nomas Δημοσιεύτηκε February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2007 παιδια καλησπερα.αγορασα κ εγω σαν παιδι μια teac card reader εσωτερικη που μπαινει στην θηκη του floppy για το πισι μου και συνδεετε με εσωτερικο usb αλλα μολις προσπαθησα να την συνδεσω ειδα οτι οι δυο εσωτερικες usb που υπαρχουν στην μητρικη μου δεν ειναι ελευθερες.ειναι συνδεδεμενες η μια να δινει 2 εξωτερικες usb μπροστα κ η αλλη 2 πισω. Τι μπορω να κανω?υπαρχει καποιος τροπος να το συνδεσω? Ευχαριστω εκ των προταιρων Παράθεση "Η γυναίκα είναι σαν ενα μήλο. Τρως το απ' έξω και πετάς το απο μέσα!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 παιδια καλησπερα.αγορασα κ εγω σαν παιδι μια teac card reader εσωτερικη που μπαινει στην θηκη του floppy για το πισι μου και συνδεετε με εσωτερικο usb αλλα μολις προσπαθησα να την συνδεσω ειδα οτι οι δυο εσωτερικες usb που υπαρχουν στην μητρικη μου δεν ειναι ελευθερες.ειναι συνδεδεμενες η μια να δινει 2 εξωτερικες usb μπροστα κ η αλλη 2 πισω. Τι μπορω να κανω?υπαρχει καποιος τροπος να το συνδεσω? Ευχαριστω εκ των προταιρων Βγάλε ένα από τα δύο, αυτό που δε χρησιμοποιείς, δε γίνεται αλλιώς. Αν δε σε φτάνουν οι USB πάρε ένα hub. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomas Δημ. February 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Υπαρχει hub για εσωτερικο usb στην μητρικη?Λογικα οχι ε? Παράθεση "Η γυναίκα είναι σαν ενα μήλο. Τρως το απ' έξω και πετάς το απο μέσα!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Υπαρχει hub για εσωτερικο usb στην μητρικη?Λογικα οχι ε? Όχι γιατί δεν έχει νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts