vagosnet Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Υπαρχει τρόπος να σπάσουμε το νοκια maps και να εχουμε για πάντα δωρεάν φωνητική πλοήγηση? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Έχει βγεί ραγισμένη έκδοση. Ψάξε στο xxxxxxxxxxx για nokia maps και θα βρείς το ανάλογο θέμα με οδηγίες εγκατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Υπαρχει τρόπος να σπάσουμε το νοκια maps και να εχουμε για πάντα δωρεάν φωνητική πλοήγηση? επειδη δεν εχω νοκια,τι λενε αυτοι οι χαρτες; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Δεν λένε. :) Καμία σχέση με Garmin και Sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Δεν λένε. :) Καμία σχέση με Garmin και Sygic. κατι ασχετο.εχω εγκαταστησει garmin και sygic και εχω παρατηρησει οτι το ενα προγραμμα συμπληρωνει το αλλο απολυτα.υπαρχει καποιο προγραμμα που να ειναι καλο σε ολα και καλυτερο απο το καθενα ξεχωριστα; το destinator για symbian τι εχει απογινει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 κατι ασχετο.εχω εγκαταστησει garmin και sygic και εχω παρατηρησει οτι το ενα προγραμμα συμπληρωνει το αλλο απολυτα.υπαρχει καποιο προγραμμα που να ειναι καλο σε ολα και καλυτερο απο το καθενα ξεχωριστα; το destinator για symbian τι εχει απογινει; :lol::lol::lol: Που θα παει ηθα το ξεχασουμαι η θα αλαξουμαι τηλεφωνα:lol::lol::lol: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Καλημερα!θα ηθελα να ρωτήσω αν γίνετε να διαγράψω το προεγκατεστημένο Nokia Maps απο το τηλέφωνο μου?Εχω το Ν78..πατάω αφαιρεση υλικού επάνω στο Nokia Maps και μου λέει οτι η αφαίρεση απέτυχε...μήπως είναι κλειδωμένο το προγραμμα ως προς τη διαγραφη του??? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Καλημερα!θα ηθελα να ρωτήσω αν γίνετε να διαγράψω το προεγκατεστημένο Nokia Maps απο το τηλέφωνο μου?Εχω το Ν78..πατάω αφαιρεση υλικού επάνω στο Nokia Maps και μου λέει οτι η αφαίρεση απέτυχε...μήπως είναι κλειδωμένο το προγραμμα ως προς τη διαγραφη του??? Δυστυχώς δε μπορείς να το διαγράψεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις τους χάρτες από τη κάρτα μνήμης να μη σου πιάνουν χώρο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Σαν εφαρμογή πιάνει πολύ χώρο στο τηλέφωνο?Γνωρίζει κανείς? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό το οποίο βρίσκεται σε δική του μνήμη ROM. Δεν καταναλώνει χώρο από την εσωτερική μνήμη της συσκευής που είναι διαθέσιμη στον χρήστη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Τον νεο χαρτη 32ΜΒ τον ειδατε,τον εβαλα πριν λιγο εχουν προσθεσει αρκετες περιοχες απο οτι ειδα,Θεσσαλια που ειδα εχουν πλεον καλυψη σχεδον παντου οπως και φθιωτιδα,καλη κινηση οπου εχει καλυψη τερμα το garmin Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Ναι έχει αναφερθεί εδώ και λίγο καιρό πριν. Σελίδα 143. Πράγματι, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Διαπίστωσα σήμερα πως αν συνδέσουμε το κινητό μέσω USB/PC Suite mode μας δείχνει και μια τρίτη καρτέλα Services όπου μπορούμε να δούμε τις άδειες μας και να αγοράσουμε και νέες,πολύ βολικό αυτό.Παραθέτω και σχετικό screenshot αν δεν έχει αναφερθεί ήδη. http://imageshack.gr/files/rh7zv4y62po1nluak765_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 δε το ειχα προσεξει αυτο.απορω αν μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε free στην πειραγμενη εκδοση. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 δε το ειχα προσεξει αυτο.