Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παραθέτω από S60 3rd Edition Platform FAQ.

"Στη περίπτωση του Nokia Maps ή OVI Maps (πρώην Smart2go) επειδή ως εφαρμογή μαζί με τους χάρτες παρέχεται εντελώς δωρεάν"

"για να πλοηγηθεί κανείς δηλαδή, να ορίσει ένα σημείο προορισμού και να μεταβεί σε αυτό με τη βοήθεια φωνητικών οδηγιών θα χρειαστεί να πληρώσει την αντίστοιχη άδεια πλοήγησης."

Δηλαδή με λίγα λόγια τον χάρτη το βλέπεις χωρίς να πληρώσεις.

για να παρω την αδεια εννοω...

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ε ναι, φυσικα πληρώνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καθως μπηκα στην πλοηγηση δν θεωρειται οτι πηρα κ τν αδεια η ειναι διαφορετικα με τους χαρτες;

Για να αγοράσεις την άδεια πλοήγησης θα πρέπει να δώσεις αριθμό πιστωτικής κάρτας κλπ.

Οπότε όχι, δεν την απόκτησες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

το e 71 δν εχει δωρεαν τν κλασικη πλοηγηση π πρεπει ν πας κλπ;μονο δειχνει π εισαι δωρεαν;τ αλλα πληρωνεις;γ εκενο π δειχνει τν αποσταση απο τν προορισμο σ και τν φωνητικη λειτουργια πρεπει ν τ δωσεις;

το e 71 δν εχει δωρεαν τν κλασικη πλοηγηση π πρεπει ν πας κλπ;μονο δειχνει π εισαι δωρεαν;τ αλλα πληρωνεις;γ εκενο π δειχνει τν αποσταση απο τν προορισμο σ και τν φωνητικη λειτουργια πρεπει ν τ δωσεις;
Μα όταν λεμε πως πρέπει να πληρώσεις φωνητικη πλοήγηση αυτό ακρίβως εννοούμε.

Όχι, μπορείς μόνο να βλέπεις που είσαι και το σημείο του προορισμού. Για να γίνει σχεδιασμός διαδρομής, θα πρέπει να έχεις έγκυρη άδεια χρήσης.

Εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που εβαλα την τελευταια εκδοση του Nokia maps 3 στο Ν82 η μπαταρια τελειωνει πολυ πιο γρηγορα απο παλια.Έχετε προσεξει εσεις κατι τετοιο;

Εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που εβαλα την τελευταια εκδοση του Nokia maps 3 στο Ν82 η μπαταρια τελειωνει πολυ πιο γρηγορα απο παλια.Έχετε προσεξει εσεις κατι τετοιο;

Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην αυτονομία με την έκδοση 3

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Έτρεξα το Nokia Maps Updater, και κατέβασε κάποιο update για το Ovi Maps

το πέρασα και τώρα έχω την έκδοση v3.01 09wk26 b02

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Kαινουργια εκδοση nokia maps updater 1.0.8 .

Με ειδοποιησε μολις "ετρεξα" την προηγουμενη.Πριν 2 μερες δεν κατεβηκε η προηγουμενη ή κανω λαθος;

Έβαλα το μεσημέρι την 3.01.09wk26b02 αφού κατέβασε το νέο map loader και maps έχει τους 0.1.22.103, το έβαλα να κατεβάσει "φρέσκους" αλλά δεν το είδα να τους γράφει στο τηλέφωνο, άρα μάλλον δεν άλλαξαν κάτι. Δεν κατάλαβα φυσικά γιατί ενώ το λέει b02 (beta 02 εννοεί; ) το θεωρούν "τελική" έκδοση πλέον... Η προηγούμενη ήταν 3.01 wk18 (week 18 μάλλον).

Πάντως δεν δείχνει να έχει διαφορές σε σχέση με πριν. Και το θεματάκι με το τελικό "ς" που το γράφουν "σ" διατηρείται.

edit: Τελικά έχει διαφορα, ΛΟΛ, με το N79 μου κάνει ΑΙΩΝΕΣ να πιάσει δορυφόρο, χτες πχ που ήταν καθαρή νύχτα, ήμουν στα Πετράλωνα και περίμενα να πιάσει σήμα για να αποθηκεύσω μιά θέση, περίμενα,, φάγαμε, ήπιαμε, ακόμα περίμενα... Και είμασταν έξω στον καθαρό αέρα. Σήμερα το έβαλα στο σπίτι, με wifi αλλά δεν πιάνει τπτ. Έχει συννεφιά βέβαια, αλλά γμτ, δεν δικαιολογείται.

Εμενα παντως δεν κανει update στο 3! Συνεχεια error 1 μου λεει!!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Εμενα παντως δεν κανει update στο 3! Συνεχεια error 1 μου λεει!!

Το βρηκα στο ιντερνετ και δεν ξερω αν βοηθα:μειωσε την διαθεσιμη μνημη για τους χαρτες στο 50% (καπου εχει μια επιλογη για το ποση μνημη θα διατεθει για τους χαρτες).Επισης εχεις την τελευταια εκδοση firmware της συσκευης σου;

Το βρηκα στο ιντερνετ και δεν ξερω αν βοηθα:μειωσε την διαθεσιμη μνημη για τους χαρτες στο 50% (καπου εχει μια επιλογη για το ποση μνημη θα διατεθει για τους χαρτες).Επισης εχεις την τελευταια εκδοση firmware της συσκευης σου;

Tην τελευταια εκδοση εχω στο Ν78!! Ολα ειναι πληρως αναβαθμισμενα!;)

Δεν κανει τπτ...

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Καλησπέρα, έχω δοκιμάσει 100 φορές να περάσω την τελική έκδοση του Nokia OVI Maps στο N82 μου με το νέο Nokia maps updater (1.0.8) αλλά κάθε φορά η εγκατάσταση αποτυγχάνει με το μήνυμα "Installation failed. Component is built-in". Να σημειώσω ότι το ίδιο βιολί γίνεται και όταν τρέχω το installation .sis της τελευταίας έκδοσης για το Nokia Maps 2.0. Γνωρίζει κανείς τι φταίει; Αν απεγκαταστήσω πλήρως την εφαρμογή από το κινητό μετά λέτε να δουλέψει ή κάποια αρχεία είναι απαραίτητα για να γίνει η αναβάθμιση;

Καλησπέρα, έχω δοκιμάσει 100 φορές να περάσω την τελική έκδοση του Nokia OVI Maps στο N82 μου με το νέο Nokia maps updater (1.0.8) αλλά κάθε φορά η εγκατάσταση αποτυγχάνει με το μήνυμα "Installation failed. Component is built-in". Να σημειώσω ότι το ίδιο βιολί γίνεται και όταν τρέχω το installation .sis της τελευταίας έκδοσης για το Nokia Maps 2.0. Γνωρίζει κανείς τι φταίει; Αν απεγκαταστήσω πλήρως την εφαρμογή από το κινητό μετά λέτε να δουλέψει ή κάποια αρχεία είναι απαραίτητα για να γίνει η αναβάθμιση;

Δεν μπορει να αφαιρεθει η εφαρμογη ,το λεει και το μηνυμα που σου βγαζει.Δοκιμασες να τρεξεις εστω μια φορα τους χαρτες και μετα να κανεις αναβαθμιση;

Παιδια πηγα να περασω το nokia maps 3.0 και την πρωτη φορα η διαδικασια ειχε κολλησει για σχεδον 20 λεπτα στο ιδιο σημειο οποτε την διεκοψα ωστε να ξαναδοκιμασω.Οταν ξαναδοκιμασα μου εγραψε οτι δεν υπαρχουν update,και πηγα να ανοιξω την εφαρμογη.Ομως τωρα οποτε την ανοιγω το κινητο κολλαει και μονο με το να βγαλω την μπαταρια φτιαχνει:(Τι μπορω να κανω???Μαλλον δεν εχει περασει καλα τους χαρτες ε??

Ακριβώς αυτό έκανε το κινητό της φίλης μου που πέρασα το 3.0, έκανα backup, reset στη συσκευή με το *#7370#, άνοιγμα το maps 2 μία φορά και μετά τους πήρε μιά χαρά. Σβήσε και το cities και το qt αρχείο από την κάρτα μνήμης και θα σου κατεβάσει καινούριους χάρτες. Απλά είχε μια σοβαρή αστάθεια, όταν άνοιγαν οι χάρτες κόλλαγε... Διορθώθηκε όμως με την τελευταία έκδοση.

Argonath σβήσε το cities και ξανακατέβασε τους χάρτες, αν δεν μπουν σωστά, κολλάει και θέλει βγάλσιμο η μπαταρία, όντως. Φρόντισε να έχεις μπαταρία, αν μπει σε low power mode ή πως λέγεται τέλος πάντων, κολλάει η εγκατάσταση.

Επιβεβαιώνω. Στο 5800, όσες προσπάθειες και αν έκανα για να περάσω το νέο Ovi Maps, μου έβγαζε μήνυμα σφάλματος (σφάλμα ενημέρωσης αν θυμάμαι καλά). Έκανα φορματ χωρίς επαναφορά ρυθμίσεων τηλεφώνου και πλέον, η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Έχει και νούμερα.

παιδια μετα απο μια ''μαραθωνια'' προσπαθεια(και δεν ειναι καθολου αστειο :mad:) καταφερα να βαλω το nokia maps 3, τη τελευταια εκδοση με τις ευλογιες του θειου!!!Ως περήφανη κατοχος του n79(εε μεχρι και οι πετρες το ξερουν αυτο..) μπορω με 100% βεβαιοτητα να πω οτι κλειδωνει ταχυτατα και λειτουργει η οδηγηση..ελπιζω και αυριο να ισχυει το ιδιο!ααααα και μην τολμήσουν να βγαλουν καμια νεα εκδοση!!παναγια δεν θελω να το ξαναπερασω αυτο!!:wacko:

edit:μηπως λεω μηπως να προσπαθησουμε να το φτiαξουμε καπως το thead?ειναι καπως δυσκολο να βρουμε αυτα που χρειαζονται ακομα και με μια αναζητηση..

δε νομιζω να υπαρχει τροπος να γινει αυτο με τοση συσσωρευση πληροφοριων. Αλλωστε τα περισσοτερα Post δεν εχουν κατι που χρειαζεται. Οσο για την νεα εκδοση μην ανησυχεις. Αμα κανεις κατι πρωτη φορα ειναι δυσκολο. Μετα ξερεις πως γινεται και το κανεις γρηγορα. Ετσι ημουν και εγω καποτε τα παλια χρονια :) τωρα και να μην ξερω μαντευω. τα symbian στην πραγματικοτητα ειναι παιχνιδακι γιαυτο μαρεσουν.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Έβαλα την έκδοση 3.01.2602 αλλά εδώ και ώρα παλεύω να κάνω αναζήτηση. Ενώ στο πεδίο ‘Χώρα‘ με το που πατάω το ‘Ε‘, εμφανίζονται όλα τα αποτελέσματα από ‘Ε‘, δεν συμβαίνει to ίδιο για την ‘Πόλη‘ και ¨Οδό‘.

Επίσης έχω ήδη κατεβάσει την ελληνική φωνή, γιατί δεν ήθελα να χρεωθώ με GPRS, αλλά δεν την βλέπει στις ρυθμίσεις. Σε ποιο φάκελο να βάλω το φάκελο "greek"?

spin τι εννοείς; Τη φωνή την κατεβάζει αυτόματα το map loader αν την επιλέξεις στο δεύτερο tab και την βάζει μόνο του στο τηλέφωνο.