Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για να κανει πλοηγηση με την νεα εκδοση? μολις κανω search παταω το βρισκω το σημειο που θελω να παω και μετα οδηγηση σε μου βγαζει για αδεια αλλα οταν παταω ληψη λεει δε διατιθεται στην περιοχη σας(Walk και drive ).help παιδια.

δουλευει σε κανενα το traffic?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ουτε σε μενα δουλεψε,μου εβγαλε το ιδιο μυνημα.Ξανα εκανα αναβαθμιση στο ν95 και γυρισα στη παλια αλλα δοκιμασμενη οτι λειτουργει εκδοση

Δοκιμασε κανεις μεσω map loader μηπως εχουμε update

και στους χαρτες ?

Δεν προλαβα ακομα ..:O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

εκτος απο οδους μπορουμε να κανουμε αναζητηση και με σημεια ενδιαφεροντος (π.χ. the mall); αν ναι με ποιο τροπο; προ ημερων στον περιφερειακο του καρεα που ειμουν του εδωσα οδο να με παει ν.κοσμο και μου ελεγε οτι ειναι ανυπαρκτη.... εχει συμβει σε καποιον αλλον;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Eκανα την λακαμια και εγκατεστησα την καινουρια εκδοση αλλα στην μνημη στη συσκευη και τωρα καθε φορα που θα μπει στους χαρτες κολλαει στην αρχκη εικονα "συνδεση κατα την εναρξη,Ναι,Οχι,Ερωτηση παντα" και δεν κανει τπτ!!τωρα τι κανω?καμμια ιδεα??

Δοκιμασε κανεις μεσω map loader μηπως εχουμε update

και στους χαρτες ?

Δεν προλαβα ακομα ..:O

Υπαρχει update και στους χαρτες.

και εγω συσκευη το εβαλα αλλα δεν εχει προβλημα..μπαινει κανονικα.αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο ηρακλειο δεν δειχνει απολυτος τιποτα το κενο..μπορει να το επιβεβαιωσει αλλος?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Υπαρχει update και στους χαρτες.

thanks ! :)

Οντως υπαρχει update στο δηλωνει το map loader στην αρχη http://img231.imageshack.us/img231/3546/92727480vh5.th.jpg

Ο χαρτης της Ελλαδας ειναι τωρα 16.4ΜΒ

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Η έκδοση αυτή πάντως μου αρέσει πολύ περισσότερο (και αισθητικά και λειτουργικά πιο γρήγορη και πλήρης με προσθήκη των POIs)από την 1 τόσο που είχε το Ν82 πριν,ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση και αξιοποίηση και δωρεάν κυρίως των φωνητικών οδηγιών.

εμενα φαινεται οτι εχει προβλημα το αρχειο psdk_lmsrvapp γιατι μολις μπαινω με το taskmanager και το κλειινω μετα δουλευει το προγραμμα κανονικα αλλα χωρις συνδεση δικτυου...:confused:που υπαρχει η εφαρμογη στην μνημη του κινητου για να μπω και να διαγραψω αυτο το αρχειο,γιατι αυτο απο οτι φαινεται δημιουργει το κολλημα..εχω το Ν82 με την v11.0.117

Η έκδοση αυτή πάντως μου αρέσει πολύ περισσότερο (και αισθητικά και λειτουργικά πιο γρήγορη και πλήρης με προσθήκη των POIs)

Συμφωνω,εχεις δικιο ! ;)

εμενα φαινεται οτι εχει προβλημα το αρχειο psdk_lmsrvapp γιατι μολις μπαινω με το taskmanager και το κλειινω μετα δουλευει το προγραμμα κανονικα αλλα χωρις συνδεση δικτυου...:confused:που υπαρχει η εφαρμογη στην μνημη του κινητου για να μπω και να διαγραψω αυτο το αρχειο,γιατι αυτο απο οτι φαινεται δημιουργει το κολλημα..εχω το Ν82 με την v11.0.117

Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα και εγω με την εγκατασταση.

Update εκανες τους χαρτες ?

iPhone 5S Space Grey

ρε παιδια δεν εχει πλοηγηση για την Ελλαδα πουθενα να αγορασεις
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνω,εχεις δικιο ! ;)

Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα και εγω με την εγκατασταση.

Update εκανες τους χαρτες ?

ναι εκανα και αναβαθμιση τους χαρτες,αλλα ακομα το ιδιο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω...:(

ακυρο εχει ενεργοποιημενη πλοηγηση παιδια αλλα που μπορω να δω για ποσο καιρο?

ακυρο εχει ενεργοποιημενη πλοηγηση παιδια αλλα που μπορω να δω για ποσο καιρο?

The new Nokia Maps 2.0 update also adds the option to purchase first-class multimedia

guides that feature photos, videos and audio streams to enlighten your journey even more.

As with the previous version of Nokia Maps, map users will receive a free 3-day Navigation trial,

for Walk and Drive, plus an additional free 10 minute City Guide trial.

http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1190125

ναι εκανα και αναβαθμιση τους χαρτες,αλλα ακομα το ιδιο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω...:(

Δοκιμασες να περασεις την εφαρμογη απο την αρχη ?

Την εγκατεστησες στην μνημης της συσκευης ?

Κατεβασες το σωστο update αρχειο ?

http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/Nokia_Maps_2.0_0511_s60_3.1_u.sis

iPhone 5S Space Grey

Απο επαρχια στα τρικαλα και καρδιτσα που ξερω εχουν προσθεσει δρομους περιμετρικα τις πολης ειδικα στα τρικαλα εχουν βαλει και τον νεο περιφερειακο που θα δωθει σε λιγες μερες στην κυκλοφορια!!!1Στα χωρια υστερει σχεδον τιποτα το θεμα ειναι οτι δεν εχει στα προσθετα για πεζοπορια να αγορασεις για ελλαδα,μεχρι και κεντρικη κινα εχει

Πατα να βαλεις μια διαδρομη και θα σου βγαλει με τη μια το interface για full navigation

The new Nokia Maps 2.0 update also adds the option to purchase first-class multimedia

guides that feature photos, videos and audio streams to enlighten your journey even more.

As with the previous version of Nokia Maps, map users will receive a free 3-day Navigation trial,

for Walk and Drive, plus an additional free 10 minute City Guide trial.

http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1190125

Δοκιμασες να περασεις την εφαρμογη απο την αρχη ?

Την εγκατεστησες στην μνημης της συσκευης ?

Κατεβασες το σωστο update αρχειο ?

http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/Nokia_Maps_2.0_0511_s60_3.1_u.sis

Αφου κατεβασα το αρχειο για ηδη υπαρχων αρχειο χαρτων το εγκατεστησα την πρωτη φορα στην μνημη της συσκευης και μου το εκανε αυτο απο την πρωτη φορα..μετα το εγκατεστησα και στην καρτα μνημης και ξανα παλι στην μνημη της συσκευης και ολο τα ιδια..στην αρχη μου κολλαει στο μυνημα "Ενεργοποιηση δικτυου?Ναι,Οχι,Χωρις συνδεση δικτυου και δεν ξεκολλαει με τπτ..Μονο αν παω με το taskmanager και τερματισω το αρχειο που αναφερω πριν..και μετα δουλευει κανονικα η εφαρμογη αλλα χωρις συνδεση στο δικτυο..τι να πω δεν ξερω...:O:(και να συμβαινει μονο σε μενα αυτο,τοσο γκαντεμια...

Πατα να βαλεις μια διαδρομη και θα σου βγαλει με τη μια το interface για full navigation

Μπα εμενα στην αρχη μου εβγαζε κατι και ελεγα ληψη και ελεγε οτι δεν υπαρχει walk και drive για την περιοχη μου.ισως πραγματι να κατεβασε αδεια δε ξερω παρολα αυτα.ειχα αγορασει και μια αδεια ενος μηνα στην προηγουμενη εκδοση και ειχα κανει το κολπακι για απεριοριστη πλοηγηση.τωρα δε ξερω αν εχω αυτη τη πλοηγηση η την δωρεαν που λετε.

αλλο προβλημα προεκυψε.κατεβασα τον καινουργιο χαρτη της Ελλαδας μεγεθους 19.4 mb πλεον αλλα δε βλεπω λεπτομερειες οπως πριν...τι παιζει?

εχει αλλος το ιδιο προβλημα?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Ti 19,4 ΜΒ?16,4 δεν ειναι?σε εμενα οπως ειπα πιο πριν στα τρικαλα πχ εχει περισσοτερους δρομους στα προαστια αλλα και στην αθηνα βλεπω πχ στα μεσογεια κλπ εχει και δρομους που δεν ειχε

Ο χάρτης της Ελλάδας είναι όντως 19,4ΜΒ. Απ' ό,τι θυμάμαι από το μεσημέρι που τον εγκατέστησα, εκεί κοντά στα 19ΜΒ είχα δει.

Έχουν πράγματι μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε κάποιες περιοχές που πρόσεξα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ο χάρτης της Ελλάδας είναι όντως 19,4ΜΒ. Απ' ό,τι θυμάμαι από το μεσημέρι που τον εγκατέστησα, εκεί κοντά στα 19ΜΒ είχα δει.

Έχουν πράγματι μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε κάποιες περιοχές που πρόσεξα.

Ρε παιδια δεν ειναι αυτος που ειναι στο πρωτο ποστ της σελιδας?16,4?Αυτον μου εβγαλε ο maploader,yparxei kai allos?