Jump to content

"Απαράδεκτη" συμπεριφορά εταιρείας παροχής dsl

Κοινοποίηση

Recommended Posts

KALHMERA SAS .

AGORASA PERSI ENA PAKETO ADSL POY HTAN PROSFORA

MEGALHS ETAIRIAS "A". TO OPOIO PROPLHROSA TO ETHSIO

KOSTOS TOY SYMBOLAIOY PAKETOY.

THELLO NA APODESMEYTO APO TO ADSL THS ETAIRIAS "A"

OSTE NA ENERGOPOIHSO ENA ALLO PAKETO MIAS ALLHS

ETAIRIAS "B".

APO THN ETAIRIA "A" META APO TA EMAIL POY TIS ESTEILA ME AITHMA

THN AMESH DIAKOPH .THLEFONHSE MIA PROISTAMENH

KAI MOY EIPE OTI DEN MPOROYN NA MOY DIAKOPSOYN TO ADSL THS "A"

KAI OTI THA PREPEI NA PERIMENO TOYS YPOLOIPOYS 4 MHNES EFOSON

TO SYMBOLAIO HTAN ETHSIO.

O OTE MOY EIPE NA SYNENOITHO ME THN ETAIRIA "A" GIATI DEN EIMAI

DIKOS TOYS PELATHS .ASXETA AN EMMESA XRHSIMOPOIEI TO DIKTYO TOY

H ETAIRIA "A" .H OPOIA EXEI ENOIKIASEI THN GRAMMH MOY APO TON OTE

KAI DEN DEXETAI NA ME APODESMEYSEI.

DHLADH SAN NA EIMAI O IDIOKTHTHS ENOS SPITIOY "C" EGO

KAI TO NOIKIAZO SE ENA ATOMO "A" .KAI META ENA ALLO ATOMO

"B" ENOIKIAZEI APO TO ATOMO "A" TO DIKO MOY SPITI "C"

TOY KANEI SYMBOLAIO GIA ENA XRONO .EPISHS TO ATOMO

"B" PROPLHRONEI OLO TO ETHSIO KOSTOS TOY SYMBOLAIOY.

KAI 4 MHNES PRIN LHKSEI TO SYMBOLAIO.APOFASIZEI TO ATOMO "B"

NA KSENOIKIASEI TO SPITI "C" GIA NA MPOREI NA NOIKIASEI ENA ALLO

AGNOSTO SPITI.

KAI TO PARADOKSO EINAI OTI O ENOIKIASTEIS "A" .DEN TON AFHNEI NA KSENOIKIASEI TOSPITI "C" MEXRI NA LHKSEI TO ETHSIO SYMBOLAIO

PAROLO POY TO EXEI PROPLHROSEI.

KAI TO POIO PARALOGO KAI PARADOKSO .EINAI OTI EGO POY EIMAI

O IDIOKTHTHS TOY SPITIOY "C" .LEO STON "B" NA APEYTHINTHEI STON

ENOIKIASTH "A" .GIATI DEN EIMAI DIKOS TOY PELATHS.

:mad:

1)μη γραφεις με κεφαλαια&αγγλικα.

2)οσον αφορα το παραδειγμα:το να νοικιασεις κατι που εχεις εσυ νοικιασει ειναι παρανομο απο το νομο(εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις).

3)ειναι εντελως λαθος η λογικη σου γιατι,αφου εχεις κανει συμβολαιο(δλδ εχεις ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ με κατι,πρεπει να το τηρησεις).δεν ειναι ''κακιά'' η ''Α'' εταιρια...,εσυ φταις που δεν διαβασες τα ψιλα γραμματα του συμβολαιου.

4)θες απο τον ΟΤΕ να σου κοψει την συνδεση της εταιριας ''Α''?!?!?Αυτα φιλε μου δεν γινονται... Και ξερεις γιατι?Γιατι ο ΟΤΕ εχει ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ της γραμμης σου με την εταιρια για ενα χρονο!

KAI TO POIO PARALOGO KAI PARADOKSO .EINAI OTI EGO POY EIMAI

O IDIOKTHTHS TOY SPITIOY "C" .LEO STON "B" NA APEYTHINTHEI STON

ENOIKIASTH "A" .GIATI DEN EIMAI DIKOS TOY PELATHS.

π.χ. δεν γινεται να εχω εναν ποδοσφαιριστη στην ομαδα μου,να τον δωσω δανεικο σε αλλη ομαδα,και να κανει παραπονα σε εμενα γιατι η καντινα του γηπεδου της αλλης ομαδας εχει στρογγυλες τυροπιτες και οχι τετραγωνες...

Συμπερασμα:δεν μπορεις να κανεις τιπορα....σε 4 μηνες(ή οποτε ληγει το συμβολαιο) θα εισαι

Ρε παιδιά με πήγατε 10 χρόνια πίσω τότε που πήγαινα σχολείο.

Τι θα κάνει ο Α αν ο Β κάνει το άλλο κτλ.

:lol: :p :lol: :lol:

Πάντως φίλε μου, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις σε μία εταιρεία άσχετα από το συμβόλαιό σου. Και από την στιγμή που έχεις προπληρώσει, δεν τους χρωστάς και τίποτα.

Είναι υποχρεωμένοι να σε αποσυνδέσουν οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσεις, άσχετα με το αν δικαιούσαι και έχεις πληρώσει για άλλους τέσσερις μήνες, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Στείλε τους μία επιστολή με το αίτημα γράφοντας ότι γνωρίζεις ότι απομένουν 4 μήνες και πάραυτα θέλεις να διακοπείς και τόνισε ότι γνωρίζεις ότι είναι δικαίωμα σου να σε αποσυνδέσουν οποτεδήποτε το ζητήσεις και ότι αφού έχεις προπληρώσει δεν χρωστάς και τίποτα. Επίσης ζήτα τους να σου απαντήσουν εγγράφως σε περίπτωση που δεν δεχθούν το αίτημά σου. Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση τότε να μην σε αποσυνδέσουν. Αν στην 1 στο εκατομμύριο περίπτωση σου απαντήσουν αρνητικά και εγγράφως σου πούνε ότι δεν σε αποσυνδέουν επειδή έχεις ετήσιο προπληρωμένο συμβόλαιο, τότε αυτή την απάντηση όπως είναι την στέλνεις στην ΕΕΤΤ και μαζί τους ζητάς και αποζημίωση για κάθε εξτρά μέρα που σε κρατάνε συνδεμένο παρά την θέλησή σου!

Αν δεν θέλεις να τους στείλεις γράμμα ή φαξ, απλά κάλεσε την "προϊσταμένη" που σε πήρε και πες της ότι γνωρίζεις τα δικαιώματά σου και ότι θα τους καταγγείλεις στην ΕΕΤΤ.

Κι εμένα από την HOL πήγαν να μου πουν κάτι τέτοιες βλακείες όταν έκανα την αποσύνδεση για να βάλω Tellas Zisto, δηλαδή βγήκε ένας "υπεύθυνος" που μου είπε ότι δεν γίνεται αλλά του το ξέκοψα κατευθείαν και του είπα ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να με κρατάνε συνδεμένο χωρίς να το θέλω και έτσι πέρασε άμεσα το αίτημά μου για αποσύνδεση.

Απλά κάποιες εταιρείες (με πιο γνωστή τη HOL) καταφεύγουν σε κάτι τέτοια τεχνάσματα για να κρατήσουν όσο περισσότερο μπορούν τους συνδρομητές τους, αλλά μόλις τους δείξεις ότι γνωρίζεις τα δικαιώματά σου και ότι αυτά που σου λένε είναι αδιανόητα, τότε αμέσως ικανοποιούν το αίτημά σου!

Να σημειώσω ότι ακόμα και ετήσια δέσμευση να έχεις και να μην έχεις προπληρώσει (δηλαδή να πληρώνεις κάθε μήνα για 12 μήνες), πάλι μπορείς να διακόψεις, απλά η εταιρεία θα σου ζητήσει και τους μήνες που απομένουν.

Σε καμμία περίπτωση πάντως δεν μπορούν να σε κρατήσουν συνδεμένο παρά τη θέλησή σου, είτε τους χρωστάς χρήματα είτε δεν τους χρωστάς τίποτα (όπως συμβαίνει στην περίπτωση της προπληρωμής)!!!

ΥΓ: Να σημειώσω ότι αν την κατάργηση της εταιρείας Α θέλεις να την κάνεις για να μεταφερθείς σε κάποια εταιρεία Β με LLU, π.χ. Forthnet 2play ή Tellas Zisto, τότε δεν χρειάζεται καν να μπλέξεις με την εταιρεία Α, καθώς η αίτηση που θα κάνεις στην εταιρεία B για την ενεργοποίηση του LLU, επέχει αυτομάτως θέση αιτήματος κατάργησης του ADSL στην τηλεφωνική σου γραμμή!

Πάντως φίλε μου, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις σε μία εταιρεία άσχετα από το συμβόλαιό σου. Και από την στιγμή που έχεις προπληρώσει, δεν τους χρωστάς και τίποτα.

Είναι υποχρεωμένοι να σε αποσυνδέσουν οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσεις, άσχετα με το αν δικαιούσαι και έχεις πληρώσει για άλλους τέσσερις μήνες, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Στείλε τους μία επιστολή με το αίτημα γράφοντας ότι γνωρίζεις ότι απομένουν 4 μήνες και πάραυτα θέλεις να διακοπείς και τόνισε ότι γνωρίζεις ότι είναι δικαίωμα σου να σε αποσυνδέσουν οποτεδήποτε το ζητήσεις και ότι αφού έχεις προπληρώσει δεν χρωστάς και τίποτα. Επίσης ζήτα τους να σου απαντήσουν εγγράφως σε περίπτωση που δεν δεχθούν το αίτημά σου. Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση τότε να μην σε αποσυνδέσουν. Αν στην 1 στο εκατομμύριο περίπτωση σου απαντήσουν αρνητικά και εγγράφως σου πούνε ότι δεν σε αποσυνδέουν επειδή έχεις ετήσιο προπληρωμένο συμβόλαιο, τότε αυτή την απάντηση όπως είναι την στέλνεις στην ΕΕΤΤ και μαζί τους ζητάς και αποζημίωση για κάθε εξτρά μέρα που σε κρατάνε συνδεμένο παρά την θέλησή σου!

Αν δεν θέλεις να τους στείλεις γράμμα ή φαξ, απλά κάλεσε την "προϊσταμένη" που σε πήρε και πες της ότι γνωρίζεις τα δικαιώματά σου και ότι θα τους καταγγείλεις στην ΕΕΤΤ.

Κι εμένα από την HOL πήγαν να μου πουν κάτι τέτοιες βλακείες όταν έκανα την αποσύνδεση για να βάλω Tellas Zisto, δηλαδή βγήκε ένας "υπεύθυνος" που μου είπε ότι δεν γίνεται αλλά του το ξέκοψα κατευθείαν και του είπα ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να με κρατάνε συνδεμένο χωρίς να το θέλω και έτσι πέρασε άμεσα το αίτημά μου για αποσύνδεση.

Απλά κάποιες εταιρείες (με πιο γνωστή τη HOL) καταφεύγουν σε κάτι τέτοια τεχνάσματα για να κρατήσουν όσο περισσότερο μπορούν τους συνδρομητές τους, αλλά μόλις τους δείξεις ότι γνωρίζεις τα δικαιώματά σου και ότι αυτά που σου λένε είναι αδιανόητα, τότε αμέσως ικανοποιούν το αίτημά σου!

Να σημειώσω ότι ακόμα και ετήσια δέσμευση να έχεις και να μην έχεις προπληρώσει (δηλαδή να πληρώνεις κάθε μήνα για 12 μήνες), πάλι μπορείς να διακόψεις, απλά η εταιρεία θα σου ζητήσει και τους μήνες που απομένουν.

Σε καμμία περίπτωση πάντως δεν μπορούν να σε κρατήσουν συνδεμένο παρά τη θέλησή σου, είτε τους χρωστάς χρήματα είτε δεν τους χρωστάς τίποτα (όπως συμβαίνει στην περίπτωση της προπληρωμής)!!!

ΥΓ: Να σημειώσω ότι αν την κατάργηση της εταιρείας Α θέλεις να την κάνεις για να μεταφερθείς σε κάποια εταιρεία Β με LLU, π.χ. Forthnet 2play ή Tellas Zisto, τότε δεν χρειάζεται καν να μπλέξεις με την εταιρεία Α, καθώς η αίτηση που θα κάνεις στην εταιρεία B για την ενεργοποίηση του LLU, επέχει αυτομάτως θέση αιτήματος κατάργησης του ADSL στην τηλεφωνική σου γραμμή!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 10 MBPS ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΚΑΙ ROOUTER

ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ.

ΜΕΣΟ ADSL ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ. ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .!

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ .ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ

ΚΛΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 CENTS! ΑΝΑ ΚΛΗΣΗ !ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ !ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 40 ΕΥΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ME KAPOIA EPIPLEON ΧΡΕΩΣΗ.

Μα ηδη εχεις προπληρωσει ενα χρονο στην εν λογω εταιρια,σωστα?Οποτε χρηματα πισω δεν νομιζω να περιμενεις...Ασε την συνδεση σου ως εχει,και κανε την νεα,εσυ εννοεις οτι θες να διακοψεις και τη γραμμη του ΠΟΤΕ?

