DrGus Δημοσιεύτηκε February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2007 ψηνεται κανεις για μπασκετ απο Θεσσαλονικη?ειχα κανει την κουβεντα αυτη με κανα δυο φιλους απο εδω... περα απο τα συνηθισμενα meetings για καφε, ποτο, φαι... κτλ στα οποια δεν αξιωθηκα ακομη να παραστω ειχα αυτη την σκεψη για ενα διαφορετικο "meeting" οπου μπορουμε να βγαλουμε γελιο πιστευω... :lol: αν ειναι κανεις μεσα προτεινει μερος, ημερομηνια κ φυσικα δηλωνει συμμετοχη... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 μπα κανεις δεν ειναι μεσα ε? Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 billakosssss !!!! :shifty: αντε σιγα σιγα..παμε για ζεσταματακι :p θα βγαλουμε πολy γελιo :D :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Eσύ kostaki δεν έρχεσαι στα κανονικά, θες και basket meeting;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 εγω παλι λεω να παμε για 5χ5 :lol: εκει να δεις γελιο! μπορουμε ομως να αφησουμε ανοιχτο το θεμα και να το εχουμε υπο συζητηση! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 billakosssss !!!! :shifty: αντε σιγα σιγα..παμε για ζεσταματακι :p θα βγαλουμε πολy γελιo :D :shifty: O kostakiss firma einai re sto Basket dn ton exeis akusta? Einai gnwstos se ola ta miki k ta plati tu planiti :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 μέσα για κανα basketaki :shifty: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 αντε αντε να σας βλεπω ολους με αθλητικες περιβολες κ βουρ για ποσειδωνιο... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 αν θελετε κ ενα νεο μελος ειμαι μεσα κ εγω αρκει να βολεψει ημερα κ ωρα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Κάποτε εμείς λέγαμε για 5x5, αλλά έμεινε στα κανονίσματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 καλα κ εγω ετσι το βλεπω απλα το πεταξα σαν ιδεα... παω που παω εγω μια στο τοσο ελεγα μηπως μαζευομασταν... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 εσένα σε περιμέναμε σε τουλάχιστον 10 meeting!!:p:lol: τώρα μου θες κ basketaki...:shifty: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 θα ερθω ρε θα ερθω στο προσεχες... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 θα ερθω ρε θα ερθω στο προσεχες... ....μελλον? ή αιωνα? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ο παντα αστειατορας Βασιλης... θαρρεις κ δεν ξερεις οτι θελω να ερθω... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ο παντα αστειατορας Βασιλης... θαρρεις κ δεν ξερεις οτι θελω να ερθω... ελααααα,αφου ξερεις σε πειραζω :p παντως και σημερα αν θελεις...χτυπα τηλεφωνο Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 το ξερω μποι κ μακαρι να τα καταφερω... τα φοουνζ τα ξερω... :P Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts