται να εχεις κανει assign com port... Ισα ισα αυτο μαλλον δημιουργει το προβλημα. Καντε un-assign την com port, καντε restart και απλα τρεξτε το destinator...

Δοκιμαστε και πειτε...

Δημητρης

Βεβαιως... Για να δουλεψει η εκδοση για smartphones νομιζω δεν χρειαζεται να εχεις κανει assign com port... Ισα ισα αυτο μαλλον δημιουργει το προβλημα. Καντε un-assign την com port, καντε restart και απλα τρεξτε το destinator...

Δοκιμαστε και πειτε...

Δημητρης

Δημήτρη,

Δυστυχώς ούτε και έτσι δούλεψε. Για να πω την αλήθεια δεν μου φάνηκε και πολύ λογικό αυτό που πρότεινες γιατί αν δεν έχεις κάνει assign COM port που θα ξέρει το πρόγραμμα που να βρει το GPS;;;

Anyway, δυστυχώς ούτε έτσι δουλεύει και ρε γμτ δεν μπορώ να σκεφτώ και τίποτα άλλο :wacko: :(

Το άλλο πρόβλημα που μου παρουσιάζει η έκδοση SP είναι ότι δεν δέχεται αλφαριθμητικούς χαρακτήρες στο πεδίο εισαγωγής της διεύθυνσης για παράδειγμα, αλλά μου βγάζει αριθμούς :confused:

Το ίδιο μου παρουσιάζει και το Destinator 7. Με το Destinator 6.1 (το κανονικό εννοώ, όχι το SP) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Καμία πρόταση γι αυτό;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι ομως στο 8310 μου, δεν δουλευε μεχρι που εβγαλα το com port assignment και τωρα δουλευει! Οσο για το αλλο προβλημα με τους χαρακτηρες, μου το κανει κι εμενα στο 7 αλλα οχι στο SP... Περιεργα πραγματα... κι εχουμε την ιδια εκδοση 6.1.2.9 ... Ελληνικα settings κλπ εχεις ετσι; Απο firmware της ace;

Δ.

Δυστυχώς ούτε και έτσι δούλεψε. Για να πω την αλήθεια δεν μου φάνηκε και πολύ λογικό αυτό που πρότεινες γιατί αν δεν έχεις κάνει assign COM port που θα ξέρει το πρόγραμμα που να βρει το GPS;;;

Anyway, δυστυχώς ούτε έτσι δουλεύει και ρε γμτ δεν μπορώ να σκεφτώ και τίποτα άλλο :wacko: :(

Το άλλο πρόβλημα που μου παρουσιάζει η έκδοση SP είναι ότι δεν δέχεται αλφαριθμητικούς χαρακτήρες στο πεδίο εισαγωγής της διεύθυνσης για παράδειγμα, αλλά μου βγάζει αριθμούς :confused:

Το ίδιο μου παρουσιάζει και το Destinator 7. Με το Destinator 6.1 (το κανονικό εννοώ, όχι το SP) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Καμία πρόταση γι αυτό;;;

και μένα μου φαίνεται λίγο περιέργο αυτό που λες με την com Δημήτρη. σε μένα δουλεύει στην com 6 από την αρχή.

όσο για τον φίλο kct έχει samsung και όχι htc, γι' αυτό και η διαφορετική συμπεριφορά στο gps και στο πληκτρολόγιο.

@kct

το mapping του πληκτρολογίου για το 8310 το έκανα εγώ, πειράζοντας το t9translation.ini και προσθέτωντας απλά τους ελληνικούς χαρακτήρες. για το qwerty του samsung ίσως να μπορεί να γίνει κάτι από το keyboard.ini. επίσης στη θέση σου θα δοκίμαζα να σβήσω το t9transation.ini μήπως επηρεάζει τις συσκευές με qwerty πληκτρολόγιο.

για το gps δε νομίζω να υπάρχει άλλη ιδέα. ίσως ένα hard reset και στήσιμο από την αρχή!! αλλιώς περιμένεις την επίσημη έκδοση να δεις!!