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Λοιπόν, ο φίλος έχει προπληρώσει αλλά θέλει να διακόψει τη σύνδεση, να μην πάρει λεφτά πίσω και να πάει σε άλλη εταιρεία.

Το θέμα είναι ότι από την εταιρεία που θέλει να φύγει τον παραμυθιάζουν ότι δήθεν δεν μπορεί να διακόψει επειδή έχει ετήσιο συμβόλαιο.

Για να ενεργοποιήσεις νέο ADSL (σε γραμμή ΟΤΕ, όχι LLU) χρειάζεται πρώτα να διακόψεις την προηγούμενη σύνδεσή σου και αυτό το κάνεις μέσω της εταιρείας που έχεις την προηγούμενη σύνδεση.

Κάποιες εταιρείες λοιπόν επικαλούνται ανύπαρκτους περιορισμούς ώστε να κρατήσουν τους χρήστες τους (που δυστυχώς δεν είναι ενημερωμένοι για τα δικαιώματά τους) συνδεδεμένους παρά την θέλησή τους...

Μετα το explain του φιλου gmmour μπαινω καπως στο κλιμα,εαν κανει καποια καταγγελια στην προστασια καταναλωτη δεν θα εχει αποτελεσμα?

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

ΚΛΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 CENTS! ΑΝΑ ΚΛΗΣΗ !ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ !ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως για όλα αυτά απαιτείται να μπαίνει στο σπίτι σου κάποιο καλώδιο, που δε θα είναι απαραίτητα το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείς σήμερα για να πάρεις τηλέφωνο. Γιατί λοιπόν δε ζητάς από τη σούπερ-ντούπερ εταιρεία να σου βάλει μια καινούρια γραμμή; Αν στο κάνει, μπορείς να κόψεις την υπάρχουσα και τελειώνει το ζήτημα.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

ΚΛΗΣΕΙΣ

Λοιπόν, θες να πας στην ΟΝ, αυτό το καταλάβαμε. Αν και μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ.

Από που θες να φύγεις δεν μας είπες!!!!

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως για όλα αυτά απαιτείται να μπαίνει στο σπίτι σου κάποιο καλώδιο, που δε θα είναι απαραίτητα το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείς σήμερα για να πάρεις τηλέφωνο. Γιατί λοιπόν δε ζητάς από τη σούπερ-ντούπερ εταιρεία να σου βάλει μια καινούρια γραμμή; Αν στο κάνει, μπορείς να κόψεις την υπάρχουσα και τελειώνει το ζήτημα.

Λάθος κάνεις. Χρησιμοποιείται το καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής.

• 3 weeks later...
Λοιπόν, θες να πας στην ΟΝ, αυτό το καταλάβαμε. Αν και μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ.

Από που θες να φύγεις δεν μας είπες!!!!

Λάθος κάνεις. Χρησιμοποιείται το καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής.

αφου λεει οτι τελειώνει σε 4 μηνες ''πακετου'' 12μηνων θελει να πει :

το πακέτο της forthnet με την προσφορά 1 ιουνιου τοτε 512 που αναβαθμίστηκε σε 1024 και της τελευταίες μέρες το έριξαν 768 γιατί ''δεν τους συμφερει"!

εγώ πάντως πριν πάρω το πακέτο που έχεις εσυ athinaios24 ειχα παλι 4νετ και επειδή έπρεπε να προλάβω την τοτε προσφορά της ιδιας εταιρίας έστειλα φαχ οτι θέλω να διακοψω γιατι εχω ''και καλα'' προβλήματα ταχύτητας με πήραν τηλέφωνο αν και με είπαν δεν γίνετε τελικός το κοψανε !!

Τοτε είχαν και το πρόβλημα πριν αναβάθμισης του linkoys και προσπάθησαν να με πείσουν...

''να σας στείλουμε την αναβάθμιση και θα λήθη το πρόβλημα με της αναβάθμισης''

και απάντησα :

τώρα!! ας στέλνατε εμαιλ στους πελάτες να τους ενημερώνατε !!

τότε επερνα 10αδες τηλέφωνα (πριν ''βρουν'' την αναβάθμιση) και δούλευα δεν γινότανε

λέγατε οτι φταίει ο οτε...

αν και δεν είχα πρόβλημα στα αλήθεια αλλά μου το έκοψαν και έστειλα στο καπάκι ξανά αίτηση φορτηνετ!!:D :)