απορω αν μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε free στην πειραγμενη εκδοση. Δεν νομίζω,για να μη σου πω σίγουρα δε γίνεται,πιστεύω πως η ανάγνωση γίνεται βάσει ΙΜΕΙ πλέον-γιαυτό και μετά από format της κάρτας μνήμης παραμένει η άδεια χρήσης πλοήγησης ως είχε,δεν την χάνεις όπως παλιότερα απ΄ότι θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 τους ταξιδιωτικους οδηγους μπορουμε παντως. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Άρη, εσύ χρησιμοποιείς το Nokia Maps; Αν ναι, σου δουλεύει σωστά η χακαρισμένη έκδοση απο το xxxxxxxxx; Δηλαδή όταν σχεδιάζεις πορεία και σου ζητάει άδεια, προχωράει στην καθοδήγηση ή σου λέει οτι η άδειά σου δεν είναι έγκυρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 pantos se mena (n82) molis anoigw to nokia maps briskei sima k molis brisko tin dieuthinsi k patao drive to kollaei olo to kinito mazi me to nokia maps parakalw peite mou ti na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Η σίγουρη λύση είναι back up και φορμάτ. Δοκίμασε να κατεβάσεις απο το μενού Λήψη το Maps Update. Μπορεί ν αλυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Άρη, εσύ χρησιμοποιείς το Nokia Maps; Αν ναι, σου δουλεύει σωστά η χακαρισμένη έκδοση απο το xxxxxxxx; Δηλαδή όταν σχεδιάζεις πορεία και σου ζητάει άδεια, προχωράει στην καθοδήγηση ή σου λέει οτι η άδειά σου δεν είναι έγκυρη; ναι free navigation. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 είναι δυνατόν να δεις το χάρτη χωρίς GPS και αν ναι τι πρέπει να πατήσω στο πρόγραμμα; ακολούθησα τον οδηγό και έβαλα το Nokia_Maps_2.0_3204_3.1.sis, φόρτωσα το Maploader , μου κατέβασε το χάρτη της ελλαδας(18 περιπου MB) και όταν τρέχω την εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί στο νετ και βλέπω μονο την υδρόγειο. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 είναι δυνατόν να δεις το χάρτη χωρίς GPS και αν ναι τι πρέπει να πατήσω στο πρόγραμμα; ακολούθησα τον οδηγό και έβαλα το Nokia_Maps_2.0_3204_3.1.sis, φόρτωσα το Maploader , μου κατέβασε το χάρτη της ελλαδας(18 περιπου MB) και όταν τρέχω την εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί στο νετ και βλέπω μονο την υδρόγειο. Καμιά ιδέα; Πάτα το πλήκτρο με το * για να ζουμάρει μέσα στον χάρτη(αφού θα έχεις βρει δορυφόρους) και θα δεις ακριβώς που είσαι.Οσο για το αν συνδέεται μπορείς να το ρυθμίσεις να σε ρωτάει αν είναι να συνδεθεί στην εκκίνηση του Maps ή μπορείς και να το απενεργοποιήσεις τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Βρε παιδια μπορει καποιος να μιλησει βημα-βημα για την εγκατασταση του nokia map..? εχω το 6110 χακαρισμενο (Drakkarious)......πηγα στα μαγαζακια αλλα βρηκα......10 φορες -σε διαφορετικα θεματα να μιλανε για την ΙΔΙΑ ραγισμενη εκδοση του illusion.....αλλα αρχεια εχει να κατεβασεις απο τον ιουνιο-ιουλιο, αλλο θεμα με αλλα αρχεια εχει δημιουργηθει για update και καλα τον αυγουστο,αλλη εγκατασταση ειναι για χακ κινητα , αλλιως γινετε σε μη χακ κινητα,αλλου λεει για maploader,αλλου χωρις αυτον-κατευθειαν απο καποια λινκ τον χαρτη της ελλαδας κτλ....... τα βρηκα πολυ μπερδεμενα............ μπορει καποιος που το εκανε να τα βαλει σε μια σειρα για να βοηθησει ? EDIT : Η Εγκατασταση ειναι αδυνατη--Εγκαταστηστε πρωτα το βασικο πακετο......? ? ? ? ? ποιο ειναι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Τον maploader μην τον μπλέκεις. Εσύ βάλε το ραγισμένο sis που θα δουλέψει στο κινητό σου και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Κάπου:!: ο aristotelis είχε συγκεντρώσει και με οδηγίες όλα όσα χρειάζονται για την σπασμένη έκδοση αλλά :Oδεν θυμάμαι από πού τα είχα κατεβάσει και φόρμαρα το pc:X καμιά ιδέα γιατί τώρα αξίζε:lol:ι να το βάλουμε και αυτό σε λειτουργία Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts