hasiotis_john Δημοσιεύτηκε February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2007 Επιτέλους η 4η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς Resident Evil και από τις αξιολογήσεις του παιχνιδιού είναι σίγουρο ότι μιλάμε και για το καλύτερο! Στο Resident Evil 4, παίζεις με τον Leon S. Kennedy, τον νέο ιδεαλιστή αστυνοµικό του Raccoon City από το Resident Evil 2. Eχουν περάσει έξι χρόνια από την καταστροφή του Raccoon City και σε αυτό το διάστηµα η κυβέρνηση των H.Π.Α έχει καταφέρει να εξοντώσει την παράνομη οργάνωση Umbrella. Τώρα, βρισκόμαστε στο 2004 και ο Leon είναι ένας πράκτορας των Η.Π.Α με άκρως απόρρητη αποστολή. Πρέπει να ασχοληθεί με την απαγωγή της κόρης του προέδρου των Η.Π.Α. Η έρευνα του τον έχει οδηγήσει σε μια μυστηριώδη περιοχή στην Ευρώπη. Καθώς ο Leon αντιμετωπίζει αφάνταστα φρικτές καταστάσεις, πρέπει να ανακαλύψει ποιος είναι πίσω από όλα αυτά. * Αξεπέραστα γραφικά - Το Resident Evil 4 διαθέτει προηγμένα τρισδιάστατα γραφικά * Νέοι εχθροί-Πλάσματα που αψηφούν τους νόμους της φύσης! * Προηγμένο AI – Οι εχθροί είναι εξυπνότεροι από ποτέ * Πλούσια ιστορία - Οι συζητήσεις και οι μονόλογοι μπορούν να ακουστούν σε πραγματικό χρόνο Δείτε εδώ πόσα 100άρια πήρε από διάφορα site παιχνιδιών (κοιτάξτε όλη την σελίδα μέχρι κάτω) Ελληνικά REVIEW... 1 , 2 , 3 ... Photos - Wallpapers Official Homepage http://www.bbc.co.uk/collective/dnaimages/gallery/2/gameawards2005/3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Εγώ το έχω τερματίσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Το εχω τερματισει εδω και 2 μηνες!!!! Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 ThunderFox said: Εγώ το έχω τερματίσει... k73917391 said: Το εχω τερματισει εδω και 2 μηνες!!!! :worry: :( ....πότε προλάβατε ρε θηρία :happy: , προφανώς σε κονσόλες θα το έχετε , γιατί για PC κυκλοφόρησε πρόσφατα! Ελπίζω να αξίζει το παιχνιδάκι , θα το ξεκινήσω το βράδυ! (και θα παίζω και μόνο βράδυ, respect στην ιστορία του παιχνιδιού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 to paixnidi ta spaei!!!!!!!!to exw arxisei edw kai 4 meres kai den ksekolaw:D aksizei na to peksetai:!: Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arrowen Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 hasiotis_john said: ...γιατί για PC κυκλοφόρησε πρόσφατα! Κυκλοφόρησε τελικά για PC? :w00t: Νομίζω είχε αναβληθεί αρκετές φορές η κυκλοφορία του. Ευχαριστώ για το νέο (προφανώς είχα χάσει επεισόδια :happy:):up: Πραγματικά εκπληκτικές οι εικόνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Πρόσφατα κυκλοφόρησε κι από release group με το σωστό σπάσιμο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisPsar Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 bill_viper said: Πρόσφατα κυκλοφόρησε κι από release group με το σωστό σπάσιμο. ;) πωπω!!!!!! έχω να παίξω resident από την εποχή του ps1!!!! Το βάζω αμέσως για dl!!!:D :lol: :p Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Παιδια το game απλα ειναι τελειο το τερματισα και παιζω τις εξτρα αποστολες ποθυ ξεκλιδωσα απλα κορυφη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Και εγω το πηρα προσφατα στο pc και εχω κολλησει,δεν ξεκολλαω με τιποτα.Εγω βεβαια εχω παθος με ολα τα resident αλλα δεν εχει να κανει...οταν ημουν πιο μικρη τα ειχε ο αδερφος μου στο play station και οταν επαιζε κολλουσα διπλα του να βλεπω και να τον βοηθαω...τρελο κολλημα σας λεω!!!Αναμενω την καινουρια ταινια και μακαρι να βγαλουν και το 5 για το pc και οχι μονο για το ps3! Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Μόνο εμένα ενόχλησε που το έχουν μεταφέρει εντελώς όπως ήταν για τις κονσόλες? Θα τους πείραζε να μπορούσες να κουνήσεις τον παίχτη με το ποντίκι? :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Εγω εχω χειριστιριο και παιζω με αυτο.Εξαλλου μια χαρα παιζει κανεις και με τα βελακια... Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 ναι στο να κουνιεται καλά είναι όταν έρχεται η ώρα να πυροβολήσεις αλλάζουν τα πράγματα :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Έχει βγεί patch για να μπορείς να παίξεις με το mouse. Η μεταφορά απο τις κονσόλες στο PC με απογοήτευσε. Τα γραφικά είναι άθλια, περίμενα κάτι καλύτερο. Τα ίδια έχω να πώ και για το Devil May Cry 3 και το Onimusha 3 πάλι απο Ubisoft. Άθλια γραφικά, άθλιιος χειρισμός, ίδιος χειρισμός με το RES4.. δεν αξίζουν στο PC, κανένα απο αυτά τα 3 παιχνίδια. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Τελικα στα vista παιζει?Γιατι http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395 εδω δεν το λεει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Κυκλοφόρησε επίσημο patch που διορθώνει (αναβαθμίζει) τα γραφικά και μερικά (σπάνια) κολλήματα που είχαν παρατηρηθεί σε μερικά PC ! Με την αναβάθμιση δεν θα χάσετε τα saves! Resident Evil 4 v1.1.0 EU Patch Size: 71.04MB Description: - General adustments and improvements made to graphics, lighting, and effects. - Rare issue causing the game to freeze when skipping cut scenes addressed. The above fixes are fully compatible with save data from version 1.0.0! Θα το βρείτε παντού αν :google: , ένα τυχαίο είναι από εδώ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Εμενα γιατι δεν γινεται να εγκαταστησω το patch ? Μου λεει "Installation Destination is not found" Βαζω το .exe αρχειο στο folder που εχω κάνει εγκατάσταση το game και παλι το ιδιο με λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 GreekMu said: Εμενα γιατι δεν γινεται να εγκαταστησω το patch ? Μου λεει "Installation Destination is not found" Βαζω το .exe αρχειο στο folder που εχω κάνει εγκατάσταση το game και παλι το ιδιο με λεει... Μήπως πήγες να κάνεις την αναβάθμιση σε "πειραγμένη" εγκατάσταση ? Καταλαβαίνεις τι εννοώ! Ξανακάνε εγκατάσταση το παιχνίδι και χωρίς να βάλεις κάποιο "άλλο" αρχείο , τρέξε το patch ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Μηπως μπορει καποιος να κανει μια αντιστοιχηση για τα πληκτρα του gamepad με τα κουμπια του πληκτρολογιου; Γιατι δεν βρισκω απο που τα αλλαζω, και στο σημειο που ειμαι (με το βραχο στην αρχη που μου πετανε οι χωριατες), δεν μπορω να το περασω αν δεν τα ξερω..Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunday11 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Λοιπον επειδή είχα κολλήσει και εγώ χθες όταν σου ζητάει να πατήσεις 1+3 πατάς εναλλάξ και γρήγορα τα κουμπιά που αντιστοιχούν στο action και στο run.Οταν ζητάει 5+6 πατάς τα κουμπία που αντιστοιχούν στα ready knife και ready weapon.Για να βρεις τα κουμπιά που αντιστοιχουν στα action,run κλπ. πας στο C:\Program Files\CAPCOM\resident evil 4 και πατάς setuptool.exe και keyboard(απο εδώ αλλάζεις και τα πλήκτρα).Ελπίζω να βοήθησα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 sunday11 said: Λοιπον επειδή είχα κολλήσει και εγώ χθες όταν σου ζητάει να πατήσεις 1+3 πατάς εναλλάξ και γρήγορα τα κουμπιά που αντιστοιχούν στο action και στο run.Οταν ζητάει 5+6 πατάς τα κουμπία που αντιστοιχούν στα ready knife και ready weapon.Για να βρεις τα κουμπιά που αντιστοιχουν στα action,run κλπ. πας στο C:\Program Files\CAPCOM\resident evil 4 και πατάς setuptool.exe και keyboard(απο εδώ αλλάζεις και τα πλήκτρα).Ελπίζω να βοήθησα:) lol εκεί με τον βράχο είχα κολλήσει και εγω και το παράτησα :worry: είχα πατήσει τα πάντα και συνέχεια με πάταγε :X :cry: :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Χμμμ..δεν μου το ανοιγει, μου πεταει error..Ευχαριστω πολυ παντως sunday11! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Πήρα την έκδοση για το Wii και είναι κόλλημα. Δεν έχω παίξει την έκδοση για PC και δεν ξέρω πόσο καλά δουλεύει το patch για το mouse, όμως είναι άλλο πράγμα να δείχνεις το κεφάλι και να τρώει headshot ο άλλος, ή να δείχνεις το γόνατο και να σωριάζεται :) Πιστεύω ότι έτσι γίνεται και καλύτερη διαχείριση πυρομαχικών, γιατί σημαδεύεις όπου πραγματικά θέλεις και όχι στο γάμο του καραγκιόζη όπως με τα gamepads ή ακόμα και με το πληκτρολόγιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old88 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Πως συγκρίνεται με τα προηγούμενα σαν gameplay; έχω ακούσει ότι είναι πλύ περισσότερο shooter (η ιδέα με ξενερώνει, το σενάριο θέλω να παίζει πρωτεύοντα ρόλο) Για πείτε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 σε ενδιαφέρει για pc ή για κονσόλα? Όχι διατηρέι τον παλιό του χαρακτήρα με την διαφορά ότι πλέον μπορείς εσύ να σημαδεύεις τα ζόμπι από μόνος σου. Πράγμα καλό αν έχεις κονσόλα πράγμα που σε δυσκολεύει αν έχεις pc δεν κάνανε τον κόπο μεταφέροντας το παιχνίδι να αλλάξουν τον χειρισμό :blink: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts