jog Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Ρε παιδιά εγώ έχω αγώνες στο πρωτάθλημα Έδεσσας και δε προλαβαίνω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatrikisths Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Mallon to eida kapws arga, an 3anaginei kati paromoio ENNOEITAI pws den mporeite na 3ekinhsete xwris emena :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr s Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Μόλις το είδα και εγώ άρα θέλω και εγώ να συμετάσχω τουλάχιστον στο νέο (προβλέπω πολύ μεγάλο τουρνουά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Ναι ρε παιδια...Να κανονισουμε κατι καλο.. Οσοι δηλωσουν συμμετοχη ομως να μην την κοπανησουν,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Εγώ μέσα αν και ι suck :P Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Το πρώτο όπως καταλαβαίνεται δεν έγινε. Είχα κάτσει και είχα φτιάξει και πίνακα και... και... και... και τελικά τίποτα. Όποιος δηλώσει και τελικά μας γράψει θα φάει αρνητικό κάρμα :p :lol: :p Λοιπόν. Για να δούμε από την αρχή. :) Ας δούμε πόσοι μαζευόμαστε πάλι, και θα φτιάξω με όσους πούνε για τώρα. Όσοι είχαν πει παλιά θα τους σβήσω. Επομένως άμα θέλουν να ξανά πούνε. Ελπίζω να μην σας ψάχνω μετά πάλι. :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Εντάξει, θέλω να ξανασυμμετάσχω αλλά να ξέρετε το ξευδώνυμό μου είναι georget και όχι george :p όπως έγραψε κάποιος ανεδέστατος :p Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Και εγώ ξανά-είμαι μέσα;) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 kai ego thelo...ama einai sto yahoo kai bradines ores...(an kai mera pali de me xalaei..;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 kana prwta8lhma gia arxarious exei h tsampa 8a dhlwsw symmetoxh? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatrikisths Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Opws proeipa eimai safws mesa! Me tis wres na dw vevaia ti 8a kanw... Kai gia na e3hgoumai, an prolavaine na teleiwsei mexri tis 11 tou mhnos hmoun xalara ok, 12-17 paizei na fugw diakopes kai meta douleuw gia thn olumpiada opote mallon 8a varesw kati 3egurismena 16wra....poios paizei meta tis 1 to vradu? :) pws 8a sas fainotan h idea na pai3oume kapoious agwnes se stul email? Yparxoun site pou exoun interface kai o ka8enas paizei opote mporei ( http://www.stansco.com/netchess ) . To kako einai oti auta argoun kapws.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Ως τώρα έχουν δηλώσει: Spyros86 georget Jim 87 madmax ^Deadly_Sin^ Zatrikisths mr s Freddie Shodanjr_gr 9 άτομα... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 k ego fisika... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antony90 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 spyrako!!! ego eimai!! ti ginete? to phres uerma to uema me to skaki!! eimai mesa gia na se xanaxeskiso !! exeis molis 5 nikes parapanv...! Παράθεση Sex is a game, love is a name, forget the name and play the game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antony90 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 mesa gia skaki!!!! Παράθεση Sex is a game, love is a name, forget the name and play the game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antony90 Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 se poio side?? Παράθεση Sex is a game, love is a name, forget the name and play the game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnywh Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Μόλις ανακοινωθεί η μέρα/ώρα θα ξέρω αν μπορώ να παίξω κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antony90 ( 9 Αύγ. 2004 , 13:40) se poio side?? Παλιά λέγαμε να παίζαμε στο yahoo.Δεν νομίζω να αλλάξει Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antony90 ( 8 Αύγ. 2004 , 13:27) spyrako!!! ego eimai!! ti ginete? to phres uerma to uema me to skaki!! eimai mesa gia na se xanaxeskiso !! exeis molis 5 nikes parapanv...! Αν μετράς σαν νίκη και αυτήν του πατέρα σου... ναι καλά. :p Ημερομηνία μπορούμε να την καθορίσουμε μετά. Δηλαδή όταν είναι η σειρά να παίξουν 2 άτομα. Θα καθορίσουν μεταξύ τους πότε, μέσα σε ένα χρονικό περιθώριο. Οπότε πείτε όσοι είστε, και τις ημέρες τις βρίσκουμε. Λογικά στο yahoo θα γίνει. Εκτός και αν κάποιοι θελήσουν να παίξουν μεταξύ τους σε άλλο site. . Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Spyros86 georget Jim 87 madmax ^Deadly_Sin^ Zatrikisths mr s Freddie Shodanjr_gr Dj kourampies antony90 izual 12 άτομα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Ξανά-φτιαξα τον πίνακα που είχε ο Σπύρος με τους αγώνες και τα παιδιά που συμμετέχουν σήμερα... Όμως όπως είχε πει ο Σπύρος καλλύτερα να τον έχει μόνο αυτός (αν συνεχίζει και θέλει ;) ) για για να μην γίνει μπέρδεμα Στον πρώτο γύρο παίζουν αυτοί που είναι στην απάνω οριζόντια στήλη. Στον δεύτερο η κάθετη αριστερή στήλη.on-line Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Κάτι άλλο αλλά σχετικό με σκάκι: Ξέρει κανείς πώς γράφουν τις κινήσεις? Αν ναι, PM me! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Κάτι άλλο αλλά σχετικό με σκάκι: Ξέρει κανείς πώς γράφουν τις κινήσεις? Αν ναι, PM me! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Βασικά το board της σκακιέρας είναι αριθμημένο. Οριζόντια έχει γράμματα και κάθετα αριθμούς. Οπότε αν πας ενα πιόνι από το α2 στο α3 γραφεις α2-α3. Τώρα περισσότερα και πιο πολύπλοκα δεν ξέρω.. Κάτι Nf1-f3 και τέτοια δεν τα έχω καταλάβει... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (12 Αύγ. 2004 , 13:10) Βασικά το board της σκακιέρας είναι αριθμημένο. Οριζόντια έχει γράμματα και κάθετα αριθμούς. Οπότε αν πας ενα πιόνι από το α2 στο α3 γραφεις α2-α3. Τώρα περισσότερα και πιο πολύπλοκα δεν ξέρω.. Κάτι Nf1-f3 και τέτοια δεν τα έχω καταλάβει... :o Τα γράμματα μπροστά από τις συντεταγμένες είναι το είδος των πιονιών. # K = King # Q = Queen # R = Rook # B = Bishop # N = Knight # P = Pawn (Η επίσημη σκακιστική γραφή που χρησιμοποιείται από τη WCCF είναι η αγγλική σύντομη) και στα Ελληνικά : Ρ=Βασιλιάς Β=Βασίλισσα Π=Πύργος Α=Αξιωματικός Ι=Ίππος Κυριότερες Συντομογραφίες Ο-Ο- ροκέ με τον πύργο στο h1 ή τον πύργο στο η8 (ροκέ πλευράς του βασιλιά) Ο-Ο-Ο - ροκέ με τον πύργο βασίλισσας χ - πάρσιμο + - σαχ + + - σαχ ματ e.ρ. - πάρσιμο "αν πασάν" Εδώ μπορείς να βρείς περισσότερες πληροφορίες αν θες :) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts