kostakis_7 Δημοσιεύτηκε February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2007 μπαινω με τη συγκεκριμενη καρτα μπορει καποιος να μου πει χρεωνεται η καρτα οταν μπαινεις στο νετ η χρεωνεται ο λογαριασμος τηλεφωνου;το λεω αυτο γιατι μου ηρθε στο λογαριασμο τηλεφωνου του οτε 63 ευρω για κλησεις στο ιντερνετ ξερει καποιο παληκαρι να μου πει τι γινεται με τη συγκεκριμενη καρτα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Πληρώνεια κανονικά με χρονοχρέωση στον ΟΤΕ μέσω ΕΠΑΚ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. February 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 δηλαδη δε συμφερει με τιποτα ετσι;σκεφτομαι να βαλω κονεξ τη μικρη ταχυτητα με τα 18.50 ευρω τι λες εσυ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 νομίζω ότι έκανες λάθος.πρέπει να είναι 63 κλήσεις και όχι ευρώ. πχ αγοράζεις μία κάρτα smile and web των 3 ευρώ και σου δίνει 6 ώρες internet.στην κάρτα κάρτα κατεβαίνουν οι ώρες και χρεώνεσαι μόνο για την παραμονή σου στο internet (μαζί με τις κλήσεις). πάντως θεωρώ υπερβολική την χρέωση 63 ευρώ.κοίταξε μην μπαίνεις σε πονηρες σελίδες που έχουν ντάιλερ ή κοίταξε μήπως χρησιμοποιεί κανένας άλλος την τηλεφωνική σου γραμμή. αν θέλεις να αγοράσει adsl προτείνω φορτθνετ ή τελλας για πιο φθηνά http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. February 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 53 ευρω ειναι + το φπα παει 63 και οι κλησεις ειναι 304 προς ιντερνετ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Με όλες αυτές τις κάρτες προπληρώνεις κάποιο χρόνο σύνδεσης στο internet. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της κλήσης σε ΕΠΑΚ. Όσο για τις συνδέσεις adsl, το αρμόδιο forum είναι το Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts