Jump to content

Σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Evanthe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτό που γουστάρω στον andreasarc, είναι οτι εξηγείται από την αρχή. βγαίνω ραντεβού με σκοπό το σεξ. ειδάλλως χάνω χρόνο!!!:)

μωρό μου εσυ!

• Απαντήσεις 233
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nai peftei sta matia mou amesws auti i gynaika.

giati epitopou skeftomai poso eukoli einai

kai me auto yparxoun polla arnitika epakoloutha....

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

αντρεα θα την πατησεις ασχημα μια μερα ετσι οπως πας :p

Δεν παίζει.............:)

20 χρόνια το ακούω αυτό...:)

Για να την πατήσεις πρέπει να έχεις πόρτες ανοιχτές....:)

ξερεις οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.....αμα ερθει θα ερθει δεν πα να εχεις κλειστες με βιομετρικα συστηματα θα μεπι θα σε χτυπησει με ροπαλο και θα τρεχεις....

ξερεις οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.....αμα ερθει θα ερθει δεν πα να εχεις κλειστες με βιομετρικα συστηματα θα μεπι θα σε χτυπησει με ροπαλο και θα τρεχεις....

Ξέρω, αλλά πίστεψέ με, είναι πολύ μα πολύ απλά....

Εχει έρθει πολλές φορές μέχρι τώρα, αλλά δεν μπήκε.

Βρήκε κλειστή την πόρτα και προσπέρασε......:cool: :cool: :cool:

εγω τα νιωθω αυτο ειναι το κακο δυστηχως :(

Φίλε μου όλα είναι θέμα επιλογών και στόχων.

Εσύ θέλεις να βρεις μια κοπέλα να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί της,:cry:

Εγώ θέλω να είμαι όλη μου τη ζωή ελεύθερος να κάνω ότι θέλω.....:)

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι προς θεου δεν θελω να παντρευτω ουτε να εχω καμια στο κεφαλι μου για πανω απο 5 χρονια απλα δεν μπορω να πω στον εαυτο μου μην την ερωτευτεις ενω το σωμα και η ψυχη μου κανουν τα δικα τους

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι προς θεου δεν θελω να παντρευτω ουτε να εχω καμια στο κεφαλι μου για πανω απο 5 χρονια απλα δεν μπορω να πω στον εαυτο μου μην την ερωτευτεις ενω το σωμα και η ψυχη μου κανουν τα δικα τους

Αν δεν μπορείς να ορίζεις τον εαυτό σου σε αυτήν την ηλικία ρε συ τι να πω;

Αυτά τα μαθαίνουμε από τα 15........:)

Αν δεν μπορείς να ορίζεις τον εαυτό σου σε αυτήν την ηλικία ρε συ τι να πω;

Αυτά τα μαθαίνουμε από τα 15........:)

θα σου λεγα κατι τωρα αλλα εχε χαρη:p

δεν μπορεις να ορισεις τιποτα σε αυτη την περιπτωση για αυτο σου λεω δεν θα γινω σαολιν να ελεγχω την ψυχη και το μυαλο μου ωστε να μπορω να κανω αυτο που λες αλλωστε ειμαι μαζοχας μουα ρεσει να ποναω αλλωστε αυτο μας δειχνει οτι ζουμε:)

Ε δεν είμαστε όλοι ίδιοι...:!:

Ευτυχώς δεν είμαστε ίδιοι με κάποιους :rolleyes:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

θα σου λεγα κατι τωρα αλλα εχε χαρη:p

δεν μπορεις να ορισεις τιποτα σε αυτη την περιπτωση για αυτο σου λεω δεν θα γινω σαολιν να ελεγχω την ψυχη και το μυαλο μου ωστε να μπορω να κανω αυτο που λες αλλωστε ειμαι μαζοχας μουα ρεσει να ποναω αλλωστε αυτο μας δειχνει οτι ζουμε:)

Εγώ γιατί μπορώ; Εδώ και 15 χρόνια.......

Θα σχηματίζατε αρνητική εντύπωση (οι άντρες βασικά) για μία γυναίκα που θα κοιμηθεί μαζί σας από το πρώτο ραντεβού? Θα νοιώθατε ότι δεν μπορείτε να κάνετε σοβαρή σχέση μαζί της ή πιο απλά, θα "έπεφτε" στα μάτια σας?

Προσοχή, δεν μιλάμε για το αν θα σας άρεσε ή αν θα το θέλατε, αλλά την εντύπωση που σχηματίζετε σε αυτήν την περίπτωση για τη γυναίκα που έχετε απέναντί σας.

Πολύ στερεότυπο αυτό φίλη evanthe..Όταν ξεκινάς φάση "ραντεβού" το τελευταίο πρόβλημα είναι το ότι σκέφτονται οι γυναίκες στην Ελλάδα ιδίως να μην τις πάρουν για πουτ##%. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι το σκέφτονται προτού καν αρχίσει η φάση του ραντεβού , όταν εντοπίσουν κάποιον που τους κάθεται καλά σαν πακέτο και δεν θέλουν να το χαλάσουν, κανουν ολόκληρα σχέδια στο μυαλό τους - θα με πάει εκεί, θα ξοδέψει τόσα, θα τον φιλήσω έτσι , θα του κάτσω αφού γίνει αυτό και αυτό ...ενώ αν είναι στη φάση "ψάχνω σεξ" απλά τον πηδάνε...τότε βέβαια δεν είναι πουτ#$% στο μυαλό τους..

Γενικά αυτό το δήθεν στη μέση Ελληνίδα μου τη βιδώνει απερίγραπτα. Αν κάνεις το **λάθος** σαν άνδρας και εκτεθείς συνασθηματικά τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε, κάνει την βαριεστημένη και την μισοκοιμησμένη στα τηλέφωνα, δεν έχει χρόνο να βγεί, περιμένει εκδρομές στο Μαλάουι και δεν συμμαζέυεται..όταν τελικά απηυδείς και την συνδέεις με Κάιρο τότε σου κολlάει τρομοκρατημένη..βρε ουστ!

Σορυ, παρασύρθηκα από πρόσφατη ιστορία δικιά μου..καλά την έκοψα μαχαίρι την γκόμενα και ας μου στοίχησε..more trouble than it's worth..:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

kata ti gnwmi mou pantws afto pou lene oti oso tous antres tous ftineis toso poio poli kollane sti prokimeni periptwsi isxiei kai me to parapanw...... ama mia ginaika ''pesei'' apo to prwto rantevou..tha pesei kai sta matiA tou antra o opios tha ti theorisei efkoli kai den tha exei katholou endiaferon i sxesi metaksi tous kai meta PAME GI'ALLA POIO MEGALA!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

POLICE.....XAXAXAXA

Όταν μια κοπέλα σε καυ**νει εξ αρχής και ο νους σου πρωτού καν της μιλήσεις την έχει γδύσει και την έχει πάρει και δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα παραπάνω........κι αυτή κολακευτεί απο αυτό και ενδώσει, τότε για μένα η ίδια έχει επιλέξει να είναι κυριολεκτικά one night stand Οπότε.... :superman:

Όταν μια κοπέλα σε ελκύει με το χαμόγελο της, τον τρόπο που μιλάει, τα ναζάκια της, το βλέμμα της και αισθάνεσαι γλυκά γι'αυτή και όχι πρόστυχα...ΤΟΤΕ εάν φτάσετε σε ένα σημείο επικοινωνίας που το πάθος, σας έχει ανάψει τόσο πολύ που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κρατηθήτε, επειδή καίγεστε κυριολεκτικά... τότε αυτή η κοπέλα μετά απο μια συζήτηση που διευκρινίζει οτι η παρούσα "φάση" ήταν και για εκείνη τόσο εκρηκτική και αναπάντεχη όσο για εσένα...................μπορεί άνετα να γίνει ο άνθρωπος σου:respect:

Άποψή μου πάντα :cool:

:)

kata ti gnwmi mou pantws afto pou lene oti oso tous antres tous ftineis toso poio poli kollane sti prokimeni periptwsi isxiei kai me to parapanw...... ama mia ginaika ''pesei'' apo to prwto rantevou..tha pesei kai sta matiA tou antra o opios tha ti theorisei efkoli kai den tha exei katholou endiaferon i sxesi metaksi tous kai meta PAME GI'ALLA POIO MEGALA!!!!!

Διαφωνώ, μια χαρά φυσιολογικό είναι.....

σιγά μη βγαίνουμε καμιά εβδομάδα ολόκληρη μέχρι να μπει το γκολ. :cool:

Διαφωνώ, μια χαρά φυσιολογικό είναι.....

σιγά μη βγαίνουμε καμιά εβδομάδα ολόκληρη μέχρι να μπει το γκολ. :cool:

α! εδω διαφωνω εγω!

ποια η εννοια/σημασια/αποτελεσμα να πας με την μια με μια κοπελα?

εγω το βρισκω πολυ καπως.

περα απο αυτο,πιστευω οτι μια γυναικα πρεπει να σε ταλαιπωρησει και λιγο για να εχει σασπενς :p

Never Give Up:!:

Join friend!

α! εδω διαφωνω εγω!

ποια η εννοια/σημασια/αποτελεσμα να πας με την μια με μια κοπελα?

εγω το βρισκω πολυ καπως.

περα απο αυτο,πιστευω οτι μια γυναικα πρεπει να σε ταλαιπωρησει και λιγο για να εχει σασπενς :p

Οσο πιο γρήγορα πας με μια κοπέλα, τόσο πιο πολλές θα προλάβεις να δοκιμάσεις.:cool: :cool:

Αμα γούσταρα ταλαιπωρίες, πήγαινα και με το λεοφορείο...... (άσχετο):)

Οσο πιο γρήγορα πας με μια κοπέλα, τόσο πιο πολλές θα προλάβεις να δοκιμάσεις.:cool: :cool:

Αμα γούσταρα ταλαιπωρίες, πήγαινα και με το λεοφορείο...... (άσχετο):)

ναι ρε Αντρικο...αλλα μετα κατανταει αγγαρεια το θεμα σεξ.

εγω ετσι το βλεπω.

Never Give Up:!:

Join friend!